A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1.1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

Jonny fiú (+16)

12 0 0
By Imzsuzsi89

Gabe és Jon szemszöge:

- Jobb volt, mint az első vagy rosszabb?- Mosolyogtam Jonra aki hason fekve szeretkezésünk után igen mélyen horkolva aludt melletem a földön a ruhái mellett a francia cucca amit elkezdet de mikor meglátott és elkezdtem erotikusan masszírozni rögtön félbe is hagyta rám ugrott megfogott hátul a tarkomnál alul összekulcsolta a lábát belemélyet a szemeibe és, mint egy igazi tizenhét éves lesmárolt lesperötünk mindent a konyha asztalról hátra döntőttem.

- Vad szex?- Néztem Gabe szemeibe és folytatuk smárolást ahol abbahagytuk megfogta a tenyeremet felállitott éreztem hogy valamiért lassit a tempón és csak a nyakamat szivíja kérdeném hogy mért de nem érdekel ez is izgató össze- vissza cibbálom a zsinort a kapucnis felsőmön közben aztán megint a hálóban kötünk ki de már a francia cuccomal együtt.- Ohh hogy az a!!!! Te most szivatsz? De hát próbáltam tizedikben leadni de a suli úgy döntött nem tehettem nekem nem megy a francia!!!!!- Mutattam az újabb papírt Gabenek amin az állt hogy valamelyik gondviselőm fáradjon be nem tud velem mit kezedni a tanár mérgeben az ágy egyik párnáját kezdtem el verni és sírtam közben.

- Várj Jonny fiú azt a szót elírtad! Az nem mein hanem le vôtre! Nem tudom milyen nyelv de keverted szexikém!

- Nem ahhh deh jóh!!! Mith csinálszh ah háthamahmmalh???- Lazultam el és vágtam a földre a franciát az sem izgatott hogy megint kevert nyelvet írtam bele csak az hogy Gabe hátamat izagata és már felső sem volt rajtam sőt nadrág sem meg hát egy napja ok most kurvrhára bukhtaaam éve nemh izghat ahhh deh jóh mosth ujjhaz nemh mesélkh!!!!

Jackson szemszöge:

- Szóbafogság!!! Húzhatsz a bánatba!!!! Akkor is meghívot Lando magukhoz ha bejővős, hanem!!!! Összejöttünk pont!!!!- Mérgembe dübörögve rongyoltam fel a lèpcsön vágtam be magam után a szóbám ajtaját előkaptam az ágyam alól a bőröndött összerámoltam a jeggyel együtt a legszükségesebbeket és szintugy dübörögve rongyoltam le és vágtam be a bejárati ajtót magam után és ültem be a ház elött várakozó taxiba és kimentem a reptére vagyis neki ezt hazudtam csak az állomásra onnan New York és repűlővel Párizs a reptéren majd várni fog az anya és ő hozzájuk megyünk csak néhány napot leszek náluk ennyi segíteni kell neki sok mindenbe főleg a ,,boszi " leckében neki nem mondta meg senki hogy a tulajdon és a versike után van a lenyó.

- No és ha átvertek?- Szólt telefonoba egy idegen de lágy női hang.- Lázadni, lázadhatsz de ne így hogy Meg pattansz csak úgy! Meg a varázskönyved Jackson?

- Nem tudom hogy ki a fene maga de ő nem ver át egy suliba járunk!!!! Komcsin dumcsizok!!!!! Most meg erre a könyvre nincs is szükségem neki is van egy csak tulajdona után nem olvasta tovább!- Csaptam le és könyv legnagyobb fájdalmara a combomon landolt èn meg felűvőltöttem fájdalmaban és ki is nyilt egy oldalon ahol megint egy versike állt becsuktam újra kinyilt legalább tízszer ha nem műveltük le az állomásig végül úgy döntöttem felolvasom akkor is ha mindenki engem fog bámulni.
- Ha bünti komoly akkot te
Komoly te komoly bajnok vagyon
Ha a bünti még komolyabb vagyon az a te gondond és bajod!
Ha te egy rosszalobban érezed magad akkor jól érezd itt a büntid ifjonc Jackson neme látthod eme hétvégén a szerelmedet aki eme bajaba sodord tégedet ifjonc így te eme hétvégén nem mehetel el hazuról csak ha ez dolog fontosabb eme suliból!
Neeeeeee!!!!!!- Sírtam el magamat az állomás ellött mikor láttam hogy megjött Zelda néni most itt volt a lehetőség hogy elveszítsem azt a bizonyos dolgot erre nem mehetek el Landohoz itt kell maradnom egy buta hiba miatt pláne hogy azt az izét az egyik osztálytársamtól kaptam hogy próbáljam ki mert az iskolában vírusként terjed hogy én vagyok megint a buzi gyerek ő meg hogy ne legyek az, meg hogy lelazuljak adott egyet visszafelé egész úton csak kinézni tudtam az ablakon és zokogni nagybetűkkel igen bassza meg hibáztam de csak egyszer volt és soha többet nem lesz!

- Te is jól tudod Jackson Alfie Spellmann miért kaptad a bűntetést!

- Igen tudom és sajnálom soha többet nem fog előfordulni!!!!! Az egyik osztálytársam adta az iskolában megint terjed rólam hogy én vagyok a buzi gyerek és ettől elfogok lazulni azt mondta eskü!!!!!- Zokogtam és a felrakot térdemre csaptam de nem dühömbe.- Ott hagytuk a könyvet!!!!!!

