On je sve to

By Atinapisee

8.5K 389 37

Od dolaska nove misteriozne djevojke u grad svi momci lude za njom,ali ko ce biti taj koji ce slomiti ledeni... More

UVOD
Prvi dan
OSMIJEH
IZLAZAK
SREĆA
POLJUPCI
Samo moj
Razgovor
Pomutnja
Povjerenje
Rastanak
Rodjendan
Neocekivane vijesti
Iznenadjenje
DA ili NE
Mnogo ga volim
Najsrecniji dan
On je sve to
Skriveni osjecaj

UTAKMICA

543 17 5
By Atinapisee


Dani na faksu su se samo ponavljali, svaki je bio isti.Osim te proklete subote gdje sam bila natjeranja da podjem na utakmicu.Spremala sam se kuci obukla sam sire farmerke i zeleni korp top i stavila malo nakita i isto tako i sminke.
Nasla sam se sa Masom koja nas je autom prebacila do terena iako je pjeske bilo samo 10 minuta,ali naravno ona je obula stikle na farmerke i crveni dres reprezentacije na cijim ledjima je pisalo Pavlovic.Po njoj on je bio najljepsi iz reprezentacije i kako kaze hoce da je uoci ja sam joj se na to nasmijala i nastavila gledat kroz prozor.

-

Ulazili smo na stadion koji je vec bio skoro pun.Masa je toliki obozavalac i fangirl da je kupila najbolje karte iz cijelog stadiona.Kada smo sjeli ona je odmah tragala ocima po terenu da nadje Pavlovica dok sam ja uzela telefon u ruke i skrolala kroz instegram dok mi nije iskocila slika jednog lijepog momka u dresu Srbije zagledala sam se u sliku i Masa je to primjetila.

-Uuuu nekome se svidja Vlahović
-Ma kakav Vlahović o čemu ti pricas Maso
-Pa vidim kako gledas njegovu sliku,a kad smo kod toga upravo ti je izasao na teren.

Skrenula sam pogled i ugledala ga.Stvarno je bio lijep.Snazna ramena,misicave ruke,ostre crte lica i prelijepe oci koje su me u tom momentu pogledale direktno u moje.Odmah sam skrenula pogled i pravila se luda dok se on smijao.U sebi sam pomislila Boze Sofijaaa ne moze ti se svidjati fudbaler.

-

Utakmica se vec privodila kraju bio je 87minut i u tom momentu Vlahović kome tada nisam ni znala ime je dao gol.Cijele trebine su skocile jer je Srbija vodila 2:1.Gol je proslavio tako sto je pokazao prstom da djevojku u publici i pokazao srce.U sebi sam se nasmijala i potvrdila ono sto sam i mislila o momcima,a pogotovo fudbalerima a onda sam zastala.Zasto bi mene uopste zanimalo za koga je on pokazao srce.

-

Na izlasku iz stadiona je bila jos veca guzna i zakucala sam se u nekoga.Pala sam na pod i vidjela musku ruku ispred sebe koja me podize.

-Jesi dobro?
-Ma jesam(dizajuci sam rekla i otresla njegovu ruku sa moje kad sam vidjela ko je.To je bio jedan jedini Vlahovic.Okrenula sam se i nastavila da hodam do Mase.)
-Stani stani

Cula sam u pozadini al sam nastavila da hodam.Kada sam dosla do auta Masa me vec cekala unutra.

-Pa gdje si do sad?
-Izvini zakucala sam se u nekog
-A ko je taj neko

Ja sam samo pogledala u pod i medju nama je nastala tisina

-Ejj reci mi ko jee
-Vlahovic
-Molimm
-Da,nazalost
-O cemu ti pricas pa to bi bio san za pola djevojaka svijeta,jel te pitao nesto
-Ma jeste kako sam i uvatio me je za ruku samo sam se cimnula i okrenula nisam htjela da me cekas
-Opaa znaci da nije bilo mene nesto bi se desilo
-Ne moj da seres Maso znas kakva sam po tom pitanju
-Dobro dobro ne moj da se ljutis

Kad smo stigli kuci sam se samo spremila za krevet ovaj dan je bio previse naporan za bilo kakvu drugu aktivnost.

--------------------------------------------------------------
Kako vam se svidja prica za sad?

Continue Reading

You'll Also Like

65.8K 1.4K 19
Lana, tezak karakter za opisati. Devojka koju zanimaju muskarci, ali nikada nije stupila u ozbiljnu vezu, vec je odbijala sve emocije od sebe. Aleksa...
688K 29.3K 45
Kada Tara Martin na pragu svog osamnaestog rođendana upozna svoju, ko zna koju po redu hraniteljsku porodicu, odjednom, budućnost više ne izgleda tak...
435K 22.1K 46
Anna je, zajedno sa četvoricom braće, prebačena u novi život preko okeana, kod oca. Tek što je počela da se navikava na novi naglasak ljudi oko nje...
Atina By A̷n̷a̷

Teen Fiction

9 3 2
Antonina i Sanja su sestre koje jedva da pričaju jedna sa drugom. Jedna je posvećena školi radi dobrih ocena i upisa na arheološki fakultet u njenom...