A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1.1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)

8 0 0
By Imzsuzsi89

                                        Jack és Zelda néni szemszöge:

- Mi a fene ez? Nem értem ajtó, ház és egy vonalas teló meg egy zöld tábla ami igen gicses tetszik nekem!- Próbáltam ezeket közben sorrendbe rakni de folyton leestek.- Ma is jön valaki vagy maradok szóbafogságban a tegnapiért?

- Mardsz is és jön is csak ne gondolj már ennyire a szexre folyton tudom hogy a hormonok de ne!- Mosolyogtam miközben tudtam hogy ő is valahol le fogja ezt csalni, mint annó Sabrina csak nem tudja hogy ma ő jön hoz egy nyomot meg hát beszélgetnek egyet mert ez nem állapot amit tesz és művel.

- Kivel megint? Ehhez annyira de annyira nem füllik a fogam!- Dőltem hátra az ágyamon masszírozni kezdtem a homlokomat szinte egész álló nap zúgot a fejem és forgot velem a föld.- Éljen, éljen! Nyertél másnapos vagyok nyertél! Eskű droghoz tényleg nem nyúltam sőt nem is volt a bulin!- Nyivákoltam és színpadiasan kelltem fel és dobtam Zelda Nénihez a párnát és ugyan így távoztam ki a szóbámból.

Jack és Sallem ( Jack és zagyvasága):

- Te meg mi a francról dumálsz???? Ki a fene az a Baz? Te miotta vagy Sabrina, a tiniboszi?????- Döbbenten álltam ellötte igen tudtam hogy szoptaja Mickeyt de ezt a rengeteg faszságot meg honnan szedted?

- Nem tudom mondom behunytam szemeimet és ezt láttam nem voltam vámpír egy pozitívuma volt befejeztem a kazik a oldalát bakker burtál volt ennek tetetjében Hawaiiban szexeltem először baszd ki én akiről köztudott hogy nem tudom tíz kölköm van és két unokám.- Mentem közel Sallemhez csókoltam és szexisen csábítottam be a közös ágyunkba mire kigomboltam felsőjét sírni kezdet Mickey.- Bakker!!!! Sír mennem kell bocs!!! Szívem!!!! Nyoo Mickey mesélj? Ne sírj! Tsss!!!- Láttam az arcán hogy el van már vörösödve annyira űvőlt ritkán láttam ilyet kivettem tudtam hogy ebben az esteben nem Lol kell hanem anya hívtam is.- szia! Elvörösödve űvőlt és keze, lába szerete széjjel. Jó Átraklak facetimera, itt van nézd! Járkáljak vele? Okés...- Megpróbáltam erre lehányt háromszor súgárban megpuszitam a homolkát ugye bár vámpír neki hideg akarom mondani test rendes baba hőmérsékletűnek kell lenni de nem volt a szóbábam mindenhol a babahőmérőt kutatam meg is lett legnagyobb meglepetésemre be volt csomagolva ki is nyitottam el is olvastam.- Jó picim ez mind ketőnknek fájni fog...- Nem bírtam oda nézni mikor megtettem.- Sallem kérlek segítenél nála nem csak hány durván köhög is szólsz mondjuk nem is tudom Thominak hogy hívja fel még Livet is ha rosszabb lenne!

- Thomi kérlek!!!!- Vagy már húszadjára mondtam neki ő rám sem hederített végül mèlylevegőt vettem és elmondtam neki mindet.

- Jó banyek hívom Livet főleg ha egy babáról van szó!!!! De szerintem a mentő jobb lenne!- Grimaszolt rám és hívta Livet én meg ott álltam könnyes arccal és halára aggódtam magamat hogy ez a marha ne hogy átbaszon minket megint.- Felhîvtam és azt mondta amit én a mentő jobb lenne egy szóval hívom őket de jön ő is.

- No?

- Jön a mentő is és Liv is.- Álltam az ajtóban és vártam a mentőket ahogy Jack is de ő ettől a szótól teljes megijedt a vállamra borúlt és próbált nem sírni tudtuk hogy nem hőmelkedése van a picinek hanem nagyon magas láza és még mindig sír mikor kiértek korusba egy kérdés.- Jöhetünk?