- Nem drágám ott van a hátsó ülésen utánad jött ez a könyv már csak ilyen makacs. Mesélj bőven erről az egészről!

                                           Lando szemszöge:

- Adam hogy francba érted hogy Jackson nem jöhet????- Mérgeben a kert felőli ajtót úgy bevágtam hogy az kishián kitört a helyéről és zokogva felrhonatam a szóbámba bezárkoztam a szóbámban és előkaptam a varázskönyvemet amit életembe először nyitottam ki
                          ,,Lando Simon Peterson tulajdona"
- Na jó a saját nevemmel még én is képben vagyok hurrá!- Mondtam bosszankodva.- De mi a fene ez a vers?
           Én Lando
            Én Simon
           Én a tizenhat
           Én a boszikirályné
            Ez a saját várzkönyvem ami az élte igém és a mellék igém
              Én a tizenhat fiú és lány átérem a kisviálgom ám!
A szemem!!!!!!!- Sikítottam el magam és kishián eldobtam a könyvet jó messze annyira világított és bántotta a retinámat hogy majdnem megvakultam pisslogni kezdtem aztán kerestem az ágyam allat némi papír lapot meg tollat és írni kezdtem ezt a házimat is.

- Kopkop! Ikeröcs! Azért nem jöhet a fiúcskád mert fűvezésen kapta a nagynéjene és bűntit kapot! Ja valamelyik oszátlytársa adta mert megint ő lett a suli buzi gyereke és ezt az egész iskola tudta már.

- Mi szent szar!!!!! Ez most kurvára komcsi?????- Feküdtem a párnák közé háttal és ráztam a fejem és sírni kezdtem az egészen Adam odahjolt és a nyakamon éreztem a fogait de ellöktem magamtól.- Te vámpîrnak hiszed magad?

- Mért te meg Sabrina, a tiniboszinak vagy mi? Amúgy ja Adam vagyok egy 126 èves vámpír... Te meg az apáddal csókolóztál!!!! Jackson inkább Jack az apád mi nem tesók vagyunk hanem egy helyen lakunk New Yorkban azt nem értem mi a szent szart keresünk itt meg mért vannak szüleink????

- Ez badarság mi ikrek vagyunk te nagyon barom most hagyjál leckém van!!!!

                                   Marci szemszöge:

- Lucy kérlek naaa!!!!!- Vagy már egy  hete nyaggatom hogy randizunk már de sehogy sem jött össze folyton vagy a tesojával Autival lóg vagy Bettyvel aki az uncsitesója és már kezd elfogyni a türelmem vele szembe.

- Nem is tudom mhhhh.... Ma nekem maga a tökély exikém! Tőled van Dezi!!!!!!- Aztán a nyakamat kezdte el izgatni nyilvánosan.- Hunyd be a szemeidet zöldet az ami eddig is imponált nekem nana nem csalunk!- Behunytam és Lucy lélegzetét egyre közelebb éreztem magamhoz aztán azt hogy nyitja a száját egy hirtelen mozdulattal tudom csajokat nem verünk de én meg pofoztam és elrohantam lélekszakadva és az első dolgom volt hívni anyát miközben rémült arccal vártam a búszra ami majd elvisz egy darabig és majd ott talizom anyával felszálltam és a megbeszélt helyen szinte leugrotam a búszról és még rémülteben anya nyakába borultam egész úton hazafél remegve féltem ha Lucy nem Auti vagy Betty biztosan támadni fog ez nekem nagy szívfájdalmam lett pont Lucy Seamules akivel másfél éve lefeküdtem és még járunk is épp enni való vámpírnak nézet engem egy gyerek után, mikor haza ertünk felrohantam a lépcsőn becsaptam magam után a szóbám ajtaját ledőltem hassal az ágymra az arcomat a párnába temtve csak zokogni tudtam egy jó tíz percet mert Dezi benyitott és füllig ért a szája a cumi mögöt.

- Apa mér zoko?- Jött oda hozzám a maga tempójában és másszot fel mellém az ágyba és a maga módján megsimogatta az arcom hát valljuk be nagyon is fáj de én nem mondom neki csak letörlöm a könnyeimet rámosolygok mert tudom hogy bűz bomba van alul vagy ráncigál.- Nézd ott Dezi csinálta!- Ledöbbentem a fiam belepisilt a wcbe míg a nevelő nagyapja vigyázot rá le se mertem húzni.

- Anya!!!!! Gyere!!!!!- Űvötöttem le az emeletről Dezivel a kezembe aki meg a hajamat simogatta vagyis tépette.

- Igen? Ohh Dezi! De megnőttél!

- Dezi ügyi?

- Nagyon az!- Erre egy kellemes ki rottyot hallóttam tőle pont a kezembe akkor meg az orromat fogta.- Ne! Bocs de ez most kötelező lesz.

Mart szemszöge:

- I wanna go oh, oh!!!- Énkelegettem a zúhanyzoban egy magam még hozzá telitorokból nem izgatva hogy a többiek mit szólnak hozzá ezt dalt is csak valamelyik nap fedeztem fel valahol és nekem bejön bár mindenki körülöttem azt mondja rakjam rá a depi rájátszásira mert olyan a dal meg a szövege is szerintem meg nem csak simán egy kurva jó dal egy jó hangú valakitől.

