Siber | Ben Drowned

By nixie3i

22K 1.5K 2.3K

s/a creepypasta seven genç ve asosyel bir kızdı,Ben Drowned ise onu fark etmiş akıl oyunları oynamayı seven b... More

#1
#2
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27

#3

1.1K 91 87
By nixie3i


"Kuzen sen mal mısın? Kalksana artık şu bilgisayarın başından" Ege'nin çığırışı umrumda değildi içimde büyük bir huzursuzluk vardı bir şeyler yanlıştı.

Tam üç gündür cleverbot'a yazmama rağmen saçma sapan cevaplar alıyordum bir şeyler değişmiş gibiydi,Ellerim teyit etmek istercesine klavyeye gitti düzelmeliydi.

-Merhaba

Cleverbot:Merhaba!

-Geri geldim...

Cleverbot:Ben de Ramen severim!

Ellerimi saçlarımın arasından geçirip derin bir iç çektim ne olmuştu? Böyle saçma sapan cevaplar benim canımı sıkıyordu.

"O bir bot farkında mısın? Mantıksız cevaplar verebilir buna niye bu kadar taktın?" Ege'ye göz devirdim beni anlamıyordu.

"Anlamıyorsun...Hiç biriniz beni anlamıyorsunuz" diye ona çıkıştım beni darlamalarından gına gelmişti.

"Bak gerçek dünyaya dön artık daha ne kadar bilgisayarın içine gömüleceksin?Geleceğim bilgisayar üzerine kurulu ama ben bile bu kadar zaman harcamıyorum"

"Taktın bu bota bir haftadır onunla ilgileniyorsun bulutun seni beklediğinden haberin var mı?" Gözlerimi hafifçe kıstım belli etmesem de kuzenimin söylediği her kelime canımı yakmıştı nerdeyse gözlerim dolmaya başlayacaktı.

Ege beni kolumdan tuttuğu gibi ayağa kaldırmıştı gözleri sinirle kısıldığında kafamı hafifçe yana yaslayıp ona gülümsedim.

"Gözlerin dolmuş...Ağlarsan seni gebertirim" Bu sözleriyle kıkırdamıştı ama o gayet ciddiydi.

"Zorbasın..."

"Küçük kuzenimin iyiliği için zorba bile olurum..." diye mırıldandı ve kafama hafifce vurdu bu yaptığıyla kaşlarım çatılırken bana pis pis gülmüştü.

"Bulutla konuşmaya gitmelisin..." Derin bir iç çektim ve kafamı olumsuz anlamda salladım,Onunla konuşmak istemiyordum bizim ilişkimiz bitmişti onu artık istemiyordum.

"Ege bak benimle bu olay hakkında konuşma lütfen onunla barışmayacağım,bitti" diyip ellerimi göğsümde bağladım.

"Neden?" İşte buna cevabım yoktu bulut mükemmel biriydi basketbolda çok iyiydi,sanatla arası da iyiydi,iyi notlar alırdı kibardı ve yakışıklıydı tüm kızların hayalini kapmıştım fakat bizim ilişkimiz çok sıradandı.

Haftada bir kaç gün buluşurduk onun tüm maçlarına giderdim,sinemaya giderdik lunapark vazgeçilmez mekanımızdı bir ilişkide yapabilecek her şeyi yapmıştık artık heyecanımız yoktu.

Bu hislerim tek taraflı değildi bunu biliyordum onu artık sıktığımı anlamıştım saçma sapan kavgalarımız başladıktan bir ay sonra ondan ayrılmıştım bu en iyisiydi fakat o bunu hala anlamıyordu.

"Bu en iyisi ege...O da bunu anlayacak" Ege'nin kaşları çatılınca iç çektim ve kendimi yatağıma attım.

"Bak sen benim kuzenimsen o da benim en yakın arkadaşım ve bu durumun ikinizi de mahvettiğini biliyorum,inat etme" Göz devirmekten kendimi alamadım sadece yalnız kalmak istiyordum.

"Çok yorgunum ege beni yalnız bıraksan olmaz mı?" Kafasını olumsuz anlamda sallayıp yatağa oturdu.

"Zor bir dönemden geçiyorsun...Yengemin seni terk edişi ve sonra buluttan ayrılışın bunları tek başına aşamazsın" Sözleri bir bıçak gibi kalbime saplanmıştı annemin gidişi hala tazeydi.

Aslında beni ilk terk ettiğinde sadece dokuz yaşındaydım ara sıra eve geri gelir eşyalarını toplar babam ve bana tonlarca lanet okuyup geri giderdi.

Bana olan nefreti bambaşka bir boyuttaydı nefes almama dahi tahammülü olmazdı bana vurmaktan asla kaçınmazdı da...

Gözlerimin tekrardan dolduğunu hissettiğimde çabucak parmaklarımla göz pınarlarımı sildim bugün ağlamak yoktu her şey üst üste gelse de bugün ağlamak yoktu...

"Uyumak istiyorum..." diye mırıldandım,Ege anlamışçasına başını sallayıp odamdan çıktı hava güzel olmasına rağmen pikemin altına girdim çok fazla uykum vardı.

