Gevallen voor Em

By WaWorkz

10.9K 118 46

Wanneer een nieuwe leerkracht start op school, doet ze er alles aan om haar leerlingen te helpen. Ze is een v... More

Laatste zomeravond
Eerste schooldag (E)
Eerste schooldag (N)
Te dronken (N)
Te dronken (E)
Waar is ze? (N)
Eerste les Engels (N)
Eerste les Engels (E)
Schetsboek (N)
Schorsing (E)
Schorsing (N)
Uitnodiging (N)
De volgende dag (N)
Barbecue (E)
Barbecue (N)
Naar huis gaan (E)
Naar huis gaan (N)
Het is voorbij, T
De Engelse toets missen (N)
De Engelse toets missen (E)
Bijles (N)
Bijles (E)
Het Italiaans restaurantje
Het Italiaans restaurantje (E)
Toets
Cocktail feestje (N)
Cocktail feestje (E)
Blijven slapen (N)
Blijven slapen (E)
School gevecht (N)
Schoolgevecht (E)
Mindfuck (N)
Herstellen (N)
Herstellen (E)
Het mooiste moet nog komen (N)
Het mooiste moet nog komen (E)
De volgende ochtend (E)

Mindfuck (E)

156 4 1
By WaWorkz

POV Emma

Will stopt voor het huis van Luca. Ik geef Luca een knuffel en bedank haar voor de hulp en zorg die ze mij heeft gegeven. Ik stap in de auto van Will en ze zwaait ons na.

"Hoe was je reis?"

"Goed...maar ik denk dat er andere dingen zijn die we moeten bespreken... wil je me erover vertellen?"

Ik geef Will een samenvatting en laat het deel van het ongemakkelijke logeerpartijtje weg. Ik wil niet dat hij dat weet. Ik heb het Luca al verteld, dat is al een persoon te veel.

"Dus je bent ervan overtuigd dat ze niets voor je voelt?"

"Ja, ik denk dat ze geen interesse heeft, buiten het feit het gewoon niet mag gebeuren"

"Moet je er niet op zijn minst met haar over praten?" Ik schud mijn hoofd

"Het is beter dat ik haar vergeet, ze is niet geïnteresseerd"

"Daarom ook de nieuwe look?" hij wijst naar mijn nieuwe kapsel.

"Ik dacht nieuwe fase, nieuwe look en heb de onderkant van mijn haren opgeschoren met behulp van Luca."

"Het staat je goed, je hebt een totale badboy vibe over je nu."

"Wat ga je nu doen? Wil je bij mij intrekken?"

"Ik weet het nog niet zeker, ik hoop eigenlijk dat ik een paar weken kan blijven tot ik erachter ben wat ik wil gaan doen. Ik denk dat ik je aanbod aan ga nemen om bij je intrekken en in de club werken. Maar ik weet het nog niet zeker."

"Weet je, als je voor mij gaat werken, moet je stoppen met drinken en drugs... zoals zwaar drinken. Je kunt niet dronken zijn tijdens het werk. Een beetje alcohol is niet erg als het met mate is, maar absoluut geen drugs. En geen seks met getrouwde vrouwen. Ik kan niet hebben dat klanten boos op me worden omdat jij hun vrouw inpikt. Je hoeft nu niets te beslissen. Laat het me weten als je eruit bent wat je wilt. En voorlopig kun je blijven slapen bij mij wanneer je maar wilt. Dat sowieso."

"Ik heb mijn belofte aan mama gebroken"

"Je kunt altijd weer teruggaan naar school he, dat weet je..."

"Pfft... ik heb wat tijd nodig"

"Hoe voel je je fysiek?"

"oké denk ik, ik heb erger meegemaakt"

"Moeten we even langs de dokter voor een check up?"

"Ik denk niet dat er iets gebroken is, en ik leef nog, dus ik denk dat ik geen interne verwondingen heb opgelopen. De scheur in mijn wenkbrauw geneest goed. De hoofdpijn is ook verdwenen." Hij knikt en we zwijgen allebei de rest van de rit. Aangekomen bij zijn huis doet hij de deur open en draait zich naar mij.

"Nog één ding, we hebben hier straks een groot feest. Zo direct komen de eerste gasten al. Het zal stampvol zijn. Dat je het maar weet. Je kunt naar beneden komen als je wilt. Misschien maakt het je hoofd een beetje leeg."

