MAFYANIN KUMASI

Por Elifesinnnnnnnn

589K 11.6K 11.3K

-Kızımı al götür hem güzel hemde bakire Ağzım açık ona bakarken yirmili yaşlarındaki adam yanındakine işaret... Más

Kuma
Kırık Kalpler
Umut
Yarım kalan sigara
Titrek Kemikler
Sen ve Ben
Karavan
Tek Taş
Papatya
Dans
Açıklama
FİNAL

Seni Bana Ayırdım

49.2K 1K 1K
Por Elifesinnnnnnnn

Gözlerimi açtığımda Kerem artık yanımda değildi her yerim çok fena ağrıyordu ayağa kalkıcak halim bile yoktu.Masanın üzerin de duran ağrı kesici ve farklı bir hap vardı ağrı kesiciyi içip diğer hapa baktım sonradan doğum kontrol hapı olduğunu anlamış oldum ikisini de beş dakika ara ile içip yatakta uzanıp ağrımın geçmesini bekliyor aynı zamanda dün geceyi düşünüyordum bundan sonra Kerem bana karşı nasıl olucaktı sadece bunu merak ediyordum.Artık gerçekten karı koca olmuştuk ve hepsi benim suçumdu bana elini bile sürmiycek olan adama kendi isteğim ile ödüllendirmiştim

Salaksın Damla gerçekten salaksın izin verseydim de gidip mahvetseydi o Narin'i.Ağrımın azda olsa azaldığını hissedince yataktan kalkıp ılık suyla güzelce duş aldım üzerime güzel ve çok rahat bir elbise geçirip odanın kapısına doğru ilerledim.

Ayakta duracak halim bile yoktu aşşağıya indiğimde Kerem'in koltuğa oturmuş kahve içtiğini gördüm.Beni görür görmez süzmeye başladı bakışları fazlasıyla bacaklarımda oyalanmıştı.Sonrada oturduğu yerin yanını eli ile işaret etmişti.Yavaş adımlarla yanına gidip koltuğa oturmuştum.Hala bile uykum vardı.Ayağım da ki çizmeleri çıkarıp kendime doğru çekmiştim.

-Aç mısın

-Hıhı

-Haplarını aldın mı

-Evet

-Hazırlarlar sana birşeyler

-Üzerimden tır geçmiş gibi neden hissediyorum

-Üzerinden Kerem Durmaz geçti tır değil

-Uf şuan hiç şakanın sırası değil

-Noldu neden keyfin yok bebeğim

-Uykum var

-Uyu o zaman

Kolunu omuzlarımın üzerine koymuş beni kendine daha fazla çekmişti uzun saçlarımı hafif hafif okşuyordu.Bu hareketi ile iyice mayışmıştım.Koltuğun kenarında olan TV battaniyesini üzerime sermiş bacaklarımı güzelce örtmüştü.

-Bir daha böyle bir elbise giyme tüm bacakların ortada olmaz böyle

Mayışan sesim ile konuşmaya başladım

-Senin için giydim kocacım hani kocaman evde sen ben birde Narin varya

-Alay etme benimle

-Rahat olduğu için giymiştim

-Bir daha giyme daha rahat eşofmanların var

Tartışıcak gücüm yoktu sadece hıhı diyebilmiştim tam uykuya dalıcakken evin çok fazla sesiz olduğunu farkettim.

-Kerem

-Efendim

-Narin nerde

-Odasında dün ki yaptığı pis hareketinin cezasını çekiyor

Sesiz kalmıştım çünkü diyecek bir şeyim yoktu ayrıca böylesi benim için çok daha güzeldi.Bir kaç saat sonra gözlerimi açtığımda odamdaydım mükemmel bir uyku çekmiştim iyice kendime gelmiştim.Yavaşça ayağa kalkıp banyoya gittim yüzümü güzelce yıkayıp saçlarımı taradım üzerime rahat siyah bir şort üzerime de mavi bir sweet giymiştim.

Odadan çıkıp mutfağa doğru ilerledim kaç saatir uyuyordum ve normal olarak çok açtım.Kerem ortalıkta gözükmüyordu zaten Narin'in de odasındaydı Zeynep ablada bu saate kadar uyanık kalmazdı.Kimsenin olmadığının rahatı ile mutfağa aniden daldım gözlerim kocaman olmuş bir şekilde ada tezgahının üzerinde öpüşen Kerem ve Narin'e diktim.

