" Ik Wil Het Alleen Met Hem "

By Lezergwn

83.6K 1.1K 126

Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt. More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
-101-
-102-
-103-
-104-
-105-
-106-
-107-
-108-
-109-
-110-
-111-
-112-
-113-
-114-
-115-
-116-
-117-
-118-
-119-
-120-
-121-
-122-
-123-
-124-
-125-
-126-
-127-
-128-
-129-
-130-
-131-
-132-
-133-
-134-
-135-
-136-
-137-
-138-
-139-
-140-
-141-
-142-
Vervolg

-62-

534 7 0
By Lezergwn

15 juli, 13:39

Ik heb vakantie, oehh! Al vanaf gisteren, maar dat maakt niet uit. Matthy is zich nu aan het klaarmaken. Dadelijk gaan wij naar mijn vader. Josefien viert een feestje en ik heb werkelijk waar geen idee waarvoor. Ik heb misschien weer iets gemist. Matthy komt dan naar beneden gelopen. Ik zeg met een glimlach:" Ziet er goed uit." Matthy moet lachen en zegt:" En de bril gaat dadelijk af mevrouw."

Ik moet lachen en doe net alsof ik zielig ben. Hij slaat zijn armen om me heen en zegt:" Ah wat ben je zielig." Ik moet lachen en geef hem een zoen. Matthy zegt dan:" We hoeven niks mee te nemen toch?" Ik schut mijn hoofd nee en zo doe ik dan mijn schoenen aan. Gewoon mijn witte gympen. Matthy doet ook zijn schoenen aan.

Matthy zegt dan met een glimlachje:" Dat jurkje staat je echt nog steeds heel mooi." Ik glimlach en zeg:" Dankjewel." Hij zegt dan:" Heb je ongesteldheidsspullen mee?" Ik knik en zeg:" Heb al een tampon in en heb er twee extra mee." Hij knikt en zegt:" Top! Je bent al wel echt weer meteen ongesteld dat vind ik wel een goed teken." Ik glimlach en zeg:" Ja ik ook, vind het sowieso heel apart, want ja vroeger werd ik het amper." Matthy knikt en zegt:" Een omslag dus? Maar dat is voor ons makkelijker."

Ik knik en zeg:" Zeker, zeker!" Ik check dan de achterdeur. Die is nog op slot, dus kunnen we gaan. Ik pak mijn tas en doe die om. Matthy en ik lopen dan naar buiten. Hij doet de deur op slot en zegt dan:" Yes, we kunnen gaan." Zo lopen we dan richting paps. Onderweg hebben we onze handen vast. Ik loop ook dicht tegen hem aan. Matthy heeft zijn vingers helemaal in de mijne gewrongen. Ik leg kort mijn hoofd op zijn schouder en zeg dan:" Ah vlinders in mijn buik jeetje."

Hij moet lachen en zegt:" Nah Céline toch." Ik moet lachen en geef hem een zachte stomp. Hij zegt dan verdedigend:" Ey waar heb ik dat aan te danken?!" Ik zeg erop:" Die toon, jeetje! Net alsof je het sarcastisch zei." Hij moet lachen en doet dan zijn arm om me heen, waarna hij dan zegt:" Maar dat bedoelde ik niet Cél." Ik moet lachen en zeg:" Jaja, meneer het Lam." Hij moet lachen en zegt:" Ik meen het."

Ik schut lachend mijn hoofd en krijg dan een zoen op mijn wang. Uiteindelijk zijn we er dan. Ik bel dan aan. Vrij snel word er opengedaan door Josefien. Ze zegt dan vrolijk:" Heyy, kom binnen!" Zo lopen we dan naar binnen. In de woonkamer zitten er al een aantal mensen, waar ik er maar een aantal mensen van ken. Josefien zegt dan:" De andere zitten buiten." Ik knik en zie dan via het raam Evelien, Jorn, Lucas, Pap, Tom ( is een neef van me) en nog twee andere zitten. Matthy en ik lopen zo weer naar buiten.

Pap staat dan op en geeft me een knuffel. Hij vraagt dan:" Hoe is het?" Ik zeg erop:" Goed hoor! Met jou?" Hij zegt hierop:" Met mij gaat het ook goed!" Ik zeg hierop:" Ah fijn!!" Hij geeft Matthy dan een stevige, maar wel liefdevolle hand. Mijn vader zegt dan tegen hem:" En gaat het ook goed met jou?" Matthy zegt erop:" Ja zekerweten!" Mijn vader zegt met een grote glimlach:" Mooi zo!" We gaan dan zitten. Lucas komt op mij afgelopen, waarna ik hem een knuffel geef. Hij kent me gewoon.

