shooting stars

marywacky

29.9K 2.9K 2.3K

Jennie ve Taehyung, yedi kişilik arkadaş grubunun birbirine en uzak iki üyesiydi. düzyazı|texting a taennie f... Еще

0, start
1, in flip
2, tell everything
3, home
4, the walls
6, no reason
7, him
8, don't runaway
9, from me
10, for you
11, in flip with love
12, flu
13, secrets
14, his side
15, first sight after everything
16, your eyes tell.
17, i love you

5, remember you

1.5K 164 110
marywacky

yorum yapmayi ve hem bu bolumu, hem oncekileri oylamayi unutmayin 💖 keyifli okumalar!!

.

Gözlerime direkt vuran güneşle yerimde rahatsızca kıpırdanıp yatakta doğruldum. Birkaç saniye nerede olduğumu hatırlamaya çalıştım, tavanı izledim. Taehyung'un evinde ve onun yatağındayım.

Dün yaşadığımız her şeyi hatırladığımda yüzümde anlam veremediğim bir gülümseme peydahlanırken, gece yaptıklarımı anımsayınca yerini utanç dolu bir ifadeye bıraktı. Çocukluğumdan beri insanlara ilgimi göstermeye çekinip utanırdım zaten, bir de Taehyung olunca utanç duygum katlanıyordu. Yanlış şeyler düşünsün istemiyorum, ama aynı zamanda kendisinin beni rahatsız hissettirdiğini düşünmesini de istemiyorum. Eski hâlimizde kalmamız en doğrusu.

Sanırım yüzünü görmeye hazır hissetmediğimden biraz yatakta telefonla ilgilenmek istedim. Komodine uzanıp telefonu elime aldığımda annemden mesaj ve 2 cevapsız arama, Taehyung'dan ise iki mesaj vardı. Önce annemin mesajını açtım.

.

mommy💓 - jennie

mommy💓
Jen bebeğim
eve döndüm daha yeni
Ama bu akşam yeniden Daegu'ya
gitmem gerekecek
Gitmeden beraber yemek yiyelim
olur mu
chaeyoung'dasın galiba🙊
07.34

jennie
tabii anne
ben yarım saate evde olurum
kusura bakma uyuya kalmışım🫠
| chaeyoung'dasın galiba 🙊
evett Chaeyoung'dayım 🙊
10.40

.

Annemin mesajını cevapladıktan - ve ona yalan söylediğim için küçük bir vicdan azabı seansından- sonra Taehyung'un mesajını açarken tereddüt ettim. Sanırım şuan evde değildi.

.

taehyung - Jennie

taehyung
işim olduğundan erken çıktım
mutfakta yönetimin numarası asılı
kahvaltı sipariş edebilirsin.
08.40

jennie
Sorun değil
Annem dönmüş eve geçeceğim.
10.43

offline.

online


seen, 10.43

.

Taehyung'un mesajını cevapladıktan sonra evde olmamasının rahatlığıyla kalktım. Mesajında bir sorun yok gibiydi, sanırım hatırlamıyordu. Zaten yarım yamalak uyanıktı, belki de rüya gördüğünü sanmıştı?

Kalkıp ayakta aptal aptal bir süre odasını inceledim- sanki gece burda uyumamışım gibi, sonra omuzlarımı silkip yatağını toplamaya karar verdim. Sanki yerimde hiç kıpırdamamışım gibi topluydu yatak, ki normalde kendi yatağımda uyuyamadığımdan dakikada bir pozisyon degiştirir çarşafımı, yorganımı hep kaydırırdım.

Yatağını güzelce toparladıktan sonra beyaz tişörtünü de çıkarıp katladım. Önce komodinin üzerindeki nevresim paketlerini sonra da tişörtle hâla yerinde duran gri eşofmanı yatağın kenarına gelişigüzel koyup telefonumu da aldım çıktım odasından. Sanki odası evin diğer kısımlarından daha farklı bir havaya, enerjiye sahipti.

Çantamı almak için oturma odasına geldiğimde dün geceki yastığın ve çarşafın darmadağın hâlde koltukta, hatta yarısının yerde olduğunu gördüm. Elimdeki telefonu çantamın içine koyduktan sonra onları da güzelce katlayıp koşa koşa odasına bıraktım ve geri döndüm, yere koyduğu koltuk yastıklarını da yerlerine yerleştirip her şeyin düzenli ve yerli yerinde olduğundan emin oldum.

Hiçbir şeyimi unutmadığıma da emin olduktan sonra boş koridorun sonundaki odasına son bir bakış atıp çıktım evinden.

