Minik Serseri |Taekook✔

By beartkv

1.5M 153K 122K

Jungkook'un başı serseri Taehyung'la belaya girer. text+düz More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Final
özel bölüm//
özel b/2

22

37.8K 3.9K 2.4K
By beartkv


Minik serseri:
Kaçıyor musun benden😕

Jungkook:
Senin yaptığın gibi mi


Minik serseri:
Ben senden kacmiyorum ki

Jungkook:
Sürekli işim var diyen
ben miyim

Minik serseri:
Ama
Yalan söylemiyorum ki

Jungkook:
Haklısın
Sigara içmek ve
kavgaya gitmek gibi
önemli işlerin olduğunu
unutuyorum hep

Minik serseri:
😕|
Sigarayı söndürüp
hemen yemekhaneye geldim
Ama sen benimle
konuşmadın bile

Jungkook:
Çünkü bunu sonradan yapman
bir şey ifade etmiyor Taehyung
Sana kızma sebebim
yanıma gelip gelmemen değildi
Görüldü

Minik serseri:
Neydi Jungkook

Jungkook:
Sürekli öksürmene
sebep olan şey
Görüldü

Minik serseri yazıyor...

Jungkook:
Hiç mi düşünmüyorsun kendini
Görüldü

Minik serseri:
Deniyorum|
Düşünüyorum

Jungkook:
Belli Taehyung
Görüldü

Minik serseri:
Çok ciddisin
Geriliyorum/

Jungkook:
Senin aksine ben
Bu durumu ciddiye alıyorum
Görüldü

Minik serseri yazıyor...

Jungkook:
Bak Taehyung
Amacım tercihlerine
karışmak değil
Zaten bunu yapabilecek
bir konumda değilim hayatında
Sadece seni düşünüyorum
Anlıyor musun beni?
Görüldü

Minik serseri:
Hangi konumdasın|
Hımhım
Anlıyorum

Jungkook:
Tamam
Görüldü

Minik serseri:
Teşekkür ederim|
Teşekkür ederim

Jungkook:
Ne için

Minik serseri:
Beni düşündüğün için

Jungkook:
Lütfen bunu
sen de kendin için yap
Hm?

Minik serseri:
Uysal bir kedi gibi hissediyorum/
Hımhım
Tamam

Jungkook:
Nerdesin şu an

Minik serseri:
Arka bahçedeyim

Jungkook:
Sigara içmiyorsun yine değil mi

Minik serseri:
Hayır Jungkook
Tata'yla oynuyorum
Görüldü

Jungkook:
Tata kim

Minik serseri:
Kuman💅🏽
Ahaha.

Jungkook:
Ne

Minik serseri:
Ahaha saka yaptim.

Jungkook:
Anladım şaka yaptığını
Şimdi gerçeği söyle

Minik serseri:
Ok.
Görüldü

Jungkook:
Bekliyorum

Minik serseri:


Jungkook:
Tata bu minik mi


Minik serseri:
Jungkook
Minik deme ona

Jungkook:
Neden
O da mı basketbol oynuyor

Minik serseri:
Hayır Jungkook
Minik diyince sinirleniyor
O yüzden öyle dedim
Ben söyleyince
tırmalamaya calisti😕

Jungkook:
Hm
Demek ki bu minik
minik olduğunu
kabullenmek istemiyor

Minik serseri:
Hımhım evet

Jungkook:
Aynı sen
Görüldü

Minik serseri:
Jungkook!!
Minik değilim ben
Sinirleniyorum bak!!
Basketbol oynuyorum
Unuttun mu

Jungkook:
Atarlı Minik

Minik serseri:
OF
Ugrasamam seninle
Tata'yı üstüne salarım bak!!

Jungkook:
Çok korktum Taehyung
Şunun suratına bak
Aynı senin gibi
Atarlı bir minik
Görüldü

Minik serseri:
Atarlı değiliz biz

Jungkook:
Minik olduğunuzu
kabul ediyorsun yani
Görüldü

Minik serseri:
OF YA

Jungkook:
Ders başlayacak
Tata'yla vedalaş istersen

Minik serseri:
Jungkook
Ben derse girmeyeceğim

Jungkook:
Neden?

Minik serseri:
Şey
Okuldan erken çıkmam gerek
Demiştim ya sana
Bizimkilerle işimiz var
Görüldü

Jungkook:
Kavga işi yani
Görüldü

Minik serseri:
Değil Jungkook
Görüldü

Jungkook:
Kai'ler konuşurken
kavgaya gideceğinizi
duydum Taehyung
Hâlâ bana karşı dürüst değilsin
İyi kavgalar sana
Görüldü


Kapının sesini duyduğunda yatak başlığına yasladığı sırtını doğrultarak kapıya doğru baktı Taehyung.
Gelen Jungkook'tu.

