A kazetták (seson four)

De Imzsuzsi89

1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... Mais

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Szentendre

Lököt tinik

11 0 0
De Imzsuzsi89

                                          Mart és Sam szemszöge ( valahol már Magyarországon) :

- Sam vagy már huszadjára rohansz ki pisilni, minden ok?- Néztem rá mikor Gralf meg Betty már ezt az egészet komikusnak taláta hogy a huszadik bokorba pisil bár egy hete az volt a baja hogy reggel föl kellt és az ágya mellé hányt vettem neki teszet de közölte nem ő talpig tini fiú ő aztán nem terhes le is pisilte de pozitív lett erre közölte nem, nem és nem elcippeltem DR Hesshez és lám nekem lett igazam orron vágot mikor kiderült hogy terhes én meg na ja baszhatod vámpír vagy.

- Jővök csak ez bűdös kölök nyomja a hólyagomat.- Jöttem ki sárosan gondolom tegnap eshetet az eső nem is foglakoztam vele nem az izgatot hanem hogy szivárgók alul és próbáltam mélylevegőket venni és Martba kapaszkodni izomból nem űvöltöttem pont az épp alvól Isla és Demian miatt akit épp hogy sikerült elaltatni nekünk amig Marci külön ült Dezivel és játékosan tanitotta hogyan kell bekötni a cipőfűzőjét pont ez izgatta.- Ja csak szivárgok semmi extra.

- Te barom megindult a szűlésed ja és a pisit nem tudtad volna megoldani itt.- Mutattam oldara a bevásárlóközpontra.

- Ezer bocsooooo!!!!! Ez fájt!!!! Hol szűljem meg a picit????- Nézettem körbe a villamos sín nem volt alkalmas aztán megfogtam Mart kezét nem néztem hova de beráncigáltam a bevásárlóközpontba valamelyik ruha boltjába oda is a probfükéhez be oda de közben a mértembe csak úgy szervirossztunk egy pólót, pullovert és egy farmert de Mart mértében is aztszem mindezt a C&Aban nem baj max az őregek leshetik amit teszünk no meg taláromra bodyt.- Itt és most neeem bírom látsz valamit?- Behunytam a szememet hogy azért egész életemre nem vakuljak meg ledobtam a földre a boxeremet jó hogy abból is szerviszotam újat öt egy csomagban nem is rossz Mart meg a női ruha osztályról szervirozot kesztyűvel undorodó arccal nyúlt oda- Noooooo????? Baaaaaszd!!!!!! Mi a faaaaasz ez a kemyény????????- Nyomntam ahogy bírtam és az új ruhákat markolásztam közben na itt kellet rájönnöm hogy van fájdalmasabb, mint a faszon rúgás ez feszültem ahogy bírtam voltak masodpercek mikor szívem szerint dörömböltem volna de csak az ujjaimmal tudtam szorakozni mivel ez csak egy hülye probafülke nem egy igazi fal amit verhetek mire valmi kemény helyet puha de nagyobb jött hátra döntöttem a fejemet nyögő hangokat adtam ki hogy senkit se zavarjak meg hogy ne jelentsenek fel minket meg hogy ne dobjanak ki minket fizetés nélkül egy újszülöttel rányomntam és végeztünk is le néztem aztán a bodyra na ná hogy a színválasztás vacak volt meg a méret is majdnem egy évesekre valót válaszottunk és lányra rockere lányosat hát Brian repdesne örömèbe.

- Kifelé húligánok!- Néztünk egymasta Sammel és a síró picit vigasztaltuk mert nem értetük mit beszél felhuztam valameddig Sam alsó részét ráadtam a cuccait kifizetük a picit is valameddig felöltöztettem és kirohantunk az épületből.

- Garf!!!! Húzzás van!!!!! Mindegy hová de baleset volt!!!!!!

                                             Jack, Matt és Jack anya szemszöge ( egy másik Budapesti bevásárlóközpontba) :

- Peppaaaaaa!!!!!!- Vagy már egy órája sikítoza Olivia mindenhol ahol csak tudja és mellé pluszban toporzékol is a szemünk láttára pedig csak pelusért meg kinőt gyerek meg baba és csesemő ruhákért jöttünk nem játékért.- Peppáttttt de most!!!!!!!- Ráncigált végig játékboltban addig nem nyugodott le míg nem nyomntam a kezébe egy rozsaszín plüss malacot és ki nem fizettem neki mikor kijöttünk utána vettem észre botrány lesz elhagytuk a játékboltban nyúlurfit észre is vette erősen megszorította az öklömet aztán megint sikítozni kezdet.

