heaven and back [yoonmin]

By creselayn

1.9K 159 86

"AÇ KAPIYI ASLANIM SULAR İDARESİ, KAÇAK VARMIŞ EVDE ONA BAKICAĞIZ." "Evde kaçak yok yanlış geldiniz sanırım... More

Eli Kan İçindeki Adam
Kan İçinde Kalmış Yazılar
Belli Belirsiz Kişiden Gelen İlanı Aşk
Aç Kapıyı Sular İdaresi
Mint Saçlı
Eğer Tanrı Var Olsaydı
Önüm Arkam Sağım Solum Sobe
Ayıp Yatakta Olur
Şaka Gibi Geçen Bir Sorgu
Şakaklarından Kanlar Akıyor
Çiçekler Arasında Huzur Dolu Bir Ölüm
Cinayet Büro'nun İncisi

Dört Köşeden Geriye Kaldı Üç Köşe

122 10 7
By creselayn

Haniel...ilk aşkım,ilk öpücüğüm,ilk ilişkim,ilk sevişmem,her konuda ilkim olan bu adam şuan parmak uçlarımın önünde ruhsuz bir vaziyette yatıyordu.Eşcinsel olduğumu fark ettiğim zamanlar diğerleri gibi bana piç gibi davranmamış,iğrenç bir varlıkmışım gibi hisseettirmemiş,herkesin beni görür görmez attığı o tiksindirici bakışları atmamış,beni ben olduğum için kendim olduğum için sevmişdi.Başlarda erkeklerden hoşlandığımı anneme söylediğim günün gecesi beni tabiri caizse eşşek sudan gelinceye kadar önceleri karnımızı doyurmak için yaptığı hamurları açmakta kullandığı oklavayla bu sefer de beni bayılana kadar dövmüştü,ağzım yüzüm kan içinde kalıncaya kadar dayak yemiştim,işte o gün kendimi gerçekten suç işlemiş gibi hissettim ama Haniel,Tanrı'nın bana bir lütfu gibi karşıma çıkmıştı ve bana suç işlemediğimi kanıtlamıştı elinden geldiğince,zaten o gecenin sabahı evden çıkmıştım yanıma bir kaç eşya alarak.Bir süre sokaklarda kaldım her gün başka bir parkın bankında sabahlıyordum ta ki hayatımı tamamen değiştirecek o adamla tanışana kadar.Beni evine almıştı,yedirmişti,içirmişti,giydirmişti,yıkayıp paklamıştı,o zamanlar lise son sınıftım sayesinde okula devam ettim,özel hocalar tutmuştu bana ders vermeleri için ve Busan'ın en iyi üniversitelerinden birine girmeye hak kazanmıştım,şuan sahip olduğum herşey,bulunduğum konum çoğu onun sayesindeydi.

Çıplak vücuduna dökülen balmumu bedeninin heryerini işgal etmişti,yüzü dışında sanki birileri maktül'ün yüzünü görmemi istiyormuş gibi.Feneri biraz daha aşağılara doğrultuğumda çok da belli olmasa kan akıyormuş gibiydi balmumu detaylı inceleme yapmamı engelliyordu bu yüzden burada vakit kaybetmeyi bırakıp Jungkook'un yanına gitmeye hazırlanıyordum ki son kez feneri ceset'in yüzüne verdiğimde gine aynı renkte -siyah kalemle- sağ kulağının altından omuzuna kadar inen bir yazı fark ettim.Demek ikisinide aynı katil öldürmüştü,artık ortada bir Fail yoktu bir katil vardı.Balmumuna dikkat ederek yere çömeldim ve feneri dosdoğru yazıya tuttum.

"Şuanlık aramızdaki mesafe seni korkutuyor olabilir ama hayır korkutmasın ben şimdilik seni sevdiğimi yüzüne söylemeyeceğim daha farklı yollarla dile getireceğim ama o dört köşe yıkıldığı zaman işte tam o zaman Tanrıya inanmaya başlayacağım.Seni seviyorum ama o boğulmayı hak ediyor."