Beni görmüşlerdi Kerem hızlıca Narin'den ayrıldı bende odaya çıktım şok olmuştum yatağa oturup dizlerimi kendime çekmiştim hani bu pislik odasından çıkmıyordu.
Aniden kapı açıldı içeri Kerem girmişti.

-Ne işin vardı senin orda!?

-Pardon?

Diyebilmiştim sadece dün gece benimle sex yapsın bugün Narin ile öpüşsün üzerine de onları gördüm diye bana bağırsın oh mis.

-Ne işin vardı dedim!

-Bağırma Kerem başım ağrıyor ayrıca karnım acıkmıştı bu yüzden aşşağıya indim inmem bir daha siz keyfinize bakın!

-Bu odadan çıkmaya kalkışma aynı zamanda geceyi bekle bana bağırmak neymiş kemiklerinden bir kaçı kırıldığında anlamış olucaksın!

Ciddimiydi bu neden bi anda böyle davranmıştı ki sanki kendi keyfimden gördüm onları.Yiyeceğim hiçbir dayak canımı acıtmaz bundan sonra zaten artık yaşamakta istemiyordum tek hayalim olan hakim olma planlarım suya düşmüş üstüne yıllardır birbirimize sadakat ile sarıldığımız sevgilimden olmuştum küçüçük dünyamda bunlardan başka hiçbir şey yoktu.

Eğer başaramazsam artık yeni bir dünyaya açıçaktım gözlerime ama başarırsam işte o zaman cenneti tadıcaktım.İğrenç geçen çoçukluğumu düşündüm hep onlara özenirdim tüm çocukluğum keşkeler ile geçmişti keşke babama bende sarılabilsem keşke annem bana kurabiye yapsa ama hiçbiri olmamıştı.Bana verdikleri şeyler sadece travmalardan başka birşey değildi.Küçük yaşta baba demeye utandığım adamın elleri azmı gezmişti bacaklarımda annem olucak kadın zaten sırf okuldan kaydımı alsınlar diye adımı oruspuya çıkartmamışmıydı.Hepsini yapmışlardı ama bugün hepsi son bulucaktı hemde şuan şimdi.

Saati kontrol ettiğimde saatin 12 olmasına daha yarım saat vardı yarım saat içinde fazlasıyla kan kaybederdim.Banyoya gidip kapıyı kilitledim.Fazladan on dakikamda vardı artık.
Hızlıca Kerem'in jiletini elime alıp yere oturdum sol bileğime sert ve derin bir çizik attım.Ufak yanma hissi ve heryer kan kaç dakika geçmişti bilmiyorum ama artık kolum uyuşmuştu hala birşey olmamıştı kan yavaş yavaş azalıyor gibiydi oysaki derin di çizik jileti tekrar elime alıp aynı yere daha hızlı ve sert bir şekilde çizik attım canım bu sefer yanmıştı ama kan hızlanmıştı vücudum tüm kanımı dışarı fışkırıyordu yavaştan görüşüm bulanıklaştı sadece gülümsedim tüm çilem bitmişti şükürler olsun ki diye düşünemeden her yer kararmıştı...

*****************************
Gözlerimi yavaşça açtığımda hastanede olduğumu anlamış oldum.Siktir ya kendimi yavaşça oynatınca bileğimde ki serumu görmüş oldum bileğim sargıyla bağlanmıştı büyük ihtimalle dikiş atılmış.Gözlerimden göz yaşları yavaş yavaş dökülmeye başladı başaramamıştım.Bitmemişti bu kabus artık herşey daha berbat olucaktı gözlerimi bu sefer sonsuzluğa kapatmak istedim ama olmuyordu içeri bir hemşire ve doktor girdi.

-Günaydın Damla Hanım ben Kerem beyin özel doktoru Araz.

Gülümsemiştim sadece oda devam etmişti.

-Bileğinizde ki kesik çokta olmasada derindi dört beş dikiş ile işi kolayca hallettik fazla kan kaybetmiştiniz o yüzden ilk zamanlar ani hareketlerden dolayı baş ağrılarınız ve dönmeleriniz olabilir bolca dinlenin lütfen.