- Jack fiam hagyd vigyázok rá! Nyoo gyere apa csak be rohan is ki.- Guggoltam le és nyugtattam le tudtam hogy rosszul van ha nincs nála a plüssije és félti is most átérzem mit érez a fiam ő is ilyen volt igaz nekem nehezebb volt ikrekkel ha az egyik elkezdte akkor a másik folytatta főleg Jack volt hisztis ha Nyemi nem volt ott a közelében ő egy plüss rozsaszín maci volt amit tizenhárom évesen hagyot ott véletelenül a nyáritáborban és az egészutat végi zokogta de utána jött a smink korszak ami azóta is tart.

- Nyúlúrfi, nyúlúrfi... Ahhh a gondoltam a babák közt.- Felkaptam kirohantam hogy Olivia ne hisztizen mire a riasztó mögöttem megszóltat azt hittem rosszul hallok pedig ezt még bőven a szűletése ellött vettem neki a Belowba volt már ilyen hogy én mentem vissza érte de akkor a csokiknál találtam meg és nem a dac korszakban volt megfordultam mutattam nem loptam.- Uram izé ez a kishugomé...

- Jack...

- Jó... Az idősebbik lányomé csak elhagyta nem loptam el.- Meglepödtem hogy értette és elngedet látta hogy minden baja volt nyálas is volt már le is volt hányva az egyik füle szinte le is volt szakadva tele volt harapás nyomokkal.

- Azt hittem maga Lando Norris de láttam hogy meg van borotválkozva és lányosabban van öltözködve no meg fülbevalója van és tetkoja akkor tudtam hogy más valaki de most már a nevét is tudom, hányéves hogy gyereke van?- Nyeltem két háramat hazudni kellet de még a gyerek számáról is de koromról pláne nem mondhatam azt hogy egy 124 éves szinte vén vámpír vagyok és a babakocsiban meg a másik két lányom van.

- Tizenhat vagyok ő Olivia aki két éves van egy másik lányom Layla nyolc hónapos neki az anya őngyilkos lett a terhesége allat mindenbe megegyeztünk ő a lányokat szereti én a fiúkat, Olivia anya csak járt velem kefélt egy másik fiúval a vérembe van hogy nyomzak végig nézetem ahogy csinálják és ott jöttem rá hogy meleg vagyok Olivia egy másik fiútól van de az első lánytól akinek a kezét megfogtam idősebb volt, mint én menőzni akartam és hülye voltam hogy a suli maffia egyik tagjával kikezdtem így Torontoból mennük kellet de a csaj felelőtlen volt mikor megszűlte a küszöbünk hagyta így én ne elem meg anya.- Tudtam hogy most Oliviánál egy kurva nagyot hazudtam valoság az volt hogy Januárban én szűltem én voltam a hülye hogy összeszűrtem a levet Nev Bakkerrel és folyton duktunk és drogoztunk és az egyik ilyennél fogant meg Olivia nehéz volt vele a vajúdasom annyi szent nem akart kibújni inkább bent maradt volna ha a Minijében nem csinál burok repszetést Liv meg sem szűletik meg de napokig tartot volna annyit mondot hogy a fém részt szorítsam amennyire tudjam alám nyúl anya csak be nézte diákok is látták olyanok akik orovosi pályára készülnek nekem lehet hogy kínos volt Livnek természetes hisz tanítot épp ott de aztán láttam hogy elment.

- Kövem a srác már elment bár khmmm a kontúrt picit túl tolta ott az orránál és totál meleg jut eszembe egy magyar TikTok híreségnek elmondtad hogy gyereked van mert megnéztem ki ő.- Vágtam hozzá mobilomat üggyel bajjal elkapta és nézte a videóit meg a nevét bár én hogy tanuljam a nyelvet lekövettem és az egyik legújabbhoz már írtam neki.

