İNKİSAR

By ssiesta

63.9K 3.4K 976

Gerçek aile hikayesi. Başkalarının nefretini bir şekilde sırtlayabilirsin, içine gömerek hiçbir şey olmamış g... More

1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12

4

6K 268 81
By ssiesta

bozkurtlar ulusun

~

"Abi ya, abi."

Kenan denilen adam Kerem ile bana yaklaştı.

"Ver kızımı bana."

Kollarını uzatıp beni Kerem'den çekip aldı. Tek koluna beni oturtup merdivenlere doğru yürüdü. Ben ne olup bittiğini anlamazken kafamı çevirip Kerem'e baktım.

"Kerem." diye fısıldadım. Dış görünüşü o kadar korkunçtu ki ağzımı açıp tek kelime edemiyordum.

Kerem tam konuşacaktı ki görüş alanımdan çıktı. Şimdi merdivenlerden çıkıyorduk ama nereye gittiğimiz bilmiyordum.

Yandan yandan ona bakarken ondan beklenmeyecek yumuşak bir tonda konuştu.

"Yemem seni, korkma." dudağının kenarı hafif kıvrıldı. "Kardeşimsin sonuçta." dedi.

Hiçbir şey demeden onun beni taşımasını izledim. Sanki genç birisini değil bebek taşıyordu. O kadar rahattı.

Benim kaldığım kata geldiğimizde diğer oda herhalde onundu diye düşünerek girmemizi bekledim.

Nedense odaları geçip koridorun sonuna geldiğimizde ona baktım. Şu an duvarla bakışıyordum çünkü.

Benden önce davranıp tavana uzandı. Ne yaptığını anlamaya çalışırken geri çekildi. Bir anda önümüze merdiven çıkınca sıçrayıp ona yapıştım.

Elini sırtıma koyup sıvazladı. Beni yere indirip "Geç bakalım." dedi. Yüzüme bakmadan neden konuştuğunu anlamamıştım, az da olsa moralimi bozuyordu.

Merdivenlerden dikkatli bir şekilde çıkarken iki elini vücudumun yanına koyduğunu gördüm. Değdirmiyordu. Son basamağa da basıp yukarı çıktım. Ellerimi silkeleyip kafamı kaldırdığımda şok içinde kaldım. Hemen yüzüme bir gülümseme konmuştu.

Burası çok güzeldi!

Üçgen şeklinde bir çatı katıydı. Yuvarlak büyük pencerenin önünde kocaman bir yatak vardı. Yatağın üstünde camdan duvarlar vardı ve aşırı güzel duruyordu.

Geceyi burda geçirmek isterdim.

Çok bir eşya yoktu, sade bir odaydı ama bana harika görünmüştü. Ama kesinlikle en beğendiğim yer yatağın üstündeki camdı.

Sağ tarafta küçük bir kitaplık vardı. Solda ise mini bir mutfak. Ben burda ölene kadar yaşayabilirdim.

Arkamda onun varlığını hissedince kendime geldim. Resmen soyutlanmıştım. "Gel benimle." elimi tutup yatağa doğru ilerletti. Elleri çok büyük ve çok güzeldi. Bu adam benim nasıl abim olabilirdi? Çok karizmatikti.

Yatağa gelmeden beni kucakladığında ağzımdan ufak bir çığlık kaçtı. Kollarımı refleks ile boynuna doladığımda yatağa çıkıp beni yatırdı, üstüme de kendisi yattı. Kafasını boynuma gömüp iyice orada kendine yer edindi.

Tüm vücudu neredeyse yatakta olduğu için ağırlığını hissetmiyordum. Derin nefesler alırken ellerim havada, olanları idrak etmeye çalıştım.

Ellerini belime sardığında iyice kavradı beni, içli dışlı olmuştuk. Konuşmayıp sadece uzandığımız için şu an ne olduğunu sormak istedim.

"Kenan abi?" benden büyük diye abi demiştim, ama o çok ciddiye aldı galiba.

Kafasını kaldırıp ilk defa gözlerime baktı. Bir elini belimden çekip suratıma getirdi. Saçlarımı yavaş yavaş okşarken "Abin kurban olsun sana." dedi.

Ben bu lafın üstüne bir şey söyleyemeyince devam etti.

"Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Kardeşim, yıllar sonra onun için hazırladığım odada benimle beraber. Sarılıyoruz, yatıyoruz. Gerçek mi bu Allah'ım." bir saçlarımı, bir yüzümü severken kurduğu cümleler yüzünden onunda benimde gözlerimiz dolmuştu.

Bugün hayatımın en mutlu günüydü. Nasıl beni seven bu kadar insan olabilirdi ki? Bu bana fazlaydı, çok fazla.

"Ağlama sen, gülelim neden ağlıyoruz? Değil mi?" kafamı salladığımda o da kafasını sallayıp gülümseyerek tekrardan bana sarıldı. Kafası yine omzumdaydı.

Ellerimi ani gelen cesaret ile saçlarına koyup, okşadım. Vücudu ilk kasılsa bile sonra gevşedi. İpek gibi, yumuşacık saçları vardı.

Abim omzumda mırıldanırken ben kafamı kaldırıp tavandan gökyüzüne baktım. Sabah olduğu için sadece maviydi ama geceleri eminim çok daha güzeldi.

Hem abimin verdiği sıcaklık, hem bugün tattığım huzur, ikizim, babam, onların sevgisini düşünerek dışarıyı bir müddet izledim.

En sonda yüzümde gülümseme ile abime sarılarak uykuya daldım.

~

Yüzüme gelen güneşle suratımı, sarıldığım bedene homurdanarak sıkıca gömdüm. Saçıma konan öpücükle yavaşça gözlerimi açtığımda karşımda bana gülümseyerek bakan Kenan abimi gördüm. Sabahları saçım başım dağınık uyanırdım ve şimdi de eminim kötü bir haldeydim. Kaldırdığım kafamı yüzüme çok bakmaması için göğsüne tekrar gömdüm. Bir eli kafamın altında diğeri saçlarımı seviyordu. Ona sokulmamla iki eliyle de bana sıkıca sarıldı Gülümseyip ben de kollarımı ona doladım. "Güzelliğim benim." başıma öpücük kondurup tekrar uyumaya devam ettik.

Benim güzel olduğumu düşünen birileri vardı. Bana yapılan zorbalıklardan o kadar nasibimi almıştım ki inanasım gelmiyordu. Hem sabahları yüzüm gözüm şiş olurdu, nasıl güzel olabilirdim?

Tekrar uykuya dalacağım zaman tıkır tıkır sesler gelince nefes alış veriş seslerimi yavaşlatıp dinlemeye başladım. Bizim girdiğimiz kapı açılınca konuşma sesleri geldi. "Sessiz olun lan, kız uyuyor." Kenan abimin sessiz ama sert çıkan sesiyle sesler kesildi.

Büyük ihtimalle diğer aile üyeleriydi. Kafamı kaldırıp baktığımda Kerem ve tanımadığım bir adamı gördüm. Kıvırcık, sarı saçlıydı, hiçbir aile üyesine benzemiyordu çünkü hepimiz esmerdik.

Kim olduğunu merak ettiğim için ona bakarken göz göze geldiğimizde bakışlarını kaçırıp, kafasını eğdi. Gözüme çok tatlı gelmişti, benden büyük duruyordu ama sanki çocuk gibiydi. Yanakları kızarık, parmakları ile oynuyordu.

Beni hatırlatmıştı, ben de stresli olduğum zaman parmaklarımla oynar, göz teması kurmazdım.

Ben hala ona bakmaya devam ederken Kerem, çocuğun elini tutup yatağa doğru ilerletti. "İlk benimle uyumamış olabilirsin ama bu akşam benimlesin." Kerem konuştuktan sonra yanımıza doğru ikiside uzandı.

"Öyle miymiş?" Kenan abim gözlerini kısarken beni daha çok kendine çekip Kerem'e baktı. "Yok abi senin hakkın zaten, ben beklerim sırayı sıkıntı yok." sahte gülümsemesiyle konuşunca kıkırdadım.

Hepsi bir an da bana dönünce utanıp bu sefer suratımı Kerem'in omzuna gömdüm. Onlar gülerken karşımda bana bakan adını bilmediğim çocukla göz göze geldim. Hafif tebessüm ile bana bakınca ben de ona karşılık verdim.

Ama hala kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Benim kararsızlığımı anlamış olacak ki konuştu.

