One Direction one shots (dutc...

By Louiswritingx

3K 79 1.3K

Verhalen van 1 hoofdstuk over Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan en Zayn Malik. Oftewel:... More

One shots
Kapot -Zayn
Weglopen -Niall/Nouis
Vuur -Liam
"I missed you so much" -Larry
Always you -Nouis
Bang -Zayn/Ziam
Therapist friend -Liam
So call me maybe -Larry
Secret -Ziam
We'll catch you -Niall
I'm an angel -Lilo
Sick -Harry/Larry
Trust -Niam
Insecure -Larry
Fat -Narry
Badboy -Ziam
Fights -Larry
The hot surgeon -Zarry
Cinema -Ziam
Protecting: Ziall
Update
Fix you -Liam
Starving -Niall
Feel -Louis/myself
Shut up and dance -Lilo
Update (2)
Birthday -Louis

Ontvoerd -Zarry (vriendschappelijk)

112 1 26
By Louiswritingx

Ik haat deze one shot echt, maar veel leesplezier <3

Liam
Ik kom terug van de supermarkt met Louis en Niall, ze zitten elkaar achterna op straat aangezien Niall Kevin heeft weggejaagd, wat een kleuters zijn het ook.
Ik schud lachend mijn hoofd en pak de huissleutels uit mijn jaszak, maar de deur is al open, vreemd, ik had hem toch goed dichtgedaan?

'Tommo! Nialler! Kom kleine kleuters van me! We gaan naar binnen!', roep ik lachend. De jongens komen lachend naar me toe en we lopen het huis binnen.

'Z! Hazz! We zijn thuis!', roep ik, geen reactie, die zullen wel boven zitten ofzo. 'Lou, kun jij ze even halen?', vraag ik aan Louis, Louis knikt en loopt de trap op. 'Kom Niall wij gaan alvast de boodschappen opruimen', Niall zucht semi-teleurgesteld en ik schiet in de lach.

We lopen de woonkamer in maar onze monden vallen open, de hele woonkamer is overhoop gehaald! 'Wat the hell is hier gebeurd?', mompel ik. Louis komt ook weer beneden. 'Ze zijn niet boven- wat is hier in hemelsnaam gebeurd?!', zegt hij. 'Huh? Ze zijn niet boven?', zegt Niall verward. 'Waar zijn ze dan? Want ze zijn ook niet hier.'

'Ik bel Haz wel, waarschijnlijk zijn ze een rondje lopen ofzo', zeg ik. Ik bel Harry maar de telefoon springt meteen over op voicemail. 'Uhm, dan bel ik Zayn', ik bel Zayn maar bij hem krijg ik ook de voicemail te horen. 'En?', vraagt Louis. 'Niks, bij allebei meteen de voicemail...'

'Misschien zijn ze in de studio?', vraagt Niall. 'Dat kan ja, ik bel Paul wel even', zegt Louis, hij loopt naar de gang en belt Paul, 2 minuten later komt hij weer terug. 'Nee, ze zijn er niet.' 'Wat raar dit!', zeg ik, ik begin bezorgd te raken.

Dan krijg ik een bericht van Zayns telefoon, het is een video, ik ga op de bank zitten. 'Lads! Kom is, ik heb een video van Zayn gekregen!', zeg ik, Niall en Louis komen gelijk naast me zitten.

Zayn
(Eerder die ochtend)
Liam, Louis en Niall zijn boodschappen aan het doen, Harry en ik hadden geen zin om mee te gaan dus wij zijn een poging aan het doen om een nieuw liedje te schrijven.

'Ja en dan mag jij hier een hoge noot doen', zegt Harry, ik lach. 'Haz, ik ga niet middenin een solo van iemand een hoge noot doen.' Harry duwt me plagend. 'Wat ben je ook een softie Zaynie!', we beginnen allebei te lachen. Opeens gaat de deur achter ons open, het is de deur van de woonkamer.

'Styles, Malik, handen omhoog.' Ik draai me snel om en zie een aantal mannen staan met pistolen, ik kan de gezichten niet zien. Harry kijkt me bang aan en we doen snel wat de man zei. Twee mannen lopen op ons af, een doek word over mijn mond gedrukt. 'Slaap lekker Malik.'