"Misschien doe ik dat wel"

Ik ga naar mijn kamer en maak me klaar voor het feest. Ik trek een gescheurde spijkerbroek en een witte sportbeha aan. Ik pak een zwart overhemd met knopen en witte bloemen en leg het op mijn nachtkastje voordat ik op bed ga liggen. Ik voel me machteloos en verward. Ik heb mijn moeder in de steek gelaten, ik heb het verpest met Natasha, ik ben het aan het verklooien. Ik ben hopeloos. Laat me alsjeblieft een tijdje niets voelen. Ik trek een la open, reik onder wat kleren en haal er een kleine plastic zak met wit poeder uit. Zucht. Ik zou het niet moeten doen. Ik ben al een tijdje clean. Ach ja. Eén lijntje kan geen kwaad. Ik pak een bankkaart uit mijn portemonnee, pak wat poeder en maak een lijntje. Ik snuif het op en kreun. Ik ga weer liggen en de drugs op me inwerken. Mijn deur zwaait open. In de opening staat een blond meisje.

"Oh, sorry" Ik til mijn hoofd op om haar te bekijken.

"Geen probleem, kan ik je ergens meehelpen?"

"Ik denk dat ik verdwaald ben, ik was op weg terug naar het feest"

"Ben je voor het eerst hier?"

"Ja, dit is mijn eerste feest hier"

"Je weet wel hoe je je moet kleden voor een feestje" knipoog ik naar haar. Ik hef mezelf omhoog en leun op mijn elle bogen voor steun, waarbij ik mijn kont naar de zijkant van het bed beweeg zodat ik haar beter kan bekijken. Ze draagt zwarte hoge hakken en een korte glanzende champagnekleurige jurk die veel decolleté laat zien. Als ik kort zeg, bedoel ik tot net onder de billen. Ze lacht en stapt naar me toe. Ze komt tussen mijn benen staan.

"Wil je hier feesten?" Zeg Ik met een grijns terwijl ik verwacht dat ze nee gaat zeggen.

"Wat heb je in gedachten?" Ze likt haar onderlip voordat ze erop bijt. Met één hand gaat ze naar mijn kettingen om mijn nek en begint ermee te spelen. Ik trek haar wat dichter naar me toe.

"wil je dat graag weten?" Ze reageert meteen en kust me. Haar tong likt over mijn onderlip en vraagt om toegang. Ik laat hem toe.

"Laat maar eens zien" fluistert ze tussen het kussen door. Ik leg mijn beide handen op haar kont en til haar op mijn schoot. Ik doe haar jurk omhoog en ze doet hem verder uit. Ik sta op terwijl ze haar benen om me heen slaat. Ik draai me om en ga op bed liggen. Ik lig nu boven op haar. We blijven kussen terwijl mijn handen op ontdekking gaan over haar lichaam. Ze kreunt zacht. We raken allebei meer en meer opgewonden. Onze lichamen wrijven tegen elkaar aan. Haar ademhaling wordt wat zwaarder, haar lichaam beweegt met kleine schokjes, ze kromt haar rug en begint wat luider te kreunen. Dan geeft ze een gilletje en voel ik hoe haar lijf zich ontspant onder het mijne. Er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht.

"Ik zou hier vaker moeten verdwalen", zegt ze. Ik lach, en laat me van haar afrollen en ga naast haar liggen. Ze draait zich op haar zij, en begint mijn buik te strelen.

"Waarom verstopt zo'n lekker ding zich in een slaapkamer?"

"Ik maakte me klaar om naar beneden te komen"

"Zonder shirt?" Ik lach en wijs naar het shirt dat op het nachtkastje ligt.

"Ik heb zin in een drankje" ze staat op en pakt haar jurk en trekt deze weer aan. Ik trek mijn shirt aan en we lopen samen naar beneden. Ze is haar jurk nog aan het fatsoeneren terwijl we de trap aflopen. Ik geef haar speels een klap tegen haar billen. Ze lacht, stopt, draait zich om en trekt me naar zich toe bij Tailleband van mijn jeansbroek waarna ze mij kust terwijl ze met haar hand over mijn lichaam streelt en de rand van mijn boxershort vastpakt. Ik leg mijn hand in haar nek en kus haar. Dit gaat een geweldige avond worden. Dit was al een mooi begin. Ik volg haar naar de bar voor een drankje. We krijgen allebei wat te drinken. Ik wil haar uitnodigen op de dansvloer, maar een man komt naar ons toe, omhelst het meisje en geeft haar een kus.

"Schat, waar ben je geweest? Ik was naar je op zoek?" Ik zie met schrik in haar ogen naar me kijken in de hoop dat ik niets zeg over wat er zojuist is gebeurd.

"Ze was boven verdwaald, kwam per ongeluk mijn kamer binnengelopen en hielp me met een verband op mijn rug" Ik draai me om en til mijn shirt op, ze had het verband niet eens gezien, maar doet alsof ze precies weet waar ik het over heb.

"Bedankt daarvoor trouwens" Ik kus haar op de wang, ze begint te blozen en ik grijns, terwijl ik mijn tong over mijn lippen laat gaan en op mijn onderlip bijt.

"Veel plezier vanavond" ik knipoog, draai me om en stap de dansvloer op. Wat hij niet weet, deert hem ook niet.