- De csak egy!- Itt mindketten izomból megfogtuk egymás öklét és zokogni kezdtünk végül Jack ment meg Liv és én maradtam két térdre rogyva még jobban zokgtam nem vagyok ilyen de ezen kiborultam sok helyen mondták ha egy ekora vámpírbaba meghal akkor tényleg meghal én ezt nem akarom.

Jack és Liv szemszöge ( a korházban):

- Liv eskű az ég egy atyja világon sehova nem tűntem el!- Láttam higy Liv poffonra készül èn hátrálni kezdtem feltett tenyérrel aztán rohani kezdtem valamiért még én sem értetem hogy mért aztán rájöttem.- Ezer bocsánat!!!!- Szólítottam le egy vadidegen nőt akinek a kezèben Mickey korabeli baba volt elvettem és, mint az őrült rohanni kezdtem vele befelé.- Liv egy szót se!!!!! Ez most kell neki!!!! Tartsd föl őket és takarj el engem valamivel!!!! Most!!!!- Berohanatam Mickey mellé szinte alig élt ilyen idősen tiltot harapni de hogy egy másik korabeli baba vérét megkapja azt szabad gyorsan kerestem valamit amivel megszúrhatom a vadidegen picit.- Liv segíts!!!!!!!

- No és ki is drogozott???? Vagy mondjam jelen időben?????- Mentem be és dobtam kezébe ami oda való volt.

- Liv én soha hagyjuk bele nyomom ezt a három adagot mit tudom én hova és remékedjünk hogy jobban lesz hanem bakker meghal mindkettő! Nem haraptom meg aranyszabály.- A zokogotam és a földet vertem mérgemben aztán mikor végeztünk Liv nyakába borúltam és ott folytattam levegő véttel nèlkül annyira kiakadtam hogy nem figyeltem magmara és vámpîrá változtam és elbújtam ijedtembe Liv jött odahozzám és puszilta meg a homolkat én meg négykézlábazva szartam a szábályra mivel nem hatott.- Hunyd le a szemed kérlek!- Megsimogattam a szinte halott Mickeyt odahajoltam de Liv elrántott és a földön ülve néztem végig ahogy meghal.- Neeeee!!!!! Mickey!!!!!!!! Baszd meg!!!!!!- Visszamentem és elkezdte porhadni a szemem láttára mikor odaértem hozzá ellöktem magamtól Livet sőt mérgemben meg gyászomba meg is poffoztam nem volt akaratos az egész sírva átrohantam a tömegen visszaváltoztam és kirohantam rágyújtottam.

- Maga nem Lando Norris? Mért cigizik?

- Csak hasinlítok rá!!!!!! Köze nincs hozzá hogy én mit művelek!!!!- Löktem el magamtól az idegen fickót és zokogva rohantam vissza és kerestem egy wct ültem le az egyik sarokba és már zokogni nem bírtam inkább síros hangon felhívtam Sallemet aztán anyát.- Meg, meghalt a saját szemeim láttára!!!! Anya átmentileg Queensbe költözhetnék?

Jack és az anya szemszöge (Queens):

Ültem az ottani szóbámba és néztem ki az ablakon szinte az üreség volt látható a szemeibe annyira ki voltam lelkileg anya próbált vigasztalni minden járt a fejembe nehéz lenne felsorolni ezeket a dolgokat most egy dologra vágytam egy háziállatra tudom mi lesz.

- Anya, kapahatok egy macskát?- Nyeltem egyet és elmondtam neki mindent mi szokot lenni ha lehunyom a szemimet.- Nem viccelek tényleg ez van és ő még idegesítő is bakker a kőrmeit rajtam élesíti nagyon fáj!!!!

- Fiam tudod mi a véleményem a háziállatokról? Amúgy ez bizzar neked eddig ez a legdurvább ilyen emberi létted vagyis lélek vándorlasod sosem tudtál varázsolni, rémisztő volt?- Simitottam hátra a szemébe logó hajtincsét ő meg könnyes szemmel nézet föl rám és mélylevegőket vett.

