" Ik Wil Het Alleen Met Hem "

By Lezergwn

83.6K 1.1K 126

Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt. More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
-101-
-102-
-103-
-104-
-105-
-106-
-107-
-108-
-109-
-110-
-111-
-112-
-113-
-114-
-115-
-116-
-117-
-118-
-119-
-120-
-121-
-122-
-123-
-124-
-125-
-126-
-127-
-128-
-129-
-130-
-131-
-132-
-133-
-134-
-135-
-136-
-137-
-138-
-139-
-140-
-141-
-142-
Vervolg

-38-

567 9 0
By Lezergwn

30 april, 14:36

Ik zit proefwerken na te kijken. Ik heb lekker muziek aangezet, zo vind ik het op zich helemaal niet zo erg! Ik ben al over de helft, dus dat is wel fijn. Opeens word ik dan gebeld door Matthy? Ik vraag me af waar dat over gaat, want hij heeft me een half uur geappt, dat ze verder gingen met het opnemen van hun video.

Céline: Hey liefie! Wat is er?

Matthy: Hey schat.. Umhh sorry uh ja, we zijn die video aan het opnemen met cadeautjes van andere voor 500 euro..( hij klinkt heel zenuwachtig )

Céline: Ja dat wist ik! Maar wat is er schat? ( begin zelf ook zenuwachtig te raken )

Matthy: Ja, nou umh Frank heeft een stripper geregeld en mijn hoofd is getrokken.. En en ja die is hier al, maar ik wil gewoon uh weten of dat jij het oké vind..

( ik schrik ervan, waardoor ik maar antwoord)

Céline: Dat is werk liefie, doe maar..

Matthy: Je weet het zeker?

Céline: Ja..

Matthy:" Oké, dan tot straks.

Céline: Tot straks.

Ik hang echt gelijk op. Ik schrik van mezelf dat ik er ja op heb gezegd.. Mijn telefoon leg ik op de kop, waarna ik dan ga staan. Ik wrijf dan met mijn eigen handen over mijn armen. Wat doe ik? Ben ik van streek? Wat is dit? Ik pak een glas uit de kast, die ik dan vol doe met water. Deze at ik dan ook in een keer. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij mezelf. Ik ga dan voor mezelf even rustig zitten op de bank en probeer mezelf te kalmeren.

Dan zeg ik tegen mezelf:" Waarom zei ik ja?, Waarom doe ik hier moeilijk over, hij houd zijn handen echt wel thuis. Maar hij is ook een man, die hier echt wel van houden.. Waarom ook hij, kon Milo dat niet gewoon zijn? Waarom reageer ik hier zo op?" Dan loopt er een traan over mijn wang, die ik gelijk wegveeg. De traan vervolgt zich tot nog een traan. Ik zit nog niet te huilen, maar de tranen lopen wel over mijn wangen.

Ik sta dan op en pak een zakdoekje, waarmee ik ze wegveeg. Ik probeer me er dan overheen te zetten. Ik loop naar de vuilnisbak en gooi het zakdoekje weg. Dan ga ik zitten op de kruk aan het aanrecht, waarna ik mijn hoofd op het aanrecht leg. Ik zucht dan en zeg weer tegen mezelf dat ik gewoon normaal moet doen.

Als ik wat ben bijgekomen, ga ik maar verder met het nakijken van de toetsen. De vrolijkheid en motivatie van mezelf, heb ik zelf nu helemaal weg gehaald. Ik moet gewoon niet zo moeilijk doen en dat blijf ik maar herhalen. Ik zit gewoon in een gevecht met mijn hoofd. Als dan alle toetsen zijn nagekeken, neem ik ze mee naar boven en doe ik ze in de grote envelop.

