" Ik Wil Het Alleen Met Hem "

By Lezergwn

83.5K 1.1K 126

Vervolg op Hij Was Het Al Die Tijd! Dus lees die eerstt. More

-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
-101-
-102-
-103-
-104-
-105-
-106-
-107-
-108-
-109-
-110-
-111-
-112-
-113-
-114-
-115-
-116-
-117-
-118-
-119-
-120-
-121-
-122-
-123-
-124-
-125-
-126-
-127-
-128-
-129-
-130-
-131-
-132-
-133-
-134-
-135-
-136-
-137-
-138-
-139-
-140-
-141-
-142-
Vervolg

-31-

668 8 0
By Lezergwn

9 maart, 17:05

Ik ben net thuis van werken. Ik hoor dat Matthy boven aan het douchen is. Vannacht heeft hij niet thuis geslapen, hij heeft gisteren met zijn vrienden een video opgenomen dat ze bleven overnachten bij Raoul. Ben wel benieuwd wat ze allemaal hebben gedaan. Nadat ik even ben wezen plassen, ga ik languit op de bank liggen.

Ik ben moe, maar ook echt moe. Een week school is weer voorbij. Mis de vakantie al wel een beetje hoor haha. Parijs was wel echt heel leuk! We zijn bij de Eifeltoren, het Louvre en het kasteel op de heuvel geweest. Het was echt mooi, samen was het gewoon genieten van alles. De twee dagen Disney land Parijs waren ook echt leuk.

We zijn in heel wat attracties geweest en we hebben daar veel snacks uitgeprobeerd. Ben er ook van aangekomen, wat voor mij natuurlijk goed is. Sowieso hebben we veel gevreten deze dagen. Het was ook zo romantisch dat midweekje. Heb er echt van genoten, als je dat begrijpt. Het is dus wel even om schakeling naar werk.

Op de bank kijk ik wat op mijn telefoon na de appjes die ik vandaag allemaal heb gemist. Er is echt gespamd in de groepsapp van de vriendengroep hier in Ameide. Ze willen vandaag nog iets doen. Ik weet niet of Matthy daar ook zin in heeft. Ze hebben als idee om bij Veerle te gaan zwemmen, Veerle heeft dat al goed gekeurd. Zou dat niet heel erg vinden hoor, heb daar ook best wel zin in.

Na een minuut of tien komt Matthy dan de trap afgelopen. Hij zegt dan, als hij mij ziet:" Heyy schat!" Ik reageer daarop en krijg een zoen. Ik vraag dan:" Hoe was het bij die opname?" Matthy zegt daarop:" Wel leuk, maar ook ja hoe moet ik het zeggen. Ik ga never nooit een kat nemen, dan weet je dat." Ik begin te lachen en zeg:" Wat is er gebeurd!" Hij zegt dan:" Die Tyfus kat heeft ons heel de nacht zo'n beetje wakker gehouden en de tv aangezet. Stond op het punt om hem in de wc op te sluiten."

Ik geef hem een por en zeg lachend:" Kom op, je meent het." Hij begint heel hard te knikken, waarna hij zegt:" Ja, sorry hoor maar ik wil gewoon slapen." Ik moet lachen en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. Matthy vraagt dan:" Maar, heb je ook al die appjes al gezien van Veerle enz?" Ik knik en zeg:" Ja heb ze net gelezen." Matthy zegt dan:" Vind het best gezellig hoor, als jij er ook zin in hebt natuurlijk!" Ik knik en zeg:" Ik ook hoor, doe ik gewoon een tampon in." Matthy knikt en geeft me een snelle zoen, waarna hij dan weer op staat om wat te drinken te pakken.

Ik ben ongesteld, daarom een tampon:). Goed, uiteindelijk rond zes uur, zitten we te eten. Gewoon een boterham met ei, ham een kaas. Net gewoon uit het vuistje gemaakt. We gaan vanavond dus al naar Veerle. Had haar net een appje gestuurd. Nu zit ik met Matthy, dus te eten. Tijdens het eten, kletsen we over mijn werkdag. Wat ik vandaag allemaal heb meegemaakt. Vandaag was er dus nog een opendag voor de groep 8 leerlingen, je kon proefdraaien een soort van opendag dus.