- Mart, hagyd abba ezt a vonyító éneklést!!!!!- Húzta el a zuhany függönyt én meg hökkenve Samre irányítottam a sampont amivel épp a hajamat mostam ő meg a fogkrémet a farkamra véletelenül.- Hú! Bakker várj leszedem!

- Ha te itt most leszopsz megőlek eskü!!!!!

- Nem te barom letörlöm ezzel a szivaccsal!!!!!

- Igen ok! Bocsih ahhh! Deh jóh vagyh!- Amig csinálta ránéztem megnyaltam az ajkamat odhajoltam hozzá és megcsókolótam és beráncigáltam mikor a nyakambál éreztem a tátott száját gyorsan kihúztam a zuhanyból felmutattam neki mindkét középsőujjamat és eliszkoltam onnan egy szál türcsiben be a szóbámba igen jól tudtam hogy Jackson suliban van de most ebben a Bizar helyzetbe ő a támaszom így gyorsan felhívtam hogy vigyázon ezek meg vannak húzatva mikor láttam hogy Lando írt

,,Hallód? Basszod! Adam megőrült azt hiszi hogy egy 126 éves kibaszot vámpír cseszd meg!!!!! Egy kurva ártalan pillantaban meg akart harapni, de nem hagytam!!!!! Sőt közölte hogy Jackson az apám!!!! Ez a srác zakatt az már fix!!!!!!"
,,Valami nagy a baj Mart?"

,,Igen Jackson akiket jól ismerünk, mint jófej vámpírok meg hogy nem fognak támadni most támadnak engem most Sam támadott meg a zuhany allatt!!!! Vigyázz!!!!"

,,Tudok róla engem Brian támadott meg de őt Harvey zavarta el, de Matt is valamelyik nap baromkodunk az utcán és boom nem tudom hogy mi a bajuk de Marci is írt őt Lucy a suliban Jon van nagy veszélyben!!!!! Gabe egy!!!! A picsába ő a vámpírokba nem csak hogy belelátt hanem manipulálja őket és azért támadnak!!!! Hol van?"
,,Itt nálunk most jöttek össze diák-tanár viszony Jon kezdte bár holnap tölti a tizennyolcat ebből a szempotból nem oszt és nem is szoroz meg hát Jon nem East Riverbe jár hanem a Baysbe!"

,,Mindegy akadályozd meg de most!!!!!"

Jon és Mart szemszöge:

Benéztem Jon hason feküdt és Gabe apa épp a hátát simogatta mire ő meg mormogással válaszolt aztán a szemem láttára vette elő a szemfogait és harapni készült na ezt nem nézhetem téttlenül berontottam és megakadályoztam hogy Jon is vámpír legyen kiráncigáltam őt Gabe karami kőzül felkaptam a hátamra a ruháit rátettem Jonra úgy, mint a francia cuccát és kirohantam vele a nappalig leültetem csentitettem egyet mire Jon fel is riadt és ijedten rám nézedt.

- Mi, mi történt?- Kapdostam közben magamra a ruháimat és néztem rémülten a higgat Martra aki valamit mondani akart de igen fontosat éreztem hogy megint én voltam a hülye de miben azt nem tudtam csak azt hogy valamilyen felnőtt fazonnal dugok aki nálam is jóvval ídősebb és szerintem most benne vagyok a pácban.

- Az hogy összejöttél Gabbel aki egy kibaszot manipulátor és manipulál mindenkit kishián megharapot téged!!!!!

- Ez vicc???? Én azt hittem a nevelő apád!!!!! Meg egy kibaszot föci tanár az East Riverben!!!!! A picsába!!!!! Megint rossz kapu!!!!- Vertem az öklömmel a szönyeget és sírni kezdtem Mart megölet és a fejét rázta közben felsegített ki a garázsukhoz be az autojába és elhuztunk a picsába tőlük hozzánk Mart nem izomból de bekopgot és anyám nyitott ajtót és beengedett minket látta hogy félájult vagyok gyorsan segített neki lefeketni a kanappéra és megvárták hogy jobban legyek.

- Jon, sajnos nem az Jackson írta többeket manipulált akiket jól ismerünk Adam, Matt, Lucy vagy Brian! Még jobban oda kell figyelnünk az álncákra hogy jobban el tudjunk bújni a múltunk elől mert mi véget akarunk vettni ennek a vámpírosdinak főleg Jackson, Marci, George, Lando vagy Tian mind mentálisan bele betegedtek az egészbe nem bírták Tian is Ausztriában tanul hogy jobban legyen! De még León is korházban van a zárton nem bírta tovább!!!!- Oldara néztünk és feletünk egy ismerős nő mosolygot oké megjegyzem minden hol őt láttom annyira hiányzik de szeretném magamat ebből a szarból kirángtani megráztuk a fejünket akkor sem tűnt el azt hittük hogy hallucinálunk hisz meghalt Jackson és Marci szeme láttára.- Lol!!!! Te??? De, te meghaltál!!!! Benne voltál a hírekben!!!! Jackson és Marci látta hogy meghaltál!!!!!- Sikítottunk fel döbbenten és ugrottunk a nyakába mindketten aztán hátrálni kezdtünk hogy ne hogy megharapjon minket.

- Mélylevgő fiúk!!!! Ki az a Jackson és Marci????