Dan loop ik weer naar beneden. Ik besluit om Anouk te bellen. Ik wil het gewoon echt even kwijt... Anouk neemt gelijk op. Ze vertelt dat ze alleen thuis is en dat ik mag langs komen. Zo pak ik Matthy's slippers, waarna ik de achterdeur open maak met de sleutel en naar buiten loop. Dan doe ik de achterdeur weer op slot en loop ik naar de port die ik dan ook weer open en dicht maak.

Anouk staat dan al bij de port. Ik loop naar haar toe, waarna ik met haar de tuin in loop. Hier geef ik haar gelijk een knuffel. Ze vraagt dan lachend:" Is er iets ofzo schat haha." Ik kijk haar dan aan en zeg:" Eigenlijk wel.." Ze kijkt me gelijk serieus aan en zeg:" Oh sorry, kom naar binnen!" Ik knik met een lachje en loop naar binnen. Ik word gelijk ontvangen door Lievie. Ik knuffel haar eerst helemaal. Ze is helemaal aan het kwispelen en mij kusjes aan het geven.

Anouk vraagt dan aan me:" Is er iets ergs?" Ik zeg daarop:" Nee, maar ik wil het gewoon echt even kwijt.." Ze knikt en zegt:" Lust je wat te drinken, voordat we are going to talk!" Ik zeg lachend:" Is goed, koningin Engels." Ze moet lachen en pakt twee glazen cola. Hiermee gaan we dan aan tafel zitten. Ze zegt dan:" Nou vertel, ik luister!"

Ik zucht lachend en zeg:" Oké haha, nou ja Matthy ging vandaag de video opnemen dat bekende mensen cadeautjes voor de vijf mannen gingen kopen voor 500 euro. Hij had er echt helemaal zin in, want ja hij was echt wel benieuwd wat iedereen had geregeld voor hun. Nou belde hij mij een uur geleden.. Hij begon over dat een van die bekende mensen een stripper had geregeld en hij de uitverkorene was. Hij vroeg toen aan mij of dat ik het oké vond en uit schrik heb ik ja gezegd..."

Anouk schrikt er van en staat op. Ze komt dan naar me toegelopen en doet haar armen open. Ik sta op en knuffel haar. Er loopt dan weer een traan over me heen, waarna ik dan zeg:" Ik moet er gewoon niet zo moeilijk over doen en-." Ze onderbreekt me gelijk:" Liefie, wat denk je. Bij jou ligt dat gebied toch ook moeilijk.. En het is wel lief van hem dat hij je eerst belde en niet achteraf er achter moest komen... Maar hij doet dit echt niet, omdat hij het leukt vind. We kennen hem beide daar goed genoeg voor."

Ik knik en zeg dan:" Ik weet het...pff. Ik voel me gewoon zo kut en dom tegelijk en ja.." Ze zegt daarop:" Dat moet je niet doen liefie.." Ik knuffel haar dan nog een keer. Ze zegt dan:" Weet als je, je thuis even niet lekker voelt dat je hier mag slapen. Dat zal hij ook echt wel begrijpen.." Ik zucht knikkend en zeg:" Oké, dankjewel voor het aanbod." Ze zegt daarop:" Tuurlijk!" Ik pak dan een grote slok van mijn cola.

Samen zitten we dan gewoon weer een beetje te kletsen. Het lucht me wel op, dit. En dat vind ik wel heel erg fijn. Alleen ik heb gewoon een beeld in mijn hoofd dat hij ervan geniet. En dat vind ik akelig... Anouk snapt dat, maar verteld dan ook weer dat hij dat echt niet doet. Maar dat weet je natuurlijk niet. Uiteindelijk heeft Anouk ook nog een chocolade reep op tafel gegooid.

~ eventjes later

Het is half zes, ik ben net weer naar huis gegaan. Matthy is nog steeds niet thuis. Ik ben naar boven gegaan om iets anders aan te doen. Zo pak ik uit de kledingkast een sportlegging en een fijn zittend T-shirt. Gewoon een chill outfitje. In die outfit, loop ik dan weer naar beneden. Beneden, plof ik gelijk op de bank. Ik pak mijn boek en begin dan met lezen. Zo vliegt dan de tijd voor mij voorbij.