,, Utolag is bocsi a fiúmért szinte fél éjjel vonatoznuk kellet mert az autó amivel jöttünk oly mértikig lerobbant hogy javíthatatlan es nem csak ő fáradt a fiú jegyese: Matt Hells ❤️😘🏳️‍🌈"

- Te jó ég sminkelés közben mindenfél Traumánról dumál hát ez ám az arc! Kövem most én is bekövettem.- Vihogtam el magamat itt tudtam ha sminkelés közben egy kamerához dumálasz és még nincs meg hozzá kellő rutinod, mint nekem akkor igen ennyire el baszod az egészet mire èszbe kaptam ki is írtam véletelnül és el is küldtem.- Matty aztszem hibáztam most vagy engem fognak cseszegetni vagy ezt a Zsombor nevű fiút ki írtam egy olyat amit nem kellet volna.

- Hát még nem szúrták ki szóval menjünk mielött tombolás lesz Laylánál is szerintem pisi van.- Vettem ki Laylát ovatosan ugyan így adtam oda Jacknek aki kereset egy olyan helyet ahol tudot pelenkázni is akkor szúrtam ki hogy a srác az a Zsombor jön hozzám és kezet nyújt és mellém áll nem értem hogy mért és mérgesen oda grimaszolt.- Bocs de az ő véltelenül küldte el, tudod van egy sminkeléssel foglakozó Youtube csatornája meg egy vlog is és ő hogy is mondjam tizenhárom és fél éves kora óta sminkeli magát ez a fő mániája.

- Nem ez izgat hanem amilyen stilusban ki írta, mint egy homofob... Pedig cuki...- Mosolygot rám és összborzolta hajamat és megpöckölte az orromat.- Neki gondolom a csatornája után nem ez az első elszolása az egyikben kerek perec közli hogy ő egy vámpír a vidi tegnapi egy régebibben meg azt hogy ő tényleg depressziós és elege van a szarból őngyilkos akar lenni egy tök másikban meg az hogy ő nem Lando Norris de neki drukkol meg minden meg ha az a srác fiatalabb lenne meg kúrná látszik rajta hogy buzi meg ilyesmi.

- A fiam hogy beszél a neten!!!! Na jó ha kijöt Matt megfognád Laylat? Mert én engem nem izgat most hogy nyílvánosan vagyunk kap két akorát hogy a fal adja a másikat sőt két hét szóbafogsátot is kap az sem izgat hogy kiborul hogy nem mozdulhatott ki sokáig a kezelések miatt amit a leukémiára kapott de most rá tett egy lapáttal ezt nem tűröm.- Dühötten néztem a vidiókat amiket Matt meg az a fiú mutogatott Jackről az értettem hogy lázad ez a korszaka de ne ennyire tegye hogy az egész világ tudja hogy ő most mit érez épp arra van a napló hogy ezeket bele írja minden gondját de ez eskü ha perfect leszek ebből a nyelvből elviszem egy pszichológushoz hogy segítsen rajta az arcára van írva neki segitség kell és tényleg sok volt ott New Yorkban észre kellet volna vennem a tűneteket nincs jól főleg amikor kitárulkozot és előbújt ott nem Livhez kellet volna menni hanem egy pszichológushoz hogy egy picit jobban legyen az is rátett nála egy lapáttal hogy egy fasz megerőszkolta és felbaszta az egészet a netre azóta zárkoztabb lett sőt vannak őrültebb időszakai amivel én sem tudok mit kezdeni sőt hónapokig félt sőt retteget az igazi szextől és szeretkezéstől vámpír léttére, ha az őrült ídőszaka van vagy csak érzem hogy közeledik átölellem annyit mondok neki százszor mélylevegő ki is be meg hogy gondolkodjon autista létére igen okos fiú és neki kellenek ezek a szavak hogy lenyugodjon olyankor bezárkozik a szóbájába és zokog tudom hogy tilos hozzá szólni vagy nyúlni nem net elmentem ilyen nem is tudom beszélgetésre ahol csak olyan anyák voltak akinek fiát vagy lányát megerőszolták hibetelen brutális történek voltak ott de rengetek jó tanácsot kaptam hogy anyaként hogy segítsem át ezen a hosszú és nehéz időszakon Jacket, mikor őt mondtam meg hogy autista jogosan felháborodtak hogy lehetet ekora fasz ők csak szinte jót szeretnének tenni pláne hogy valamennyire egy fogyatékossal tette mondta hogy csak álapot tudják de ez akkor is sokkoló ők lassaban vagyis kicsit máskent értelmezik a világot így ő is nem meglepő módon hányt látszott a felvetelen sőt annyira meg ijedt hogy nem is védekezet nem csinált semmit Angie védte meg a korházban mondták neki nem is értette csak annyit érzet hogy alul fáj neki nagyon sőt mikor aludt a korházban még mindig egy szivárványos mezőn volt Pónikkal akinek egy szarva volt és az egyik erőszakos volt aztán egy sötét helyen találta magát es erőszosabb lett és az a szarv más lett ő meztelen volt ès egy lyukba dugta erőszakosan meg mélyen ezt űvöltözte már álmában fel vette Angie ez lett a vallomása mind a mai napig meg van nekem ha meg hallóm zokogásba török ki hogy egy tizenöt éves autista fiú milyen tű pontosan sírva és álmában elmondja hogy erőszakolta meg a szomszéd fazon fáj nekem de már Lol is hallótta azt mondta ez durva meg majdnem mindenki Jon meg Mart nem bírták és el is hányták magukat Marci végig sírta azt mondta hogy ő is bűnős végig hallgatta ahogy ez a fasz megerőszkolja az apját és még hazudott is hogy Lol a szőnyeg alá söpri az egészet végül billincs került rá és kihallgatam és mindent elmondot hogy még a felvételt is látta és hogy sokkban van miatta fél hogy vele is megtörténhet.