İkisi de şaşkınlıkla birbirine bakarken sessizlerdi çünkü birbirilerini görmeyi hem bekliyor,hem de beklemiyorlardı.Jungkook Taehyung'un kavgada olduğunu düşünürken,Taehyung da Jungkook'un kütüphanede olduğunu düşünüyordu; ancak ne Taehyung kavgaya gitmişti, ne de Jungkook kütüphaneye. Soluğu odalarında almışlardı.

Sessizlik sürerken, Jungkook'un şaşkın bakışlarının yerini çatık kaşları aldı. Taehyung ise onun sert bakışlarına karşın dudağını büzmüş, suratını asmıştı. Jungkook'un ona kızgın olduğunu düşünüyordu.

"Merhaba..."

Taehyung'un normalin aksine cılız çıkan sesi, Jungkook'un bakışlarının yumuşamasına sebep olmuştu fakat yüzünü başka yöne çevirerek yumuşayan ifadesini gizlemeye çalışıyordu.

Taehyung,ondan karşılık alamayınca büzülmüş dudaklarını iyice büzdü. Jungkook bu zamana kadar ona hiç böyle davranmamıştı ve bu kötü hissettiriyordu. Ona hiçbir yanıt vermeden, dolaptan giysilerini alıp banyoya ilerlemesi ise çok daha kötü...

Jungkook, üzerini değiştirip geldiğinde Taehyung'un hâlâ öylece durduğunu görerek duraksadı. Onu suçlu hissettirmek istemiyordu ama şu an konuşurlarsa istemeden onun kalbini kıracak bir şey söyleyebilirdi ve bunu asla istemiyordu. Bu yüzden ona bakmamaya çalışarak başka şeylerle ilgileniyor, dikkatini dağıtmaya çalışıyordu.

Taehyung, onun bu sessizliğine karşın oflayarak iç çektiğinde fazlasıyla çaresiz görünüyordu. Ne yaparsa yapsın Jungkook onunla barışmayacak gibiydi.

"Özür dilerim..."

Suçlu hissetmenin verdiği özgüvensizlikle daha da güçsüz çıkan sesi zar zor duyulmuştu odada. Jungkook da onu duymamıştı zaten, ya da Taehyung öyle düşünüyordu...

Tekrar yanıt alamadığında kavradığı yorganı üzerine çekerek yatağa uzandı Taehyung. Tüm vücudunu yorganla örterken, bedeni küçüldükçe küçülmüştü.

Gözlerini yumacağı sırada, aniden yorganının sağ tarafı aralanmış, karşılaştığı bakışlar gözlerini kırpıştırmasına sebep olmuştu. Jungkook, hiçbir şey demeden yatağın sağ tarafına uzanmıştı. Taehyung bir şey söylemek istercesine ağzını araladığında Jungkook ondan önce davranarak fısıldadı.

"Hayaletler..."

Jungkook'un söylediği tek kelime Taehyung'un kıkırdamısına sebep olurken, Jungkook onun gülüşünü izledi.

"Barıştık mı?"

"Yarın konuşuruz,hm? Yorgunum uyuyalım?"

Aldığı yanıtla birlikte başını sallayarak onayladı Taehyung, onun da uykusu gelmişti. Yine Jungkook'la uyuyacak olması fazlasıyla heyecanlı hissetmesine sebep oluyordu.

"Bir dakika."

Söylediği şeyle birlikte yatağın sağ tarafındaki komodine doğru eğildi Taehyung. Komodin, hemen Jungkook'un yanında olduğu için, ikisinin göğüsleri birbirine sürtünmüştü. Taehyung, almak istediği şeye ulaşamayınca biraz daha uzanmış, Jungkook'a daha da temas etmişti. Göğüsleri tamamen birbirine yapışıktı şu an.

"Alarm kuracaktım da..."

Komodinin üzerindeki telefonuna ulaştığında Jungkook'un üzerinden doğrularak yatakta dikleşti Taehyung. O, telefonuyla uğraşırken Jungkook, biraz önceki temaslarından dolayı donuk bir haldeydi.

"Oldu!"

Nihayet alarmını kurduğunda tekrardan komodine -Jungkook'un üzerine- doğru eğildi, telefonunu bırakmak için. Telefonu yere düşmesin diye tam komodinin ortasına doğru koymaya çalışıyor, bunu yaparken de farkında olmadan iyice Jungkook'un bedenine abanıyordu. Üst bedenleri tamamen yapışmıştı ve göğüsleri birbirine değiyordu.