Evelien zegt dan:" Hey Matthy en Céline." Ik zeg dan:" Hallo!" Jorn vraagt dan aan Matthy:" Hoe is het!" Matthy antwoordt hierop. Evelien vraagt dan:" Jou lang niet gezien." Ik zeg erop:" Ja dat klopt." In mijn hoofd zeg ik dan:" Ja jij liet mij vallen toch, jij bent degene die niks meer liet weten." Maar tuurlijk zeg ik dat niet. Josefien vraagt dan:" Lusten jullie wat te drinken?" Matthy en ik geven hier antwoord op. Beide lussen we iets fris en wat, maakt ons niet uit.

~ eventjes later

We zijn er nog en wat een sfeer hangt er. Matthy en ik weten nog steeds niet waarvoor we hier zijn. Tom en ik kletsen gezellig, Matthy kletst ook met ons mee. Tom heeft ook geen idee van dit. Nou goed, Matthy en ik zijn ook niet van plan om héél lang te blijven. Opeens komen er dan drie mensen door de port heen gelopen. En die wilde is dus echt niet zien. Het zijn Benjamin, Britt en Bjorn. Mijn vader staat gelijk op en loopt naar ze toe.

Ik kijk Matthy aan die zijn arm om me heen doet. Ik hoor mijn vader dan zeggen:" Wat doen jullie hier, pleur alsjeblieft op!" Benjamin zegt:" We zijn hier maar kort, ik beloof het Don. Josefien had ons uitgenodigd. Bjorn komt alleen gezellig mee." Mijn vader wilt weer iets zeggen, maar wordt tegengehouden door Josefien en Evelien. Ze komen ook echt recht tegenover mij en Matthy zitten.

Matthy zegt meteen:" Ik ga even Bjorn spreken, blijf hier met Don oké." Ik zeg dan snel:" Matt niet doen." Hij zegt hierop:" Jawel, Céline." Hij staat op en loopt naar Bjorn. Matthy zegt dan tegen hem:" Bjorn, wil je even meekomen." Bjorn staat op en zegt:" Tuurlijk Matthyas." Samen lopen ze dan naar de schuur. Ik sta op en loop naar mijn vader. Pap zegt dan:" Sorry, ik wist dit echt niet." Ik knik en zeg:" Snap ik, ik denk dat Matthy en ik zo ook gaan." Mijn vader knikt en wrijft over mijn rug. Ik hoor dan wat ze allemaal zeggen.

Matthy zegt:" Bjorn, alsjeblieft laat Céline met rust." Bjorn reageert hierop:" Ik wil gewoon sorry zeggen-." Matthy onderbreekt hem en zegt:" Ja en een liefdesbrief sturen. Je krijgt echt geen tweede kans. Snap dat dan!" Bjorn zegt hier dan weer op:" Weet jij veel! Jij hebt het toch ook al een keer verneukt." Matthy zegt hierop:" Hallo, uitgemaakt is iets heel anders dan wat jij tweemaal hebt gedaan!"

Bjorn zegt hierop:" Ja en daar heb ik héél veel spijt van en ik kan toch sorry zeggen! Ik ben zo fucking verlieft op haar." Matthy zegt hier dan op:" Dan had je het ook niet in je hoofd moeten halen om haar dat aan te doen!" Bjorn zegt dan:" Ik weet dat het een fout was oké en of dat jij zo goed bent!?" Matthy zegt hierop:" En wat bedoel je hier nou godsnaam mee?" Bjorn zegt dan:" Ik heb die strippervideo gezien en over hoeveel jij het hebt met je 'maatjes' over die ene Lies Zhara." Matthy zegt hierop:" Oh want jij denkt dat we dat niet bespreken!"

Bjorn zegt dan:" Of dat zij jou volledig kan vertrouwen." Matthy zegt hierop dan:" Bjorn, ik ga niet vreemd! Jij weet ook wel dat ik dat niet doe, zo ben ik niet!" Bjorn zegt hierop:" Oh dus wel zeggen dat je Lies Zhara zou doen?" Matthy zegt hierop:" Oh ja, want dat is een meme Bjorn." Bjorn zegt hierop:" Tuurlijk, tuurlijk!" Matthy zegt dan om het af te maken:" Je weet vast niet dat ik ook al samenwoon met Céline." Zijn mond staat open, waarna hij zegt:" Wat!?" Matthy zegt hierop:" Ja Bjorn, je hebt geen kans meer. Snap dat, ze zal nooit meer verlieft op je worden. Laat haar dus ook met rust, want weet dat ik dan echt actie ga ondernemen, als je haar blijft lastigvallen."