Alleen sommige kinderen herkende me.. En dat was niet al te relaxt. Gewoon echt niet. En ik weet dat ik daar niet zoveel om moet geven, maar toch. Het is echt niet leuk dat er een camera op je word gezet, zonder dat je het eigenlijk wilt. Ik vind het ook gewoon asociaal dat je dat doet. Maar goed je kan er niet veel aan doen. Na het eten, ruimen we alles een beetje op.

~ eventjes later

Ik bel aan bij Veerle. Vrij snel word er opengedaan. Veerle zegt heel vrolijk:" Hey heyy! Kom binnen!" Ik geef haar dan als de deur dicht is een knuffel. Ze zegt dan:" Ik heb jou heel erg gemist!" Ik zeg dan tegen haar:" Ik jou ook." Matthy geeft haar dan ook een korte knuffel. Hierna hangen we onze jassen op aan de kapstok.

Met Veerle lopen we dan richting de woonkamer. Hier zitten Anouk, Loise, Mees en Finn al. Als het goed is komen ook nog Laura en Mark. Maar die zijn vaak te laat, dus dat kunnen ook wel verwachten dat die wat later zijn. Matthy en ik gaan bij de andere zitten. Ik ga naast Anouk zitten, gister avond nog gezien! Ik heb gisteravond nog de hond met haar uitgelaten.

Anouk vraagt dan aan Matthy:" Hoe was het logeren?" Hij zegt lachend:" Kut, maar hoe weet je dat?" Ik moet zachtjes lachen, waarna Anouk zegt:" Ik weet alles meneertje." Ik zeg dan lachend daarna:" Gisteren mee Lievie wezen uitlaten, zo vertelt." Anouk geeft mij een por, waarna Matthy moet lachen. Finn zegt dan:" Je vriendin vertelt je wel alles." Matthy zegt dan op een plagende toon:" Zeker, anders moet ze van me op de bank slapen."

Ik kijk hem met een blik aan, waarna ik tegen Veerle zeg:" Kunnen we heb in de stal laten de rest van de avond?" Veerle moet lachen en zegt:" Als jij wilt, tuurlijk." Matthy zegt dan meteen:" Alsjeblieft niet..." Ik moet lachen, waarna Anouk dan zegt:" Anders komt ze toch lekker bij mij slapen, vind ik helemaal niet erg. Ben jij gewoon je warmtekacheltje kwijt." Ik moet lachen en zeg al:" Waar gaat dit allemaal over." Iedereen hoor ik dan lachen.

Uiteindelijk na een uurtje zijn Mark en Laura er dan ook. Dirk en Sophie konden niet. Met zen alle zitten we nog een beetje te ginnegappen. Het is echt gezellig hoor! We hebben elkaar al eventjes niet meer gezien. Alle hebben we het gewoon druk. Na een half uurtje, besluiten we dan om te gaan zwemmen. Met zen alle lopen we dan richting de schuur. Het miezert maar, dus zonder jas kan wel.

In de schuur, is het gelijk warm! Echt heerlijk, jeetje. Het water is ook 29 graden, dus dat is wel lekker. Ik zeg dan even tegen Veerle:" Ik ga even mijn bikini aandoen op de wc ja? Ik ben ongesteld dus ja.." Ze knikt en zegt:" Is goed! Als je tampons op zijn, moet je het maar even zeggen! Dan haal ik die." Ik knik en bedank haar, dan loop ik naar de wc met het tasje.

Op de wc doe ik dan mijn tampon in en mijn bikini broekje aan. Mijn bikini topje had ik al aangedaan, alleen die is wat los gezakt. Ik probeer hem strakker te zetten, alleen dat lukt me niet. Dit is echt zo'n frummel werkje. Ik vraag het maar aan Matthy. Want hij zakt niet heel erg af ofzo, maar wel een klein beetje. En ik hoef niet dat ik dadelijk in het water zit, dat die van mijn lichaam af gaat. Dat zou ik wel iets minder vinden. Zo loop ik dan weer naar de andere. Matthy staat hier dan al in zijn zwembroek.

