AY IŞIĞI

By thetiana03

315 65 190

Efe seni seviyorum . Ben de seni seviyorum sevgilim . Neden o zaman Efe , neden gidiyorsun ? Gitmem laz... More

01
02
03
05
06
07

04

34 8 33
By thetiana03

Holaaaaaaaaaa.

Bakın sizin için hemencik yeni bölüm attım . Kıymetimi bilin .

Ahahahha.

Abi ,ağabey , şeklinde yazılıyor diyebilirsiniz ama ben Türkçe hocama sormuştum iki şekilde de yazılır demişti o yüzden ben abiyi kullanıyorum bir de ağabey sanki doğudaymış gibi bir vibe veriyor .

Neyse baya uzattım iyi okumalarAşağıda görüşürüz. 

" Oha lan ne kadar karizmatik bir girişti ." 

Selen bunu büyülenerek söyleyince Mert ' in yüzü düştü.  " Ne alaka bence hava kasmak için yapılmış bir şeydi.  Ergence . " Ben böyle söyleyince Mert hemen " Aynen yoksa ben de yaparım.  Saçma sapan hareketler . "

Mert ' in ifadesi çok komiğime gidince yanaklarını sıktım " oyyyy seni yerim " Hemen Selen olaya el attı.  " Bebeğim senden kimse havalı olamaz zaten . Sen bu çocuğu havada karada geçersin . "

" Asya "

Wtf . Arkamı döndüğümde gördüğüm kişi kim sizce . Tabii ki Efe abi .

" Efe abi sen mi geldin ben de seni bekliyordum . " " Gördüm Asya nasıl beklediğini.  " Ne diyon kardeş.  Ben yüzüne tip tip bakınca Efe abi söze başladı.  " Asya çıkalım mı ? " " Tamam geliyorum.  " Hemen Selen ve Mert ' e sarıldıktan sonra Efe abinin arkasından yürümeye başladım . O sırada herkes bizi konuşuyordu . Niye insan böyle havalı havalı girerki .

" Asya o çocuk kimdi ? " " Kim kimdi Efe abi ? " " Ben geldiğimde yanındaolan çocuk işte. Sen yanağını falan sıkıyordun. " " Heeeee . Mert mi ? Aslında görmemiş olman ilginç çünkü ben Mertle ben  bebekliğimden beri arkadaşız . Sen beni kıskanmadın değil mi? "

Özelliklerimden biri de bu . Aklıma geleni pat diye söylerim.

" Ne saçmalıyorsun Asya . Ben eğer sevgiliyseniz abine söylerim diye sormuştum.  " " Neeeeee . Abim seni benden bilgi topla diye mi beni almanı söyledi? Hiç senden böyle bir şey beklemiyordum.  Şimdi ben rahat rahat seninle konuşamam ki . " Efe abinin eli hemen ensesine gitti.  " Ya Asya yanlış anladın ben öyle demek istemedim . Of saçmaladım işte   . " " Tamam ya sakin ol . Anladım öyle demek istemedin . "

O sırada motorun yanına gelik .

" Korkmazsın değil mi ? " " Ayıpsın ben ve korkmak . Hiç yakıştıramadım.  Tttttttttt. " Korkmam canım ne korkacağım . Bu bana vız gelir tırıs gider . Aaaaaaa . Yavaş yavaş korkmaya başladım. 

Efe abi kaskı bana uzatınca hemen taktım.  Bekledikçe  korkmaya başlıyorum çünkü.  Efe abi benim bu hareketimden sonra gülmeye başladı . " Ha ha ha . Ne kadar komik . Hadi binelim artık ya . " " Bu kadar sabırsız olduğunu bilmiyordum Asya . " " Ne güzel işte durduğun yerde benim hakkımda bilgi sahibi oluyorsun .

Motora binince Efe abi daha motoru çalıştırmadan hemen ona yapıştım.  Efe abi gülüyordu . " Bu kadar korkacağını bilsem arabayla gelirdim . " Offff yine rezil oldum . " Hava atıp tutunmayacağım falan dedikten sonra hemen sana yapışsaydım daha fazla rezil olurdum . Ben onca filmi boşa mı izledim . " Efe abi artık kahkaha atmaya başlamıştı.

Birden öksürmeye başlayınca hemen çantamdan suyumu çıkarıp verdim . Şimdi dersiniz ki neden sırtına vurmadan direk suyu verdin çünkü Efe abinin maşallahı var benim vuruşum ona dokunmak gibi gelir.  Neyse suyu içince öksürüğü geçti.  " İyi misin ? Bu arada kendi suyumu verdim ama rahatsız olmazsın değil mi ? " Hemen kafasını hayır anlamında salladı.  " Yok rahatsız olmam . Teşekkür ederim . " " Rica ederim de hadi artık gidelim . Burada kaldık . " Efe abi tebessüm etti . " Doğru hadi gidelim.  "

Birden gaza yüklenince ağzımdan bir çığlık firar etti. " Efe abi birazcık diyorum yavaşlasan mi? " " Tamam güzelim . Senin için yavaşlıyım . "

Güzelim mi ? İçimde sanki değişik bir his oldu . Motor beni iyice korkuttu galiba . Saçma sapan şeyler oluyor bana .

~~~~~~~~~~~~~

Eve geldiğimizde ikimiz de inmek için bir girişimde bulunmadık. En son ben inince Efe abi de indi .

" Efe abi ben seninle bir şey konuşmak istiyorum . "

Yeniden merhaba .

İnşallah bölümü beğenmişsinizdir .

Bir de karakter tanıtımı yapmadığımı farkettim kim kaç yaşında tam adı ne gibi şeyler onu da diğer bölümde yaparım .

Sizi seviyorum . Böyle diyince çok yapay geliyorsa yorumlara ne dememi istiyorsanız  yazın başka bir şey derim size .

Çok çok öpüyorum. 

Bayyyyyyyyyyyyyy.

Continue Reading

You'll Also Like

6M 194K 98
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
115K 5.9K 71
4 arkadaşın numara komşuları üzerine iddiaya girmeleriyle başlar her şey... Argo, küfür vs. içerir!!!
201K 6.7K 44
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz niye peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öd...
146K 6.4K 24
~Yeşim Deniz ~ Kendisi hayatını yaşıyor sanarken daha gerçek hayattı ile bile tanışmaması gerçeği fakat hayatı olan adam Alaz Karadağ onu 7 yıldır ta...