...

Eve geleli yaklaşık bir on saat oluyordu. Bu süre içerisinde annemle vakit geçirip dediği gibi güzel bir yemek yemiş, Yoongi'nin döndüğü haberini almış ve annemi yolcu ettikten sonra bizimkileri evime davet etmiştim. Chaeyoung dışında grubun geri kalanıyla tanışalı 2 yıl olmasına rağmen onlardan ayrı kalmak beni üzüyordu, bir aile gibi bağlanmıştık birbirimize. Tabi bu aile kavramına ne Taehyung beni, ne de ben onu dahil edebilirdim. İkimiz dışında herkes iyiydi.

Masanın üzerine yerleştirdiğim kase dolusu cips ve çerezleri son kez kontrol edip hazırladığım alkol kokteylini de masaya getirdim. İçerisinde alkolün keskin tadını hafifleten meyve suları ve ekşi jelibonlar vardı, büyük ihtimalle erkekler mızmızlanacaklardı ama beğenmiyorlarsa bira içebilirlerdi.

Tam koltuğa oturacaktım ki zilin ard arda çalınıp adeta ritme tutulmasıyla bizimkilerin geldiğini anladım, kapıyı açmadan önce siyah kot şortumun ve beyaz kısa gömleğimin görüntüsünü aynadan kontrol edip dağınık bir topuz yaptığım belime kadar uzanan dalgalı saçlarımı açtım. "Hoşgeldiniz!"

Jungkook somurtarak içeriye geçerken Chaeyoung kollarını belime dolayıp sıkı sıkı sarıldı bana, sonra hemen arkasındaki Yoongi onu cropundan tutup kenara sürükledi ve o da kollarını sırtıma dolayıp sağ yanağımı çekiştirdi, "Özledim seni küçük fare," bana fare demesine sinir olduğumu biliyordu, karnına dirseğimi geçirip ittirdim onu. "ben de seni özledim, ayı." bir şey demeden gülümseyip içeri geçti. Taehyung yok muydu? grup mesajlarına da cevap vermedi.

İçimdeki merakla içeri geçerken Jungkook çoktan kokteylime söylenmeye başlamış, Chaeyoung'sa ona inat sevine sevine bardağını doldurmuştu. Yoongi'de telefonuyla ilgilenirken masadaki çerezlerden yiyordu.
Boş kalan ikili koltuğun tam ortasına kendimi atarken sordum, "Taehyung gelmiyor mu?" sorumla ilgilenen tek kişi Yoongi oldu.

"Geliyor, geliyor da gerizekali motorla Daegu'ya gitmiş sabah erkenden, aradı beni. Çıkalı da bir iki buçuk saat oluyor, on dakikaya gelir." Daegu? tam üç saat yol gitmiş, sabah erkenden. Bildiğim kadarıyla Daegu'yla tek bağlantısı ailesinin orada olması. "Ailesine mi gitmiş?" Yoongi telefonuna bakarken omuz silkti, "Bilmiyorum, söylemedi." bir şeyi de bil Yoongi.

Birkaç dakika içinde Jungkook ve Chaeyoung kokteylin içindeki jelibonları yemek için kavga etmeye başladığından mutfağa gidip onlar için biraz daha getirecekken kapı çaldı, sanırım bu Taehyung'du!

Jelibon paketini açmadan tezgahın üzerine bırakıp kapıya koştum ve delikten bile bakmadan açtım. Taehyung elinde kaskı, dağınık saçları ve gömlek-pantolondan oluşan siyah kıyafetleriyle karşımda duruyordu. Yüzünü görür görmez gece yaptıklarımı hatırlama ihtimali olduğundan kızardığıma emin olurken kenara çekilip içeri girmesini bekledim. Ayakkabılarını çıkarıp kesinlikle absürt duracak olan beyaz terlikleri ayağına geçirip bana döndü ve kaskını gösterdi. "Nereye koyabilirim?"

İçimden gelen gülümseme hissini bastırmaya çalışırken kaskını aldım, "Odama koyacağım, giderken veririm." kafasıyla onay verip içeri geçerken ben de kaskını yatağımın üzerine bırakıp yanlarına döndüm. Taehyung Jungkook'un yanına oturmuştu, ben de tam karşısındaki o gelmeden önce de oturduğum koltuğa oturdum. Bu sırada Jungkook'un jelibonu getirmediğim için mızmızlanmasına karşın Yoongi'nin onu döverek mutfağa göndermesini izledim, Chaeyoung'un Alice'ın sağlığı hakkındaki konuşmasını dinledim ve Yoongi ile Taehyung'un birbirlerine attığı bakışları yakaladım.

