Gyerekszáj - avagy az anyaság...

By SzaboHetty

261 49 102

Rövid történeket az anyaság érdekes, kínos vagy éppen tanulságos pillanataiból. Mindezt abból az időszakból... More

Dac
Amikor még nehezen megy a beszéd
Görbe tükör
Félreérthető szavak
Furcsa elnevezés
Őszinteség
Baleset
Ismeret bővítés
Esti procedúra
Visszanyal a fagyi
Éleslátás
„Szép" új szavak
Kisfiú vagy kislány?

Dicséret?

17 4 7
By SzaboHetty

Rémesen indult a reggel. Inkább nem is néztem a tükörbe, annyira rossz látvány fogadott. Próbáltam rendbe szedni magam, de hamar feladtam. Home office-ban minek küzdjön az ember, ha reménytelen (és ebben a pillanatban örültem nagyon, hogy így alakult).

Kisfiam mellettem ácsorgott. Sokszor annyi elég volt számára, ha mellettem lehetett. Introvertáltként - aki a kávé előtt egy értelmes szót nem tud kinyögni - ezt nem szerettem, de legtöbbször megelégedett némi hümmögéssel, így ezzel kibekkeltem a reggeleket.

- Szép vagy! - jegyzi meg a tükörbe nézve.

Azonnal olvadozott az anyai szívem, hogy milyen kis figyelmes a csöppöm. Mintha csak megérezte volna, hogy rosszul keltem. Néha már korábban is dicsért, de ez most különösen jól esett.

- Köszönöm - mondtam meghatottam.

- Mit köszönsz? - fordult felém értetlenül.

- Amit mondtál.

- De azt magamnak mondtam - nézett vissza a tükörre, és olyan vigyort villantott, amit bármelyik bájgúnár megirigyelhetett volna.

Lebiggyesztettem az ajkam. Akkor ennyit az én figyelmes fiacskámról. Mélyet sóhajtottam, és nyugtáztam magamban, hogy legalább lesz némi önbizalma.


Continue Reading

You'll Also Like

37.4K 2.3K 200
(H)olá! Tudom, hogy már rengeteg ilyen könyv van wattpadon, de én azért is ilyen könyvet írok. [BEFEJEZETT] ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ #33 kpop (2021. 03. 2...
2.3K 301 42
Motiváció, tippek, tapasztalatok kezdő íróknak. Hogyan népszerűsítsd a könyved Wattpadon? Hogy legyél jó író? Hogyan kezdj neki egy könyvnek? Hogyan...
325 66 19
A cím mindent elárul<3 Helyezések: #1 30 #1 30nap #1 kérdés
1.8K 75 15
Oneshot-ok, kimaradt jelenetek (saját történetekből) és egyebek.