Dan komt hij weer naar mij toegelopen. Matthy zegt tegen mijn vader:" Wij gaan." Pap zegt dan tegen Matthy:" Fijn dat je dit tegen hem hebt gezegd." Matthy knikt en wrijft over mijn rug. Zo nemen wij afscheid met iedereen behalve Evelien, Benjamin, Britt en Bjorn. We lopen via achteren weer naar huis. Om de hoek van hun huis, geef ik Matthy gelijk een knuffel. Hij wrijft over mijn rug en zegt:" Lieverd, heb je alles gehoord?" Ik knik en zeg:" Echt dankjewel dat je dit hebt gedaan.."

Matthy zegt hierop:" Cél, als hij je opnieuw lastigvalt, ik bel serieus de politie voordat. Je weet dat hij dan weer opgepakt wordt, omdat lastigvallen ook een misdrijf is." Ik knik en pak dan zijn hand vast. Zo lopen we dan weer naar huis, kletsend over wat er net allemaal is gebeurt.

~ eventjes later

Ik sta eten te koken in de keuken. Matthy is me aan het helpen, hij snijd de paprika in stukjes. We gaan dadelijk een salade eten. Ik ben de kip aan het bakken. Matthy gaat dan achter me staan, als hij klaar is met de groentes. Hij slaat zijn armen om me heen en fluistert:" Voel je je weer beter?" Ik knik en zeg:" Ja, schat. Echt waar!" Hij knikt en geeft me een kus op mijn wang. Dan begint hij de tafel te dekken. Matthy zegt dan, als hij dat heeft gedaan:" Lust je een glas wijn?" Ik zeg hierop:" Vind ik eigenlijk wel lekker!"

Hij knikt en pakt uit de koelkast een fles witte wijn. Die schenkt hij danook in. Matthy zegt dan met een glimlachje:" Wat wil je vanavond nog doen?" Ik zeg hierop:" Umh, misschien is een bordspel wel leuk ofzo?" Matthy zegt daarop:" Ja! Vind ik goed!" Ik knik en maak dan het eten af. De kip is gaar, dus die kan ik uit elkaar trekken. Uiteindelijk zitten we dan te eten aan tafel.

~ tijdje later

We hebben net twee potjes Risk gedaan. Het was echt heel leuk. Beide hebben we één keer gewonnen. Matthy is héél goed in dit soort spellen. Maar ey, ik heb hem gewoon één keer kunnen verslaan. Nu liggen we al weer in bed. Ik lig op zijn borst nog een spelletje te doen op mijn telefoon. Matthy kijkt een beetje mee.

Hij zegt dan:" Morgen komen Finn en Mees hier hè." Ik knik en zeg:" Jullie gaan maar mooi zuipen of wat jullie ook willen doen lieverd. Ik kijk wel waar ik naartoe ga of wat ik hier ga doen." Matthy knikt en zegt:" Ja, je hoeft van mij echt niet weg hè." Ik knik en zeg:" Oké, oké. Misschien ga ik wel gewoon naar Anouk en anders blijf ik lekker hier." Matthy knikt en geeft me een kusje op mijn haar.

Ik leg dan mijn telefoon weg en ga weer op zijn borst liggen. Matthy zegt dan met een glimlachje:" Voel je je al beter in je vel schat?" Ik knik en zeg:" Ja, eindelijk. Ben ook wel weer tevreden met mijn gewicht." Matthy knikt met een glimlachje en zegt:" Mooi zo, hoeveel ben je aangekomen?" Ik zeg hierop:" Vier kilo al weer." Hij zegt daarop:" Mooi zo! Jeetje goed bezig." Ik moet zachtjes lachen en krijg dan een zoen op mijn mond.

Hierna wensen we elkaar welterusten. Ik sluit mijn ogen en probeer in slaap te vallen. Dit lukt na drie kwartiertjes~

Continue Reading

You'll Also Like

91.3K 1.4K 62
'Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik smoorverliefd op hem ben.' Maar zo voelde ik er niet lang over... - F...
24.9K 479 36
DUTCH STORY! Zij is verlegen en vind het lastig om zich open te stellen voor mensen Hij kan gewoon makkelijk met iedereen praten en omgaan Zij is ni...
953K 30.1K 69
Evi wordt al heel lang gepest door Noah en zijn vrienden. Ze heeft eindelijk haar school afgemaakt en gaat op kamers, maar wat als Noah haar kamergen...
5.8K 217 70
Voor sommige leerlingen was het sociale experiment over liefde van mevrouw Friekman een groot succes, voor andere koppeltjes was het wat minder gesla...