One Direction one shots (dutc...

By Louiswritingx

3K 80 1.3K

Verhalen van 1 hoofdstuk over Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan en Zayn Malik. Oftewel:... More

One shots
Kapot -Zayn
Ontvoerd -Zarry (vriendschappelijk)
Vuur -Liam
"I missed you so much" -Larry
Always you -Nouis
Bang -Zayn/Ziam
Therapist friend -Liam
So call me maybe -Larry
Secret -Ziam
We'll catch you -Niall
I'm an angel -Lilo
Sick -Harry/Larry
Trust -Niam
Insecure -Larry
Fat -Narry
Badboy -Ziam
Fights -Larry
The hot surgeon -Zarry
Cinema -Ziam
Protecting: Ziall
Update
Fix you -Liam
Starving -Niall
Feel -Louis/myself
Shut up and dance -Lilo
Update (2)
Birthday -Louis

Weglopen -Niall/Nouis

196 5 75
By Louiswritingx

Niall
De jongens zijn al de hele week chagrijnig, we hebben weinig slaap door alle optredens, interviews en repetities, ik heb alleen wel goed geslapen de afgelopen week, dus ik heb nergens last van. 'Louis! Come on! hoe moeilijk is het om je bord in de vaatwasser te zetten jeez!', zegt Zayn geïrriteerd terwijl hij wijst naar het bord op de tafel, Louis die op de bank zit haalt zijn schouders op.
'Blijkbaar moeilijk', zegt hij kortaf, Zayn rolt geïrriteerd met zijn ogen en loopt de trap op. 'Ruim op!', roept hij nog snel.

Zo gaat het al de hele week, de jongens discussiëren over de kleinste dingen en ik begin er aardig gek van te worden. Ik pak Louis' bord en zet hem in de vaatwasser, Louis kijkt me aan en zegt niks. 'Alsjeblieft hoor', zeg ik lachend, Hij kijkt me boos aan, dat viel zeker verkeerd.

'Niall shut up! Dat jij goed geslapen hebt betekent niet dat je zo hoeft te doen!', ik kijk hem verontwaardigd aan, wat deed ik verkeerd? 'Oh nou sorry hoor! Ik wist niet dat je boos zou worden', Louis rolt geïrriteerd met zijn ogen. 'Ga wat nuttigs doen ofzo, Niall.'

In de keuken hoor ik Harry en Liam ruziemaken. 'Harry! Wat the fuck man! Doe normaal!' 'Nou sorry hoor Liam, maar ik laat perongeluk m'n bord vallen en jij gaat me meteen lopen uitschelden dus wie moet er nou normaal doen?'

'Come on guys! Het is maar een bord', zeg ik, terwijl ik de scherven begin op te ruimen. 'Niall, kap eens met je overal mee te bemoeien! Je bent echt irritant vandaag', zegt Harry. 'En bedankt, ik wilde alleen helpen', mompel ik terwijl Liam en Harry naar de woonkamer lopen en mij achterlaten met het kapotte bord.

In de woonkamer zitten Liam, Louis en Harry alweer in een discussie. 'Jeez, boys! Kunnen jullie dan ook geen moment vredig naast elkaar zitten?', vraag ik, ik krijg 3 boze blikken toegeworpen. 'Niall, bemoei je er niet mee!', snauwt Louis. 'Ja, hou je erbuiten', zegt Harry boos. Liam is ondertussen naar de gang gelopen. 'Zayn, schiet nou eens op! We hebben zo een interview!', roept hij naar boven. 'Wat kan mij dat hele interview schelen!', roept Zayn terug. 'Nou prima! Dan ga je toch niet mee!', roept Liam boos, hij zucht geïrriteerd.

Zayn komt nu boos naar beneden gelopen. 'Jeez wat heb jij?', vraagt hij boos aan Liam, hij loopt naar woonkamer, Liam volgt hem. 'Nou jongens Zayn wil niet mee, dus als de rest even in de auto wil gaan zitten', snauwt Liam. 'Zayn! Ga gewoon mee man kom op zeg!', zegt Harry. 'Als Niall me eerder wakker had gemaakt had ik tenminste genoeg tijd gehad om nog even te douchen!', zegt Zayn boos. 'Ik heb echt geen zin hierin!', zeg ik, de jongens kijken naar mij.

'Het enige wat jullie nog kunnen doen de afgelopen week is ruziemaken! Ik word er helemaal gek van! En als ik wil helpen moet ik me er niet mee bemoeien! Kunnen jullie je dan niet 1 keer als volwassen mannen gedragen in plaats van kleuters?', vraag ik nu boos, nou, als blikken konden doden was ik er nu niet meer, vier paar boze ogen kijken me indringend aan.