Ik word weer wakker in een donkere kamer met 1 slechte lamp aan het plafond. 'Zayn....', hoor ik Harry zeggen. 'Hazza, are you okay?', vraag ik meteen. 'I'm okay, jeez ik was zo bang dat je nooit meer wakker zou worden!'

'Werd jij niet verdoofd dan?' 'Nee, ik denk dat ze het deden omdat ze weten dat jij ze wel bijvoorbeeld een trap durft te verkopen, ik niet, ik kreeg een blinddoek voor mijn ogen en ze zeiden dat als ik ook maar iets zou ze jou neer zouden schieten', snikt hij, ik wil naar hem toe gaan, maar ik zit vastgebonden aan een stoel, net als Harry.

4 mannen lopen de kamer binnen met mijn telefoon. 'Malik, wat is de code?', snauwt hij. '010294', zeg ik, Harry kijkt me verbaasd aan als ik zijn verjaardag noem. De mannen pakken ontgrendelen mijn telefoon en beginnen met filmen, ze filmen Harry en mij.

'Als jullie jullie zielige vriendjes terug willen, zou ik maar binnen 2 dagen 10 miljoen pond afleveren bij het boshuisje in het bos naast jullie huis. Anders is het dag dag Styles en Malik', hij houdt een pistool voor de camera, ik zie Harry angstig slikken, ook ik krijg een rilling door mijn lichaam. 'Naar wie moet ik het sturen?', vraagt de man aan een andere man. 'Maar 1 van die andere gasten.'

'Malik, hoe staan die andere gasten in je contacten?', zegt de man boos terwijl hij het pistool op me richt. 'P-Payno is Liam, Lou is Louis e-en Nialler is Niall, please, don't do anything to them or Harry....', hakkel ik, de man negeert me en stuurt het filmpje naar 1 van de jongens, dan lopen de mannen de kamer weer uit.

'Z.... Wat als de jongens het geld niet op tijd hebben....', vraagt Harry angstig. 'Dat hebben ze wel Hazza, het komt goed buddy', zeg ik, maar zelf vraag ik hetzelfde af als Harry, wat als het niet lukt?

Louis
Als het filmpje is afgelopen is de stemming in huis niet beter geworden, een stuk slechter zelfs, Niall zit hartverscheurend te huilen terwijl Liam hem enigszins probeert te troosten, we móéten het geld op tijd binnen krijgen.

'Ik ga Simon bellen, we hebben dat geld helemaal niet!', zegt Liam, ik neem Niall van hem over. 'Hey, Ni, bud, het komt allemaal goed okay? We gaan ze redden!' 'You promise?', ik knik en sla een arm om zijn schouder. 'I promise.'

'Simon gaan iets proberen te regelen, hij mompelde iets over een neppen koffer en politie en hing toen op', zegt Liam als hij de kamer weer inloopt. 'Het komt wel goed toch Li?', vraagt Niall. 'Ja natuurlijk, we gaan ze redden Nialler, het komt goed!'

De volgende dag is alles geregeld, we hebben met de politie ervoor gezorgd dat er een koffer met nep geld in het huisje staat, om het huisje heen staan agenten verdekt opgesteld. Zelf zitten we thuis en wachten we op het nieuws.

Harry
Vandaag is de laatste dag dat de jongens geld neer kunnen leggen in het boshuisje, ik ben doodzenuwachtig en ik merk aan Zayn dat hij dat ook is.

'Z?' 'Ja Hazz?' 'Ze komen ons wel redden, toch?', Zayn lijkt even te twijfelen. 'Het komt goed Hazza, echt', ik zucht even, wat als het niet zo is? Wat als dit de laatste dag van Zayn en mij is? Wat als de jongens niet op tijd zijn en we gewoon neergeschoten worden? Paniek dringt mijn lichaam binnen.

'Hey Hazz gaat het wel?', vraagt Zayn, ik schud mijn hoofd. 'Ik ben zo bang Zayn', zeg ik met moeite. Zayn ziet dat ik een paniek aanval krijg. 'Haz, blijf zitten buddy, ik kom eraan.'

