" Ik Wil Het Alleen Met Hem "

By Lezergwn

83.5K 1.1K 126

Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt. More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
-101-
-102-
-103-
-104-
-105-
-106-
-107-
-108-
-109-
-110-
-111-
-112-
-113-
-114-
-115-
-116-
-117-
-118-
-119-
-120-
-121-
-122-
-123-
-124-
-125-
-126-
-127-
-128-
-129-
-130-
-131-
-132-
-133-
-134-
-135-
-136-
-137-
-138-
-139-
-140-
-141-
-142-
Vervolg

-87-

549 7 0
By Lezergwn

meerr

We staan alle ingrediënten te pakken. Matthy en ik gaan zandkoekjes bakken voor strakjes. Matthy zegt dan met een lachje:" Normaal als we gaan bakken-." Ik onderbreek hem en zeg lachend:" Je wilt dat ik kledingstukken uit doe? Schat nu is dat koud." Matthy slaat zijn arm om me heen en zegt:" Ik wil je best warm maken hoor." Ik moet lachen en draai me om. Ik zeg dan met een hele droge stem:" Hoeft niet hoor, ben al een hottie."

Matthy stikt in zijn speeksel van het lachen. Ik pak één ei en leg die op het aanrecht. Ik sla dan mijn armen om hem heen en zeg lachend:" Die was echt slecht." Hij knikt lachend en geeft me een zoen. Hij zegt dan:" Maar het is wel waar hè." Ik schut mijn hoofd nee en zeg:" Nee Matt, nee kijk alsjeblieft naar jezelf." Hij moet lachen en geeft me een snelle kus. Dan gaan we verder. Uiteindelijk hebben we alle ingrediënten klaar liggen. Ik pak een grote bak om alles in te doen. Matthy weegt dan de bloem af. We hebben 200 gram bloem nodig. Dit doet hij zo in de bak.

Ik ben ondertussen het eiwit aan het scheiden van de gele dooier. Matthy gooit in de grote bak ook de suiker en het zakje vanillesuiker. Dan doe ik het eigeel erbij en de boter die in stukjes is gesneden. Matthy zegt dan lachend:" En wie gaat er kneden?" Ik zeg op de meest lieve toon:" Wil jij dat doenn." Scheelt mij vieze handen. Matthy moet lachen en zegt:" Vooruit dan." Ik moet zachtjes lachen en zo begint hij dan met kneden. Ik leg mijn handen op zijn middel en kneed er een beetje in, eerder masseren.

Ik hoor Matthy dan zeggen:" Zo vind ik het helemaal niet erg." Ik zeg lachend:" Mooi zo!" Matthy moet zachtjes lachen en zegt dan:" Deze maand, echt alvast sorry als ik vermoeider ben enz en minder thuis ben." Ik knik en zeg:" Dat snap ik lieverd, als je maar geen problemen daar van krijgt met jezelf. Ben even die naam kwijt en dat je tijd voor me hebt die drie dagen dat ik jou nodig heb." Matthy moet zachtjes lachen en zegt:" Daar zou ik zeker een opname voor willen missen." Ik moet zachtjes lachen en zeg:" Zeg maar tegen Demi dat je een baby in me moet stoppen."

Matthy zegt hierop:" Ik zal de raarste blik ooit krijgen." Ik moet zachtjes lachen en zeg:" Ah joh." Matthy zegt dan:" Ik beloof om die drie dagen tijd ervoor te maken." Ik knik met een lachje en zeg:" Top schatje." Ik geef hem dan een zoen op zijn wang. Hij is nog steeds bezig met kneden. Matthy zegt dan:" Jij gaat deze maand ook gewoon leuke dingen doen voor jezelf hè, bedoel hiermee logeren, naar feestjes met je vriendinnen, ect." Ik knik zachtjes en zeg:" Doe ik Matt, maar maak je alsjeblieft niet druk om mij." Hij knikt met een glimlachje en zeg hierna:" Volgens mij is het deeg goed."

