A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1.1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

Az új diák

10 0 0
By Imzsuzsi89

A kazetta:

Jack hullafáradtan feküdt az ágyon és meredten nézte a semmiséget amit a szívében és a mellette lévől kiságyon hagytak elvitték Oliviát míg ő aludt vagyis próbált de fel, felkelt mert Olivia sírdogált mire elaltatta már szinte vége volt a vizsgálatának hiába magyarázta hogy hol plelenka gond van, hol a akaraja mondani apa hiánya van hol meg szomjas és csak tápit kér mire rájött hogy itt badarságot beszél és kijavította magát éhes mikor kimondták volna a végső mondtot Julia zsebében megszólat Jack ,,Lando mobilja" felvette volna de csak egy emlékeztető volt benne: autó bemutató február 13 Mclaren Team és Oscar Piastri kétszemfogam álltali halála Daniel Ricciardo és Carlos Sainz is jobb volt anyád Zak Brown meg új fasz is jön.

- Fiam hogy beszélhetsz így pláne egy vadidegen fiúról hogy kinyírod őt biztos nagyon aranyos és kedves.- Dobta hozzá a mobilt Julia és adot Jacknek egy taslit és röhögni próbált de nem ment neki látta hogy Jack mennyire fáradt és hogy mindjárt sírva fakad a hírtől hogy megint elveszití az újszűlötet de most nem tudta Julia elintézni hogy nyilt legyen sajnos zárt lesz az örökbe adás.

- Anya ez, ez nem enyhe sokk hanem nagyon nagy nem tudom elengedni Oliviát pedig tudom hogy el kell ez gáz.- Jack engedte hogy Julia oda üljön mellé és átöleje és megsimogassa a zsíros és nagyon borzas buksiját miközben sírva fakadt már szinte hányinger volt az egésztől nem bírta nézni Olivia boldog új szűleit az ajkába harpot hogy ne rohanjon ki és ne tépje ki az anyuka kezéből és ne vigye őt haza rohanva.

- Tudom ott voltam az előzönél is de nézd a jó oldalát ők Missy szűlei ő már nagy lány egy hónapja teljesen meggyógyult a rákból és szeretek volna egy kistesot neki.- Mosolygot Jackre Julia és közben a tájmogo fiút segítette fel az ágyról de Jack teste nem engedelmeskedett és vissza-vissza huppant a fenekére.

- De hát ők elváltak mikor nála ez az egész szarság elkezdödött!

- Na ez nem igaz az apja Missynek szóval titkos izé ő éjt nap alá dolgozik szivecském!- Simogatta meg Julia Jack kézfejét és ő is szomorú volt az egésztől biccentett a kint álló Georgenak hogy jöjjön be nyugottan már csak beszélgetenek és hogy Jack egyre jobban ki van lelkileg ettől az egésztől kell neki a támogatás bárhonnan is jön.

- Nem bírok bemenni Ian ez borzasztó ki volt ez a barom aki kitalálta hogy ez legyen most komolyan sajnálom Jacket először Emma most meg Olivia ez a világ számára gondolom de csak gondolom csalodás számára a múltkor is öngyilkosági kísérlete volt bevette az összes antidepresszánst aztán belement a vízbe kikészült, El akartok válni?- Nézet könnyes szemmel George Ianre és elindult befelé hátat fordítot neki felvette a szokásos bőrhatású hátitáskáját.

- Igen el és nem nyolc éves volt hanem kevesebb mikor örökbe fogadtuk újszűlöt mivel akoriban úgy tűnt Juliának nem lehet gyereke vagyis ebben az életében és a többiben sem most már amúgy meg az utcán találtuk szinte egy halott csecsemő volt és ő meg én közösen haraptuk meg emlékszem rá mikor a kezünkben újra élet és nevetgélni kezdet mivel neve nem volt és két nemiszerve volt így lett Jacklyn.- Fogta meg Ian George hátát könnyes arccal maga elé fodította és átölete.- Tudod amikor 114 éve tényleg elkeztünk nem vitázni hanem tényleg veszekdni akkor Jack mindenbe azt érezte hogy ő a hibás és sokat sírt mikor idősebb lett ezek nálunk durvultak és el sem tudom képzelni mi játszódhatott le a fejében ki, kiszökdösött és hát volt olyan hogy a rendőrök hiába hozták vissza meg se hallotuk ilyenkor egy árvaházban húzta meg magát vagy egy barátjánál amikor meg összejött az első fiújával Yannickkal akkor meg náluk mikor az első tizennyolcat betöltötte belépet inkább a seregbe hogy ne legyen otthon de a csatamezőn halt meg és otthagyták ott regenerálódott újjá de nem ment vissza hanem búcsú nélkül lelépet onnan.