Zayn wringt met moeite zijn handen uit de touwen, dan spant hij zijn spieren aan en als het touw om zijn borst omhoog gaat trekt hij het los, ook maakt hij zijn voeten los. Na 15 minuten staat Zayn naast me en probeert me los te maken.

'En als ik het niet dacht', ik slik, Zayn kijkt met een ruk achterom, de mannen staan weer in de ruimte, en 1 heeft een pistool vast. Zayn staat op en loopt naar hem toe. 'Take me, leave Harry alone', zegt hij.

De man met het pistool gaat achter Zayn staan en slaat een arm om zijn nek, Zayn pakt de arm en probeert zich los te rukken maar het lukt niet, de man houdt het pistool tegen zijn hoofd.

Dan opeens worden de 3 anderen mannen van achter in de boeien geslagen, thank God, de politie. Een agent loopt snel naar mij en maakt me los. Een andere agent wil naar de man lopen.

'Blijf staan waar je staat of ik schiet een kogel door zijn kop', zegt de man, ondertussen zie ik de andere jongens bij de deur staan, ik verstijf als de politieagent zelfverzekerd op de man afloopt, de man loog niet en schiet.

Alles lijkt in slowmotion te gebeuren, Zayn verslapt in de man zijn armen. Dan word de man in de boeien geslagen en valt Zayn in de armen van een andere agent. Ik zie Liam op ze afrennen, Louis schudt aan mijn schouders en zegt iets maar het gaat langs me heen.

Ik ben zojuist Zayn verloren, ik ben 1 van mijn beste vrienden verloren en er is niks wat ik eraan kon doen.

Louis
'Hazz! Harry!', ik schud aan Harry's schouders maar hij blijft maar in schock naar Zayn staren die ondertussen behandeld word door 2 agenten. Niall staat in Liams armen te huilen.

'HAZZA!', roep ik dan in zijn oor, en dat haalt hem uit de schock, hij begint hard te huilen. Ik trek hem in mijn armen.

'O mijn God! Het bloed komt uit zijn schouder!', zegt Liam dan. We kijken alle 4 meteen naar de agenten. 'Je hebt gelijk jongen!', zegt 1 van de agenten, Zayn word kreunend wakker.

'Jazz bel nu direct een ambulance', zegt de agent tegen de vrouw die bij de deur staat. Harry kijkt in tranen naar Zayn die vecht tegen de pijn en ook ik kan mijn ogen niet geloven. 'Hij leeft nog!'

Zayn
Ik word wakker, pijn schiet door mijn schouder, ik open mijn ogen en zie een witte kamer. Een jongen met krullen loopt binnen, het is Harry.

'Zayn! O my God! Je bent wakker!', hij loopt naar me toe en knuffelt me. 'Hoe voel je je?'

'Wel oké, alleen mijn schouder doet pijn', zeg ik. 'Weet je nog wat er gebeurt is?', vraagt Harry. Ik knik, dat weet ik namelijk dondersgoed en ik denk dat het nog wel even duurt voor Harry en ik hier over heen zijn.

De andere jongens lopen nu ook de kamer in en ze geven me alle drie een knuffel, 1 ding is zeker, hoe lang Harry en ik hier nog mee blijven zitten, we hebben elkaar en de andere jongens. En die sleuren me er doorheen dat weet ik zeker.

-1630 woorden-

Help- ik ben verslaafd aan posten :)

Continue Reading

You'll Also Like

18.6K 53 5
Dit kan er gebeuren als je de favoriete leerling bent van al je docenten. PS. niet echt gebeurd, geen echte namen gebruikt. Als je jonger bent dan 16...
65 12 12
psychologische thriller
67.4K 835 20
***VOLWASSEN CONTENT*** Dit is een kort boek, ik wilde niet heel veel achtergrond enzo dus ja :) Ga maar gewoon lezen als je een milo simp bent.
20.3K 29 4
Geile korte seksverhaaltjes, ideetjes altijd welkom, geen snap vragen pls