Islık -Ara Verildi-

By Sudegyul76

119K 8.4K 943

Nova yanlış insanlara güvenmenin acısını çekerken, her bir yanlışta doğruya daha çok yaklaştığının farkında d... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

42

828 69 7
By Sudegyul76


Selamlar canlar! Umarım bölümü beğenirsiniz...

Kitaplarımda reklam yapmak yasaktır!

Yazım yanlışım olursa lütfen belirtin, kontrol etmeden atıyorum bölümü <3

Gözlerindeki bakışlarım hızla dudaklarına inerken derin bir nefes verdim ve özlediğim o tada kavuştum. 

Yumuşak ve iştah açıcı o dudakları öyle çok özlemiştim ki, öpüşmemizin ne kadar sert olduğunu ancak Lucas'ın hafif inlemesi ile anlayabildim. Dudaklarımızı ayırırken yüzünde çarpık bir gülümseme belirdi

"Söz vermemi ister misin?"

Sözlerim ile sol kaşı alayvari bir şekilde yukarı kalktı, bakışlarındaki alay hemen silinirken iştah ile dudaklarını yaladı. Biraz önce kanattığım dudağındaki kan damlasını umursamadan ıslak dili ile sildi. Hemen ardından dudağında tekrar kan damlası birikti, dayanamayarak Lucas'ın alt dudağını yaladım. 

Lucas'ın belimdeki elleri kalçamı bulurken derin bir nefes alıp verdi

"Sana inanmam için sözlere gerek duymuyorum, tek bir bakışın yeter kraliçem"

Bu sefer dudaklarımızı buluşturan o olmuştu, kalçamdaki elleri beni kendine bastırırken ellerim Lucas'ın saçlarını buldu. Onun hakkında en sevdiğim şeylerden biride yumuşacık saçları. 

Dudaklarımı harap eden bu dudaklar bana en güzel hediye olmalı, bu hayatta kim ne derse desin yaptığım en güzel şeylerden biri Lucas'ı öpmek olmalı.

Kalçamdaki ellerinden biri belimi bulurken aniden yerlerimizi değiştirdi, ve sırtım yatak döşeğini buldu. Üzerimde olan Lucas dudaklarımızı ayırdıktan hemen sonra minik bir buse kondurdu

"Bu yavrulara geri döneceğim"

Fısıltısı beni gülümsetirken dudakları bu sefer boynumu buldu. Bıraktığı ıslak öpücükler giderek göğüs çatalıma inerken belimdeki elini çekti. Eli üzerimdeki kıyafette baştan aşağı dolaştı, elinin gezdiği her bir noktada başlayan ufak ateş kumaşı yakıp kül ederken havada gezinen küller bir kaç saniye sonra kayboldu. 

Lucas'ın sol göğüsüm üzerine öpücükler bırakmasını seyretmek kesinlikle paha biçilemez bir şeydi. Aniden bakışlarını kaldırdı ve gözlerimle buluşturdu, hemen ardından göğüs ucumu iki dudağı arasına alması ile başımın döndüğünü hissettim. Kafamı var gücümle arkaya atarken alt dudağımı dişledim.

Dudakları arasındaki göğüs ucuma değen sıcak dili beni kendimden geçirirken sol elim yatak çarşafını buldu ve var gücümle sıktım. Sağ avucum içindeki saçlarını okşamam anlık dursa da hemen devam ettim.

Aniden boştaki elinin ısırdığım dudağımı bulup hafifçe aşağı çekmesi ile dişlerimin azabından kurtuldu. Orta parmağını dudaklarım arasından ağzıma kaydırması ile beklemeden onu ağzıma aldım. 

Dilime değen parmağını emmem ile göğüs ucumu dişledi, hafif ama tatlı bir acı ile inlerken istemsizce göğüsümü hafifçe ileri ittim. Kalçamdaki eli diğer göğüsümü bulurken kafamı hafifçe ileri ittirerek bütün parmağını ağzıma aldım. Hemen ardından hafifçe geri çekilerek parmağını hafifçe ağzımdan çıkardım. Bunu bir kaç kez daha yapmamın ardından Lucas göğüs ucumu rahat bırakmaya karar verdi

Aniden soğuk ile karşılaşan göğüs ucum beni ürpertirken, Lucas'ın sıcak nefesini dudaklarımda hissettim. Parmağını yavaşça ağzımdan çıkarırken dudaklarıma çarpan nefesi ile yüzlerimizin yakınlığının farkına vardım. 

Yüzümden uzaklaştırdığı elini biraz sonra girişimde hissetmem ile aralık dudaklarım daha çok açıldı. Beklenti ile nefesimi tutmuşken onun şehvet dolu bakışları gözlerim ve dudaklarım arasında mekik dokuyordu

"Bunu nasıl başarıyorsun?"

Bunu daha çok kendine sorar gibi söylemiş olsa da, anın ateşi ile üzerime alındım

"Neyi?"