- Jackson, Jack de ő köszöni széppen meg van elegge lett abból hogy állandóan azért késik mert bealszik a depressziója miatt meg ok nélkül zokog meg ilyesmi úgy döntött hogy saját maga mászik ki a gödörből és elköltözött Bostonba a kertvárosi részbe hogy jobban legyen, Marci meg Marcus de szerintünk cuki becenév a halálod után aggadtuk rá mindenre azt mondta hogy marci.- Néztünk egymásra elgondolkodva Jonnal és inkább elmentünk onnan de Lol visszaráncigált minket tiszta erőből megint hátra tolta először az én csuklomat de nem müködöt.

- Az ige elolvastad szovavval az lettél ami a te útadra lett írva még kisbaba korodba Martin Perry Dean ügyes vagy menj csak ez a te útad.- Könnyek szöktek a szemeibe hisz a könyv viszont Gabenél volt pont a szóbámban mozdulni nem bírtam most Jonról volt szó ő viszont dugot Gabébbel néztem a jelentet ahogy Jonnal is ugyan azt teszi, mint velem az ajkamba haraptam hisz volt olyan hogy egymás mellett aludtunk a picik miatt remegni kezdtem nem bírtam oda nézni behunytam a szemeimet aztán kinyitottam Jon szemei vörösek voltak és a teste fehér volt, mint a hó és kilátszott mind két szemfoga a bőre meg a napfényen meg csillogot, nem tudtam hogy most ő veszélyes vagy nem négykézlábra erszkedtem és zokogni tudtam egyszerre mondtuk ki hogy melegek vagyunk és most Jon egy kibaszot vámpír a francba már!!!!!- Sajnálom, Mart! Amúgy igen hallóttam miket mondtál nagybetűkkel meg kell keresünk George kivételével mindenkit ő egy hónapja Rómában tanul róla tudok! Jackson lesz nehéz feladat ő mindig is makacs volt irány Boston Jackson és Marci miatt!!!!! Te Mart nézz ki itt a könyved irány vissza a családi farm!!! Tudod hol van!!! Nem lesz Charmed!

- Izé Lando és Adam Lille környékén élnek! Ja és Lando franciázot az apjával...

- Hülyitesz Jon?- Miközben Lol csapta be maga után az autoja ajtaját meg Jon csaptam Lol után az ajtót és rohantunk a reptére a repülőnkhőz mikor kiértünk az egész reptéren át rohantunk és rohanva száltunk fel a gépre, Lol mutatta hogy gyorsan ahogy csak lehet én rémülten kapcsoltam be az ővet de rühellek repülni de ezt eddig senkinek sem mondtam, mikor elértük a repülési magaságot Lol dobott nekem egy pulcsit magamra kaptam és vonyított a röhögéstől.- Te nagyon hülye velem dugtál! Én voltam Gabe! Csak rejtőzködtem és megfigyeltelek titeket te meg Mart összeilletek csak hát te egy tizenegyedikes vagy és félsz hogy ha összejöttök és jővőre végzel meg minden galyra megy ez a kapcsolatod. Te, mint szűz és meleg az agyamat eldobom! Jon te biszexulális vagy nem szúrtad ki az elsőnél hogy egy nővel csinálod?

Jon és Lol szemszöge:

- Nem tényleg nem sajnos bakker azzal voltam elfoglava hogy álljon mindvégig a zászló!- Járkáltam az ülésem körül körbe és fogtam a homlokomat és ráncoltam össze aztán vissza ültem a lábamat kinyújtottam és nagyokat fújtam nem hittem el az egészet dugtam Lollal pont én hogy lehettem ennyire szőke kivül is meg belül is megint ohhh bakker hamár kettesben vagyunk... Közel hajoltam Lolhoz és hátra simítottam a haját a szeméből az ajkunk összeért mire kijelezte a gép hogy biztansági őv be.- Bassza meg!!!! Egy 106 éves vámpír mért nem csókolhat meg egy vele egy ídőset???? Az isten szerelmére????

- Jon te nem 106 vagy!!!! Hanem 122,123 lesszel holnap én 116 vagyok! Nyugalom Jon! Túl vagyunk a turbulencián!- Megsimogattam Jon arcát és újra összeért az ajkunk érztem hogy Jon tényleg utálja sőt retteg a repűléstől de ez a csók most nyugtatólag hatott rá lehiggat megfogta a tarkomat most nem csókolóztunk hanem mást érzet néztem a szemeit éreztem hogy remeg valószínűleg pánikol az egésztől meg hogy azt sem mondtam meg neki hogy hova megyünk.- Jó győztél. Francia homeba először villámgyorsan szökevény szedés lesz, aztán Grazba megint aki meg vérfakasnak hiszi magát aztán alszunk csak vicc volt és irány Boston még szökvények után aztán haza New Yorkba a boszik mennek aludni majd ezek után mi vámpírok gondolkozunk mi legyen a téma az újabb családi beszélgetésen. Áh megjöttünk némi oly ötperc autókázás és ott vagyunk a sulijukban te ennél a híres boltnál várj meg!