- Szegény, de értitek hogy ezt ti tetétek vele a francba már nem kellet volna ellötte így egy lelkileg sérült fiú lett aki nem mellsleg rohadt depressziós is baszd meg!- Állt meg George Ian ellött és megsimogatta először az arcát aztán a táskájból előkapta a walkmant megfordult és elindult befelé könnyes arccal mikor beért és leült Jack mellé az ágyra megfogta az arcát a sajáthoz tette aztán a vállára és hagyta had zokogjon aztán Jack füllére tette a füllest és szájon puszilta.- Apukád kint mindent elmesélt hogy te mindent hallotál és hogy most pont kerül az ügy végére.

- George, anya? Most komoly?- Jack felállt az arcát mindkét tenyerébe temette aztán széppen lassan kifelé utána a haját fogta az öklével aztán hátra simította mindkettővel és rázta közben a fejét.

- Igen az tényleg elválunk apádnak végleg ott borult ki a bili hogy én az Upper East Sideon lettem rendőr ő meg Queensben akart maradni.

- De, de anya hogy és mikor ábrándultál ki belőle hisz 235 éves léttére igen szexi!- Járkált körbe és körbe Jack és a levegöt rúgdosta közben és egyre idegesebb lett és dühében felvette a füllest magára kapta a kabátját kiment a kórteremből és felpofozzta az apját zokogva kiment megállt a korház ellött és rágyújtott és aztán rohanni kezdet.- Olivia!!!!! Hol vagy?????? Picim!!!!!!!- Rohant végig a parkolon a házaspár autója után de nem tudta elkapni.- A picsába!!!!!!

- Ohh minden évben vagy félévben jön egy diák vagy egy új lúzer ő volt az aranyos Missy ő mindenben is mindenkiben a jót látta de hát szomorú hátérrel nem is tudom milyen lehet az élete belül próbáltam sajnálni de kivülről nem sajnáltam mindig is ezt mondta meg hogy a rák túlélhető és mennyire igaza lett.- ,,Bakker te egy erős kiscsaj vagy Missy imádlak bárcsak én is ilyen lennék!" ,,Köszönöm csajszi! Ki vagy vagyis hogy hívnak szépségem?" ,,Emma Ebony." ,,Szép név! Van pasid?" ,,Életemben egyszer ha szexeltem fiúval ő is Jack volt egy moziteremben ahogy láttod kilenchónapja tettük." ,,Jackkel gyerekorom óta ismerem most nyáron Bail- Baysben találkoztunk utoljára annyira pácban volt hogy dolgoznia kellet a lelkisegélyben." ,,Milyen pácra gondolsz?" ,,Drog és alkohol de az ő szűlei miótta az eszét tudja a füllei és szeme láttára veszekednek de mindenen." ,,Szóval lelki sérült tini nagyon sajnálom ezt eddig nem is tudtam róla sajnálom!"- Így lettünk igazi barátok Missyvel szinte elválaszthatatlanok lettünk még a szülésemnél is ott volt fogta a kezemet és velem együtt csinált mindent.- ,,Nagyon szépek a szemi tiszta Jack!" ,,Köszi aranyos volt aki levezette az egészet! Leszel a keresztanya?" Mondta nevetve az akori Emma Missynek aki visszamosolygot rájuk.

- Ez komcsi!!!! Emma nálunk szült baszd ki Missy te kis hazug gerinctelen picsa ezt nem hiszem el hogy te ezt mondtad otthon szűlt Emma hanem hagyjuk.- Közben Jack neki ment egy oszlopnak és fogta a fejét és előre mutatta a két középsőujját elkezdet mérges grimaszt levágni mikor meg Adamnek ment neki.- Bocs Adam nem láttalak!

- Mi fasz bajod van Jack????? Kinek mutogatsz????- Hajtota be Jack mindkét középsőujját Adam és állt elötte karba font kézzel.