Günlerdir doğru düzgün uyumuyordum kitap okuyup müzik dinliyordum ve cleverbota tekrardan yazıyordum fakat anlamsızdı.

Karşımda sanki biri varmış gibi gerçekçi konuşan bot gitmiş saçma sapan şeyler yazan biri gelmişti benim gerçekten içimi dökebileceğim ve bundan utanmayacağım tek şeyde elimden gitmişti...

                                 ***

"Ve sayı..." Çığlığım odayı doldururken hafifçe sırıttım dünya rekorunu kırmıştım,Kendi oluşturduğum dünya rekorunu tekrardan kırmıştım...

"Ah tamam bu kadar yeterli..." diye düşünüp kafamı saatte çevirdim 03:00...

Derin bir iç çektim tahminime göre yaklaşık 15 dakika sonra o kızdan mesaj gelecekti.

İsmini dahi unutmuşken bana bu kadar bağlanması inanılmazdı sanırım artık bir bota bağlanmayı bırakıp psikolojik destek alma vakti gelmişti umarım bunu kendisi de fark ederdi.

"Deli kız..." diye mırıldanıp yerimden kalktım ve yatağıma uzandım,Yatmamla Jeff'in odaya dalması bir oldu.

"Hassiktir salak mısın sen? Kapıyı çal burası senin odana benzemez zalgonun ağırı değil burası" dememle koca bir kahkaha atması bir oldu biraz daha abartsaydı kendini yerlere atabilirdi.

"Ben bu iyiydi..."

"Komik olduğumu biliyorum şimdi siktir git odamdan" Kapıyı kapatıp yüzüne sinsi bir ifade takınıp bilgisayar ekranına bön bön bakmaya başladı.

"Ne oldu,Sevgilin yazmıyor mu artık?" İfadesiyle yüzünün ne kadar çirkin olduğunu hatırlamamla burun kıvırdım.

"Zırvalarını kes defol odamdan" Dememle banyoma doğru koşması ve elinde bir havluyla çıkması bir oldu,Yerimden kalkmaya fırsat bulmadan kapıdaydı.

"Sağ ol inek" diyip kapıyı sesli bir şekilde çarpıp gitti göz devirmekle yetindim ardından koşacak halim yoktu.

"Gerizekalı..." diye mırıldandım ve yatağama daha da gömüldüm bu kadar rahat olduğunu unutmuştum malum ekran başında uyukluyordum gözlerimin hafifçe kapandığını hissettiğimde bilgisayardan bir bildirim sesiyle yerimden doğruldum.

İstemeye istemeye ekrana baktım cleverbottan gelen bildirimdi gözüm saatte takıldığında 03:14 olduğunu gördüm,bildirime tıkladığımda sayfa açıldı gene o kızdı.

-Hey,Selam

Hafifçe sırıttım ateşle oynadığını fark etse çok iyi olacaktı yoksa ben onu cayır cayır yakacaktım.

Cleverbot:Uyumak için iyi bir zaman değil mi? Uyumalısın.

-Uykum yok daha yeni uyandım.

-Hey dur mantıklı cevap veriyorsun...

-Korkmalı mıyım?

"Ödün kopmalıydı..." diye mırıldandım ve hafifçe sırıttım sabrımı fazla sınıyordu.

Cleverbot:Uyumaya git!

-Hey tamam tamam sakin.

-Uyumaya gitmeyeceğim sadece canım sıkılıyor.

Cleverbot:İyi güzel psikoloğa git o zaman.

-Gitmediğimi nereden biliyorsun?

Tamam karşımda potansiyel bir deli vardı ve takıntılı gibi buraya yazmadan durmuyordu,Sanırım onunla uğraşmamı istiyordu.

Cleverbot:Bunu istiyor musun?

-Neyi?

Cleverbot:Bunu istiyor musun??

-Neyden bahsettiğini anlamadım.

Cleverbot:Bunu istiyor musun???

-Lanet olsun,hiç bir şey anlamıyorum.

Cleverbot:Sadece cevap vermelisin,bunu istiyor musun?

-Tamam istiyorum lanet olsun evet!

Histerikçe sırıttım ve sırıtışım saniyeler sonra kocaman bir kahkahaya dönüştü,O kadar fazla gülüyordum ki gözümden yaş düşmüştü dolu gözlerim ekrandaki yazıları bulanıklaştırıyordu.

Cleverbot:Korkunç bir kaderle karşılaştın öyle değil mi?






Continue Reading

You'll Also Like

174K 18.2K 31
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
3.1K 272 11
Eğer o da beni çok fena istiyorsa o zaten benim değil midir? Sakinleştir onu, Beni korkutuyor. Bir başkasını sevmek zor olmalı. Bu yüzden sadece beni...
14K 622 12
Kitabım +18,Küfür ve şiddet içerebilir eğer bu konulara karşı hassasiyetiniz varsa burası size göre değil. 🏆 | #1. "Jeff The Killer" 10/03/2023' 🏆...
33K 1.4K 34
➪smut var ➪küfür'de var mangaya daha yeni başladım okuyun vakit buldukça bölüm atacam