                                        Lol, Adam és Lando szemszöge:

- Adam mondom hogy badarság!!!!! És a szemfogaid sem akorák, mint egy vámpírnak!!!!! Mi a?????- Jöttünk ki a suliból és a lábunk a földbe gyökerezett azt hittük hogy Lol halott és nem ott állt és mosolygot ránk mi meg Adammel a szánkat fogtuk és ledobtuk a tásnákat az autonk mellé és odarohantunk hozzá és könnyes arccal megöletük erre engem nem felképpel Adam melettem meg sikított a röhögéstől aki szintén kapot én meg rámutattam és én meg rajta röhögtem el magamat.

- Lando francia csók az apáddal???? Hova képzelsz???? Meg áthívid hogy csak úgy lefeküdj vele??? Adam te meg rejtegeted Patet normális vagy???? Nos ti hárman haza jötöttök velünk New Yorkba és kussban!!!!- Először hátra hajlítottam Lando csukloját aki egy rohadj meg picsa arcot levágot és igen az ige ellenére és az átverős könyv tudtam hogy beválik fehér lett a bőre igen csillogot is, szemei vörösek lettek no meg a szemfogai előbújtak.- No az apáddal való dolgokról elég lesz ha majd otthon át beszéljük az ügyet! Hali Pat!- Következet Adam de ő parancs szóra megcsinálta Pattel együtt az egészet.- No rátok számítani lehet fiúk!

- De a picik ők még nem mehetnek!!!! Párhetesek!!!! Ja és Benji halot!- Nyafogtam mikor száltunk be az autóba és az anyósülésen nyújtottam ki a lábamat közben.

- Lando te mikor szűltél? Meg te Adam mesèlj csak!!!! Meg Benji? Mi van?

- Akkor szűltem meg Jerryt mikor te eltűntél...

- Jerry???? Ez tipikus Jack! Arra emlékszem hogy Don Fewtrell ki mosta az agymat meg hogy talákozom a te vérszerinti családoddal Lando meg hogy elrabol meg hogy van egy Jerry nevű valakije!- Nézet rám aztán valamiért meg álltunk a Sephoranál ahol Jon igen is már bevásárolt ott várt minket.- Jon azt mondtam várj meg minket nem azt hogy végy még korrektort!!!!!

- Héj azért én is megszólahatok????? León kómában van! Gyógyszer túladagolás Garfield és Ivon látogatja csak!- Száltunk ki én meg rohanva mondtam az egészet nekik.

- Adam hülyítesz!!!!! Kitől voltál terhes?- Jonra mutogattam aki ki akart minden áron gáncsolni de nem sikerült neki.

- Kap be!!!! Aaron a mi kis közös gyümölcsünk te barom!!!!!

- Te utolsó kis senkiházi Merci pilóta húzz gúsba!

- Kurva anyád Londoni köcsög streamel!!!!!!- Kezdtem el Jon hátulról folytogatni ő meg tökön rúgot az angol fatja.

- Abbahagyni most rögtön am, irtó cukik mindketten és most vámpírbabák lesznek! Nyugi, Nyugi Aaron ne sírj nem fog ó, te hogy már az vagy!- Nyugtattam Aaron aki a szemeit törölgette és kiköpve a cumiját sírt egy picit.

- Jon apa!- Jon átvette és puszilgatni kezdte az éberdező picit én meg majdnem elsülyedtem ott szégyenembe inkább elforudltam hogy Jerryt ne nézzem végig de láttam hogy Lando sem tudta végül Jerry is felkelt és közölte magáról hogy ő egy vámpírbaba láttam Landot aki inkább kirohant volna a világból mert hogy a pici konkrétan Fedricktől van aki egy ember szóval rohadt nagy pácban van a srác!

- Oké bukta egy embertől van dugtunk elmentem egy meleg szorakozóhelyre megismeredtem vele azt hittem a legelején hogy felnöt de nem tizenhét és hát távkapcsolatban élünk- szálltam be egy hosszas csend után a gépbe de mindenki rajtam vihogot nem értettem mi ezen olyan humoros fogtam a rúgtosva síró Jerryt miközben nevetek Lol megsimogatott és bólogatott.

- Már rég tudtuk hogy vele jársz csak a dugást nem kértük! No gyertek Garz felszedjük a szökevényt aztán Boston utána ha leraktuk a gépet New York! Adam Aaront én operáltam ki belőed miután Garf félholtan meghozott! Nem voltál belőve ami nagy szó!

                                      Tian és Lol szemszöge:

- Jó pár hónap míg ez az apróság kibújik belőlem!- Indultam anyám autójához aki kint várt mondta hogy bármilyen nemű is lesz az apróság ma vásárolgatunk pláne hogy a fiúm Rómában tanul és nagyon hiányzik nekem minden egyes nap ezt senki sem tudja de én aznap tudtam meg hogy terhes vagyok mikor Lol meglépet csak annyit tudtam hogy meghalt elég érdekesnek talátam az infót sőt nem is tudtam vagy tudok vele mit kezdeni, hisz ő egy vámpír segítet vámpírként előbújni nem csak melegként lőőőő ez ő???? Fagytam le mikor anya helyet őt láttam a Range mellett oda mentem könnyesszemmel és nem egy tipikus Tianos dologot műveltem átölettem őt és megmutattam neki az ultrahangos képet, de nem csak őt mindenkit végig ölettem igen tudtam ilyen ha valaki babát vár kurvára ilyen lesz.

- Naaaa mond már el baszod kitől lesz!!!!- Jon mondta izgatott hangon láttam az arcán ez a nap más, mint a többi de ezt már megszoktuk Russellék visszatértek vagyis Burns én az vagyok.