- Mért nem mondta?

- Nem is tudom féltetem őt pláne Parizs után ahol főleg hagytam hogy direkt hazudjon hogy a zsaruk ellött drogozot ellötte meg kétszer is idegösszeropanása volt egyszer a metróban lelőt egy lányt és magába lőt, aztán kishián a Szajnába ugrott igaz ami igaz magához mérten pont az Eifel- Toronynál akarta.- Néztem rá aztán láttam hogy Maya sír vigasztalni kezdtem de nem nyugodot oda adtam Mattnek nála sem.- Na a legjobbkor vagy ám éhes törpilla, láttod ott jön a szemtelen apuci ha megetet kap tőlem hogy arul kódul.

- Nyoo Layla nyem cak hod kész hanyem el is alukált... Anya mit tettem?- Hökölttem hátra a halálos tekintetű anyámtól aki megint meg rémített betettem a babakocsiba a picit a tarkomra tettem a két tenyeremet és még jobban hátrálni kezdtem annyira ijesztő volt a helyzet aztán Matt egy cumis üveggel a kezembe nyomnta volna Mayát de már nála jó el volt így a leg első mü bokorba beestem fenékkel nem is vettem észre hogy ott van.

- Káromkodás és homofobia egy melegetől a neten???? Hova a fenébe képzelődsz Jackson Alfie Addams?????? Mától kezdve két igen jól hallód két hét szóbafogság!!!!!- Vágtam poffon Jacket és el is fordultam tőle hallóttam hogy hátul hogy mérgébe a földet veri mert tudja hogy igazam van mire megfordultam volna megint a cipőjét akarta hozzám vágni tudtam mi ez gyorsan le térdeltem elé.- Tudod mélylevegő százszor orron be szájon ki.

- Semmi baj anya csak megtalálták a másikat azt amikor a fejem felet össze csapnak a hullámok és nem tudom hogy ki vagyok az egy másik oldalam én normál estetben nem vagyok ilyen sajnálom két napja volt az utolsó ilyen rohamom azt sem tudtam hol vagyok, ki vagyok meg hogy mit beszélek tizenégy és fél éves voltam mikor kezdödöt meg is nézheted ott van a, a, a repülön sem szinészkedtem azt Calvin fel is vette írj neki átküldi.- Kelltem fel és mutattam meg neki az első ilyet ahol próbáltam elmagyarázni hogy hívnak de se a nevemet nem tudtam se koromat se azt hogy hol lakom és zokogtam a felvételen nem tudtam hogy hîvják az anyámat semmit sem tudtam csak azt hogy félek hogy meg halok meg ilyesmi fél perces volt de anya nem bírta tovább nézni elszörnyedt.