- Nem is tudom ez volt az egyetlen dolog amit tényleg élveztem öszintén tényleg elfelejtettem hogy vámpír vagyok és kipróbálhatam új dolgokat is, mint azt hogy milyen egy igazi szerelmi csalodás vagy hogy mit ereznek tényleg kamaszok nem volt sem Layla sem senki csak az érzés hogy kamasz vagyok és meleg és ezt milyen nehéz elmondani másoknak mennyi nehézségekkel jár az hogy elbújsz még ha az anyukád szeret és támogat lehet hogy a suliban viszont te vagy a központi buzi gyerek akinek be lehet szólni és ezzel nem tudják a felsőbb évesek mennyi, de mennyi szenvedést okoznak másnak.- Közben járkáltam körbe és körbe az íróasztalom körül és az ollómmal szorakoztam, mint egy vámpír az öngyílkoság meg sem fordúlt a fejembe mert a terapeutám lebeszélt róla és én szívesen járok hozzá aranyos fazon Dr Hammel bírom őt sok mindenről tudunk dumálni miótta a depresszióm kiderült még aranyosabb lett sőt gyógyszert is adott ami jó a pánikbetegségemre adott gyógyszereim mellé bár jógázom is és szeretném ezt a sok szart elfeledni de nem megy ebben a kurva rohanó világba főleg gyakran kapom meg hogy jé ott van Lando Norris hiába hárítom aztal hogy én Jack vagyok és tizenhat meg hogy gimis de van olyan és ez a gyakoribb mostanság hogy nem hisznek nekem így anya vagy Angie visz suliba sok barom miatt és ha beérünk vagy ha addig sem félre állunk akora pánikrohamai vannak hogy az autóban űvöltözök vagy kiszálunk és egy eldugot kis utcában esetleg egy sikátorban teszem anya azt tervezi sok barom miatt hogy tizenegyediktől a terapeuta tanácsa is kellet hozzá magántanuló leszek ő főleg nem bírja nézni a szenvedésemet de a kutatóközpontba is mondták hogy legyek az ők sem bírják ezt tovább főleg ha egy autistáról van szó már ők fel is emelték a hangjukat az egyik pont az ottani tanácsadadom ellőtt történt az eset találkoztunk véletelnül én hazafelé mentem a sulibó ő is ment a lányáért de ő különórájára és momdták nekem a szokásosat most nem a Norrisat hanem a buzi gyereket a jelenlegi sulimból és látta hogy nem bíró kérdezte hogy miótta mondta hogy mindig is és tényleg betartotta a szavát beszélt anyával aki két egész hetet ben volt a sulimban és igen ő is hallótta a buzi gyerketől elkezdve, Lando Norris nem is Beasball szárton át egészen autizmus egy kurva betegségig mindent itt lett elege örült neki hogy Dvel átmentem föciből és ennyi.- Anya az nem lenne egyszerűbb ha kivenél innen? Ez a magántanuló dolog olyan izé... Nem tudsz egy jó magán sulit?