Ik zie Natasha's vrienden dansen. Ik stop, leeg mijn glas en kijk om me heen. Ik zie nergens mevrouw Devos. Ze komen wel vaker zonder haar. Misschien is ze thuis? Wat maakt het ook uit. Ik ga stap naar hen toe

"Hallo schoonheid, jij moet wel Zuid- Amerikaanse roots hebben"

"Hoi, nee dat heb ik niet" giechelt ze

"Weet je het zeker? Je beweegt als een Zuid-Amerikaanse, ritmisch en sexy" ze bloost.

"Wat is je naam?"

"Becky, mijn vrienden noemen me becks."

"Dus Becks, dansen?" Ze knikt en op dat moment zet de DJ een nieuw nummer op. 'Traag' van bizzy. Ze kijkt me een beetje verlegen aan, niet zeker wetend hoe ze op dit nummer moet dansen.

"Wees gewoon jezelf en laat de beat je lichaam overnemen" fluister ik terwijl ik dichterbij kom. Ik leg mijn handen op haar middel en draai haar om zodat haar kont naar mij wijst. Ik druk mijn lichaam tegen het hare en begin te bewegen. Al snel beginnen de latin moves weer te komen. Ze twerkt in mijn schoot en ik laat het gebeuren. Ik spin haar rond, en laat haar nog een paar andere dansbewegingen zien en ze volgt gewillig mijn voorbeeld. Ik word er enorm opgewonden van, ik denk dat het hetzelfde effect op haar heeft. Ik hoor haar zwaarder ademen en zelfs kreunen terwijl mijn handen over haar lichaam gaan en haar kont mijn middel raakt. Het is alsof we seks hebben maar met onze kleren nog aan.

Ze streelt mijn buikspieren voordat ze zich weer omdraait en tegen me aan leunt. Ze pakt mijn hand en legt die op haar dijen, ze knijpt er zelfs in. Ik had niet de indruk dat ze gay is, maar nu begin ik toch te twijfelen. Misschien kan ik haar mee naar boven nemen, voor een tweede pleziertje. Ik zou het niet erg vinden. Ze is mooi. Eigenlijk zijn dat alle vrienden van mevrouw Devos dat.

Een paar seconden later voel ik iemand anders tegen mijn rug wrijven. Ik draai mijn hoofd en zie dat dat Taylor zich bij ons heeft gevoegd. Haar lichaam kopieert elke beweging. Ik voel haar armen om me heen slaan en mijn buikspieren aanraken. Ze laat haar hand zakken tot vlak boven mijn broekband voor ze weer naar boven gaat met haar hand. De temperatuur stijgt van de opwinding. Becks kijkt me nu aan en komt dichterbij. Terwijl we omlaag bewegen, plaats ik mijn knie tussen de benen van Becks en ze begint erop te rijden. We bewegen weer omhoog, ze kust mijn borst helemaal tot aan mijn nek en kin, ik pak haar bij haar middel en ze beweegt haar lichaam op de beats en het is zo sexy. Ik zit ingeklemd tussen twee ontzettend sexy meiden.

Dit is de droom van iedere man of Lesbienne. Helaas duurt het niet lang voordat mijn droom eindigt. Natasha staat naast ons. Ze staat ons aan te kijken. Zo te zien staat ze daar al een paar minuten. Ik hoop dat ze het negeert en vertrekt. De drugs die ik nam, doen het me hopen. Geloof het of niet, maar ik word nog arroganter en geiler als ik drugs gebruikt heb. Ze kijkt niet bepaald blij.

Ze trekt Becks van me weg, wat Taylor de kans geeft om van plaats te wisselen. Ik weet nog steeds niet zeker of Becks gay is, ik denk dat ze gewoon nieuwsgierig is. Taylor is absoluut gay. Ze kust me terwijl Natasha en Becks aan het praten zijn. We blijven dansen maar plots wordt ook Taylor weggetrokken. Natasha houdt ze allebei vast. Wat een interventie. Ik zou gemakkelijk een van die twee naar mijn slaapkamer hebben kunnen nemen. Wat een rotstreek van haar, waarom doet ze dit?

Ik besluit het te laten, ik wil er geen gedoe van maken. Een ander meisje komt naar me toe.

"je hebt wat mooie moves" knipoogt ze. Ik steek mijn hand uit om aan te geven dat ik met haar wil dansen en zij neemt die aan. We beginnen te dansen en door de moves loopt de temperatuur alweer snel op. We kussen elkaar. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Taylor en Natasha staan praten. Het lijkt alsof ze dichter naar elkaar toe bewegen. Zouden ze weer samen zijn? Ik heb geen zin om daarachter te komen. Ik pak het glas bier van de kerel achter me, drink het in een teug leeg, geef het meisje weer een kus en fluister 'zullen we naar buiten gaan?' Ze knikt, ik pak haar hand en leidt haar naar buiten. Eenmaal buiten steek ik een sigaret op.