- Kapcsold ki kérlek! Szeretlek de ez ijesztő, de a szóbafogság azért jár még akkor is ha nem vetted észre magadat. Ki tanácsolta ha ehhez hasonlót észlelsz magadon ilyet csinálj?- Mosolyogtam rá és pusziitam meg a búksiját Jacknek aki nehezen is de felkászalodott és az ajkát harpadálta tudta hogy nem leszek boldog de nem fogom hozzá vissza vinni láttam rajta de megint a tekintetét kellet fürkésznem tudtam hogy a pszichológusa volt de szerintem jó ötlet olvasgattam a komrnteket mind azt írja hogy túl mutatt a pánik betegségen vagy csak durvább biztos hogy meg nézetem de volt másra is mondták hogy bio valamire vigyázak vagy csak simán memoria zavara lehet ennyi ídősen nekem is volt mondtam nekik mondták hogy ilyen durva volt az enyém is erre én igen és igen sajnos tényleg kiesttek dologok és hát akoriban nem itt tartott a tudomány de igen itt vagyok ki nőttem ez egy ilyen vámpír dolog csak tiniknél jön elő néhány olyan mondjuk húsz évente Jon mondta neki is volt ilyen itt van köszöni széppen él csak hát tűnetől fűggően tarthat egytől három éven át Jack valahol középen van pont szóval kifelé jön a picik sokat segítenek neki.

- DR Hammel ötlete volt az egész hátha jobban fogok ezekre vissza emlékezni azt mondta ez jobb, mint a napló.- Harpadáltam tovább az ajkamat nem mertem anyára nézni tuti nem mehetek vissza hozzá ha majd az államokba megyünk a jővő héten vele lett volna találkám hogy jól ki dumcsizuk ezt az egészet de lehet hogy nem tudjuk mert anya szobafogságot adot.- Anya de, de mi...

- Igen hozzá minden féle képpen elmgyünk a jővő hét szerdán tudom hogy erre ment ki a játék no gyere nyeld le ezt a ő hús cafatot és menjünk a szállásunkra állitolag Lol győnyörűt talált.- Mutattam Jacknek a képet nem valami nagy és nem valami kicsi de átmenetileg meg teszi egy hétre pláne a New Yorki nagyobb tudom de egy hétig...- Három...- Súgtam magamba ebben a pillantaban mikor Lol hívot hogy átfoglatta a jegyeket Sam miatt volt annyira hülye hogy egy proba fülkében szülje meg Jolinet Mart segitségével.- Köszönöm akkor neten is jó csak Sykpeja van értem köszönöm. Hát Jack itt ragadtunk Skypeon de fogsz beszélni DR Hammellel mert van mèg egy törpi.

- Tess? Még egy?- Néztünk egymásra Mattel akkor eset le hogy Sam voot az és konkrétan vihogni kezdtünk mind ketten ezen ő még ha hiszti rohamot kap akkor is fiúnak vallja magát első sorban és nem vámpírnak a marhàja most meg szívta.

                                          Mart és Sam szemszöge:

- Hülye New Yorki felcsináltál és most ezen vihogsz? Kap be!- Adtam neki egy taslit miközben azon gondolkoztam...- Mi lenne ha Lol vagy Julie nevelné fel, heh? Én is egy örökbe fogadot vámpír vagyok anyámat most már ismerem hogy az egyik tanárom még hozzá az Olasz nyelvet tanítja nekem apámat is a közeli boltban dolgozik, mint eladó Dave csak a nevelő apám.

- Nem is tudom izé őrülök neki inkább hogy orvosi segitség nélkül is jól van és a zsínor is el van vágva igaz basztuk az egyik bokorba de nem lényeg de az hogy Joline jól van és van már pelusa a méretében.- Nevettem el magamat megkönnyebülve tudván hogy most minden hol azt fogják hinni hogy egy halot baba van az egyik bokorban pedig valami zsinor fèleség van csak ott a pici jól van túl jól enyhén szólva sem alszik pedig kéne neki pár órás fekszik èpp az én mellkasomon simogatom és szopiza az ujját.- Aludnod kéne csajszi...

- Fiúk azt hiszem itt vagyunk okés Landoék megőlztek meg Brianék is no meg Autiék is és Paték is.

- Jézusom! Itt meg... Mart?

- Nem én szűltem hanem Sam csak segítettem neki.- Mosolyogtam el magam és Auti meg Lando vagyis ő azt mondja hogy ő Jack ikertesója segítettek kiszálni nekünk és rögtön be is mentünk.- Jack?- Néztem oldara nikor Liv szúros tekintettel vizsgálta meg a picit és pofozot meg engem hogy mért nem szóltam èn meg mutattam hogy épp akkor nem volt nálam bent a mobilom kint volt az autóba ugyan ezt megtette Sammel is aki ugyan ezt mutatta vissza egy zacskoval ami tele volt ruhákkal véletelenül rosszul mutogatta és egy pár ki is hullot belőle köztük az új boxerei meg az új pulloverem.