-Birşey sormak istiyorum

-Tabi

-Kerem o nerde

-Kerem Bey sizi dışarıda bekliyor hatta onu da çağıralım.

-Hayır!Çağırmayın lütfen şuanlık gerek yok kendime tam kelince çağırın.

-Peki nasıl isterseniz Asuman hanım serumu yenileyin.

Doktor olan bu adam odadan çıkmış sadece ben ve hemşire kalmıştım.

-Burdan çıkmama yardımcı olurmusun?

-Anlıyamadım

-Hastaneden kaçmamı sağla lütfen karşılığında ne istiyorsan veririm.

-Üzgünüm Damla Hanım evde beni bekleyen ailem var işsiz kalamam.

Önüme dönmüştüm zaten neden böyle birşey istemiştim ki.

*****************
Yarım saat bile geçmeden içeri öfkeden deli gibi olmuş Kerem girdi.

-Kalk hazırlan gidiyoruz!!

-Kalk dedim sana dimi kalsana kızım!!!

Sertçe bileğimden tutmuş beni kaldırmıştı sonrada hemşireyi çağırmış daha bitmeyen serumumu çıkartırmıştı.

-Kendini öldürmeye çalışırsın he!! Göstericeğim ben sana bekle sen!

Kolumdan sertçe tutarak beni arabaya bindirmiş sonrada arabayı çalıştırmalarını söylemişti.Saçımdan öyle sertçe tutup kendine çekmişti ki kafam kopucak sanmıştım.

-Kerem nolur bırak çok acıyor canım!

-Bana o sesini yükseltme sikerim seni!!

Kafamı aniden sertçe arabanın camına vurdu ağzımdan çığlıklar koparken yüzüme çok sert bir tokat geçirdi.

-O canını ben alabilirim duydun mu beni!!

-Lanet olsun Kerem bırak artık nolur

Diye hıçkırarak ağlıyordum canım çok yanıyordu.

-Göstericeğim ben sana bekle azıcık daha sen bekle tamam mı

Araba karanlık bir ormandan gidiyordu ve bu yol evin yolu değildi

-Kerem ne istersen yemin ederim yaparım nolur birşey yapma nolur

Elimi yavaşça saçlarına getirmiştim.

-Bak saçlarını da okşarım

Ağlamaktan acıyan boğazım ile titremesine engel olamadığım sesimle bu kadarını yapabilmiştim sonra Kerem sertçe bileğimi tutup indirmişti hala bileğimi sıkıyordu.

-O elini bana sür bak ne oluyor!Duydun mu beni?!

Korkuyla başımı salladım Allah bilir ne yapıcaktı bana neden ölmedim neden?!

-Ağlama!

-Ağlama dedim sana?!

-Canım çok yanıyor elimde değil gerçekten nolur bana bağırma

Sesini çıkarmamıştı arabanın sürücü ve arka tarafı ayıran cama iki kere vurmuş sonra arabanın yönü değişmişti.
Çok korkuyordum nolur bana birşey yapmasın.

-Kerem nolur bana birşey yapma çok korkuyorum lütfen istediğin herşeyi yaparım

-Bak o ağzını açma!Sonucuna sen katlanırsın!

Korku ile sesiz bir şekilde ağlamaya devam ediyordum başım resmen zonkluyordu on dakika sonra evin önünde araba yavaşça durmuştu Kerem bileğimden tutarak beni eve getirmişti farklı bir odaya getirip yüzüme tekrar sertçe bir tokat yapıştırmıştı yere düşmüştüm canım acıyordu ama ağzımı açmıyordum ağzımı açtıkça daha fazla bağırıp daha fazla vuruyordu.

Karnıma yediğim darbeler sayesinde daha fazla ağlamaya ve öksürmeye başladım.

-Kerem nolur yeter

Diyebilmiştim sadece

-Bak kadın o ağzını açma sikerim seni!

Tekrar karnıma sert bir tekme geçirdi saçlarımdan beni tutarak beni kaldırdı.