Telefonu istediği gibi yerleştirdiğinde, fazla eğilmesinden dolayı zorlanarak doğrulmaya çalıştı; ancak bir anda sıkıca belini kavrayan ellerle birlikte sırtı yatağı bulunca, üzerindeki iri bedenle karşı karşıyaydı.

Jungkook ani hamlesiyle Taehyung'u yatağa yatırdıktan sonra, ince beldeki ellerini onun iki yanına sabitlemişti. Ağırlığını vermiyordu.

Taehyung, Jungkook'un ani hamlesine gafil avlanırken, sorgulayan,şaşkın bakışlarını sunuyordu. Jungkook'un yüzünde daha önce hiç görmediği bir ifade vardı. Bu ifade Taehyung'un, Jungkook'u öperken ki ifadesiyle çok benzer bir ifadeydi.

Bir anda dün geceyi anımsaması alt dudağını dişlemesine sebep oldu Taehyung'un. Jungkook'un bakışları hemen orayı bulurken, hızla yaklaştı ve Taehyung'un dudaklarına kapandı...

Taehyung'un dudaklarını birkaç kez emmesi, dişlediği alt dudağını serbest bırakmasını sağlarken, bu seferki durağı dolgun alt dudak oldu. Ağzının içine çektiği alt dudağı yavaş yavaş emmeye başladığında anın getirisiyle gözlerini yumdu.

Taehyung, şaşkın bakışlarla, beklemediği hamleleri kabul ederken gözleri kapanmak yerine daha da açılmıştı. Kocaman açtığı gözleriyle ve şaşkın bakışlarıyla fazlasıyla tatlı görünüyordu. Eğer Jungkook'un, yumduğu gözleri şu an açık olsaydı, onun yanaklarını ısırmamak için zor dururdu.

Sonunda gözlerini yummayı başardığında, Jungkook'un üst dudağını yavaşça dudaklarının arasına almaya çalışmış ve emmeye başlamıştı Taehyung. Jungkook ise aldığı karşılıkla öpüşmelerini sekteye uğratmadan gülümsemişti. Taehyung da onun gülümsediğini hissederken farkında olmadan dudakları memnun bir şekilde kıvrılmıştı.

Bir süre öpüşmelerinin ardından Jungkook geri çekilerek Taehyung'un yüzüne bakmıştı.Taehyung, dudaklarını büzmüş bir şekilde öpüşmelerinin devam etmesini bekliyor gibiydi. Jungkook, onun bu haline tebessüm etmiş, tekrardan yaklaşarak büzülmüş dudakları ağzının içine çekip birkaç kez daha hızlıca emmişti.

Taehyung, onun hızlı hamleleriyle bir anda gözlerini açarken Jungkook geri çekilerek doğrulmuş ve tekrardan yatağın sağ tarafına uzanmıştı.

Yastığını biraz daha dikleştirdi Jungkook, Taehyung'u daha net izleyebilmek istercesine.Taehyung, öpüşmelerinin ardından fazlasıyla utanırken arkasını dönmek için kıpırdandığında Jungkook, onu belinden tutarak göğsüne çekti.

"Hayaletlerden koruyacağım."

Jungkook'un söylediği şey Taehyung'un kıkırdamasına sebep olduğunda utangaçlığı da azalmış gibiydi. Gevşek tuttuğu eliyle Jungkook'un beline sarılması,bunu fazlasıyla belli ediyordu.

"İyi geceler."

"İyi geceler...kral.."

"Minik serserim."







**

2k takipçi oldum, bunun serefine kiss- saka... Dibine kadar eşitlik diyerekten bir kere de Jungkook öpsün dedim nzjdkdkfkdkd şimdi 1-1 oldu slay

Bölüm biraz içime sinmedi ama sizi de bekletmek istemedim,umarım cümlelerim anlaşılır olmuştur ve sahneler gözünüzde canlanmıştır...

Sonraki bölüm %100 texting, yeter bu kadar düzyazı..

Görüşürüz♡♡

Oy vermeyi unutmayin💓⭐

Continue Reading

You'll Also Like

18.7K 1.7K 9
min yoongi, park jimin'den intikam almak istedi. •YoonMin• ✨ inspired by jikan akima jinbutsu ✨
4.3M 335K 43
Üniversitenin dedikodu sayfasında Kim Taehyung'un, bakışlarını üzerinden çekemediği için, Jeon Jungkook'u sevdiğine dair haberler çıkar. instagram-te...
125K 13.8K 52
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
694K 46.8K 30
Okulun zorbası Kim Taehyung Jeon Jungkook'tan hiç haz etmezdi. Taki kanser olduğunu öğrenip ona acıyana kadar. Jk= kanser olmasaydım yine severmiydin...