- Vásárlás?- Kaptam tőle még egyet erre èn magam sem tudtam a választ főleg ahol vettük nem igazán a kedvencem tele van ídő nőkkel aki folyton hogy ennek a jó képű ficsurnak mért nincs még barátnője utálom az ilyet ez magán ügy én kivel járok most igen Sammel járok és...

- Alibi volt hogy fel ne tűnjön az egész hogy izé ez volt.- Tudtam hogy rosszul hazudok és mindig az igazat mondom most is így volt eszem ágában sem volt ezeket a szarokat meg venni főleg hatvan millmodik pullovert sötét kék farmerrel brrr borzalom az egész de viszont jó volt hallani hogy Joline jól van igaz csak felcsaptuk milyen nevet ne adjunk a kicsinknek című könyvet valahol ès találomra volt ez a név ennyi, de állitolag Maya is azért Maya ők is felcsapták valahol osztán jó lesz bár vajúdásnál nem ajánlot de ők két nagyobb fájdalom közöt művelték Matt mondta.

- Örökbe adás? Sam...

- Igen úgy gondolom nem tudnám felnevelni még úgy sem hogy Mart az apja segítene...- Vakargatam hátul a tarkomat miközben a gondolataimat szedtem össze valahonnan New Yorkból annyira nem voltak cuki baba volt de nekem sok remegő kézzel tartottam mind végig nem is tudtam báni vele féltem hogy egyszer kinyírom ezért döntöttem emellett tudom hogy Lol jó anya lenne.

- Nem Sam válljal érte felelősséget és nőj fel ne úgy, mint Jon vagy León...

- Igen Lol itt vagyok csak épp a sportfogadás szabályait olvasattam meg azt hogy ebben hogy lehet csalni...

- León!!!!! Te kis gazember!!!!!

- Marci lehigandnál nem gondolta komolyan csak a Pál utcai fiúkat olvasgatja nem ért belőle egy szót sem.- Szóltam oda és téptem ki Marci kezéből a Háború és békét amivel készült épp fejbe verni az öcsét belül tudtam hogy a Háború és béke Marci kedvenc könyve a világon vagy már millioszor olvasta én vettem neki a 2021es Monacoi GP ellött csak úgy na jó ellötte van a szüinapja csak tudom mikor van a fiam szűlinapja mikor megkapta szarrá ölgetetett erre vágyot mindig is az ilyen kemèny és nehéz olvasmànyokat szereti pont, mint Jack neki a Odüsszea a kedvence azt hiszem sosem mondta nekem a lágyabb csajos romantikus könyvek jönnek be örök kedvenc PLL sorozat lesz azok jó kis könyvek jobbak, mint a sorozat.

- Bocsi apa de akkor is fejbe baszom ezért ez hülye vicc volt.

- Jó ha még ennek tetejében káromkodsz is egy hét szóbafogság.- Mutattam egy kis atyai szigort felé aki le is fagyot a hírtől dühèbe levágta magát a kannapéra és neki állt fel olvasni a könvből ami a kezébe akadt végig hallgattam vagyis hallgatuk fura olvasással Bogyó és Babóca újabb és újabb kalandjait mert lagalább tíz volt a földön belőle de négyet bírtam ki.- Hagyd abba ez vámpír kínzás ha hazaértünk megkapod de nem itt és tedd ke ezt a szar gyerek könyvet jobbak is vannak!

- Jó van na de néztem tvt is tele van szennyel várjuk Juliet a kodokkal ezzel meg nem szenyezezem az agyamat.

- Totálisan egyet értek...- Néztem vele együt a tvt és semmi extra nem volt benne mire rá nem akadtunk...- Te itt valaki fizeti a pornót bakker csaj hogy szopja azt a faszt!- Néztük telt szemekkel míg valaki ki nem nyomnta.- Héj na ezt mért? Buli vót!!!!

- Undi szar ennyi kész.