- Nem sajnos körbe telefonáltam az összeset és nincs hely csak állami van ott tudod hogy úgy, mint a Baysben durván beszólnak neked egy két napot amíg tanítanak a kutatóban addig járhatsz oda de ennyi de az is suli kezdés ellött van de akkor egy teljes hónapot oda járhatsz a többi meg csütörtök és péntek akkor fogadnak gimiseket beszéltem velük és vasárnapi de te azt mindig is utáltad leszámítva mikor hetedikes voltál azt mondtad cuki és helyes aki veletek van na itt sejtettem hogy meleg vagy bár a vámpír lelkipasztorokról szóló műveidet elfogadta de mondta hogy emberi alakban ábrázold őket no meg egyszer szájon pusziltad mert szereted volna érezni milyen a csók íze.- Láttam hogy röhög ezen mert kezd neki derengeni az egész de tudja hogy akkor még a tini kor kapujában állt és ez a puszi természetes volt de nem mondtam meg neki hogy nem csak a seggét stirőlte hanem a felsőtestét is akoriban sőt nekem el is mesélte szaftosan hogyan Szexelne vele elnéztem neki hisz vámpír és mért ne egy tizenegy vagy egy tizenkettő éves úgy mond majdnem tininek vámpír korban ő akkor volt tini 116 körül járt igen hormonok náluk is beütnek láttam rajta hogy inkább tinikkel lógna és mem hetedikesekkel úgy is öltözködött, mint egy igazi tini sőt hagytam hogy kipróbálja azokat amiket a tinik szeretnek nem kellet volna több levelem is jött az akori sulijától hogy cigizésen kapták, drog volt nála vagy hogy alkoholt fogyasztott sőt egyszer igazi pisztoly is volt nála de az igazgató azt mondta nekem hogy nem is egyszer egy fiút környékezet meg és randira szerete volna hivni na ezen mindketten majd megpukkantunk a röhögéstől meg az óvszernél is és csóknál, most meg tizenhat tinikét vámpírként 124 ha leveszük az egyest akkor huszonnégy és igen ezek a szarok még mindig az életét képezik de most az alkohol meg a cigi ha én nem tininek mondanám akkor legálisan fogyasztaná szegény de a drog már számolni sem merem hányszor szeretem volna elküdeni őt elvonora ebből egy kisérletem volt London és igen állevéle de a gyámhatoság el vette tőle Laylát és odaadta egy kedves párnak meg Henriettat is Olivia szűlei tényleg meghaltak beszéltem a hatosággal elintéztem hogy Lol legyen a gyámja igaz a lány egy valodi vámpír így kamasz de Henrietta meg Layla nem és most Mickey halála remélem felnyilik a szeme hanem betartom a szavam és megy vissza Londonba amig tiszta nem lesz lehet hogy jó egy év de még is róla beszélek ott is a fiára kente a szart ő volt ott és drogozot azzzal a fazonnal ott nem csak por volt utolag a remdőrök mondták tabletták is meg más egyébb drog de nem csak vele hanem Nevvel is művelte.- Figyelj ide ha ez az eset nem nyitotta fel a szemedet és tovább csinálod mész vissza Londonba!!!!

- De anya megint negatîv lett a drogtesztem!!!!! Egy ideje nem drogozom!!!!- Az arcomat fogtam aztán a tenyeremmel a hajamat hátra simitottam a hajamat idegeségembe és fújtava kimentem a szóbámból Layláéig és néztem az üres ágyát zokogva.- Hiányzol pici leányka.

- Nekem is hiányzik.- Mentem át és vállon hátúlról ő megfordult megölett én meg az arcát meg a haját puszilgattam a remegve zokogo fiamnak akinek az arcára és a mozdulataira volt írva hogy nem érti mit a fene történik most mért nem láthatja legalább Laylát hisz őszinte szívéből szereti azt csöp kis lányt meg erején felül nevelte ahogy tudta és egyszer csak boom vége van nem nevelehti tovább azok a könnyek az autóúton végig igazak voltak tőle életembe nem hallótam még őt ily keservesen sírni, mint ott Londonban szivem szerint én ültem volna hátul és vigasztaltam volna de mivel Sallem nem annyi ídős hogy ott jogsija legyen így nem tudtam megtenni mikor oda értünk mondtam Sallemnek gyorsan pattanjon ki majd én valamenyi leleket lehelek a fiamba több, mint egy órámba telt nagyon zokogot szegény űvöltve nem izgatott hogy mindenki minket bámul tudtam hogy igaziak a könnyek végül egy idős házaspár jött oda hozánk és segitettek mondták hogy ők is ugyan ebbe a cípőbe jártak egy éve az unokájukkal fiú szintugy a lány ott balesetben halt meg és a hatoság elvette a picit rákérdeztem a nemére mondták hogy ott fiú volt a de kisebb volt két hónapos mondtam mért tették és mennyi ugyan ez náluk is mondták hogy a gyanú az gyanú marad pedig ott az anya azzal fenyegetött hogy visszaperli hatoságtól is meg a másik családtól is hogy van rá náluk esély próbáljuk meg náluk tart a per úgy állnak visszakapják én mondtam hogy egy kiskorú drogos nagynénje van odaát a picinek meg ezek akiket most leültetek meg a nagyanya aki egy kedves szerethető nő mondták probáljam így titokban van nálam egy papîr de nagyi azt mondta hogy hagyjam a fenébe de az angol pár is ők meg azt szeretnék hogy marhasággal ne gyanúsitják Jacket és ha New Yorkba nem is de Birstiloba biztos láthatja így rámentek arra hogy láthosági legyen neki de eddig csak neten látta és egyre ingerültebb szegény és egyre többet sír meg magányosnak érzi magát Layla nélkül így nyáron ez az az egyetlen fix program hogy megyünk és meglátogjuk őt csak mi hárman ha ezt kibírja a kapcsolata.- Gyere nézd! Itt egy papír tegnap éjjel jött még Bristolból allá írod? Az van benne hogy láthatod Laylát mivel a nagyija is akarom mondani a dédije is lemondott róla és Alexet lecsukták így a pár kérte hogy láthasad őt mivel ez csak egy gyanú volt Alex részéről hogy ő legyen a gyámja.