Ik laat Matthy's middel los en kijk er naar. Ik zeg dan:" Ja hoor!" Ik loop dan naar het kastje en pak de doorzichtige folie. Die doe ik dan om het bal deeg. Het moet een halfuurtje in de koelkast. Zo doen we dat. Ik zet dan een wekker op mijn telefoon. Matthy zegt dan met een glimlachje:" Ik ga de spullen pakken ja?" Ik knik en zo loopt hij dan naar boven. We gaan straks naar het strand. Daar gaan we spelletjes doen, snacken, kletsen, ect. Eigenlijk gewoon picknicken. Kijk er echt naar uit, heb er helemaal zin in!

~ tijdje later

We zitten op het strand op een kleedje. Ik zit helemaal tegen hem aan. Het is lekker rustig hier. Matthy opent een flesje cola en drinkt er een slok uit, ik hierna ook. Ik zeg dan tegen hem:" Ik vind dit wel even fijn hoor zo." Matthy glimlacht en zeg:" Ik ook hoor." Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zeg:" De collega's van me vonden je weer eens knap." Matthy moet zachtjes lachen en zegt:" Je wilt niet weten wat ik heb gezien." Ik kijk hem aan en zeg:" Wat dan?"

Matthy schut zijn hoofd en zegt:" Nee dat ga ik dus echt niet zeggen, je kan diegene namelijk echt niet meer aankijken zonder dat je daar aan denkt." Ik zeg dan:" Nu moet dat zeker wel! Heeft iemand iets bij jou gedaan?" Matthy schut zijn hoofd en zegt:" Bij mij niet, maar ik ga het echt niet zeggen." Ik zeg met een lachje:" Kom op! Zeg het!" Matthy schut zijn hoofd en neemt dan nog een slok van het colaflesje. Ik zeg dan:" Alsjeblieft! Ik doe alles wat je wil." Matthy zegt dan:" Aantrekkelijk aanbod, maar echt niet."

Ik kijk hem aan met een blik dat die het echt moet vertellen. Hij zegt dan:" Fuck it. Een van jouw mannelijke collega's kreeg een stijve van je en ik vond dat niet zo leuk om te zien." Ik kijk hem aan met een grote ogen:" Wat? Wanneer? En hoe!?" Matthy zegt erop:" Je wilt het echt weten?" Ik knik een aantal keer achter elkaar. Hij zegt zuchtend:" Sem, in de kantine toen je me net een zoen gaf en daarna weer ging zitten op je stoel in de tweede pauze." Ik zeg dan gelijk:" Gadverdamme, ieuw." Matthy knikt en zegt:" Het ergste was dat die toen opstond en naar de wc liep."

Ik zeg dan lachend:" Ieuw, nee!" Matthy knikt lachend en zegt:" Jawel." Ik neem dan nog een slok cola. Ik zeg dan lachend:" Je hebt wel gelijk, ik kan hem nu echt niet meer aankijken zonder dat ik daar aan ga denken En trouwens, het ergste is dat ik het nu helemaal voor me zie." Matthy moet zachtjes lachen en wrijft over mijn rug. Ik zeg dan met een lachje:" Ik ben al blij dat ik nu niet zijn duo ben met het mentorschap." Matthy zegt lachend:" Als je dat zou zijn, ik zou echt met hem wezen praten."

Ik moet zachtjes lachen. Hij zegt dan lachend:" Ik heb ook nog iets heel beschamends meegemaakt." Ik zeg lachend:" Vertel!" Hij zegt zo:" Nou we kwamen jouw lokaal binnen en toen gingen we achter in het lokaal zitten dat heb je gezien." Ik knik, waarna hij dan verder verteld:" We waren aan het kijken hoe jij les aan het geven was en echt... Het zag er zo aantrekkelijk uit, ik kreeg ook een-." Ik onderbreek hem en zeg:" Serieus! Ook een stijve?" Hij zucht lachend en zegt:" Jupp, Koen zag het dus." Ik moet zachtjes lachen en wrijf over zijn rug.

Ik zeg dan:" Veel opmerkingen over gekregen?" Matthy knikt lachend en zegt:" Gelukkig kon ik die wel handelen." Ik knik met een lachje en vraag dan:" Maar, hoe!? Ik was gewoon aan het vertellen over het boek en jij krijgt daar een stijve van?" Matthy moet zachtjes lachen:" Over hoe je daar trots stond te vertellen en ja de manier waarop je stond les te geven." Ik moet zachtjes lachen en zeg:" Oh jeetje.." Matthy moet lachen en geeft me dan een zandkoekje aan. Ik eet die dan op. Hierna zeg ik dan:" Die maten van je kregen geen stijve hè?" Matthy schut zijn hoofd en zegt:" Nee en anders, ik had ze een klap gegeven."