"Dat doe je sexy" zegt het meisje, ze komt dichterbij, kijkt naar mijn lippen terwijl ze op haar onderlip bijt. Ze grijpt mijn broeksrand, stapt achteruit tegen de muur en trekt me tegen zich aan. Ik plaats mijn hand tegen de muur naast haar hoofd terwijl ik mijn sigaret in de andere heb. Het meisje legt een hand op mijn middel en trekt me nog dichter naar zich toe waardoor mijn knie tussen haar benen komt. Met mijn been duw ik haar jurk omhoog, haar slipje raakt nu mijn been. Haar andere hand op mijn borst, speelt met mijn kettingen. Ze schrikt van iemand die haar keel schraapt

"djeezus ben je ons aan het stalken of zo", zegt ze kribbig. Ik negeer degene die naast ons staat, ik laat deze vibe niet verpesten. Dit meisje wil me, en ik wil Natasha uit mijn systeem hebben.

"Emma, kunnen we alsjeblieft praten?" Oh verdomme. Als je het over de duivel hebt, het is Natasha. Het meisje vertrekt terwijl Natasha nogmaals vraagt of we kunnen praten. Alweer? Loopt ze me te kloten? Dat is nu het derde meisje dat ze van me wegjaagt. Ze pakt mijn hand en kijkt me aan. Haar aanraking doet mijn hele lichaam tintelen. Het is alsof mijn hart uit mijn borstkast wil springen. Wat doet ze toch met mij? Ik probeer haar te vergeten, maar dit helpt niet echt. Alles begint te tintelen. Ik voel haar ogen op mijn lichaam branden.

"Waarom doe je dit, ik weet dat dit niet de echte Emma is"

"Wat doet u hier mevrouw Devos? Gewoon interveniëren?" Ik voel me gefrustreerd. Wat wil ze nou eigenlijk. Ze schreeuwde toch heel duidelijk tegen me na het gevecht op school dat als ik zou gaan ik er alleen voor zou staan.

"Waarom gedraag je je zo? Ben je high?" Ik kan er alleen maar om lachen, ik kan het niet ontkennen. Ik kan er niet tegen om bij haar in de buurt te zijn. Liefst wil ik haar kussen, ik wil haar naar me toe trekken. Misschien ben ik een beetje te opgewonden of misschien is zij gewoon te sexy. Ik wil haar kleren uittrekken. Wie houd ik voor de gek, ze zou me nooit laten gaan. Ik moet hier weg, dus ik stap langs haar heen, ga naar binnen en vertrek.

Ik trek een nieuwe joint tevoorschijn terwijl ik wegloop. Ik nam nog een fles drank mee van de bar toen ik langsliep. Ik dwaal door de straten, niet wetende waar ik heen moet gaan. Het is al donker en ik ben behoorlijk dronken.

Er toetert een motorrijder die me waarschuwt dat hij wil passeren. Maar mijn dronken lichaam staat te veel in de weg. De motorrijder schampt me, ik val neer en stoot mijn hoofd weer en voel een stekende pijn in mijn midden. Ik draai me op mijn rug en kijk naar mijn buik. Een flinke schaafwond op mijn buik door het beton en de kleine kiezelstenen op de grond, het bloedt flink. De scheur in mijn wenkbrauw is ook weer opengegaan en er lopen kleine druppeltjes bloed over mijn gezicht. Niet weer. Zucht. Ik heb barstende mijn in mijn hoofd. De motorrijder is gewoon verder gereden en liet mij gewoon liggen met mijn dronken, verdoofde en gehavende lichaam. Ik kan het hem niet kwalijk nemen.

Ik besluit te blijven tot mijn hoofd iets minder pijn doet. Ik sluit mijn ogen. Een paar minuten later zakt de pijn een beetje en probeer ik om op te staan. Het gaat moeizaam. Ik zie een boom aan de zijkant en strompel er naartoe. Het kost me enkele minuten maar ik kom er. Ik leun tegen de boom. Ik voel een pijnscheut in mijn maag, er borrelt iets op. Ik buk me moet overgeven.

"Emma?" Oh nee, daar gaan we weer. Ik kijk op, zie mevrouw Devos en het volgende moment wordt alles zwart voor mijn ogen.

Continue Reading

You'll Also Like

27.6K 310 33
Milou is 15 en moet van haar ouders op internaat, echt de hel! En ze zit ook nog een keer op de kamer met de badboy van de school! Hoe zou dit aflope...
1.2M 38.4K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
252K 3.9K 41
Ella is 17 jaar en moet naar een internaat omdat haar ouders nauwelijks tijd voor haar hebben. Als ze op haar kamer komt ziet ze iemand die ze lieve...