Rond half zeven hoor ik dan de voordeur opengaan. Hij is thuis... Zo gaat dan na een aantal seconden ook de tussendeur open. Hij zegt best wel vrolijk:" Hey schat." Ik zeg daarop met een klein lachje:" Heyy.." Hij merkt al dat er iets is. Hij zet dan zijn tas neer en komt dan naast me zitten. Ik zeg je eerlijk, ik vind het een beetje ongemakkelijk. Wat hij ook wel merkt. Ik leg dan ook mijn leesboek aan de kant. Hij vraagt dan:" Schat, is er iets?" Ik zucht en knik een keer heel zachtjes.. Matthy zegt dan gelijk:" Kom het door die stripper?" Ik kijk even weg en knik weer heel zachtjes...

Ik begin dan ook weer met mijn vingers te spelen. Als ik dit een aantal seconden doe, pakt hij mijn beide handen vast. Hij zegt dan:" Céline, lieverd wat is er precies. Vertel het me, alsjeblieft.." Ik zeg dan:" Ik weet niet, Matt... Ik schrok ervan en toen zei ik ja en ik snap niet waarom ik er zo moeilijk over doe en-." Matthy onderbreekt me en zegt:" Schat rustig.. Je zei het dus niet, omdat je het oké vond." Ik schut mijn hoofd, waarna er een traan over mijn wang heen rolt.

Hij wrijft over mijn ene hand en zegt:" Ik had het gewoon niet moeten doen, schat.." Ik zeg daarop:" Wel, ik moet gewoon niet zo moeilijk doen.." Matthy zegt daarop dan weer:" Lieverd, ik had het gewoon niet moeten doen. Het is gewoon heel dom van me geweest en vooral in deze kut dagen voor je.." Ik zucht en kijk weer weg. Matthy zegt dan:" Heb je je vanaf kwart voor drie jezelf gekweld?" Ik knik zachtjes en zeg:" Mhh.. ja..."

Hij zegt daarop echt gelijk:" Je hebt jezelf geen pijn gedaan toch?" Ik schut gelijk mijn hoofd en zeg:" Nee, nee dat echt niet." Matthy zegt daarop opgelucht:" Gelukkig, pff." Ik vraag dan:" Genoot je ervan?" Hij schut gelijk heel hard nee en zegt:" Ik vond het maar ook echt verschrikkelijk! Ze heeft me een lapdance gegeven, een klein stukje. Toen ben ik al gestopt. En ik kan je zeggen, jij kan het veel beter en ik vond haar niet eens knap!" Ik zucht lachend en zeg:" Jaja.." Matthy zegt dan gelijk:" Echt! Ik meen het, ze stond vol met tattoos en ze heeft bruin haar en geen tieten." Ik moet zachtjes lachen om zijn beschrijving en vraag:" Heeft ze je gezoend?"

Hij zegt daarop:" Zeker niet." Ik plant dan zachtjes mijn lippen op de zijne. Hij laat mijn handen los en legt deze op mijn wang. Ik laat dan na eventjes los en veeg mijn opgedroogde tranen weg. Hij zegt dan:" Schat het spijt me dat ik je zo kut heb laten voelen, maar ook echt. Als ik de tijd kon terug draaien had ik dat gedaan." Ik knik met een lachje, waarna ik dan zeg:" Maar ik ben beter dan die ene stripper?"

Even het weer luchtiger maken. Hij zegt gelijk vol enthousiasme:" Ja, echt! Die sessie van twee weken geleden, was een 10+ waard, met wat zij deed. Ik denk van haar een drie ofzo. Het was ook echt niet fijn ofzo, ook al had ik dat als grapje op het einde wel gezegd, maar dat was stoerdoenerij voor internet. Ik voelde me ook zo ongemakkelijk, echt verschrikkelijk." Ik moet zachtjes lachen en zeg:" Ik had al tegen mezelf gezegd dat ik had gehoopt dat Milo was gekozen, ik denk dat hij het wel leuk had gevonden." Matthy zegt daarop gelijk:" Had ik ook gehoopt hoor, hij zal van een afstand al te genieten!"