Ik moet lachen en geef hem een kusje op zijn wang. Matthy slaat zijn arm om me heen en vraagt dan:" Vond je het heel erg dat we vandaag op school kwamen, ik wist het echt niet.." Ik zeg met een lachje:" Ik schrok gewoon, maar schat echt niet hoor, dit is voor jou ook gewoon werk hè en toevallig was het de school waar ik werk. Je had me wel een appje kunnen sturen dat je kwam." Matthy moet lachen en zegt:" Dat laatste had ik kunnen doen haha. Maar ik was wel echt bang dat je boos was geworden en daar had je alle recht voor gehad." Ik zeg hierop:" Tuurlijk zou ik niet boos worden. Ik ben geen heks ofzo."

Matthy moet zachtjes lachen en zegt:" Nee? Oh dat dacht ik." Ik geef hem een por en zeg:" Nee, ik ben die dame van de klokkenluider van de notre dame, jij bent Quasimodo." Matthy moet zachtjes lachen. Ik zeg dan daarna als toevoeging:" Maar wel de knappe versie jij hè." Matthy moet lachen en zegt:" Jij lijkt helemaal niet op haar." Ik zeg met een lachje:" Jij toch ook niet op die Quasimodo, alleen met die bochel." Matthy moet lachen en zegt:" Toch een vergelijking." Ik moet lachen en pak dan nog een zandkoekje.

Ik zeg dan:" Ik was van de week door mijn inbox aan het kijken op Instagram en ik kwam toch schokkende appjes binnen." Matthy zegt hierop:" Ja? Wat dan van jongens of?" Ik knik en zeg:" Heel veel openingszinnen om een dame aan de haak te slaan en ze waren slecht!" Ik pak mijn telefoon en laat er een aantal Matthy lezen. Het zijn er echt veel.

Matthy zegt dan:" Jeetje, maar hoe komen ze op jou? Bedoel je hebt niet eens een open account?" Ik zeg hierop lachend:" Ik heb echt werkelijk waar geen idee! Maar zelfs twee bekende Nederlanders die gewoon een relatie hebben." Ik laat het dan aan hem zien. Hij zegt met een walging in zijn stem:" What the fuck!" Ik knik en zeg:" Jupp, dit zag ik gisteren toen jij opnames had en echt ik had Anouk gelijk gebeld." Matthy knikt hard en zeg:" Maar waarom ook! Soy heeft toch met die ene Holly?" Ik knik en zeg:" Jupp en Jandino? Die heeft gewoon kinderen hè!"

Matthy knikt en blijft doorlezen. Hij zegt ook lachend:" Wel mooi dat je je nog inhoud om niet te reageren." Ik zeg lachend:" Wat denk je? Ik reageren?" Matthy moet lachen en zegt:" Of verwijder je gewoon berichtjes hè." Ik zeg lachend:" Oh, vertrouw je me niet? Ben je bang dat ik vreemd ga!" Dit zeg ik heel sarcastisch.

Matthy zegt met een klein lachje tijdens het lezen:" Zie je jezelf al gaan? Je zou niet eens met diegene naar bed kunnen." Ik steek gelijk een middelvinger op. Matthy moet lachen en zegt:" Het is zo, je hebt me dat verteld." Ik knik met een lachje en zeg:" Lul." Matthy legt mijn telefoon weg en zegt:" Sorry haha." Ik zeg dan:" Maar het klopt wel." Matthy wrijft over mijn bovenarm en zegt:" En jij weet ook dat ik jou niet laat gaan." Ik knik met een lachje en geef hem een kusje op zijn wang.

