MAFYANIN KUMASI

By Elifesinnnnnnnn

786K 15.7K 16.6K

-Kızımı al götür hem güzel hemde bakire Ağzım açık ona bakarken yirmili yaşlarındaki adam yanındakine işaret... More

Kuma
Kırık Kalpler
Umut
Seni Bana Ayırdım
Yarım kalan sigara
Titrek Kemikler
Sen ve Ben
Karavan
Tek Taş
Dans
Açıklama
FİNAL

Papatya

38.6K 929 267
By Elifesinnnnnnnn

Keyif kahvemi yavaş yavaş yudumlamaya devam ettim.Kerem olmadan geçirdiğim ikinci haftamdı canım sıkılıyordu ama halimden gayette memnundum kapının açılması ile kahvemi masaya bırakarak ayağa kalktım.İçeri Kerem'in adamlarından biri olan Sercan girdi.

-Günaydın Damla Hanım

-Günaydın

-Kerem Bey sizi bekliyor

-Nereye gidiyoruz?

-Kendisi bana bahsetmedi sadece sizi çağırmamı söyledi.

-Peki üzerimi değiştirip geliyorum

Hafifçe gülümsiyerek kafasını salladı bende hızlıca yukarı çıktım.Şaşırmıştım iki haftadır ortalıkta yoktu ve şimdi beni öylece çağırıyordu.Üzerimde ki eşofmanlardan kurtulup İspanyol paça siyah pantolonumu giydim.Üzerime siyah boğazlı penyemi giyip onunda üzerine bol  lacivert sweetimi geçirdim.Saçlarımı güzelce yukardan bağladım yanlarıma da perçemlerimi bıraktım.Aynadan kendime baktım mükemmel gözüküyordum beyaz spor ayakkabımı giyip aşşağıya indim.

-Gidelim

-Buyrun Damla Hanım

Beraber kapıdan çıkıp çok yabancı olan siyah bir arabaya yaklaştık.Sercan şoförle birşeyler konuştu sonrada beyaz bir kabarık kağıdı cebine koyup bana yaklaştı.

-Bin arabaya

Sertçe kolumdan tutarak beni arabanın içine fırlattı hızla bağırmaya başladım yanımda ki yabancı adamsa sadece gülerek bana bakıyordu araba hızlıca orman yolundan ilerliyordu.

-Kimsin sen!Kerem Durmaz'ın karısına karıştığını farkında mısın seni parçalara bölücek!!

Adamın yüzündeki sinsi gülüş yavaşça silindi sonrada bileğimden sertçe tutarak beni kendine çekti.

-Derdim o piçle bir fahişe ile değil ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa canın acır.

Eli yavaşça bacağıma gelip daireler çizmeye başladı.Kendimi hızlıca arkaya çekmeye çalıştım ama o kadar sert tutuyordu ki beni yerimden bile oynamamıştım.Salak cesareti mi denir işte kesinlikle bende ondan vardı.Boşta olan elimi kaldırıp sinirle yüzüne tokadı geçirdim o kendi gelmeye çalışırken kendimi kapıya yaslıyarak ayağımı kaldırıp rastgele sallamaya başladım aynı zamanda çığlık atıyordum.

-Fahişe senin anandır!!!

O yüzüne yediği ayak darbeleri ile iyice sinirlenmişti bacaklarımı sertçe tutarak beni kendine doğru çekti sonrada yüzüme tokadı geçirdi.Canım yanmışmıydı hemde fazlasıyla ama yinede onun kanayan kaşını görünce tüm ağrım geçmişti.

-Bana bak kadın çıldırtma beni!! Düzgün dur yoksa mekana vardığımızda seni bir güzel parçalara ayırırım!!

-Ya sen nasıl iğrenç bir insansın!Benden ne istiyorsun zaten o Sercan bi elime geçsin o zaman ben sizi parçalara ayırıcam!!

Belinden silahını hızlıca çıkarıp alnıma bastırdı.

-Bak bakalım bir daha ağzını açtığında ne oluyor

Sesizce durmuş ona bakıyordum korkudan hafifçe titremiştim bunu farkedince tekrar sırıtmaya başladı.

-Aferin sana işte böyle bak susmayı biliyorsun

Elleri yavaşça saçlarıma doğru gitti arkadan bağladığım saçlarımı okşamaya başladı ağzımı açıçakken silahı daha sıkı bastırdı.

-Sakın!

Okşadığı saçlarımı arkadan aniden çekti.Acıdan ağzımdan küçük bir inilti çıktı.Oda daha sert tutmaya devam etti.

-Burda patron benim küçük hanım düzgün davran yoksa hareketlerinin cezasını sen çekersin

Saçımı bırakıp beni kendinden iğrenirmişçesine ittirdi sonrada kafama silahın arkası ile vurup bayılmamı sağladı...

Gözlerimi açtığımda bir odadaydım bileğim yatağa doğru kelepçelenmişti başımın ağrısı ile inledim.Kendime gelmeye çalışıp odaya göz gezdirmeye başladım oda küçük ve temizdi odayı koyu kırmızı renk ele geçirmişti kafamı odanın köşesine çevirdim afallamış bakışlarımı koltukta oturmuş olan adama çevirdim.Dikkatle hareketlerimi izliyordu.Adamı baştan aşşağıya süzdüm beyaz tenine zıt siyah gözleri ve siyah saçları kaslı ve biçimli vücudu ile tüm kızların hayalini süsleyen bir erkekti.Konuşmaya başladı

-Sizi küçük bir müddet burda misafir edicez derdim sizinle değil küçük hanım Kerem'le

Kerem lafını söylerken gözlerinde ki nefreti görmüştüm.