- Senkinek a francba már csak ez a nap ultra gáz anya meg apa el, elválik a kurva életbe már Adam tudod milyen fasza érzés mikor a te fülled hallatára veszekednek minden apró kis lószaron utálom az egész szart rohadna meg a világ utálom őket!!!!!- Jack közelebb ment Adamhez és a vállátt kezdte el verni és még jobban zokogni kezdet szinte már űvöltöt a könnyei végre igazak voltak és Jack úgy érezte hogy a világ ellen fordult és ő ezt nehezen toreláta.- Meg, meg végleg elvették Oliviát és, és zárt lett az örökbe adás és pont, pont a faszomat már Missy szülei!!!!!!!!!!!!- Jack két térdre ereszkedett aztán szétcsúsztatta és a két sarka közé ült és remegve telitorokból űvölteni sőt sikítani kezdet ugyan így leült elé Adam és átölette őt.- Hidd el vége van mindenek Adam anya és apa elválik és elvették tőlem Oliviát értsd meg és Georggeal majdnem összeházasodtunk a korház ellött hogy nagykoruak legyünk!!!!!!!

- Jack remélem az utolsó mondat nem volt igaz!!!! Ti ezt ugye bár nem gondoltátok komolyan George nem egyszer vert már át téged Jack tudod hogy ő hányszor vágot már át téged ő belül Nathant szereti!!!!!- Törölte le Adam Jack arcálról a könnyeit aztán a tenyerét végig simitotta Jack arcán Adam de ahelyet hogy megcsókolta volna szájon vágta annyira hogy Jacknek kishián egy foga bánta.

- AUCH!!!!!! Adam de minek vagy veled, Mattel, Georggeal vagy Martinnal jártam magadnál vagy!!!!!!- Közben Jack a nyelvével a fogait tanulmányozta hogy mind rendben van -e ez annyira vadra sikeredet nála hogy lesmárolta Adamat aki meg ellökte magától.

- Ja igen meg Oliver, Nev és legutobb Nathan baszd meg Jack nőjél már fel van egy öthónapos lányod!!!!!- Adam adott még egy poffont Jacknek aki az öklébe harapot felnézet és újra zokogásba tört ki aztán belemélyedt Adam nagy zöld szemeibe az ő könnyes szemeivel és még heveseben megcsókolta Adamat aki most meg fel is pofozta.

- Oliver egy csaló mindig is a csajokat szerette dögöljön meg ahol van!!!!! Most, most meg hová mész héj Adam!!!!! Nem menj el!!!!!- Állt fel Jack és nézet Adamre aztán a földre megint Adamre megfogta a tenyerét de Adam eleresztette aztán hátúról a vállát és elkezdte csókolgatni a nyakát mire Adam megfordult és megfogta Jack újjvégeit.

- Tudom sőt észre vettem hogy gondjaid vannak a szűleid állandó veszekedései miatt de kérlek ezt ne a kapcsolataidod vezesd le jó a mentális gondjaiddal menj el pszichológushoz mert ez a picsába már nem állapot hogy két havonta van pasid és ha azon túl is a kapcsolaton belül is elkezdesz járni mással!!!!- Aztán megint elengette sarkon fordult és elment Adam Jack ott állt és nem értette hogy ez mi szeretett volna lenni elö vette a mobilját és felhívta Olivert akihez volt egy pár kerestlen szava.

- Vedd fel te szőke homok parti pöcs!!!!!!!- Rakta volna Jack mire megszólat a mobilja.- Baszd meg... Izé őőő Helló, te lennél Oscar? Bocsi Oliver hogy le pöcsöztelek csak egy őőő hülyeség...  Ja hogy te vagy Tom te sem vagy sem Oliver sem pöcs tudom rossz szám és nem angol bocsi...-Jack kínos arccal lerakta az angol mobilját és elövette az amerikait és azon hívta Olivert.- Vedd fel te csaló!!!!!!!!!! Oh hellóka!!!! Te faszkalap csalógépezet!!!!!!

- Lando a bátyád vagyok hogy csalhatlak meg? Miótta vagyok faszkalap?

- Téves ezen szar napon elvette a gyám a lányomat zárt örökbe fogadás és összejöttem ex pasimmal nem az a George majdnem Nagykorositattuk magunkat és szolits Jacknek! Szeretném mondani Jacklynek... pá!- Harmadszora is de akkor már az Oliver Peck nevet nyomta be.- Hallo te szar kupac!