'Niall, kun je voor 1 keer gewoon niet even je bek houden?', vraagt Zayn geïrriteerd. 'Jeez, en nu ben jij opeens het slachtoffer? Stel je niet zo aan! Alsjeblieft zeg...', zegt Harry boos. 'Nee Harry, ik wil gewoon niet dat jullie elkaar de huid vol schelden terwijl we al zoveel stress hebben deze week!' 'Correctie, wij, hebben veel stress, jij niet, jij slaapt prima en bent gewoon je irritante zelf', zegt Louis snauwend, dat raakt me toch wel. 'Ja, Niall, jij hebt minder stress dan ons hoor', zegt Liam nu ook, Harry en Zayn knikken. Ik kan ze niet geloven.

'Wat? Guys, we zitten in een band! Hoezo heb ik opeens minder stress dan jullie?!', vraag ik verontwaardigd. 'Niall, shut up, please... ik word echt gek van je', zegt Harry nu. 'Hallo! Als jullie ruzie blijven maken kan het het einde van One Direction zijn hè!', zeg ik nu een beetje bang, wat als het echt het einde van onze band is. Het is even stil.

'Misschien is dat dan wel beter', zegt Liam na een paar minuten. 'WAT?!', zeg ik. 'Beter? BETER?! Hoe is dat beter?! Hoezo wil je opeens opgeven waar we al 3 jaar mee aan het werk zijn Liam?!' 'Niall kom op, doe niet zo dramatisch', zegt Zayn nu. Een verbaasde lach komt uit mijn mond. 'Ik dramatisch? Jullie maken letterlijk ruzie om alles afgelopen week! Ik ben echt helemaal klaar met jullie!' 'Nou rot dan op!', zegt Louis dan boos.

'Ja Niall, als je ons zo irritant vind, ga dan weg!', zegt Harry, Liam en Zayn knikken instemmend. 'Weet je, prima, fine, ik ga al', zeg ik terwijl er tranen mijn ogen instromen, ik grits mijn telefoon, oortjes en portemonnee van tafel en loop het huis uit, ik ben zojuist weggestuurd door mijn beste vrienden, ik had dit niet van ze verwacht, en al helemaal niet van Louis.

Louis
Ik geef een trap tegen de tafel, Niall is nu al 2 dagen weg en we beginnen ons heel erg zorgen te maken. 'Het is allemaal mijn schuld.... My God, ik had nooit moeten zeggen dat hij op moest rotten.... Wat als er iets met hem gebeurd is?', vraag ik met tranen in mijn ogen, Liam heeft de vader rol alweer op zich genomen en slaat een arm om me heen.

'Het is niet jouw schuld Lou, wij stemden er allemaal mee in, en hij kan nooit ver zijn, hij heeft gestuurd dat we ons geen zorgen moesten maken en dat hij waarschijnlijk snel weer naar huis kwam dus maak je geen zorgen', zegt Liam, toch hoor ik ook bezorgdheid in zijn stem. 'Li?' 'Ja?' 'Wat..... wat als hij boos op me is.... Wat als hij me niet kan vergeven?', vraag ik, Liam zegt even niks. 'Ik weet het niet Tommo, maar het komt echt wel goed.'

Harry en Zayn komen weer binnengelopen, ze waren op zoek naar Niall gegaan. 'En, iets gevonden?', vraagt Liam, Zayn schudt zijn hoofd. 'Nee, geen spoor te bekennen, ik begin me wel zorgen te maken Li...', zegt Harry. 'Het komt goed Haz! We vinden hem wel', zegt Liam. 'We hebben wel wat met hem goed te maken als jij terug is', vind ik, de jongens knikken instemmend.

3 dagen later is Niall nog steeds niet terug. 'Ik ben het zat, ik ga hem appen!', zeg ik terwijl ik mijn telefoon pak.

Nialler🍕

You: Niall, please, kom terug, ik maak me echt heel veel zorgen om je. Het spijt me echt heel erg, ik had nooit mogen zeggen dat je moest oprotten, en ik snap het als je me niet wil vergeven maar kom in ieder geval terug Ni, we maken ons echt zorgen...
Gelezen 14:58

Om kwart over 3 trilt mijn telefoon, ik ben verbaasd als ik Nialls naam op het scherm zie verschijnen, hij heeft gereageerd!

Nialler🍕: Fine, ik kom terug. Zie jullie in een half uur.