- George hiányzik nap, mint nap!!!!!- Ültem elöl és játszadosztam a mobilon lévő képekkel az ajkamba harptam tudtam hogy Lol itt van mi jön kitartottam a csuklomat igen megint vámpír lettem kértem gyorsan egy pulcsit magamra ráncigáltak és innetől kezdve a terheségem órákig tart csak bárhol és bármikor megszülethet a picim félek lehet az a repülön így villámgyorsan a New Yorkit választottam így Adammel és Jonnal haza tudtam menni mert Liv vérprofi abban hogy le tudjon vezetni egy vámpír szűlést, míg Lando és Lol meg Bostonba mentek Jackhez és Marcihez.

- Jó Tian most baromi jól döntöttél igen a terheség az első és nem az hogy segíts elkapni Jacket.- Nyomnta egy cuppanosat Tian homolkára aki elmosolydot és intett nekem és rohant Jon után tudta hogy ha nem siett itt szűlheti meg a kicsit és ő azt nem szeretné.

                                         Jack,Lando, Marci és Lol szemszöge:

- Ha ez nő... Lol????- Gyökerezett földbe a lábam és Marcira tudtam nézni aztán megint előre ledobtam hirtelen a kezembe lévő ruhákkal teli zacsakókat és rohantam ahogy bírtam aztán teljes erőmből ahogy tudtam felpozztam Lolt- Hol a kurva életbe voltál????? Eddig??????

- Tudom!!!!! De te dumálasz????? Franciába nyomntad a fiaddal hülye!!!!!

- Rohadj meg picsa!!!!!! Ő kezdte!!!!!! Te hagytál minket a kibaszot pácba!!!!!!!- Karba font kézzel fordítottam hátat Lolnak aki visszafirdítot szétszedte no itt hagytam a csuklomat had csinálja úgy sem lesz semmi úgy is benne volt a nevem, korom és a versike is szóvval védet vagyok csinál a picsa amit akkar.- Mondtam voltak robbanások de nem akorák most már az vagyok sajnálom én itt maradok Lol!- Megpusziltam és visszabandugoltam Marcihoz utánam rám mosolygot megölett.

- Jack megint a mi odaszolós vámpírunk lettél  gyere haza megyünk ezeket az új ruhákat meg az East Riverben szét hordod. Csak nem Julie megint? Ez az NFLS gáz!!!!- Rá nevetem félre húztam levettem róla és odaadtam neki az egyik régebbi pulcsiját amit felvett és rám mosolygot olyan Jackesen végre láttam rajta hogy igen ez a szar kezd a múltja lenni végre odamentünk Marcihoz aki lefagyot megrázta magát és felválatta magát de mutatta hogy nála nagyobb részt gyerek ruhák vannak Dezmondnak.

- Lol képzeld ma Dezi a wcbe pisilt!- Mosolyogtam és megmutattam hogy erre a jeles alaklomra mit vettem neki.

- Hát rengeteg hírem van! Egy, Tian terhes bármikor szűlhet szóval ha haza érünk valószínűleg meg lesz a baba, kettő, León kómában szóval rohanunk kell és Benji meg Brian is fontos!!! Fikúk futás!!!!!- Műből vertem a segükre ők meg nevetek egy jót és rohantunk az egyik korházba én villámgyorsan mutattam Grafnak lent van Jack meg Marci rohanjon ő bólintott addig mindent elintiztem Leónnál két nagyot pisslogot dobáltam neki a ruhákat és rohantunk Benjihez aki mélyen aludt nála is ruha oda és rohannás igen értettem Benji nagy kérdését.- Vissza!

- Marci!!!!!!- Rohant hozzám szinte könnyes arccal León átölett én megpusziltam a haját és megkönnyeztem.

- Jaaaaack!!!!!- Benji a teljes arcát a két tenyerébe temette én odamentem hozzá átöletem és én is sírtam vele együt.

- Azt hittem meghaltál!!!!! Benji!!!!!!  De, de még is itt vagy!!!!!! Szeretlek tesó!- Szedtem le és töröltem le a könnyeit az arcáról és ölettem át szorosan Benjit aki még mindig nem hitte el hogy itt vagyok főleg hogy ő itt van.

- Azt, azt hittem hogy meg, meghaltam!!!!! Mi a franc van itt????

- Az hogy vámpír vagy és csak jó mélyen aludtál most meg szerintem iszoklunk kell haza!!!! Az izgat ki a boszi?- Néztem Lolra aki meg vonta a vállátt és kuncogott.

- Mart bakker! De úgy döntöttem hogy jobb neki nálunk! De te vagy a másik!!!! Rém szőke belül!!!!!

- Dögölj meg hogy nem vagyok vámpír!!!! Lol ez nem vicces!!!!!!- Álltam a falnál és grimaszkotam neki poénosan.

- Ok Jack ha nem hiszed el hogy nem vagy az akkor ott egy tűkőr és nézd meg magad jelezz ha láttod valamidet!- Oda állitottam egy tűkőr elé Jacket aki az arcát is tapogatta meg tűkrőt is és azon csodálkozot hogy miért nem látja magát én meg a többiek sírtunk a röhögéstől ezen még a vonatkegyekkel bejövő Biran meg Sallem is sírt a röhögéstől Sallem bement Jackhez aki rémületében orron is vágta.

