# 𝑺𝑻𝑹𝑨𝒀𝑲𝑰𝑫𝑺 || π‘œπ‘›...

By blacksels

165K 6.4K 2.8K

π’πŠπ™ πŽπ’ # β€’β€’ yaoi β€’β€’ fordΓ­tΓ‘s / sajΓ‘t os β€’β€’ aki nem bΓ­rja az ilyesm... More

MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNIN - 1
HYUNIN - 2 πŸ”ž
HYUNIN - 3
HYUNIN - 4
HYUNIN πŸ”ž
JEONGCHAN πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
CHANLIX πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
JEONGCHAN πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
CHANMIN - 1 πŸ”ž
CHANMIN - 2
MINSUNG πŸ”ž
HYUNIN πŸ”ž
CHANLIX - 1
CHANLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG - 1
MINSUNG - 2
MINSUNG - 3 πŸ”ž
JEONGCHAN
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG - 1
MINSUNG - 2
MINSUNG - 3 πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNCHAN πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNLIX
MINSUNG πŸ”ž
MINLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž (?)
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
HYUNIN
MINSUNG
JEONGCHAN πŸ”ž
CHANGLIX
MINSUNG
HYUNHO πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX - 1
CHANGLIX - 2
CHANGLIX - 3
CHANGLIX - 4 πŸ”ž
CHANGLIX - 5
CHANLIX
CHANMIN
SEUNGJIN
MINSUNG
HYUNIN πŸ”ž
HYUNLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG/JILIX πŸ”ž
CHANGLIX
HYUNLIX
MINSUNG
CHANLIX
MINSUNG πŸ”ž
CHANLIX πŸ”ž
HYUNHO
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
JEONGCHAN
MINSUNG
CHANLIX πŸ”ž

HYUNSUNG πŸ”ž

1.8K 85 26
By blacksels

cím: taste

Hyunjin 2 évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy tényleg léteznek ártatlan emberek. Egy nap mikor úgy döntött, hogy elköltözik szüleitől keresett házat így legjobb barátja Felix, ajánlott is neki de akkor lakótársa lenne. Mivel  Hyunjinnak nem volt baj így azonnal be is költözött. A fiú pár hónap fiatalabb volt nála, barnás felnyírt haja volt akkor, nála alacsonyabb a mai napig de a nőies alakja és mókus arca azonnal megfogta Hyunjint.

Viszont egy baj van...

Egyhamar összecsiszolódtak, de Jisung ártatlansága miatt túl sokszor keveredtek kínos szituációba. Nem tudja eldönteni hogy tényleg ilyen ártatlan és nem tud semmit, vagy csak játsza a hülyét viszont ettől függetlenül aranyosnak tartja őt.

A fiatalabb külsőt változtatott a két év alatt, nem annyira hisz csak átfestette a haját sötét barnára, elkezdett smikelni de azt se vitte túlzásba. Néha a körmeit ha úgy tartja kedve befesti, s időnként szoknyát is szokott hordani amin a Hwang fiú nagyon meglepődött de nagyon tetszett neki, s néha az összes vér lentre ment... Hyunjin is ugyan így tett, ő levágatta a hosszú haját s kékre festette amit őszintén szólva nem szívesen tett meg de kell a változás.

Most pedig épp Hyun várja Jisungot, hogy végezzen a fürdéssel hisz ő már megtette vacsora előtt. A kanapén ülve nézett ki a fejéből már vagy 20 perce, a TV-n már a Netflixet bekapcsolta és a sorozatot is amit Jisung megszeretne nézni vele így ő ebbe belement. –Készen vagyok~! -mondta Jisung mire a kék hajú odakapta fejét, nos kár volt...

A fiú egy hosszú fekete inget viselt amire azonnal rájött, hogy az az Öve. A felső három gomb ki volt gombolva így az egyik válláról kissé lecsúszott az anyag ezzel is megvillantva tökéletes fehér, és puhának tűnő bőrét.

Hyunjin nyelt egyet a látványra majd a torkát megköszörülte és visszafordította inkább a fejét hisz túlságosan is hatással volt rá a kisebb. –Várj, hozok narancslét! -futott a konyhába.

A magasabb akaratán kívül is arra fordította a fejét majd többször is végig vezette tekintetét a fiún. A szeme mindig a combja, feneke és a derekánál állt meg. A combjai úgy szint látszódtak így belül már örült amnak, hogy majd simogathatja sorozat nézés közben.

–Oké, mostmár indulhat! -mondta Jisung miközben letette a kanapé előtt kis dohányzó asztalra.