Ik begin te juichen, Harry die naast me zit kijkt me verbaasd aan. 'Wat is er Lou?' 'Hij komt terug, hij komt terug! Hij is er in een half uur!', Liam en Zayn kijken me nu ook aan. 'Echt? Ben je serieus?', vraagt Zayn, er staan tranen in zijn ogen, Zayn ziet er misschien hard uit, maar van binnen is hij echt een softie. 'Ja echt!', zeg ik. 'Thank God', mompelt Liam, hij zegt dan wel dat we ons geen zorgen moeten maken, maar hij maakt zich het meeste zorgen van ons allemaal.

Niall
Ik sta voor de deur van het huis, de afgelopen 5 dagen heb ik in een random hotel geslapen, ik kon de jongens gewoon niet vergeven na wat ze allemaal gezegd hadden, maar volgens mij hebben ze oprecht spijt dus ik vind dat ze hun verhaal ook mogen vertellen.

Ik bel aan, vrijwel meteen gaat de deur open, het is Liam, hij glimlacht even naar me. 'You're lucky I'm back', mompel ik, hij knikt. 'I know....' Liam neemt me mee naar de woonkamer waar de andere zitten, Louis kijkt me meteen schuldig aan, ik vind het naar om hem zo te zien maar hij heeft het wel verdiend.

'Hey guys...', zeg ik zacht. 'Hey Niall', zegt Harry als eerst, Zayn zegt ook "hey" maar Louis kijkt nog steeds schuldbewust naar zijn voeten.
'Sorry....', zegt hij dan, tranen stromen over zijn wangen. 'Het spijt me zo ontzettend erg Ni, ik was zo moe en chagrijnig, maar ik weet dat dat geen excuus is voor mijn gedrag, ik heb me echt als een klootzak gedragen tegenover je, en je hoeft me echt niet te vergeven, maar weet dat het me heel erg spijt.'

Ik loop naar Louis en sla mijn armen om hem heen, iets in me brak toen hij begon te huilen, hij stopt ook niet en ik er echt helemaal kapt van. 'Het is al goed Lou, het is goed love', zeg ik troostend, als Louis is uitgehuild wenden de andere jongens zich ook tot mij. 'Ja uhmm... het spijt ons ook heel erg Niall', zegt Harry. 'We hadden hetzelfde probleem als Lou en gedroegen ons echt als klootzakken, het spijt ons ook heel erg', zegt Liam. 'Mij ook Niall, ik gedroeg me misschien nog wel het slechtst dus sorry daarvoor', zegt Zayn.

'Het is oké boys, ik snap het wel', zeg ik, ik verzin een plannetje. 'Maar er is maar 1 manier hoe ik jullie kan vergeven.' De jongens kijken me verbaasd aan. 'Als jullie Nando's voor me halen is het jullie vergeven', zeg ik met een grijs, we schieten alle 5 in de lach.

'Deal!', zegt Liam en de andere jongens knikken instemmend. 'Oké Z en Hazza gaan jullie dan met mij mee? Dan kunnen Nialler en Lou de tafel dekken', zegt Liam. 'Oké!', zeggen we allemaal.

Als de jongens weg zijn slaat Louis zijn armen om me heen. 'Ik was zo bang dat je nooit meer terug zou komen Ni', zegt hij zacht, ik glimlach. 'Dat had ik niet gekund, dan had ik de leukste jongen op de wereld moeten missen', zeg ik. Louis kijkt me verbaasd aan maar voor hij nog iets kan zeggen druk ik mijn lippen op de zijne.

Als ik even later weer terugtrek kijkt Louis me verbaasd aan. 'Wow, die- die zag ik niet aankomen....', zegt hij stamelend. Ik glimlach. 'Haz zei 2 weken terug dat je me leuk vond', glimlach ik, Louis begint te lachen. 'Die kan ie terug verwachten!', zegt hij lachend. 'Will you be my boyfriend Lou?', vraag ik aan hem. 'I would love to', antwoord Louis, en ik trek hem in een dikke knuffel.

-1844 woorden-

Hier ruimte voor verzoekjes⬇️

Continue Reading

You'll Also Like

742 35 18
River is de dochter van een grote maffiabaas en heeft grote dromen, maar door haar vader loopt alles anders.
14.1K 11 4
they are all 18+ content! lmk if u have interest Nederlands en English!!
7.2K 15 2
Geil
6.7K 246 15
Daar lag ik dan. In de supermarkt. Op de grond. Met een engel tegenover me. ~girlxgirl~ ~kort-verhaal~ ~Dutch~