Gözleri gözlerimi bulurken bir süre orada oyalandı

"Sana her dokunduğumda, sana tapacak derecede tekrar ve tekrar aşık oluyorum"

Bakışları dudaklarıma kayarken sözlerine devam etti

"Bunu nasıl yapıyorsun kraliçem?"

Sorusuna karşılık beklenti ile dolu bedenimi rahatlatmaya çalıştım ve bu sefer bana yaptığını ona yapmaya karar verdim

"Peki ya sen Lucas? Neden sana karşı koyamıyorum?"

Dudaklarımız arasındaki mesafeyi neredeyse hiçe indirirken, dudaklarını yaladı. Dudaklarıma çarpan dudakları ile gözlerim kısıldı

"Bana güveniyor musun Nova?"

Tereddüt dahi etmeden cevapladım

"Evet"

Lucas nefesimi kesmeden hemen önce o kelimeler döküldü asla doyamadığım dudaklarından

"Tek bildiğim sana delicesine taptığım"

Aniden içime giren bir iki parmak ile belim gerildi ve hafifçe havalandı, dudaklarım inlemek için açılırken Lucas dilini kullanarak beni engelledi. Parmaklarının tamamen içime sokana kadar durmadı ve bu ellerimin Lucas'ın sırtını bulmasına neden oldu.

Bir eli ile yataktan destek alırken diğer elinin iki parmağı içimde kendi medcezirini yaratmıştı. Kapalı gözlerim anın tadını daha iyi çıkarmamı sağlarken dayamayarak dudaklarının esareti altında inledim.

Elinin kuvveti artarken üçüncü parmağını da sokması ile dudaklarımızı ayırdım. Kafamı geri atarken bir elim yatak döşeğini buldu. Gözlerimi aralamam ile çevreye bedenlerimizden yayılan kıvılcımları gördüm. Adeta mini birer havai fişek gibiydiler. Karanlık odayı aydınlatıyor ve inanılmaz bir görüntü sunuyordu. 

Gözlerim tekrar kapanırken boynumda yer bulan dudaklarından çıkan kelimelerle beraber parmaklarında beni terk etti

"Senin için milyonlarca kez ölürüm"

Sırtındaki elimi saçları arasına daldırırken aniden onu girişimde hissetmem ile gözlerimi araladım. Çıplak bedenlerimiz arasındaki santimetreler beni üşütürken boynumdaki ıslak öpücükler beni rahatlatıyordu. Islaklığım sayesinde rahatça içime girmesi ile alt dudağımı dişleyerek kafamı geri attım ve inlememi bastırdım.

Anında boştaki eli dudaklarımı bulurken, dişlediğim dudağımı hafifçe geri çekti ve tekrar dudağımı dişlerimin esaretinden kurtardı.

"Duymak istiyorum güzelim, bana o ilahi sesini bahşet"

Aniden tamamını içimde hissetmem ile kafamı hafifçe ileri atarken büyük bir inilti dudaklarım arasından kaçtı. Dudaklarımdaki eli anında boynumla çenem arasındaki yeri bulurken, canımı acıtmayacak kadar sert olan tutuşu ile yüzlerimizi hizaladı.

Gözlerim hafif aralık bir biçimde mavilerinde gezinirken gelgit yapmaya başlamıştı bile. Her içime girdiği seferde hafifçe kısılan gözlerim ve aralanan dudaklarımı öyle dikkatli ve şehvetli izliyordu ki, bu durum yanaklarımın kızarmasına neden oldu.

"Siktir, sen inanılmaz bir şeysin"

Dudakları arasından kaçan kelimeler bir kulağımdan girip diğerinden çıkarken anın ateşi ve heyecanı ile tam anlayamamıştım. Sertçe içime girip çıkması beni benden alırken bedenim her seferinde tatlı bir kasılma yaşıyor ve bu beni daha da yakıyordu. 

Benimle birlikte inlemeye başlaması ve her seferinde kafasını hafifçe eğmesi utanmamı geçirirken, kendimi ona bıraktım ve anın tadını çıkarmaya karar verdim.

Eğer hatam olduysa uyarırsanız sevinirim. Sonraki bölümde veya bir sonraki kitabımda görüşmek üzere.

Continue Reading

You'll Also Like

12.9K 1.8K 32
Bir dilek dilerken dikkatli ol; çünkü gerçekleşebilir. Kapak tasarımı: @writerladyy , periler, Elfler, büyülü ormanlar, kadim efsaneler, fantastik, s...
İPAR By Eby

Fantasy

3.2K 468 14
Araştırmacı gazeteci olan Efsun, yepyeni dünyalar keşfetmek ister. Fakat bu dünyaların kendi ve o dünya için açacağı işlerden habersizdir. Annesinin...
138K 6.1K 14
"MARDİN'DE AŞK" Birbirlerine olan aşklarını ifade etmek için konuşmaya gerek yok . Belki de sessizlik, kalplerinin birbirine daha da yakınlaşmasına...
209K 3.4K 26
Kocam ve arkadaşımın inlemeleri koridorda yankılandı.Bir an kalbim duracak gibi oldu. Gabriel, "Bir saniye bekle burada," dedi ve odamın kapısını açt...