Collide//Charles Leclerc

By stepqnkhq

7.6K 342 22

„ Doufám že víš že i když to nevyhraješ budeš pro mě i tak mistrem světa . " More

Carmen
Sure thing
Religion
White Mustang
Salvatore
Lucky Ones
Body Electric
Money Power Glory
Lust for life
Ride
Bartender
West Coast
Change
Burning Desire

Freak

554 25 3
By stepqnkhq

Přijela jsem před budovu plnou kanceláří . Zaparkovala jsem auto a běžela do výtahu v budově . Vyjela jsem do 6 patra a hledala Silviu . Uviděla jsem ji na konci chodby jak s někým telefonuje . Snažila jsem se co nejrychleji přejít na konec chodby ale v podpatcích to moc nešlo a asi 3 krát jsem klopýtla o zem .
„ Čas mám dobrej ne ? " Zeptala jsem se když jsem marně lapala po dechu .
„ Skvělý Stef . " Objala mě , asi radostí alespoň zněla že má radost .
Podívala jsem se malým okénkem ve dveřích dovnitř kanceláře kde byl on . Charles .
Stále jsem nevěděla jeho příjmení ale už jen jeho jméno znělo dobře . Stál tam před oknem , v saku a v ruce měl sklenici pravděpodobně s whiskey a s hromadou ledu . Začala mi být zima , po těle se mi udělala husí kůže .
„ Připravená ? " Zeptala se Silvia .
„ Pane bože , já tam jít nemůžu " Přepadla mě panika .
„ Děláš si srandu , Stef v klidu . Už to máš , stačí když tam teď jenom půjdeš a představíš se mu . " Držela mě za ramena a málem ze mě vymlátila duši . Otevřela dveře , postrčila mě dovnitř a zavřela za mnou . Ani jsem neměla čas na to vyjeknout nebo udělat nějaký zvuk . Zavřela mě tam s ním a odešla pryč . Tolik nadávek se mi prohánělo hlavou ale Charlesova figura se začala otáčet směrem ke mně .
„ slečna Rodriguez ? " Zamumlal a projel mě pohledem . Nevěděla jsem co říct , ztratila jsem celou slovní zásobu kterou jsem měla .
„ Ehm...Omlouvám se , ano Stefania Rodriguez . " Přišla jsem blíž a podala mu ruku .
„ Charles Marc Hervé Perceval Leclerc , těší mě . " Usmál se a podal mi ruku . Měl opravdu pevný stisk . Páni je vůbec legální mít tak dlouhé jméno ?
„ Posaďte se chtěl bych si s vámi o něčem popovídat . " Odsunul mi židli .
„ Můžu se zeptat Silvia tady nebude ? "
„ Myslím že už jí nebude dnes potřeba . " Sedl si naproti mě a ze šuplíku vytáhnul nějaké papíry .
„ Pardon zapomněl jsem se zeptat , můžeme si tykat ? "
„ Já ehm...Já si asi úplně nechci zatím tykat s lidmi pro které budu pracovat , příjde mi to takové neprofesionální . Omlouvám se ." Řekla jsem . Teď jsem si asi ukousla dost velký sousto .
„ Dobře , chápu . " Podíval se na mě .
„ Takže Silvia už vám asi řekla o co jde . " Vložil srovnané papíry zpět do šuplíku . Na stole mu zůstal jen jeden u kterého počas naší konverzace ohnul dva vrchní rohy .
„ Ano něco naznačila , ale ona občas dělá dost ukvapené záběry a asi taky pochopím pokud nechcete abych plnila pozici na místo Silvie . "
„ Ne ne , to ne . " Podíval se mi do očí . Na jeho tváři nevisel zrovna klidný výraz . Vzala jsem si čočky ? Asi ano .
„ Chci vás jako manažerku , bez pochyby . Jste velmi chytrá kolika jazyky že umíte ? "
„ Asi pěti . " Musela jsem se chvíli zamyslet . V jeho přítomnosti mi to moc nemyslelo .
Vypadal úplně stejně jako jeho jméno .

Continue Reading

You'll Also Like

26.8K 111 1
Příběh báječného a chytrého detektiva Sherlocka Holmese, jeho skvělého kolegy doktora Johna Watsona a bratra Mycrofta, který jim neustále stojí za zá...
116K 5.7K 86
Lord Voldemort byl poražen a kouzelnické společenství se postupně vzpamatovává z následků války. Draco Malfoy, byť nedobrovolně, stál na straně poraž...
1.8K 262 15
Je jedno kolik uběhlo času. Je jedno co se mezitím stalo. Protože když jsem tě znovu uviděl, všechny ty vzpomínky byly zase zpět...
19.5K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...