Bosszúvágy vagy Szerelem

By liaaimagine

35.1K 918 65

A történet egy megcsalt, átvert, elárult nőről és férfiról szól akik egyezségük által akarják elérni a célt... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
Búcsú

18. fejezet

958 29 0
By liaaimagine

Vasárnap 10:27

Már egy ideje fent vagyunk, de nem sietünk sehová így ágyban maradtunk. Reggeli közben beszélgetünk mindenféléről. Például hogy Eric kutyás én pedig lovas. Megkérdeztem a tetkója történetét. Már azóta érdekel mióta megpillantottam a parkban.

emlékeztetésül:
Oroszlánfej szájában kígyót harap át.

Elmondta, hogy Becca-val varraták mint közös tetkó. Becca tetkója a hasa jobb oldalán van, egy tövises rózsa amit egy kígyó fon körbe. Mit is mondjak, az ő tetkója teljesen tükrözi milyen ember. Azt is megtudtam, hogy a szórakozóhely az apjáé volt. Persze teljesen máshogy nézett ki, mondhatni modern lett. Egy időben boxolt is, de a családja halála után azt is abba hagyta.
Eltöltöttük az időt ami csak úgy repült.

14:03

Szépen elkészültünk és újabb két órás út vissza. A bárba megyünk. Megérkezve egy férfi fogad minket és Eric-nek mond valamit. Nem értem mit, mivel oroszul beszélnek. Ennyit tudtam kivenni csak. Újabb dolog amit nem tudtam. Eddig tetszett, most nem tudom.

- Ne haragudj, de ezt el kell intéznem.
Várj meg az irodában. - puszi ajkamra és ment is.

Felmentem és vártam az irodában ahogy kérte, közben pedig szétnéztem. Nem sok minden van itt papírokon kívül, ám észre vettem az asztalon egy kis piros dobozt.
Rajta egy üzenettel...

Ezt a mai randin akartam oda adni.
Remélem így is tetszik. Csók!

Épp a kis dobozkáért nyúltam mikor nyílik az ajtó. Oda pillanatok és Eric az. Mosolyával közelít felém.

- Nem bontod ki? - mutat a dobozra, mire elnevetem magam. Mellém áll balkezét pedig csípőmre teszi. Kibontom és egy kulcsot találok benne.

- Minek a kulcsa? - kérdezem, mivel nem értem.

- A lakásom kulcsa. Nem mondom, hogy költözz is oda, de... - nem hagytam hogy végig mondja. Nyakába ugrottam és öröm csókokkal honoráltam kedves gesztusát. Számomra elmondhatatlan érzés, nem csak azért mert Eric a második kapcsolatom, hanem mert ő a férfi akire vágytam, csak nem tudtam.

- Mondtam már hogy imádlak? - mondtam fülig vigyorral.

- Csak egy párszor. De a te szádból hangzik a legjobban. - mondta tipikus szexi mosolyával.

Kopogás majd ajtónyitás szakítja meg pillanatunk. Az orosz fazon. Váltottak néhány szót Eric-kel majd kiment.

- A helyzet az, hogy itt van Becca és szeretné véglegesíteni a tulajjal a terveit a bulija kapcsán. Csak akkor megyek ha velem jössz. - ez most meglepet, mármint a ha nem megyek nem megy rész, nem a Becca dolog.

- Oké mennyünk. - mondtam mosolyommal és ujjainkat összekulcsolva fogjuk egymás kezét.

Becca háttal áll és az egyik fazon, aki gondolom színtén orosz, felént mutat. Becca pedig megfordul.

- Te vagy a tulaj? - Becca hirtelen elsápadt és tekintete sokkolt.

- Igen. - felelte Eric.

- Furcsa. Egyszer sem mondtad. - gondolkodó mégis értetlen arckifejezése.

- Sokmindent nem mondtam. - Becca csak pislog nagyokat.

Az orosz fazon megint mond valamit Eric-nek. Becca pedig újra sokkolódik ahogy hallja oroszul beszélni. Nekem pedig tényleges megerősítés, hogy semmit sem tud róla, nem mintha kellene. Eddig is tudtam, hogy őszinte velem, ám látni Becca arcát hogy nem ért semmit, pazar látvány. Elég ez nekem. Nincs szükség bosszúra. Épp hogy nem nevetek Becca arcát és döbbent tekintetét látva. Értetlenül áll és láthatóan nem akarja elhinni. Nem is tudom mi a viccesebb, az hogy nem ismerte Eric-et, vagy az, hogy most esik le neki, Eric milliószor jobb bárkinél. De már késő bánat!

- Mondanád hogy mit akarsz, sok dolgom van. - töri meg a csendet Eric.

Elkezdte sorolni mit is akar és Eric oroszul mondta a csávónak. Ahogy kész volt a lista gyors kiszámolta a csávó mennyibe fáj ez Becca-nak. Megmutatta papírra írva az összeget. Becca pedig a kártyáját nyújtotta amit elvett és lehúzta majd vissza adta neki. Becca megfordult és kisétált.
Ezután a bárpulthoz ültem és csak figyeltem Eric-et. Néha rám pillantott én pedig mosolyommal nyugtattam hogy csinálja csak a dolgát, én elvagyok itt.

- Te beszéled a nyelvet? - kérdezem a bárpultos sráctól aki poharakat törölget.

- Igen. - hirtelen nagyon váratlanul ért a válasza.

- Jaj de jó, már azt hittem itt mindenki oroszul beszél.