"Ben de senin abinim. Yuşa ismim."

Daha kaç tane abim çıkacaktı acaba...

"Simge ben de, memnun oldum."

Ne demem gerektiğini bilmediğim için absürt bir cevap vermiş olabilirdim. Hem o hem ben çekingen olduğumuz için garip davranıyordum.

Diğer tanıştığım abiler daha samimi yaklaştıkları için ben de mantıken sıcak davranıyordum ama bu sefer farklı gibiydi. Utangaç bir abim vardı.

"Ben de memnun oldum." diye fısıldadı. Gülümsediğinde ben de gülümsedim. Biz hala saf saf bakışırken Kerem bir anda beni kucaklayıp diğer tarafa döndürdü.

Şu an sırtım Yuşa abime doğru dönüktü, önümde ise Kenan abim ve Kerem vardı. Kerem bana dişlerini göstererek sırıtırken, Kenan abim arkamda kalan Yuşa abime tebessümle bakıyordu. Onay verirmiş gibi gözünü kapatıp açtığında bu sefer belimde kollar hissettim.

Kasılan vücudunu hissettiğimde beyaz, bebek gibi olan ellerinin üstüne ellerimi koydum, belki biraz daha rahat hissederdi. Hareketimle aldığı hızlı nefesler düzene girdiğinde gülümsedim.

Kenan abime baktığımda ikimize anlamlı gözlerle bakıyordu. Elini uzatıp Yuşa abimin saçlarını sevdikten sonra, doğrulup Kerem ile benim saçlarıma da öpücük kondurmuştu.

"Siz biraz daha uyuyun yatın isterseniz, benim birkaç işim var gelirim yanınıza."

Kafamı salladığımda derin nefes alıp verdi. Yüzüme eğildiğinde gözlerimi kapattım. İlk önce alnımdan sonra yanaklarımdan öptüğünde gözlerimi açtım. Yakınımda olduğu için yüzündeki yarası gözüme batmıştı, ayıp olur diye saniyelik süzüp çektim. İleride belki ne olduğunu kendi isteği ile anlatırdı.

"Seni seviyorum." diyip kalktığında arkasından mırıldandım. "Ben de seviyorum." beni duyup arkasını döndüğünde göz kırpıp odadan çıktı. Derin nefes alıp kafamı Kerem'e çevirdim.

Mayışmış gözleriyle bana bakarken bir yandan gülümsüyordu. Bir elimi Yuşa abimin elinin üstünden alıp kendi eline hapsetti. İlk önce öpüp sonra yanağının altına yerleştirip uyku pozisyonu aldı.

"Seni birdaha asla bırakmayacağım, ölsem bile."

Uyumadan önce son sözleriydi. Gözlerim dolduğunda derin nefes aldım. Hayatımın en mutlu günü bugündü. Beni koşulsuz, şartsız seven birilerinin olması o kadar huzur vericiydi ki anlatamam.

Yuşa abimin de uyuduğunu anlayınca yüzümde gülümseme ile tekrar uykuya daldım. Bugün çok uyumuştum ama böyle olacaksa hiç yataktan çıkmayabilirdim.

Eğer yanımda gerçekten ailem diyebileceğim insanlar varsa.

~

ne cabuk kaynastiniz sizde masallah nazar degmesin insallah

Continue Reading

You'll Also Like

83K 3K 21
deli dolu bir asistan doktor, kendinden ve ciddiyetinden asla taviz vermeyen asker...
256K 1.5K 2
"Peki en sevdiğin renk ne Şervano?" Gökyüzüne bakıyordu bende ona. Onu izlemek gökyüzünü izlemekten daha cazip geliyordu bana. "Firuze. " " Efendim...
2.8M 155K 51
✔️ TAMAMLANDI✔️ Siz: Canım sıkılıyorrrrrrrr. Siz: Güzelim nasılsın? Siz: Banu bir bomba var anlatsam var ya ortalık fena karşırrrr... Siz: Uyudun muu...
30.6K 2K 36
0530* : Bulmana sevindim? Kiraz : Neyi ? 0530* : ... Kiraz : heyyyy Görüldü Hay o görüldüyü sana, tövbe tövbe Hem bu da kimdi neyi bulmuştum ben �...