Реакції Волейбол||Haikyuu!!

By saekosa

12.3K 949 448

Збірка реакцій і гедканонів з аніме та манґи "Haikyuu!!" Примітка до частин: Виділені зірочкою(*) розділи... More

Реакція №1
Реакція №2
Реакція №3
Цукішима як хлопець
Реакція №4
Реакція №5
Реакція №6
Кенма як хлопець
Куроо як хлопець
Реакція №7
Різдво
Мова кохання
Гедканон №1.1
Реакція №8(спешл)
Ацуму як хлопець
Реакція №9
Поцілунки №1
Поцілунки №2
Асахі як хлопець
Тілесні контакти
Гедканон №2
Коли ви лягаєте спати
Кохання для них
Гедканон №3
Ранкова рутина
Гедканон №1.2
Гедканон №4
Вакатоші як хлопець
Освідчення в коханні*
Незручний момент*
Ойкава як хлопець
Кемпінг*
Токсичні риси
Реакція №10.1
Реакція №10.2
Дрібнички, що мають значення
Пізні ночі*
Аоне як хлопець
Реакція №7.1
День закоханих*
Коли в тебе місячні*
Незграбність*
Кохання - це..

Домашні справи

196 16 25
By saekosa

Домашні справи(Побутові справи), які вони роблять.
_________________________

!!Всі дії відбуваються після таймскіпу.

|Кагеяма Тобіо

Кагеяма любить ходити в магазин за продуктами, бо вважає цей процес терапевтичним. Від складання списку, складання бюдж.ету до походу в магазин він відчуває якесь розвантаження після тяжкого дня. Він також любить штовхати з тобою візок. Поки ти стоїш перед ним, його велика фігура обіймає вашу ззаду, витягнувши руки, щоб проштовхнути візок вздовж проходів. Ви разом проходитеся магазином і обираєте продукти зі списку, який ви склали. Навіть коли ти сперечаєшся з ним про те, яке мило для посуду купити, він знає, що не хотів би робити це ні з ким іншим.

| Цукішима Кей

Коли справа доходить до настирливих комах, таких як таргани, павуки та мурахи, Цукішима чергує. Він їх не боїться, а отже, втратив рахунок, скільки разів ти несамовито кликала його, щоб позбутися комах у кімнаті(у разі,якщо ти їх боїшся). Він, очевидно, зробить це, але не без скарг з його боку на те, наскільки ти драматична. Якщо це щось на кшталт мурах, він намагається утриматися від їх вбивства і просто викидає на вулицю.

| Суґавара Коуші

Суґавара дбає про те, щоб коли ти прокинулася, на тумбочці завжди стояла склянка води для тебе. Він завжди каже, що пити воду зранку корисно, тому постійно залишає її біля ліжка. Крім того, він завжди миє посуд за тобою. І при цьому взагалі не скаржиться. Навіть якщо він це робить не відразу, але все одно робить. Йому правда не складно, він не знаходить це чимось нудним.

|Куроо Тецуро

Можливо, Куроо вже не є професійним волейболістом, але він підтримує свою мускулатуру ще зі школи. Крім цього, він має зріст 188 сантиметрів. Цей хлопець виконає всю важку роботу по дому. Це включає в себе підняття важких речей і меблів. Одного разу він навіть виліз на дах, щоб полагодити гонт (і мало не впав з драбини). Він також допоможе тобі дістатися до високих місць(у разі, якщо ти невеликого зросту), що є ціною багатьох кепкувань з його боку.

| Кенма Козуме

Всупереч поширеній думці, Кенма не такий ледачий, як здається. Він просто не любить перенапружуватися. Однак, якщо у тебе виникнуть проблеми з будь-якою електронікою вдома, він готовий допомогти. Ти не знаєш як, але він просто робить це. Незалежно від того, чи це проблема з Wi-Fi, відключенням електрики чи поганою мікрохвильовою піччю, Кенма добре знає всі ці шнури, дроти тощо. Усе буде налагоджено миттєво.

| Бокуто Котаро

Хоча Бокуто не дуже відповідально ставиться до своїх справ, він все одно намагається допомогти всіма силами. Єдине, за що ти справді вдячна, це те, що він стежить за всіма дрібницями в домі. Будь то винесення сміття, видалення волосся зі зливу чи прочищення унітазу. Він зробить це за тебе без єдиної скарги. Зрештою, ви обоє люди. І спільне життя включає в себе всі неприємні речі, про які люди не люблять говорити. Тож для нього це просто природна частина життя. Крім того, він просто зробить усе, про що ти попросиш.

| Ойкава Тоору

Ойкава не такий егоїстичний, як хтось може підозрювати. Без твоєго запиту він стежитиме за всіма твоїми засобами краси та щоденними туалетними приналежностями. Такі речі, як шампунь, кондиціонер, засоби по догляду за шкірою та навіть комсметика, якщо ти це, звичайно, використовуєш. Щоразу, коли Ойкава помічає, що вони закінчуються, він мовчки купуватиме ще й поповнюватиме запаси.

| Тендо Саторі

Як ти вже, мабуть, здогадалася, Тендо завжди готує для вас їжу. Час від часу ти даєш йому перерву і також готуєш. Але загалом він дуже насолоджується процесом і не проти бути головним кухарем у домі. Він просто знає, як приготувати смачну їжу, і, звичайно, немає нічого кращого, ніж поділитися нею з тобою.

|Ацуму Мія

Незважаючи на те, що це справді навіть не побутова робота, Ацуму любить залишати випадкові записки по всьому будинку. Це звичка, яка у нього виникла з часів спільного життя, і він робить це перед тим, як йде на роботу. Він залишить одну в холодильнику, нашкрябавши нотатку про будь-які продукти, які потрібно купити. Або навіть одну на дверях ванної кімнати, яка попереджає, що гейзер вимкнувся, щоб тобі не довелося приймати несподіваний холодний душ.

Дякую за прочитання! Бережіть себе та своїх близьких!

Continue Reading

You'll Also Like

165 20 3
Життя
189 86 9
Юна письменниця Джейн Фостер написала мемуари про своє трагічне кохання, які стають бестселером. Що було в тих мемуарах, та чим закінчилася історія...
6.9K 382 22
Події відбуваються після перемоги братів Окумура над Сатаною. Вельзевул, один з підопічних Сатани, жадає помститися за володаря Геєни, але в поспіху...
3.4K 74 1
Вона не цнотлива, але сором'язлива. Світ її еротичних фантазій та дій не такий, він дикий та тваринний, подекуди незаконний, подекуди ніжний... це др...