Ik vraag dan aan hem:" Zou je hem iets strakker voor me willen zetten, het lukt me niet.." Hij zegt daarop:" Tuurlijk!" Zo draai ik me om, zodat ik met mijn rug naar hem toe sta. Vrij snel zit die dan wat strakker. Ik bedank hem dan ook, door hem een kusje te geven. Hij wrijft hierna kort over mijn rug, voordat ik het water in ga, net zoals de andere.

Mees, Veerle, Mark en Loise zitten er al in. Ik ga er rustig met het trapje in. Vind ik wel wat fijner, sowieso als je ongesteld bent weet je. Matthy springt er weer eens in, waardoor iedereen water in zijn of haar gezicht krijgt. Uiteindelijk zitten iedereen er dan in. We staan een beetje met elkaar te kletsen, terwijl we een beetje aan het zwemmen zijn. Veerle heeft ook muziek opgezet op de grote box.

Op een geven moment vraagt Finn dan aan Matthy:" Hoe is het om samen te wonen met Céline." Hij zegt dan:" Echt het beste wat me is overkomen, je moet eens weten." Ik sta met Anouk over te gooien en hoor dit. Dit laat je toch gewoon goed voelen, als een jongen dit over je zegt. Ik zit nu af te luisteren, maar ik vind ook wel dat ik daar recht om heb haha. Je hoort gewoon dat hij het heel leuk en fijn vind.

Met het overgooien gaat het iets minder. Ik kan er gewoon echt helemaal niks van haha. Het lukt me dan soms om de bal te raken, maar goed over te spelen... Pff dat is pas om te schamen. Uiteindelijk zwemmen ik en Anouk dan naar de andere en kletsen we daar mee. Laura vraagt dan aan ons:" Ging het goed daar?" Anouk zegt heel sarcastisch:" Ja, heel erg! We kunnen meedoen aan het WK wedstrijd overgooien met een strandbal." Ik leg lachend mijn hoofd op Anouks schouder.

Opeens voel ik dan na even twee armen om me heen. Je zou denken dat die van Matthy zou zijn, maar het is Mees. Ik zeg dan met een lachje:" Waarom dit?" Hij zegt dan:" Kijken hoelang het duurt voordat je ventje jaloers word." Ik zeg lachend:" Of dat ik je weg sla?" Mees zegt fluisterend:" Alsjeblieft niet.." Dan hoor ik Matthy al lachend zeggen:" Wat the hell ben jij nou aan het doen Mees?"

Hij zegt lachend:" Je vriendin stelen." Matthy hoor ik zeggen:" Helaas is ze van mij." Hierna gaat Mees weg van me en zitten hij en Matthy te klooien. Ik zucht lachend en zeg:" Idioten." Laura zegt dan met een lachje:" En jij hebt voor een van hun gekozen." Ik zeg lachend:" I know." Ze moeten nu alle drie lachen. Dan voel ik weer armen om me heen, maar nu wel van Matthy. Hij zegt dan:" Hey liefje, zei je nou dat je niet blij bent met me."

Ik zeg daarop gelijk:" Dat zei ik helemaal niet!" Hij fluistert in mijn oor:" Ik hoorde je wel idioten zeggen." Ik zeg daarop dan meteen:" Ja, maar ik zei niet dat ik niet blij met jou ben." Ik heb me nu ook gedraaid zodat ik in zijn ogen kan kijken. Hij moet lachen en zegt dan uitdagend:" Laat het me dan blijken." Ik leg mijn armen om zijn nek heen en zegt:" Oké, oké." Ik hoor Mark zeggen:" Céline tong hem!"

Ik doe dat eigenlijk hierna ook meteen. Gewoon wel een tongzoen maar niet ultiem weet je wel. Het ziet er niet smerig uit ofzo voor de andere. Maar voor Matthy voelt het zeker wel lekker. Ik laat dan los en zeg:" En?" Hij zegt met een knipoog:" Kan er mee door, ben beter van je verwent." Je hoor Anouk gelijk zeggen:" Slaap vandaag maar bij mij!" Ik draai me gelijk om en zwem naar Anouk en zeg:" Ik houd je aanbod open." Je hoort iedereen lachen. Matthy steekt dan lachend zijn middelvinger op.