Hyunjin beharapott ajkakkal figyelte ahogy a kisebb kissé bepucsít előtte de mikor leült mellé azonnal kiengedte a fogásból alsó ajkát. Jisung a lábait áttette Hyunjin egyik lábán majd a vállára döntötte fejét. –Ölelj át! -mondta aranyosan miközben az idősebb bal kezére fogott és rátette saját vállára.
Hwang sóhajtott egyet majd a másik kezét a fiú combjára tette és közelebb húzta magához s úgy ölelte magához majd a sorozatot elkezdték nézni.

–Nem fázol? -kérdezte Hyunjin halkan mire Jisung rá kapta fejét így elég közel kerültek egymáshoz.

Han elmosolyodott; –Nem, melegítesz! -mosolyodott el újra majd hirtelen felindulásból egy puszit nyomott a másik szája sarkába és mikor elhúzódott egy pillanatig csillogó szemekkel nézte a másikat aki lefagyva nézte őt. –Mi a baj? -kérdezte Jisung.

–S..semmi.. -rázta meg fejét. –Adj még egyet! -fordította vissza fejét állánál fogva mire a barna hajú azt tette amit a másik mondott. –Még egyet.. -mondta ködös tekintettel majd megérezte újra ajkait. Ezt még eljátszotta egymás után vagy négyszer de Jisung megtette azt amit mondott így a puszik sorakoztak.

A végén mikor kicsit elhajolt tőle vágyakozva figyelte a másik ajkait s szemeit. A combján lévő ujjait óvatosan megmozdította így lágyan simogatni kezdte, hogy ne ijedjen meg a másik tőle. Perceken belül Hyunjin közelebb hajol hozzá majd azonnal lecsapott a másik szájára. A szemeit behunyva kezdte el óvatosan mozgatni ajkait mire Jisung kis idő múlva ugyan ezt megtette de kissé ügyetlenül ami arra következtet, hogy Hyunjin neki az első.

Érezte ahogy a bőre libabőrös lesz. Amikor a csókot elmélyítette a keze magától mozdult, a combjáról felcsúsztatta hajlatába így a boxere alá benyúlt s megkarmolta mire a kisebb ijedten és kissé halkan felnyögve távolodott el a másiktól. –Sajnálom.. -húzta el kezeit Hyunjin de a kisebb utána kapott és visszahelyezte csak most a boxer felé.

–É..én izé.. -nézett el zavarodottan a kisebb. –Nem ke..kell sajnálni cs..csak é..én.. -hagyta abba majd folytatta –Ne..nem tudom mit kell csinálni.. -nézett vissza kissé piros fejjel.

–Elég ha el lazítod magad, és csak kövess! -mondta Hyunjin majd óvatosan a másik nyakára fogott s újra ajkaira hajolt. –Ne ijedj meg.. -nézett fel szemeibe majd megnyalta a másik ajkát ki meglepődségtől szétnyitotta száját így egyből megérezte Hyunjin nyelvét szájában.

A kisebb félénken de hozzáért nyelvével a másikhoz s Hyunnak ennyi kellett ahhoz, hogy bekapja egy kis időre. A hüvelykujjával Jisung alhasát kezdte el simogatni majd tagját ingerelte boxeren keresztül. –H..Hyu.. -zihálta mire az említett először ijedten nézett a másikra de mikor csak az izgatottságot látta folytatta cselekedetét.

Perceken belül pedig egy fél oldalas mosoly közben nyúlt bele alsójába mire a kisebb meglepődve felnyögött miközben kicsit fel lökte csípőjét. Hyunjin a kisebb boxerét lassan elkezdte róla lehúzni majd amint a kecses lábairól lehúzta a földre dobta. A kezei viszont egyből a másik fekete ingjének a gombjaihoz kapott majd azokat is elkezdte kigombolni miközben nyakát kényesztette.

Jisung gondolkodni és cselekedni sem tudott, annyira futott neki hogy a két kezét megtámasztotta a puha kanapén miközben lábait nagy terpeszbe nyitotta és hátra vetett fejjel sóhajtozott. Amikor érezte, hogy a hideg levegő megcsapja fedetlen mellkasát, libabőrös lett. –J..Jinnieh.. -nézett le ködös tekintettel a másikra ki már az egyik gombocskáját kényesztette. A mellkasa kissé gyorsan járt, néha meg is feszült az érzékeny területe miatt.

–Hogy tudsz ilyen kibaszott ártatlanul nyögni? -nézett fel rá mire a másik csak fejét rázta.

–N..nem tudom... -mondta majd kis habozás után Hyunjin pólójához nyúlt amit le is kapott róla. –Vedd le.. -nézett le a nadrágjára ami alatt már látható volt kész tagja.