-Kerem ne istersen yaparım bak lütfen

Sakinleşmiş gibiydi artık patlayan dudağıma parmağını sürdü.Saçımda ki eli daha da sertleşmişti ürkütücü bir ses tınıyla konuşmaya başladı

-Bak benim güzel karıcım beni iyi dinle istersem burda canını alabilirdim ama acı çekmeni istiyorum artık sen benimsin kendine bir daha zarar verirsen...

Yüzüme sert bir tokat daha geçirip yere düşmesi sağladı

-O zaman acımam sıkarım kafana anladın mı beni!

-Cevap ver!!

-Tamam tamam anladım nolur yeter

-Aferin sana adam ol şöyle

Odadan çıkmıştı kapıyıda kilitlemeyi ihmal etmemişti yerde oturmuş ağlıyordum her yerim ağrıyor her yerim sızlıyordu.Duvara tutunarak ayağa kalktım kalkar kalmaz baş dönmesi ile tekrar yere düştüm ve öksürmeye başladım bir kaç dakika sonra öksürüğüm kesilmişti bu sefer yavaş yavaş ayağa kalkmıştım banyoya ilerleyip üzerimi çıkarmıştım.

Hemen kızarıp moraran karnım çok ağrıyordu dudağım patlamış saçlarım darmadağın olmuş bileğim de beş tane parmağının izi kıpkırmızı olmuş yanaklarım..
Hızlıca soğuk suyun altına girip ağlamaya başladım yanan yerlerimin ağrısının geçeceğini düşünerek her yerime soğuk suyun temas etmesini sağlıyordum.

Ağlamaktan kırmızı gözlerim vardı artık ama umrumda değildi belki yarım saat belki bir saat artık kemiklerinin donduğunu hissedince sudan çıktım.Yavaş adımlarla vücuduma bir havlu sarmıştım.Bu küçük cehenneme alışmam lazımdı belki daha kötü dayaklar yicektim.
Korkuyordum yapıcak hiçbir şey yoktu burdan gitmem imkansızdı kaçmaya çalışsam bile -ki dışarda olan onca adam ile bu imkansızdı-Kerem beni bulduğu yerde hemen öldürürdü.

Yavaş adımlarla ilerleyip üzerimi değiştirdim en bol kıyafetleri giyip aynanın önüne geçtim ilk önce bileğime yeni pansuman yapıp sonra da yüzümü incelemeye başladım ten rengim bembeyaz olmuştu soğuk sudan dolayı sağ yanağımda yarına geçiçeğinden emin olduğum beş parmak izi vardı dudağımın kenarı patlamıştı yine daha yeni iyileşmişti oysaki.Orayada küçük bir pansuman yapıp yüzüme nemlendirici sürdüm.Sonrada bakmaya korktuğum karnıma baktım.Mosmor olmuştu berbat durumdaydı zaten ağrımasından belliydi.Çekmeceleri karıştırıp morluklar için bir merhem buldum karnıma uygulayıp ağrı kesici aramaya başladım bulur bulmaz hemen yuttum.

Saç diplerim çok ağrıyordu bir tarak alıp onları yavaş yavaş taradım sonrada ovmaya başladım.Her yerim uyuşmuş uyku basmıştı aynanın önünde kendime bakıp ağlamaya başladım gözlerim çok acıyordu artık ağlamak istemiyorlardı son göz damlamıda gözümden uğurladıktan sonra gözlerimi silip yatağa geçtim onca ağrıyla gözlerimi uykuya kapattım.

1536 kelime

İyi okumalar 💕




Seguir leyendo

También te gustarán

Yurt +18 Por Elif

No Ficción

173K 740 10
+18 vardır 18 yaş altı okumasın❗ Vote ve yorumları unutmayın lütfennn
17.5K 89 38
ayak terli çorap ayakkabı ayak yalama
1.1K 90 4
Beyaz bir kelebek gibi, rüzgârın önünde çırpınarak, yedi kat gökyüzünü katederek. Kar olmak. Beyaz ve sonsuz olmak. Sonsuzluk olmak.
50.7K 6.4K 43
Kız gördü adamı içi sızladı... Adam gördü kızı yüreği yandı... "Evime hoş geldin hanımağam. Umarım bu bir sürecin başlangıcı olur. Umarım bu evde he...