- Tess????- Sikíttam el magamat nem hittem el vége van ennek a szarnak a pár után én lehetek Layla gyámja és láthatom felnőni villámgyorsan ál is írtam visszaadtam könnyes szemnel szinte a fél utcának elújságoltam volna az egészet hogy vége ennyi volt apa is lehetek nem csak egy kurva vámpírtini aki csak a tanulással van elfoglava.- Mikor láthatom élőben is?

- A nyáron nyugi ne ugrálj már Jackson!!!!- Álttam mellette és a földön fel és alá ugrált a fiam ezt olyankor szokta mikor marhára izgalomba jön ez nagyon ritka na most még az öklömet is fogta ami még fájt is mellette.- Jack kérlek fáj az öklöm!!!!

- Bocsesz azt hittem kinőttem ezt a gyerekes dolgot!- Elengedtem anya öklét és tovább ugrándoztam aztán bementem a szóbámba és az ágyamon ami...- Ohh bakker... Bocsi anya nem volt szándékos!- Beszakadt alattam én meg ezen vihogtam, mint egy kiscsaj de anya is aki odajött hozzám és egy műtaslit adott nekem.

- Hát majd vesszel újat drága fiam addig is a betört ágyrárocson kell majd aludond amig itt szeretnél lenni.

- Csak ma meg holnap aztán visszamegyek a bírtokra és jó arcot vágok le a többieknek.

                                       Sallem és Thomi szemszöge ( a birtokon)

- Nem hiszem el még mindig Thomi kurvára igazad volt de későn hívtad őket.- Nem tudtam fel fogni még mindig hogy meghalt Mickey Jack is mondta Liv is sőt Liv felvételt is küldött Mickry haláláról ahogy elpohard és Jack zokog valami vámpírbaba betegség lehetett amire nincs gyógy mód jelenleg Thomi vigasztal azzal tudattal higy Jack még mindig szeret és bármi is lesz a jővőben számíthatunk egymásra.

- Most írt Jack hogy ti hárman mentek Bristolba a nyáron megoldodot az ügy nem értem miről ír ez allatt.- Nézettem kérdően Sallemre aki felpattant és megrázott és puszit nyomott a homlokra én letörtem és csak pisslogni tudtam.

- Hát röviden összefoglava Alex Emma nővere gyámja akart lenni Laylának ezért drogozással vádolta meg Jacket akitől a hatoságok elvették Laylát emiatt pedig a gyanú nem volt igaz Jack már drog szótól is irtózik még hogy használja.- Meséltem nem tudom hogy mi eset le neki mert hadartam de ez volt az igazság láttam az arcán hogy egy nagyon rondát szeretne kimondani amit ki is fog meg kérdezni egyet.

- A kurva életbe, de ő vagyis Jack nem dohányzik?- Mutattam neki de értette és bólintott hogy tud róla és nem zavarja.- De ez gyanú volt akkor...