Tanrı aşkına bu siktiğimin adamı ne halt etmeye çalışıyor? Aynı gün içerisinde aynı kişi tarafından işlenen ikinci cinayet -tabi şuan ki ceset üç gün önceye aitti.- henüz Kevin'ın katilini bulamamışken aynı katilin farklı bir cesetle ki bu kişinin de eski sevgilim olması gerçekten rezil bir durumdu.Evet ayrılmış olabiliriz fakat hala iyi giden bir arkadaşlığımız söz konusuydu şuan ise önümde hiç de hoş olmayan bir cinayete kurban gitmesi beni derinden sarmıştı.Ben bu tarz düşünceler içerisindeyken Jungkook yanıma gelip alelacele çıkarttığı sicili bana uzattı.

"Yun Haniel,30 yaşında,avukat,şuana kadar hiç evlili-"

"Yeter Jungkook,ben zaten tanıyorum adamı."

Jungkook şaşkınlığını gizleyemeden dudaklarından anın da verdiği şok etkisiyle "NE!" dökülmüştü,der demez sol elinin dışıyla ağzını kapatmış başını yere eğmişti.Ses tonumu sadece Jungkook'un duyabileceği bir şekildr ayarlamış ve kulağına doğru eğilip "Eski sevgilim kendisi" demiştim.Zaten eçcinsel olduğumu bilen Jungkook bu duruma değilde bir sevgilim olmasına daha çok şaşırmış olucak ki;

"Eski sevgiliniz mi?" diye bir soru yöneltmişti eski sevgiliniz lafını bastırarak.Sadece kafa sallayarak yanıtlanıştım bu soruyu ama Jungkook yanıtımdan tatmin olmamış,tekrar bir soru daha yönelticekken.

"Git de apartman sakinlerinin idadesi al."dedim

Verdiğim emir karşısında sıkıla sıkıla feneri dış kapıya doğrultarak çıktı Jungkook.Bende bi' sigara içmek için dışarı attım kendimi.

Soğuk Busan sokakları,rüzgarın geliş yönü sigaramı yakmama engel oluyordu birden yanıma gelen Namjoon elini çakmağın ateşinden uzak olucak şekilde sigaraya doğru siper etti ve sigaram anında tutuştu.

"Şimdi yemeğe çıkabilir miyiz?"

"Zıkkımın kökünü yiyin Namjoon."

"Hoş mu la şu dediğin?"

Sigaramı derince içime çektim ve geri verdim.

"Hoş olmasada dedim bir kere."

"Sigara ver bari açlığımı bastırsın."

Namjoon'na tuhaf bir bakış attım. "Ulan sen sigara içmezsin ki."

"Dün başladım bende sigaraya,yemek yapacaktım tam baktım evde sadece çakmak var indim aşağıya aldım bi sigara geri eve geldim,balkona geçtim yaktım,başda anlamadım nasıl içeceğimi çektim içime dışarı veremedim dumanı içimde kaldı tabi beni bir öksürük tuttu anlatamam böyle içten içten öksürüyorum neyse işte gittim mutfağa bir bardak su içtimde anca kendime geldim,ne zormuş sigara içmek adam akıllı kederlenemiyorum bile."

Namjoon'un bu saçma sigara anısını dinledikten sonra kendi sigaramı da söndürüp,ayakkabımın ucuyla iyiyce bastırdım.Hemen ardından Jungkook geldi.

"Amirim herkesle teker teker konuştum siz daha iyi biliyorsunuzdur ama adam burada yaşamıyor sanırım."

"Ya sen şimdi boşver adamı da bize iki ramen kap gel Jungkook."

"Ulan Namjoon elimde kalacaksın birazdan siktir git!" deyip elimin tersiyle Namjoon'un ensesine indirdim.

"Getirim mi amirim?" Jungkook'un sorduğu soruya karşılık bi' tanede onun ensesine indirdim.

"SİZ BENİMLE KAFA MI BULUYORSUNUZ EŞEK HERİFLER GETİRME BİŞEY SENDE KIR KIÇINI OTUR."

Sokaktaki gürültüye benim bağırış sesleride eklenince komşuların cama çıkması kaçınılmaz bir hal almıştı.

"Ne bu tatava memur bey, çocuk uyutmaya çalışıyoruz burada!"

Kafamı hemen karşı binada oturan,kesinlikle dip boya vakti gelmiş sarışın,orta yaşlı kadına çevirdim.

"Kusura bakmayın hanımefendi bizde burada işimizi yapıyoruz."