Herkes yavaş yavaş çakırkeyif olup sohbet daha da akıcılaştığında yaptığım pasta aklıma geldi, "Çilekli pasta yapmıştım, ister misiniz?" odanın genelinden onaylayan sesler gelirken mutfağa gitmek üzere ayaklandım, hemen arkamdan Chaeyoung'da bana yardım etmek için geldi. Mutfağa giderken gayet mutlu görünürken geldiğimizde tamamen ciddileşti, "bir sorun mu var?" pastayı dolaptan çıkarırken cevap verdim, "hayır, neden ki?" omuzlarını silkip tabakları ve çatalları çıkarmaya başladı dolaplardan. "Pek konuşmadın, dün bozuştunuz mu Taehyung'la?" yaa, bozuştuk.

"Bozuşmadık, gayet iyiydi. Zaten uyudum hemen, yatağını verdi bana." Chae pek inanmadı ama itiraz da etmedi. Derin bir sessizlik içinde pastaların hepsini tabaklara yerleştirdikten sonra içeri geçtik. Ben kendi tabağımı ve Yoongi'ninkini, Chae kendisininkini ve Taehyung'unkini aldığından Jungkook sızlandı," kızım tepsiyle hepsini getirseydiniz ya!"

Aramızdan en yakın Taehyung olduğundan Chae ona Jungkook'a vurması için işaret yaparken Jungkook Taehyung'un darbelerinden kaçtı. "neyse, Taehyung sen tatlı sevmezsin zaten. Seninkini yerim." Elleri masadaki sehpaya uzandığı anda Taehyung onu tişörtünün ense kısmından tutarak geri çekti, "siktir git kendininkini al."
Hepimiz Taehyung'un tatlı sevmediğini biliyorduk, tabağını vereceğini düşündüğümden tepkisi beni şaşırttı. "Lan sevmezsin sen-" sabır diler gibi telefonunu yan tarafına bıraktı, "Yiyeceğim amına koyayım, oldu mu?" Jungkook onu daha sinirlendirmemek adına muftağa kendi tabağını almaya giderken Taehyung'la gözlerimiz kesişti.

İlk başta tabağa uzanan eli duraklasa da yine gözlerimin içine bakarak tek eliyle tabağı kavradı, gözleri hâla dikkatle benimkilere bakarken kendisini yanıma bırakan Jungkook bozdu bunu. "Jennie'min yanına oturayım, odun Taehyung beni dövecek gibi bugün."
Ben ona tatlı bir gülümseme sunarken Taehyung umursamazsa koltuğa yayılıp pastasını yemeye başladı.

...

Kısa bir süre sonra ben hariç herkes kör kütük sarhoş olmuştu. Yoongi ve Chaeyoung çoktan uyuklamaya başlamıştı, Jungkook'sa rahat etmek için Taehyung'un oturduğu koltuğa gitmiş kafasını da onu kucağına yaslamış gözlerini yarım yamalak açık tutabiliyordu. Taehyung ise kafasını yan tarafa yaslamıştı, gözleri genel olarak kapalı olsa da arada bir açıp bana bakıyor, tepki vermeden gözlerini geri kapatıyordu. Belki de en sarhoşumuz oydu.

Herkesi daha da rahat yerlere yerleştirmek adına baş dönmemi göz ardı edip -çünkü onlar kadar olmasa da ben de sarhoştum- ayaklandım. Önce Chaeyoung ve Yoongi'yi yapıştıkları koltuklardan zar zor kaldırıp annemin çift kişilik yatağına yatırdım. Jungkook şuan uzandığı üç kişilik koltukta rahat edebileceğinden Taehyung'u da kendi yatağıma yatırmaya karar verdim, yanına da ben yatarım ne olacak.

Yanlarına geldiğimde Jungkook çoktan sızmış gibiydi ama Taehyung'un gözleri açıktı. "Taehyung?" dümdüz karşıya bakan gözleri bana değdi. "Hadi kalk, yatağıma götüreyim seni." kucağındaki Jungkook'un kafasını ittirip ayağa kalktı ama sanırım başı döndüğü için biraz sendeledi, ellerimi kollarına yerleştirdiğimde dengesini sağlayabildi.