Matthy zegt met een lachje:" Maar als er iemand van Youtube jou een appje stuurt, zeg het me!" Ik knik lachend en zeg:" Maar schat, als je me nou even zwanger maakt, zullen die appjes wel stoppen." Matthy moet lachen en zegt:" Ja, ik denk dan dat je alsnog fucking knap blijft." Ik moet zachtjes lachen en zeg:" Ook als mijn fulltime bezigheid kotsen is?" Matthy zegt met een lachje:" Je blijft mijn goddelijke godin." Ik moet zachtjes lachen en krijg een zoen op mijn mond.

~ eventjes later

We gaan elkaar koppelvragen stellen. Kijken of dat we elkaar nog beter kunnen leren kennen. Ook al kennen we elkaar al uit het vuistje haha. Matthy gaat beginnen:" Hoe voel je je als we niet samen zijn?" Ik zeg hierop:" Als ik alleen thuis ben, mis ik je wel echt het allermeeste. Vorige week zat ik op de bank uit het raam te staren, omdat ik gewoon niet kon wachten tot je thuis was... Echt veel te erg. Maar vaak wel het echt het gevoel dat ik je mis, niet perse verdrietig, want dat zou gewoon niet gezond zijn, maar wel ja dat ik je gewoon mis." Matthy bloost helemaal.

Dan ben ik:" Krijg je voldoende complimentjes van mij?" Hier ben ik echt heel benieuwd na.. Matthy begint hier echt met een glimlach mee:" Zekerweten, ik weet wel dat ik veel zelfverzekerder ben geworden door jou. Maar het zijn vaak wel echt hele lieve dingen die je zegt. Ik vind dat echt wel voldoende en je weet ze ook altijd goed te brengen." Ik smelt ook helemaal. Ik zeg met een glimlachje:" Ahw." Matthy zegt blozend:" Het is echt zo." Ik geef hem dan een hele liefdevolle zoen op zijn mond.

Dan vraagt hij de volgende:" Wat maakt jou gelukkig in onze relatie?" Ik zeg lachend:" Te veel om op te noemen, jeetje! Ik vind het zo leuk alle dingen die we samen doen en hoe we beide er aandacht in steken. En ook de gesprekken die we samen voeren, het is allemaal zo enorm fijn. En ja! Schat, ik zou dit echt met niemand anders willen, echt helemaal niemand anders." Hij zegt met een grote glimlach:" Ik ook niet Céline, echt." Ik bloos nu helemaal. We hebben ondertussen ook een dekentje over ons heen gelegd. Het is al koud, maar het is veel te gezellig zo samen dat we niet willen gaan.

Zo lees ik dan de volgende op:" Waarom ben je op mij gevallen?" Ik ben hier heel benieuwd naar. Matthy zegt met een grote glimlach:" 1. Jouw karakter, ik bedoel kom op! Jij bent de allerliefste, sociale, gepassioneerde en ambitieuste persoon die ik ken! 2. Ik denk ook wel echt een deel doordat we zoveel samen hebben meegemaakt en gedaan dat er echt een klik was en 3. Je uiterlijk speelt ook wel mee hè, maar kom op. Je bent echt prachtig en daar zijn heel veel jongens het met me eens."

Ik moet zachtjes lachen van de laatste zin, maar ik smelt echt helemaal. Hij wrijft over mijn bovenbeen en zegt met een lachje:" Ik heb echt een zwakte voor je." Ik zeg hierop:" Nah, echt?" Matthy knikt en geeft me een zoen. Dan vraagt hij de volgende.

~ tijdje later

We liggen samen nog steeds onder een dekentje op het strand. We zijn nog heerlijk aan het kletsen. Vooral over dingen die we in de toekomst willen doen. Ik lig met mijn hoofd op zijn borst. Beide zijn we nog helemaal aan het genieten. Daardoor dommel ik zachtjes weg op de borst van Matthy. Hij valt even later ook in slaap, zo slapen we plaats van in ons bed op het strand~ 

Continue Reading

You'll Also Like

24.9K 479 36
DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk met iedereen praten en omgaan Zij is ni...
5.8K 217 70
Voor sommige leerlingen was het sociale experiment over liefde van mevrouw Friekman een groot succes, voor andere koppeltjes was het wat minder gesla...
1.3M 38.5K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
464K 29K 123
Een jongedame genaamd Nora, dacht dat het leven makkelijk was. Ze dacht dat ze alles aankon, en dat je gewoon moet strijden voor geluk. Maar haar ge...