Az idősebb nem habozott, a csípőjét felemelve kapta le magáról a nadrágot s mikor Jisung szeme elé tárult a másik vastag férfiassága csípőjét előre lökve nyögött fel. –Tetszik? -kérdezte Hyunjin miközben eldöntötte a kanapén a kisebbet.

–E..először látom másét de.. ha..határozottan tetszik.. -a szemeit nem tudta levenni merevedéséről. –Normális, ha azt akarom, hogy bennem legyél? -nézett fel csillogó szemekkel miközben a kérdést teljesen komolysággal mondta ki.

–Oh de még mennyire! -kuncogott fel majd egy szenvedélyes csókba invitálta. –Csak, ne ijedj meg semmitől. -vált el tőle. –Kitudod tágítani magad? -kérdezte Hyunjin mire látszólag a másik fiúban megállt a vér is.

–É..én.. nem.. iz..izé szó..szóval.. igen va..vagyis nem.. um.. -kezdett el össze vissza habogni. –Sosem csináltam ilyet.. -fordította el a fejét.

–Itt a lehetőség! Gyakorolj! -húzta mosolyra az ajkait.

–D..de segí..tesz? -kérdezte behúzott nyakkal hisz egyáltalán nem tudta mit kell, meg hogy.

–Te tényleg nagyon ártatlan vagy... -hajtotta le fejét de inkább örült ennek, hisz vele fogja ezeket megtapasztalni legelőször és ha rajta múlik mindig is vele fogja. –Várj egy kicsit inkább! -Hyunjin felkelt a kisebbről majd nem zavartatva magát beszaladt a szobájába majd előkotort egy tubus síkosítót és egy óvszeres dobozt.

–Nos -dobta le a kanapé mellé a cuccokat majd újra a másik felé mászott. –Add ide a jobb kezedet!

A kisebb odanyújtotta a kezét majd figyelmesen figyelte ahogyan a másik nyom a síkos, hideg anyagból az ujjaira amit el is kent rajta. –Egyenként és lassan csináld, mivel még szűz vagy és ami a legfontosabb lazulj el! -magyarázta el neki miközben megsimogatta fejét.

Jisung bólintott egyet majd az első ujját a bejáratához tette ami miatt kissé megugrott hisz hideg volt a gél. –Nyugi.. -súgta fülébe majd a derekát cirógatni kezdte.

A fiatalabb lassan felhelyezte az első ujját majd meglepődve felnyögött. –H..Hyu.. na..nagyon szűk..! -harapta be alsó ajkát miután a csendes légkörbe súgta a szavakat. Mivel a másik csak egy kuncogással válaszolt folytatta tovább. Amint megérezte a kellemetlen érzést megállt és megpihent majd folytatta. Ez ment egészen a harmadikig. Hyunjin kellemes érintései, csókolgatása, nyugatató hangja egyhamar elterelte a figyelmét a rossz érzésről.

Hyunjin figyelmeztetés nélkül dugta fel ő is első ujját mire újra megugrott a kisebb. –Hyunjin! -szidta le a kisebb miután egy nyüszítéshez hasonlító hangot adott ki.

–Jisung, Jisung, Jisung.. -mondta ki lassan a nevét egymás után miközben a saját és az említett ujjait is konkrét kirántotta. –Tényleg ilyen ártatlan vagy, vagy komolyan nem tudsz semmit a szexről? -nézett rá miközben a férfiasságára felgörgette az óvszert.

A kisebb nem szólalt meg, nem is tudott volna hisz az hosszú s
kissé vastag merevedéséről nem tudta levenni a szemeit. A szólás helyet inkább a fejét rázta meg, arra utalva hogy tényleg nem tud róla nagyon sok mindent. A Hwang fiú lehajolt hozzá majd újra nyakára s mellkasára hajolt miközben nedves makkját már a másik szűk bejáratához illesztette. –Lazulj el Kicsi.. -súgta fülébe majd nagy tenyerével a kisebb oldalát kezdte el simogatni.

Jisung minden egyes utasítást követett amit a másik mondott, kellően el lazult de amint megérezte az idősebb hegyét magában egyből összeszorult. –N..ne csináld ezt, kérlek lazulj el! -szorította össze szemeit, hogy ne hatoljon belé nagy erővel a kellemes érzés végett.

–D..de furcsah, hogy lük..teth! -vetette hátra kissé fejét nagyot sóhajtva majd újra el lazította testét így a másik folytatta egészen addig míg teljesen bent nem volt. A vége felé már kezével is segítenie kellett.