- Nem tudom ez engem is idegesít baszd meg hihetelnül szar volt Londonban a reptérig Jack szomorúr zokogását vigasztalni végén az anya és egy öreg házaspár vigasztalta meg annyira hogy fel tudjuk szállni a gépre de ott is volt egy kurva nagy pánik rohama teljesen kikeszült az ügytől most is vannak éjjelek ahol csak itt a házban mászkál cèltalanul és azt sem tudja hogy hol van ez egy kurva nagy taruma volt nem csak neki hanem nekem is én is ugyan ezt teszem ki vagyunk lelkileg badzd meg szóval fogd be azt a Texasi lepcses pofádat hogy Jack kinyírta a csajomat így meg úgy mert ez nehezebb fel dolgozni, mint azt te fasz!!!!!!- Mentem oda hozzá közel és izomból poffon vágtam és elfordultam.

- Rohadj meg ő a csajom volt ne tudt meg milyen kurva nehéz őket egyedül nevelni te Ir fasz pláne hogy Jimmy szar alvó!!!- Rántottam vissza Sallemet a földre rámásztam és pofozni kezdtem addig amíg el nem eredt az orra vére mikor befejeztem belé is rúgtam és ott is hagytam.

                                    Matt és Lucy szemszöge:

- Hányadszora is probálunk meg járni?- Vihogva néztünk egymás szemeibe szex után Mattel aki meg a vállát vonta meg.

- Tudja a farkam.- Nevettem rá mire...- Jó jön már apa Laura ne sírj!!!!- Beértem Laura elporhardt megállt bennem még a szar is nem hogy Lucy neve jutott eszembe hanem nem is Jack nem is Liv.- Lol!!!!!!

- Igen? - Muttam neki hökkenten a Laura helyét egy csapat vagyis valaki jutottak az eszembe de már Lucy is ott volt.

- Volturi? - Néztem Mattet meg Lolt bólintottak.- Nem halt meg csak náluk van, raboltak ma írt Julia Mickey Jack szeme láttára kiakadt.- Mutattam az üzenetett meg azt ahogy Jack zokog.

- Ki van még veszélyben? Esetleg csak ők kelletek?- Nézetem rájuk hidegvérűen és az ajkamat harpadáltam.

- Tian aki a csatát látta meg Marci aki okozza vagyis már okozta a ti biztonságba vagytok tőlük.

- Lol, hogy érted okozta?- Néztem rá zavarodottan

- Megőlt egy Volturist két hónapja.

- Marci ezt ki sem néztem volna belőle ez komoly!!!! Helyezük őt biztonságba!!!!

- Matt hova?

- Lucy nem tudom fehér szóba átmentileg kinyírjuk.

- Ez faszság ötven éve ismerlek de ez akkor is faszság!!!!

- Nem az!!!!

- Mattnek igaza van most ez a helyes meg kell őt most őlni átmentileg és odatenni a holttestét hogy a Volturi ne talája meg.

Continue Reading

You'll Also Like

29.5K 2K 25
A vámpírok már évszázadok óta élnek a földön de a vámpír vadászokon kívül senki se tud a létezésükről. Vérrel táplálkoznak, gyengeségük egy növény né...
2.2M 41.2K 89
❝ 𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘪𝘴𝘦 𝘪 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘤𝘩𝘦𝘳𝘪𝘴𝘩 𝘺𝘰𝘶 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘥𝘢𝘺 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵 𝘰𝘧 𝘮𝘺 𝘭𝘪𝘧𝘦. ❞ -------------------- Being the s...
245K 5K 19
"𝓘𝓯 𝓘 𝓬𝓪𝓷. 𝓘 𝔀𝓲𝓵𝓵. 𝓮𝓷𝓭 𝓸𝓯 𝓭𝓲𝓼𝓬𝓾𝓼𝓼𝓲𝓸𝓷 Norah had worked her entire life up to this moment. Driving for a formula one team was...
2.9M 51.9K 98
|| completed || "He fell in love with his best friend." Lando Norris x Daniella Michaels (OC) In the series/AUs 1. Race - Lando Norris (2021 sea...