Jujutsu Kaisen | Headcanons

بواسطة misailor

35.5K 1K 1K

- Headcanons, tepkiler ve x reader! - Kitap tamamen bana aittir. - İstek alıyorum. » Başlama tarihi : 28 Mayı... المزيد

↬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐤𝐥𝐞𝐫
❝ 𝐘𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞! 𝐒𝐮𝐤𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐭𝐚𝐝𝐨𝐫𝐢❞
❝ 𝐓𝐞𝐦𝐚𝐬 𝐛𝐚𝐠𝐢𝐦𝐥𝐢𝐬𝐢 𝐤𝐢𝐳 𝐚𝐫𝐤𝐚𝐝𝐚𝐬❞
❝ 𝐊𝐚𝐟𝐚 𝐆𝐨𝐠𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐧 𝐡𝐚𝐲𝐢𝐫𝐝𝐢𝐫 ❞
❝ " 𝐎 𝐠𝐢𝐭𝐭𝐢, 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐛𝐢𝐥𝐢𝐫𝐬𝐢𝐧." ❞
❝ İ𝐳𝐥𝐞𝐝𝐢ğ𝐢𝐧𝐢𝐳 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦𝐥𝐚𝐫ı ❞
♡ - İ𝚗𝚞𝚖𝚊𝚔𝚒 𝚃𝚘𝚐𝚎!
✧ - 𝐆𝐎𝐉𝐎 𝐒𝐀𝐓𝐎𝐑𝐔
❁ - 𝐁𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐛𝐚𝐬𝐢𝐲𝐢𝐦
❧ 𝐃𝐮𝐬
♡ - 𝐌𝐄𝐆𝐔𝐌𝐈 𝐅𝐔𝐒𝐇𝐈𝐆𝐔𝐑𝐎
♡ - 𝐈𝐍𝐔𝐌𝐀𝐊𝐈 𝐓𝐎𝐆𝐄
❝𝐀𝐲𝐫𝐢𝐥𝐢𝐲𝐨𝐫𝐬𝐮𝐧𝐮𝐳.❞

❁ - 𝐛𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐛𝐚𝐬𝐢𝐲𝐢𝐦 𝟐!

1.6K 45 17
بواسطة misailor

İstek: physicistornobody

♡ - Nasıl bir baba olurlar?

Karakterler: Nanami Kento, Hiromi Higuruma.

⊱ Nanami Kento

O harika bir baba olurdu. Küçük kızınız çok şanslı. Masal okur, birlikte sana kahvaltı hazırlarlar, aile içi etkinlikler. Biraz katı bir ebeveyn olmak istiyor ama ona karşı hayır da diyemiyor. Yorgun olsa bile onunla ilgilenir. Harika bir baba olması bir yana, harikada bir eş. Hamilelikte her zaman yanında oldu. Kızınızın güzel bir çocukluk geçirmesi için gerekeni yapıyor.

Size yemek yapar, ikinizin doyduğuna emin olur. Birazcik, minnacik korumacı baba olabilir, ailesini güvende tutmak istiyor. Kızına hediye aldığında kızı kadar kendide mutlu oluyor.

⊱ Hiromi Higuruma

İyi bir baba olmaya çalışıyor. Bebeğini ilk kucağına aldığında, terlediğini görebilirsin. İyi bir baba olmaya çalışıyor, lütfen ona yardım et. Her şeyi seninle beraber öğrendi. Nasıl bez değiştireleceğini, mama yedirmeyi-hazırlamayı, bebek ile nasıl ilgilenmesi gerektiğini. Bebeğiniz için çoğu eşyayı aldı, gereksiz şeylerde aldı fakat bilmiyordu.

Bebeğinizi uyurken izlemeyi seviyor. Bebeği ile vakit geçirmek istiyor, yine de pek vakti olmuyor. Vakti olursa, her zaman yanında sen varsın.


Bok gibi olmus olabilir
Neyse kendinize iyi bakin bay 💗

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

394K 40.8K 60
Taehyung iki yıllık ilişkisini ayakta tutmaya o kadar odaklanmıştı ki yanı başındaki gerçek aşkını fark edememişti bile. |omegaverse| |omegatae&alfak...
25.3K 3.4K 65
Hep aynı yıldıza bakarsan yolunu asla kaybetmezsin...
86.9K 5.5K 34
Malfoy ve Black iki ezeli rakip ve birbirlerinden nefret eden iki küçük çocuktur. Black'in 4. Sınıfta Harry'nin yerine arayıcı olmasından sonra Malfo...
40K 4.3K 22
"MİNHO EZ BENİ"