- Én, Bob és a DJ-sek nem, de mindenki más igen. Ez azért van így hogy a főnök elkészülje a sok csacsogást.

- Ezt hogy érted? - értetlen arccal várom a választ, bár tudom, hogy
Eric-nek nyomós oka lehetett erre.

- Úgy tudom 6 éve ő a főnök, de csak 5 éve van ez a rendszer. Előtte elvileg valaki fontos belsős infokat szívárogtatott ki és mindenkit kirúgott, aztán szétverte az egész helyett. Pár hónapig üres volt a bár, utána újult meg. Csak azért mondom el mert a főnök barátnője, más esetbe nem is merném.

- Köszönöm. - Eric mellett legalább másoktól is hallom hogy a barátnője vagyok. Lucas nem nagyon járt el velem sehová. Míg Lucas szégyelt, addig Eric a középpontba helyez.

- Most akkor főnökasszony vagy asszonyom a megszólítása? - erre a kérdésre nem voltam felkészülve. Nagyon nem...

- Jajj dehogy, még csak az kéne. Jó lesz a Tory.

- Majd inkább megkérdezem a főnöktől. - mosolyával fordult háttal nekem és rendezte tovább a poharakat és az italokat.

Ne hívjon senki főnökasszonynak vagy asszonyomnak. A barátnője vagyok nem a felesége. Jujj... Kimondani is fura. Nem mintha nem örülnék neki, de nem most.

A pulton könyökölve tartom a fejem az unalomtól, amivel nincs baj. Eric-nek dolgoznia kell.
Kis idő múlva hátamon egy meleg kéz simítását érzem. Gyorsan felkapom a fejem és megfordulok majd látom Eric az. Komoly szúrós tekintettem gyorsan mosolyra vált. Már azt hittem valaki más az és pofán kell vágnom.
Leül mellém a bárszékre és megfogja kezeim.

- Ne haragudj, tudom unalmas itt. Ezért sem kérhetem hogy maradj.

- Nem szabadulsz meg tőlem. Maradok és kész. - mondtam határozottan. Most komolyan menjek haza. Ott még unalmasabb lenne. Itt legalább mellette vagyok.

Telt az idő egészen este nyolcig, amikor is elkezdődött a party. Én ekkor már a fenti nyitott folyosóról figyeltem az egészet. Zártkörű party, mégis voltak vagy százan. Láttam ahogy Becca és Lucas táncolnak. Boldognak tüntek amit jó volt látni és bizonyítja számomra, hogy tényleg nem érzek semmit Lucas íránt. Tényleg semmit, illetve de, azt hogy illenek egymáshoz.

Kis idő múlva a lépcső írányába sétálok, majd le és mellette bemegyek a mosdóba. Épp mikor végzek és mennék ki, Becca lép be az ajtón. Kicsit részeg. Nevet és rám mutat.

- Érdekel miért hagyott el? - alig áll a lábán.

- Nem! - vágtam rá. Ami igaz, mert tényleg nem érdekel. Már rég nem!

- De. Nagyon is érdekel.

- Mondom hogy nem. - mennék ki, de elém áll így pedig nem tudok kimenni.

- Azért dobott mert nem dughatott meg. Játszottad a kis szende szüzet és megunta. Neki nem egy szégyenlős kislány kellett, hanem egy igazi nő. Felfogtad vagy ismételjem el, félős kis szűzike? - nem válaszolok. Nagyon fáj amit Becca mond és sírni lenne kedvem, de még tartom magam. - Tényleg, még azt is mondta... - elneveti magát. -...hogy ha rád néz, egy fonnyadt körte jut eszébe és hogy szerinte csúnya vagy. Ezért nem tudott megcsókolni. Undorodott tőled. Csak azért volt veled, hogy megkapja a szüzességed. - ezeknél a szavaknál már nem bírtam. A lelkembe gázolt és nem tudtam tovább tartani magam. Potyogtak a könnyeim és a földre rogytam. Leguggol és a fülemhez hajol. - Remélem mostmár felfogtad hogy nem érsz semmit és hogy Eric sem akar mást, csak azt.
Egy darab papír is többet ér nálad. - feláll és nevetve távozik a női mosdóból.
Sírtam és csak sírtam...

......................................................................
Elindulnak a problémák...és talán sosem lesz vége. Vagy igen.
Ígérem kiderül. 😉

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem tetszett.

Ha szeretnéd tudni mikor olvasható a folytatás, akkor kövess Instagram-on.

Instagram: liaa_imagine

Ha pedig spoiler-ek érdekelnek, akkor kövess Tiktok-on

Tiktok: liaaimagine

Hamarosan találkozunk. Addig is további kellemes napot kívánok neked!

Continue Reading

You'll Also Like

83.3K 3.1K 18
Két szabály volt az életembe: Az első hogy sose lehetek szerelmes! A második hogy gyűlölnöm kell a King családot egytől-egyig! De én idióta mindkettő...
85.4K 3.7K 30
Nate Barlowe az NHL sztárjátékosa, az Ice Wolves centere maga a megtestesült... seggfej király! Igen, határozottan egy seggfej a pasas, és nem csak a...
32K 1.3K 47
Folytatódik Anasztázia Black élete. A lány életébe beköszönt a szerelem, és rájön, hogy a világ nem is olyan szép hely mint azt eddigi élete során k...
20.2K 585 62
~ • Kerem Hakanoğlu átvette apja Kemal Hakanoğlu cégét és így ő lett a FŐNÖK. De egy valamire nem számított, egy társtulajdonosra, aki nem más mint...