"E çocuk uyuyamıyor ağlıyor bu sesde."

Namjoon "Abla ver bi fitil çocuğa bak bakalım nasıl susuyor o." diye lafa girişmişti.

"Erkek çocukdur bu ne fitili."

Namjoon işret parmağını sanki düşünüyormuş gibi dudağına götürdü .Aniden aklına bir fikir gelmiş gibi elini şıklattı ve kadına dönüp"Abla o zaman gazına bak çocuğun belki gazdan uyuyamıyordur." dedi.

Sinirle Namjoon'u dürtüp bana bakmasını sağladım yüz ifademden mesajı almış olucak ki birşey demeden ekip aracına binmişti.

"Size kolay gelsin hanımefendi." deyip hafif bir baş selamı verdim daha sonrasında bende kendi ekip aracıma binmeye gidiyordum ki aklıma savcı geldi.

"Jungkook sen kal burda Savcı hanım gelirse ilgilenirsin."

Jungkook lafımı ikiletmeden başını sallayıp tekrar olay yeri inceleme ekibinin yanına gitti.

__________
(3 gün sonra)

Kazan dairesindeki cinayetin ardından üç gün geçmiş ve bu üç gün boyunca katilden ses seda çıkmamıştı.Onun dışında Vien'in içtiği kahve bardağındaki parmak izleri silahtakiyle uyuşmıyordu,aslında silahdaki parmak izi veri tabanındaki hiçbir parmak iziyle uyuşmuyordu.Kevin'ın otopsi sonucunda tırnak arasından çıkan saç telinin bir erkeğe ait olduğu ortaya çıkmıştı,bunun dışında o otopsiden de kayda değer birşey çıkmamıştı.Eun Haniel'in otopsi raporunun gün içerisinde çıkacağını söylemişti şuanlık işim sadece raporu beklemekti.

Kafeterya'ya inip kendime kahve almaya karar vermiştim ki ısrarla çalan telefonum buna engel olmuştu masanım üzerinden alıp arayan kişiye dahi bakmadan kulağıma götürdüm ve tam konuşacaklen telefonun arkasından belirsiz bir müzik sesi kulağımı tırmaladı başladı daha ne olduğunu anlamaya çalışıyorken bu kasvetli müziğe birde ard arda gelen bildirimeler de eklenince iyice sinir bozucu bir hal almıştu bu durum.Telefonu kulağımdan uzaklaştırıp mesaja tıkladım.

"Şuan sesimi duyman ikimiz içinde hiç iyi olmaz aşkım,önce aramızdaki surları yıkmam lazım,ve sana sevinebileceğin bir haberim var dört köşeden kaldı geriye üç köşe,çok az kaldı sevgilim,sadece dayan"

Mesajın sonunu -dayan yazısını- okurken telefonun ardındaki müzik kesilmiş ve telefon sanki suya atılmış gibi boğuk bir ses gelmeye başlamıştı ne olduğunu anlamaya fırsatım bile olmadan telefon kapandı.

Bu siktiğimin mesajları artık canımı sıkmaya başlamıştı hem mesajlar hem cesetlerin üzerindeki yazılar,hiçbir ipucu veya elle tutulur bir şeyde bulamamamız tüm bu yaşananlarn üstüne tuz biber oluyordu.

Continue Reading

You'll Also Like

722 200 19
Kitap eleştiriyoruzzz. Beni de eleştire bilirisiniz. Tabi ki, saygı çerçevesi esasında. Çerçeveden çıkanlar ben dahil bir çok kişi tarafından şikayet...
90.6K 7.4K 42
İçine kapanık biri olan jimin, bir ödev sonucunda aşka dostluğa ve geçmişe yelken açar -> texting, duzyazi yoonmin, taekook, namjin
4.3K 322 29
"Garson bakar mısın!" "Buyrun ne istemiştiniz?" "Seni." ficde taekook başta gelmek üzere yoonmin, hyunlix, minsung, chanmin ve jenlisa shipleri bul...
86.3K 5.7K 30
Jimin,Yoongi hyung'unu kızdırmak için ona anonim bir hesaptan mesaj atar. Hesaplamadığı tek şey ise Yoongi'nin bundan zaten haberi olduğudur. 🌼🌼🌼 ...