- Pat de... Te dumálsz Jonnal egy hete Viberen közölted ha haza meri tolni a képét porno styleban leszopod no meg pornot is nézzel újabban haver.- Láttam hogy Pat kiakadt rám feltettem mind két tenyeremet felállatam kirohantunk a kertbe és elkezdtünk kergetőzni a fél kerten keresztül mire én elbújtam hogy meg ne találjon erre neki rongyolt arccal előre az egyik fának rongyolt és meg nyekkent a nyaka meg felrepedt a szemöldöke körül meg láttam hogy szédül is és majdnem hány. - Te szegény no gyere menjünk be láttom gáz a helyzet.

- Nem, nem csak egy fa volt neki jobban fájt, mint nekem.

- Nem igaz mindjárt ide rokázol.- Ki suhantam egy lavorért az sem izgatott hogy az a felmososó volt de meg lepödtem itt külön lavor volt mindenhez teregetés, hányás stb felkaptam egy zöldet ki suhantam Pathez aki rögtön bele is hányt.- Így kell ezt a szèp zöld lavort fel avatni sugárban szépen lassan bele hányni Pat ez szép volt.- Láttam hogy ezen röhög és mutatja hogy nem vagyok komplet hátra dőlt levegőket vet ki és be nyitogatta a szemeit aztán leszédült aztán folytatta és mutatatta hogy még mindig szédül.- Szóljak Sofiának?

- Szerintem igen hogy gáz volt a gyógyszerrel.

- Jó szólók, a változatoság kedvéért most neked van leukémiád vagy csak simán neki rongyoltál annak a szegény fának?- Guggoltam mellette és az egyest mutatta döbbentemre pók járásban hátrálni kezdtem ez valami hihetelen Jack után bakker bár őt ismeremve csak megjátszotta az egészet de ez magán vélemènyem nem az ővék majd ha Jack ide ér dumálok vele pár szót az is izgat hogy tényleg jegyben járnak Mattel vagy ez is egy hülye vicc, mint mikor Marci jött a világra igen neki èn vagyok az apja de akoriban beadata Jack hogy jegyben jár Mattel miután szét mentünk pedig csak az akkor egy báli gyűrű volt és mikor Matt rájött hogy Jack félre kacsint Sallemmel akkor dobta is két évig randiztak Sallemtől van León Jack mindig is azt mondta León szűlése volt a legkönnyebb ő csak tsá itt vagyok volt és ki is bújt ő mind a mai napig ilyen nem izgatja túl magát ha a bátyának kell ökörséget mondani vagy valaki másnak.- Ja bocsi Sofia de vacakul van Pat ha keresenéd lent van a nappaliban kint hülyültünk a kertben ő neki ment egy fának és most hány és szédül veszetül valami leukémiáról dumált, nem az volt Jacknek?

- De ha szeretnél vele erről dumálni a szomszéd hoza őket mert el romlott az autó amivel jöttek valahol egy Bécsi szerelőnél van most Lolé az autó.

- Oké...- Fordultam hátra lefagyva.- Itt mindenki beteg vagy szűl?????

- Mart ne légy ilyen...

- Bocs Lando egy pont nulla....

- Őőő... Jó mivel én a fia vagyok egy pont nulla leszek?

- Aham mivele van egy fasza ikertesója és nem szólt bassza meg senkinek sem de fasza szuperhős vámpír Jack Addamsünk, bár gondolom tudsz...

- Miről itt sem voltam ma szálltam le!!!!

- Maya a kishúgod...

- Mi van baszd meg még egy ez kurva jó csak most tudom meg remek eddig pakoltam az egyik Belowban munka most kaptam szabit.

Continue lendo

Você também vai gostar

4.3K 257 30
Egy holdfényes éjszakán Raine faluját egy szégyentelen árulás rázza meg: a vámpírok klánvezérének fia, Brevan Blight, aznap másik utat választ. Azonb...
38.6K 1.8K 33
Lassan húsz éve már, hogy a hatalmas fenyők és a mindig köd fedte newporti városban élek. Itt szinte mindig esik az eső, sose látni a napot és az eg...
17.2K 945 41
Lucy Parker élete 17 éves korában katasztrófa. Anyja meghalt, apja alkoholista de egy nap munkába menet valaki megtámadja. Egy harapással az egész él...
Bíborfény | ✓ De kyra

Mistério / Suspense

455K 36.9K 62
"Karjait a derekam köré kulcsolva a testéhez láncolt. Ajkaival a nyakamra bukott, miközben ujjaival a csípőmbe mart. - Elegem van belőled, érted? E...