Jisung szíve oly hevesen dobogott, hogy azt hitte mentem kiugrik bordái közül. Az idősebb néhai mélyről jövő nyögései még jobban elindítottak benne valamit és egyre jobban vágyott arra, hogy kezdjen el mozogni benne aminek hangot is adott. Hyunjin rendesen megtámasztotta magát majd lassan kezdett el mozogni, de már ez is nyögésre késztette őket.

–Gyorsabban Hyunnie.. -a két kezét felvezette a másik nyakába majd a haját kezdte el markolászni. –A..ahh!

Talán direkt, talán csak ezt váltja ki belőle Hyunjin, de Jisung minden egyes lökésnél úgy nyögdécselt mint egy lány. Nem tartotta gáznak se kínosnak így nem próbálta befogni a száját. Egy értelmes mondatot sem tudott kinyögni így mindent feladott és inkább átadta magát a gyönyörűnek amit életében először él meg, de már úgy gondolta hogy ezt az érzést többször is akarja érezni.

–H..Hyung~ M..mih volt ezh? -kérdezte Jisung mikor úgy érezte, hogy a teljes testét átmegy egy borzasztóan kellemes borzongás. Hyunjin eltalálta a gyenge pontját.

–Megvagy Hannie! -mosolyodott el zihálva. Folyamatosan nézte Jisung reakcióját és mikor látta, hogy már nyögni se tud győzedelmesen felnevetett majd a kisebb tagjára fogott.

–H..Hyungahh! -a könnyei akaratlanul is hullani kezdtek. Neki ez már túl sok érzés, úgy érzi nem bírja tovább. –A..ah ah ha..hasam.. -kezdte el mondani amit Hyunjin nagyon jól is értett.

A mély lökéseivel és a gyorsuló kezével egyhamar megérezte ujjain Jisung élvezetét. Mivel ő sem volt már messze így az eufórikus érzésnek átadva magát kielégülten nyögött fel s élvezett bele az óvszerbe.

Jisung lihegve nézte a plafont, megmozdulni nem tudott. A teste úgy remegett mint a kocsonya de belül boldog volt. Hyunjin kihúzódott belőle majd levéve az óvszert kötötte össze majd kimenve a konyhába dobta ki majd kezet is mosott.

Amikor visszament a nappaliba a nadrágját felkapta magára majd végig nézett a fiún. Az arcán látszott a kielégültség, a levegőt még egy kicsit kapkodta, lábai még mindig remegtek és az ing ami rajta volt valahogy még így is jól nézett ki rajta. A magasabb odamenve visszaadta rá a boxert de előtte zsebkedővel meg is takarította őt. –Fel bírsz ülni? -kérdezte mire Jisung egyből hevesen kezdte el rázni a fejét.

–Vigyél fel! -emelte fel kezeit mint egy kisbaba amin csak mosolyogni tudott. Hyunjin menyasszonyi pózban felcipelte szobájába majd lekapta a fiúról az inget és keresett egy pólót amit rá is adott.

–Mhm fáradt vagyok... -mondta halkan mikor Hyunjint átölelve hajtotta mellkasára fejét.

–Ji.. -szólalt meg –, tudom nagyon ártatlan kis lélek vagy de tudd, hogy nagyon szeretlek és örülök, hogy ide költöztem! -mondta.

–Attól, hogy most vetted el a szüzességem tudom mi a szerelem! -nézett fel rá –Én is szeretlek téged, mikor ide jöttél egyáltalán nem foglalkoztam veled de amint közeledni kezdtél felém ez változott és azt hiszem egyből szerelmes lettem.. -mondta tovább mosolyogva.

–Remélem akkor egy randira is eljössz velem! -erre a másik csak hevesen bólogatni kezdett majd egy lágy csókot kezdeményezett.

VÉGE

Continue Reading

You'll Also Like

12.6K 729 71
-Szevasz te fa sz! JΓΆssz 6ra edzeni?-olvastam el az ΓΌzenetet a bΓ‘tyΓ‘m telΓ³jΓ‘rΓ³l. -Szevasz te fa sz! David itthon hagyta a telefonjΓ‘t.-irtam vissza en...
56K 2.3K 30
Egy nyΓ‘r, melyet sosem felejtesz el. Egy Γ©rzΓ©s, mely sosem mΓΊlik el. Egy szenvedΓ©ly, melyet sosem feledhetsz el. A 16 Γ©ves OlΓ­via Γ©s anyukΓ‘ja meghΓ­v...
529 127 28
Ha Γ©rdekel kukkants bele!πŸ’™
766 77 20
VΓ‘rhatΓ³ bandΓ‘k: DE kΓ©rni is lehet!!! Itzy BTS Blackpink Enhypen Skz G-idle Twice EXO TxT Ateez NCT dream Plusz meglepi bandΓ‘k!πŸ€­πŸ˜‰β€οΈ