Odama doğru ilerlerken tek elini belime sarıp benden destek aldı, ben de kolumu sırtına koydum. Ağzının içinden bir şeyler mırıldanıyordu ama kısık ve anlaşılmazdı. Sanki birilerine ve bir şeylere söyleniyordu.

Odama geldiğimizde onu duvara yaslayıp yatağın üzerindeki kaskı makyaj masama bıraktım, Taehyung biraz toparlanmış olacak ki yorganı açıp yatağın içine kendisi yerleşti. Ben de bu sırada klimayı açtım ve Jungkook'a götürmek için dolabımdan ince bir örtü ve yastık çıkardım. Bu sırada yatakta uzanan Taehyung'da beni izliyordu.

Odadan çıkarken yine bir şeyler söyledi ama demek istediğini cidden anlayamıyordum, bilerek böyle konuşuyordu sanırım. Jungkook'un kafasının altına yastığı zar zor yerleştirdikten sonra örtüyü de üzerine örtüp masadaki bulaşıkları yarın hallederim diye düşündüm ve odama gittim geri.

Taehyung yatağın bir kenarında arkası dönük yatarken kapıyı kapatıp ben de yatağın diğer ucuna oturdum, yatacakken bana döndürdü vücudunu. "İyi misin?" sorduğum sorunun saçmalığını farkettiğimde duvara kafa atmak istedim.

"İyiyim. Üzerimi ört." hatırlıyordu.
Uysal bir kedi gibi yatağın kenarına doğru attığım örtüyü üzerine bırakırken o da hareketlerimi izliyordu. "Jungkook piçinin de mi üzerini örttün? Herkesinkini örtüyor musun? Onların da saçlarını sevip yastıklarını düzelttin mi?" soruları beni güldürüyordu ama sanırım kafam uçuk olduğundan, yarın bunları hatırlayacak olsak ikimiz de bir yerlerden atlardık.

Sorularına cevap vermemem onu rahatsız etmiş olacak ki dirseğinin üzerinde olacak şekilde doğruldu ve yatağa uzanmaya hazırlanan benim üzerime yaklaştırdı kendini. "Neden bana sik gibi davranıyorsun? Ne yaptım sana?" içimde engel olamadığım bir hüzün oluştu. Korkuyorum diyemedim.
"Uyu, Taehyung. Lütfen." yalvarırcasına konuştuğumda daha fazla üzerime gelmedi. Eskisi gibi arkasını döndü bana.

İçimden geldiği gibi davranıp gönlünü almak isterdim, bana dönsün ve hazır kafası da uçukken konuşalım isterdim ama bunların bana hiç bir yararı olmayacaktı, tam tersi bana zarar verecekti. Ona olan ilgimin artması beni korkutuyordu. Onun bana olan ilgisinin artması daha da korkutuyordu, bu yüzden istemiştim gece yaptıklarımı hatırlamamasını.

Onunla uzakken bile kafamı yastığa koyduğumda 'ya sonu babam gibi olursa' diye düşünmeden, her buluştuğumuzda yarası var mı diye incelemeden edemiyorum, eğer onunla yakınlaşırsam ne olur?

.

bi hoslanma mi seziyorum🤨🤨
bolum de hic icime sinmedi ama umarim siz begenmissinizdir.

belki aranizda jennieye kizanlar olacak ama kizmayin lutfen, o bizzat annesinin yasadiklarini biliyor ve taehyungla ARKADAS anlaminda yakinlasmadiklarini da biliyor, farkinda. bu yuzden uzaklasmaya calisiyor ve kendini geri cekiyor hep. tabi bu da bi yere kadarrr.

ayrica her seyin bi sebebi vardir, taehyung bosuna sinir kupu olmadi???? sizce neden boyle olmus bu cocuk🤨🤨

ailesi yuzunden mi acaba🤨🤨 jennie ile bir ortak noktalari olabilir mi ne dersiniz🤨🤨
daha fazla spoi yok.

bolum saatlerini ogrenmek icin beni takip edebilirsiniz!! sizi seviyoreee!!🙊🔮

Продолжить чтение

Вам также понравится

36.2K 508 54
tumblr'dan çevirdiğim nct reactions, headcanons ve imagines🪐 240922🧸
pillow talk yoona

Фанфик

338K 42.8K 41
bir ipe bağlanmayı öğretmek fwb texting / düzyazı slowburn⚠️
349K 32.2K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
star sprinkle mia

Фанфик

73.6K 7.7K 35
okulun popüler kızı kim jennie kendisini kim taehyung'a fark ettirip aşkına karşılık alma konusunda son derece kararlıydı. taennie