-Adamlarımın davranışları yüzünden özür dilerim

Ayağa kalktı bana yaklaşıp önümüzde eğildi yüzlerimiz birbirine çok yakındı bir kaç saniye sonra ayağa kalktı bileğimde ki kelepçe artık yoktu.Bana bir şişe su uzatıp odadan çıktı.Boğazım çok acıyordu suyu hızlıca içip yavaşça ayağa kalktım tüm vücudum uyuşmuştu adamın az önce kalktığı koltuğa oturup dizlerimi kendime çektim.

Gözlerimden göz yaşları belirsizlik için akmaya başladı bundan sonra hayatım nasıl olucak diye sonrada nasıl olduysa gözlerim yorgunluktan kendini uykuya bıraktı.

~~~~~~~~~~~~~
Silah patlama sesleri ile gözlerimi hızlıca açtım mermi sesleri çok yakından geliyordu hızlıca yatağa yaklaşıp yere çöküp kafamı koruyarak beklemeye başladım kaç dakika geçti bilmiyorum ama epeyce uzun bir süre ses kesilmedi sonunda ses kesilmişti kapının önünde ayak sesleri geliyordu sonrada kapıya vurulan bir mermi korkuyla gözlerimi sımsıkı kapattım.

-Damla!

Duyduğum tanıdık sesle gözlerimi açtım beyaz gömleğine sıçramış yabancı kanlar güzel yüzünün üzerine düşmüş saçları..Hızlıca ayağa kalkıp Kerem'e doğru koştum sıkıca kollarımı ona sardım.

-Kerem nolur beni burdan çıkar

-Çıkıcaz burdan güzelim sakin ol sen

Saçlarımı hafifçe okşuyıp benden ayrıldı elime bir silah tutuşturdu.

-Nolur nolmaz diye tamam mı

-Hıhı

Elimden beni tutup dışarı çıkardı adamları önümüzde ve arkamızda etten duvar oluşturmuştu iğrenç o depodan beni çıkardı dışarısı zifiri karanlıktı.Beraber bir arabaya bindik.

-Orayı güzelce temizlesinler tek bir kanıt bile kalmasın

-Tamam Abi senin için rahat olsun

Kerem arabayı sürmeye başladı arkamızdan arabalarda gelmeye başladı.Korkudan ağlamaya başladım.

-Ağlama bak geçti sakin ol

İstemsizce ağlamaya devam ediyordum Kerem arabayı daha hızlı sürmeye başlamıştı.

-Damla!Ağlama

-Nerdeydin sen kaç gündür!

Sert çıkışım ile şaşkınca bana döndü

-Damla bir eve varalım anlatıcam herşeyi

Ağlamam artık kesilmişti Kerem'de arabayı sabir süratlı sürmeye devam etti.Yaklaşık bir saat kadar sonra eve gelmiştik.Arabadan inip eve girdik çıtımız çıkmıyordu ben hızlıca üst kata doğru koştum Kerem'in de arkamdan geldiğini duydum kendimi hızlıca duşa atıp arınmak istercesine yıkanmaya başladım ağladım sonra daha şiddetli ağladım en sonunda yorulunca banyodan çıktım.

Üzerime bornozumu geçirip odaya girdim Kerem'de üzerini değiştirmiş banyodan yeni çıktığını belli eden ıslak saçları ile oturmuş sigara içiyordu.Beni görünce sigarasını söndürdü hızlıca bana yaklaşıp yanaklarımı avucunun içine aldı.

-Sana birşey olucak diye ödüm koptu! Nasıl onlarla gidersin.

-Kerem gerçekten adamlarından biri gelip senin beni bir yere götüreceğini söyliyip bindirdi o arabaya

-Haberim var zaten o piç artık yaşamıyor

Yanaklarımda ki ellerimi ellerimin içine aldım sonrada ona sıkıca sarıldım elleri hızlıca belimi buldu beni kendine iyice çekerek bana sarıldı.Özlem gidermek istercesine bana sarıldı sonrada beni giydirmeye gönderdi hızlıca giyinip yanına geldim saçlarımı kurutup taradı.

-Al bakalım

Kafamı arkaya çevirdiğimde Kerem'in elinde ki minik papatyayı gördüm.

-Senin kadar hassas ve güzel

-Bu çok tatlı

Dudağına bir öpücük kondurdum küçük bir öpücük ile işi halledicektim ama o beni kendine çekerek öpüşmemizi tutkulu ve uzun bir hale getirdi...

1000 kelime
İyi okumalar💞

Bölümü çoktandır beklediğinizi düşünerek erkenden paylaşmak istedim yarın ve pazar günü yeni bölüm tekrar gelicek<3

Kitabın günleri Cumartesi-Pazar saatler belli değil eğerki bölümleri erkenden bitirirsem önceden paylaşırım.Yorum yapmayı unutmayınızz

Continue Reading

You'll Also Like

37.8K 1.4K 24
Bazı hikayeler vardır. Mutsuzluğun var olmadığı hikayeler. kötü kaybeder, iyi hep kazanır. Ve bazı gerçekler vardır. Her kötü içinde iyilik ve her iy...
11.1K 1.6K 27
Kerem: İmanlı, imansıza baka baka kafirleşirmiş. (Alker, Arken, Barsem)
37.2K 3.4K 9
❝Kimsesizlik etrafınızı dört duvar gibi sardığında artık yalnızlığın tanımını en iyi siz yazarsınız.❞ . . . Bir şans ver, seveceksin🍂
205K 3.5K 22
Bu kitap ağır cinsellik içerir, rahatsız olacaklar okumasın lütfen!! Aşağıdaki alıntı hikayenin bir bölümünden olup, bir mesajlaşma kısmıdır. Fakat h...