- Jack drágám ez fájt!!!!!- Fordult hozzám Sallem és nyakon csókolt megfordultam tarkon fogtam és tökön térdeltem.

- Na ezt azért mert majdnem nyilvánosan megerőszkoltál bassza meg!!!!!

- Huuuuuh!!!!! Ez fájhatot!!!! Jack minden rendben?- Rohant oda hozzám Brian de csak legyintettem.- Jack te arra az estre gondolsz?

- Meg van a másik két jó madárka is! Angie megfenygette őket ha nem jönnek vissza az államokba akkor egy egész matekkönyvet kell megcsinálniuk neki egy hét allatt! Természtesen David rögtön csomagolni kezdet, Thomi még lázadot még mivel ezt tette három oldanyi matek vár rá itthon, Pat meg elkapta időbe a gépet úton van.- Közben segítettem fel a görnyett Sallemet Auti és Lucy segítségével.- Henryvel az állomáson talizunk szakkör ugyan úgy, mint Calvin és hozza Juliet is lesz egy hosszabb búcsunk is Jack és tényleg haza megyünk!

- Igen Brian arra azt kérte erőszakosan hogy szópjam le!!!!!- Húztam meg Brian kapucniját hátúlról ő meg poffon vágot.

- Te barom folyton discoba jártál és kikezdtél a korodbeli melegekkel és a legfőbb témátok nem a sima vagy a ,,játékszeres" szex volt hanem a hármas szex ott voltam egyszer segrészegen rólam is azt hitted hogy meleg vagyok Jack nagy de kibaszot nagy betűkkel itt nem arról van szó hogy péntekenként eljársz discóba hanem az hogy ott berugsz!!!!! Alkohol próblémád van haver!!!!! Az nem menekvés ha ide jössz és itt is berúgsz!!!!- Húzott maga elé és megszagolta a Lehelletemet és ellököt magától és ott állt ellöttem szomoruan és rázta a fejét.- Te...

- Jack ma nem haza vagyis igen olyan három hétre aztán L.A. sajnálom megint ittál és még a drogról is hazudsz igen az anyukádnak már Lando nem viheti tovább a balhét itt az ideje hogy legyőzd ezeket ok hogy ez a szóbád tiszta de a New Yorki tele van minden féle droggal fel sorolni is nehéz hogy mikkel belül tudom hogy igen a depod műveli de nem mehet így tovább szeretünk de ezt most a családért meg kell tenned!- Simogattam meg Jacket aki remegve sírt és hozzám dörgölözöt, mint egy cicca.

- Nem mehetek haza tényleg összinte szívből sajnálom Lol és mindenki itt szeretném letteni végleg a drogot és a piát ez nekem egy elvonó igen két napja volt egy kis vissza esésem elszívtam egy, egy jointot de, de ennyi volt én itt jól érzem magam lehetnék inkább ember, Lol? Szeretek itt mindenkit de ott szarul voltam itt milliádszor jobban vagyok nem gondolok sem a depomra, sem a piákra és végleg a drogra nem felfordul a gyomrom milyen voltam és nem szeretnék ilyen lenni!- Öletem könnyes arccal Lolt megint összeszorítotuk a csuklónat nyeltem egy nagyot ránéztem és tényleg mindenki szeme láttára ott véget vettem az egésznek a nyakába borultam és könnyes szemmel kisétáltam még egy utolsó hosszú búcsú csókott adtam Sallemnek átölettem.- Vége van sajnálom tényleg vége hiányozi fogsz főleg te! Tényleg beléd szerettem minden marhaságoddal együt még az anyukádat is úgy fogattam el ahogy van!

- Nem Jack ez nem ilyen kibaszot egyeszerű te még mindig vámpír vagy és neked nem itt a helyed hanem New Yorkban te itt csak átmentileg éltét!

- Nem Lol elegem van a nagyvárosból csak felidegesít folyton negatív gondolatokan ébreszt bennem jobb nekem a kertvárósban hidd el lenyugodtam már az öngyilkoság sem érdekel!

- Honnan veszed hogy mi a nagyvárosban élünk? Ez badarság! Jack mi egy bírtokon lakunk igen meg lehet az is New York de nem a város hanem a kertváros és te hiányzol otthonról!!!!- Mentem oda Jackhez ölettem magamhoz törölgettem le a könnyeit az arccáról és a haját puszilgattam tudtam hogy nem az ő szóbája van tele droggal hanem Adamé de ez örök gond de hogy részeg néha na boom kikapcsolodik ennyi tini közöt hagy tegye már meg szegény de hogy küldöm őt el a fenébe hagy legyen most itthon Mickeyval magántanulo lesz pár hétig ennyi.

- Nem is tudom otthon annyian vagyunk hogy senkinek sincs szinte már lélek tere nem lehet ott élni.- Vettem egy mélylevegőt.- Anya itt jobb volt igaz szóba mini volt de volt tér és ja némi PMS meg egy béka anya dühös voltam ès béka lett nem is tudom hogy mi van vele azt mondtam mérgemben hogy egy hercegné csókja változtathatja vissza őt.- Az öklömet a szám elé tartottam hogy sikítva el ne röhögjem magamat az egészen.

- Na ez vagy te ha bedühödsz nem is látsz tőle? Hol van?