Na een hele tijd zitten we kletsend in de woonkamer. We zijn uit het zwembad, we hebben er echt lang ingezeten! Het was ook wel echt lekker. Nu hebben we het over de vakantie die voorbij is nu al een week. Iedereen is daar weer aan toe. Zo hebben we ze net ook vertelt over hoe Parijs was. Matthy heeft ook wat foto's laten zien van onze trip.

~ tijd later

We staan samen te douchen in de douche, want waar doe je het anders. We zijn ook weer lekker thuis. Het is al best laat, we hebben het echt laat gemaakt. Niet heel erg hoor, want het was ook echt heel gezellig. Matthy en ik staan als we ons lichaam hebben afgespoeld een beetje te knuffelen. Ik zeg dan zachtjes in zijn armen:" Schat dadelijk komt er bloed op jou benen.." Hij zegt gelijk:" Dat maakt me echt helemaal niet uit liefje."

Ik knik en ontspan me weer. Ik voel Matthy ook over mijn rug heen wrijven. Het voelt wel fijn, heel fijn aan. Het is stil, tijdens deze knuffel, maar dat is wel fijn zo. De sfeer is heel erg fijn. Niet gênant ofzo. Na eventjes, stappen we dan uit. Ik pak een zwarte handdoek en droog hiermee mijn lijf af. Nooit een witte handdoek gebruiken, als je ongesteld bent. Dat is nooit slim.

Als ik droog ben, doe ik schone ondergoed aan met een T-shirt. Het is weer iets warmer, dus in een lange pyjama slapen hoeft niet meer. Ik loop dan weer even naar de badkamer om door mijn haar te kammen. Matthy is al klaar om in bed te gaan, ik echt bijna. Als ik dan klaar ben, loop ik naar de slaapkamer en leg ik mijn telefoon aan het stroom. Hierna ga ik dan in bed liggen.

Matthy vraagt dan tegen me:" Gaat het al wat beter met je buik?" Ik zeg daarop:" Iets, heb gewoon krampjes." Hij knikt en slaat zijn arm open, zodat ik tegen hem aan kan liggen. Dit doe ik ook meteen. Hij slaat de deken goed om ons heen, zodat we lekker warm liggen. Ik lig zo heel fijn, echt. Matthy wrijft, tijdens dat we zo liggen over mijn bovenbeen en mijn buik.

We kletsen zo nog. Op een geven moment, vraagt Matthy dan:" We moeten ook echt gaan nadenken, waar we op vakantie willen in de zomer. Heb jij al enig idee?" Ik zeg daarop:" Mhh.. Zou wel naar een warm land willen." Hij zegt daarop:" Ik ook, Spanje ofzo lijkt mij wel weer een keer leuk." Ik zeg daarop dan:" Ja, of wat dacht je van Italië."

Hij zegt daarop:" Dat is ook leuk!" Ik zeg dan met een vermoeidere stem:" Kunnen morgen wel beginnen met zoeken naar iets." Hij knikt, waarna hij dan zegt:" Is goed, maar volgens mij is het tijd om te gaan slapen voor ons, je bent echt moe hè liefje." Ik knik zachtjes. We wensen elkaar welterusten, waarna ik eigenlijk al vrij snel weg ben~  

Continue Reading

You'll Also Like

503K 19.2K 89
'Wat moet je van me?' siste ik. Zijn ogen stonden vol woede. Hoe kan dat aan mij liggen? 'Waarom bedank je me niet een?' vroeg hij op een arrogante m...
193K 3.4K 45
Een 17-jarig meisje die met haar vader naar Amerika verhuisd. Nieuwe vrienden maken, daar kon ze zich nog op voorbereiden. Maar de populairste jong...
249K 2K 63
Zara, een vierdeklasser op het Voaslyceum merkt dat een docent interesse toont in haar. Hij is de jongste en knapste docent op school. Echter is Zara...
464K 29K 123
Een jongedame genaamd Nora, dacht dat het leven makkelijk was. Ze dacht dat ze alles aankon, en dat je gewoon moet strijden voor geluk. Maar haar ge...