Ik zeg met een lachje:" Haha oh mij god." Matthy knikt lachend en geeft me dan een knuffel. Ik knuffel hem stevig terug. Ik zeg dan na de knuffel:" Ik ben wel even naar Anouk geweest om mijn hart te luchten..." Hij zegt daarop:" Heb je goed gedaan lieverd, had gewoon nee tegen me gezegd.." Ik knik zuchtend met een lachje.

~ tijd later

Ik lig in zijn armen op de bank. We hebben net wat gegeten, wel wat laat, maar dat maakt helemaal niet uit. Matthy heeft een film opgezet. Eentje van Marvel dat vinden we beide leuk. We zijn een spiderman film aan het kijken, die vind ik ook gewoon echt een van de leukste. Matthy heeft voordat hij de film aan had gezet twee biertjes gepakt en een zak chips, wat gezond zijn we ook weer bezig haha.

~ tijdje later

Ik lig al in bed. Ben nog even aan het lezen. Het gaat weer goed, daar ben ik wel opgelucht over.. Ik had gewoon niet zo moeilijk moeten doen. Matthy staat in de douche zichzelf te wassen, terwijl ik aan het lezen ben. Gewoon weer in dat romantische boek. Ik lig al lekker onder de dekens. Het klimaat in huis is gelukkig nog goed.

Buiten is het namelijk nog steeds wel warm, niet perse warm, maar ook echt koud, als je snapt wat ik bedoel. Het is natuurlijk ook al echt bijna mei en dan is het vaak ook wel al warm, maar ik bedoel het is hier niet warm binnen. Daarom ben ik blij met klimaat hier in huis:). Iets waar ouders vaak over zeiken in een nieuw huis.

Eventjes later komt Matthy teruggelopen met zijn boxer aan. Hij zegt dan:" Hey lieverd." Ik zeg dan:" Hey Matt!" Hij pakt een T-shirt van het bed af en doet hem aan. Ik leg mijn boek aan de kant en kijk hoe laat het is op mijn telefoon. Matthy komt dan in bed liggen en geeft me een zoen op mijn mond. Hij zegt hierna:" Nog fijn gelezen?" Ik knik en zeg:" Zeker!" Matthy glimlacht en gaat dan liggen. Matthy zegt dan:" Overmorgen komt May toch hier logeren?" Ik knik en zeg:" Jup! Beetje zin in?" Hij zegt daarop:" Geen idee eerlijk haha... Ik vind het best wel spannend ofzo."

Ik zeg daarop dan:" Het komt goed, echt waar." Matthy zegt daarop:" Als jij daar zo overdenkt, oké dan wel." Ik moet zachtjes lachen en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik voel hem dan een zoen zetten op mijn haar die in een lage staart zit. Matthy legt het deken goed over ons heen en vertelt nog over de opnames die ze morgen hebben.

Ik val, terwijl hij dat aan het vertellen is in slaap, ik dommel echt helemaal weg~  

Continue Reading

You'll Also Like

28.4K 460 65
Waarschuwing: het kan heel cringe zijn, vooral als het gaat om spel- en grammaticafouten! Als Emma van Zwolle naar Breda verhuist ontmoet ze de gehe...
60.8K 1.5K 57
Hi, dit is mijn eerste boek, dus verwacht er alsjeblieft niet te veel van. Er wordt gescholden in dit boek en er zijn hier en daar nog wat spellings...
1.3M 38.5K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
Prince By Mark

Teen Fiction

9.9K 999 35
Prince is een liefdesverhaal over een verboden homoseksuele liefde, op een eiland vol macht en geheimen. Het verhaal draait om Michael Parker. Een 2...