- Zelda meg Hilda nenénjéknél az ottani szóbámba hagytam csak egy a gond ott...- Nem bírtam tovább a térdemet csapkodtam a röhögéstől.- Szóbafogságot meg valami idióta versbe foglat bűntit kaptam.

- Na jó csapatilag oda megyünk én megcsókolóm az anyádat te valahogy felodod a bűntit és haza megyünk!

                               A kicsi szóba:

- Jack a béka?- Megfogtam undorral és megcsókltam és visszaváltozott Jack örömében az anya nyakába borult érezte hogy poffont fog kapni és meg is kapta.

- Ő kösz anya én is szeretlek szerintem most menj le lent várnak a többiek és már Nath is megjött a munkából! No hol is van itt!
                   Ha hiba kis hiba
                    Bűntit csak a hibás magában oldhatja fel ha tudja ha nem tudja akkor nem tudja a bűnti marda bűnti addig a zár ott marad alul ahol becsuszik a babus!
Mi a? Ez azt jelenti hogy Sallem tudja csak feloldani az egészet? Egy erökölcsi izé van rajtam? Most hazáig ezt a vacakot hordanom kell?- Harapdáltam az ajkamat és fogtam a homolokmat közben meg össze is húztam és újra meg újra elovastam.

- Hát úgy látszik igen Jack és ezzel a könyvvel csukd be és most futás mert le fogjuk késni a vonatott!

                                        Az úton:

- Bakker hogy ez az ige sem szedi le rólam az ővet tökre cikki hogy rajtam van!- Nyivákoltam mert már nagyon kellet pisilnem de az ővtől nem tudtam annyira le volt zárva hogy majdnem behugyoztam.- Lol kérlek segítenél pisilni kell kéne a kulcs!

- Nem ja hogy gyere és csak pisi!!!!

- Gáz van természtes hogy a farkam tiszta vörös és vért pisiltem!!!!!- Szóltam ki aggódó hangon és haroadáltam az ajakmat közben.

- Nem és most szarok az igére leveszem nem akarom hogy korház legyen a vége gyere kész is ezt a szart meg kivágjuk az ablakon húzd vissza boxered! Basszus a vér látványa ott az gáz! Ez hülyeség volt Zeldától ha hazaérünk felhívom ezért! Tini kínzás mikor Oda Kültelek ez nem volt a levgőbe!

- Hívd fel most!

- Nem ez szinte gyerek kínzás volt kidobtam fájt neki ő mondta! Igen vér is volt! Egy jointért ilyet nem tehetsz!!!! Azért kapta mert megint ő lett a buzi gyerek és bevette hogy ez egy jó dolog ő ilyen!!!!! Tanuld már meg hogy Jack autista és nem méri fel néhányszor ezeket. Dögölj meg!

                                       New York Tian szemszöge:

- Ez az Tian teljesen kitágultál!- Amikor ezeket a szavakat hallóttam Livtől mégerőseben szorítottam Jon öklét és behunytam a szemeimet és koncetráltam amiket mondtak nekem.

- Hol vannak a többiek!!!!!!- Űvőltőttem fel miközben mondta Liv az utasítást nekem.

- Úton egy két óra mire ide fognak érni a Grand Centralra taxival jönnek haza. Nyomnd még!!!! Ezaz!!!! Látszik a feje! Tiszta George!

- Tényleg?!!!!!- Néztett rám Jon és simogatni kezdte a hátamat és még jobban segített mindenben ahol tudott.

- Tian mindjárt kint a váratlan babátok Georggeal csak még egy nagyot!!!!! Ezaz!!! Kint is a lányotok! Hű, de sír!!!- Mikor rám rakrta Liv a lányomat valami hihetelen de szürreális élmény futott végig rajtam hallóttam hogy cupp-cupp de az ujját szopizta a pici Andrea tudtam vagyis tudtuk Georggeal ha lány ez lesz a neve valami könnyen jegyezhetőt szeretünk volna neki és ez az könnyek szöktek a szemeibe simogatni kezdtem ő kelmét olyan szép pici baba letteni nem akartam egy percre sem.

- No?

- Lány és Andrea! Te meg Mart mért nem a gyerkőceiddel vagy?

- Mert Matt segít otthon meg Sam és Barry ha kérdenéd Jon no és te?

- Jó oké Jensen és Bruce így is lesz végre segítségem Lol miatt jönnek végre csak hát Jack még mindig az autizmusa miatt nem méri fel a helyzetnek a súlyát és Lol is meg az anya is félti őt, sőt Jack végleg dobta Sallemet!

- Vicc?

- Nem...

Continue Reading

You'll Also Like

100K 5.1K 29
Egy arrogáns vámpír és egy depressziós lány. Vajon mi sül ki ebből? Lee MinJi: Csak bírjam ki addig valahogy aztán megyek utánad anya és újra együtt...
1.2M 21.9K 35
[in which two starstuck teens team up to take revenge on their shitty exes.] "lets go upstairs." "what?" "for the sake of revenge of course." the tra...
12.4K 594 38
Mi van akkor ha egy vámpír mellé kényszerülünk? Ha nincs választásunk? És mi van ha abba szeretünk bele amit egykor meg vetettünk? Ha a titkok jobb l...
2.4M 126K 42
Jessica Brown is a twenty-five year old surgical technician, newly heartbroken and dragged out to get out of her feelings. In the mist she meets Majo...