- Szar kupac? Jack de hát mikor kimondtuk azt hogy szeretlek...

- Fogd be te a csajokat szereted és ez kurvára nem peltyi!!!!!! Én is láttalak már csajjal mikor jártunk!!!!!- Fogta a homlokát Jack és kapcsolta kamerára Olivert aki elégé kínos arcot vágot miközben beszélgetek.

- Jó fenébe is szinészkedtem a szüleim annyira hülyék hogy ez már süt róluk szerintük te heteró vagy és Missy a csajod hogy meg mutassam hogy ez kurvára nem igaz eljátszotam hogy a fiúd vagyok és abban sem hittek hogy a fiúk tudnak egymással szexelni így szexeltem veled ennyi!!!!- Oliver könnyes szemmel és a nagy szőke haját fogva tázta a fejét a kamera másik végén és csócsálta a toll végét épp mert házit írt közben.

- Jeszusom hogy lehetnek ennyire pürdek és egyben primitívek baszd ki nem hiszem el!

- Tudom, tudom Trump hatás de én nem vagyok ők francba már és sajnálom az egészet ez soha a nem fog újra elő fordulni igérem szentül!!!!!- Egy halvány mosoly jelent meg Oliver arcán és már vagy fél éve meg lévő barátnőjét puszilgatta közben.- Jack ő itt Ramy a barátnőm egy féléve járunk.

- Szia szép fiú!- Integetett be a lány mosolygva a lány ettől Jack is jó kedvre derült rögtön.

- Szia! Aranyosak vagytok szerintem legyünk örökre barátok olyanok akik mindig is imádtak együtt hülyülni! No szia valaki hív!

- Szia!

- Hali Martin! Van öt percem az egyik parkban vagyok New Yorkban pont a volt sulim ellött!

- Suli? Lando hány éves vagy?- Kuncogta el magát a vonal másik végén Martin Garrix.- Nem huszonhárom?

- Őőő izé szólits Jacknek vagyis Jacklynek és tizenhat múltam ebben a hónapban vagyis 124 múltam vámpír vagyok ha ebben is hiszel és vacak napom volt elvetél tőlem a lányomat és zárt lett az örökbe adás... Hallo? No ezt már nem bírta feldolgozni Martin Garrix hát pedig igen híres...- Nézte az amerikai mobilját Jack és ezen jót nevetet hogy egy híreség nem bírta elviselni higy ilyen haverja is van.- Szia anya! Ja a volt sulim ellött vagyok!

- A Bays? Jövők! Jack!

- Fura egy hívásom volt képzeld el felhívot egy híreség.- Mondta mind ezt már az autóban Jack röhögve és ette a sajtos hamburgerjét ésitta mellè a Fantáját és az egyik térde szinte fel volt húzva az álláig az anyósülésen de ez Juliát nem zavarta Jack gyakran ült így és nevetgélt és mesélt a napjáról.

- Ki volt az?- Nézet rá rőhögve Julia és igazitotta meg a tükrött közben és adott egy puszit Jacknek.

- Valamilyen Martin Garrix nem ismerem nem is az én stílusom zenében ismersz.

- Ismerelek hát te inkább a boyband zenét szereted és nem az ilyen dance felét.- Közben szálltak ki otthon az autóból és Jack elindult felfelé és jó néhány esteben inkább ásitozott és a szemeit dörzsölgette aztán hogy jobb a békeség benézet Laylahoz és megkönnyebbülve elmosolyodott leült ott és kishián elaludt.- Menj el fürdeni hajat is mossál mosd ki ezt a szart aztán dölj ki és aludj egy kicsit tudod ma is lesz egy vizsgálatod tudom hogy a hátad közepére sem kivánod de hát ez van virasztás aztán megint ott alvás van de gondolom megint nem tudsz ott aludni ha valaki rüheli a korházakat az te vagy! Örülsz hogy elválunk apáddal? Csak éredkel általában megszokták kéredzni a gyereket is!

- Őszinte legyek kurvára örülök neki végre nem a ti űvöltőzésetek fogom hallgatni nap hosszat ami engem depresszióba keregett és ezt sokan észre vették most Adam!- Nézet föl Juliára Jack felállt elment a fűrdő irányába bezárkozott a kádba csurig engette a vízet bele mászott mélylevegőt vett befogta az orrát és elmerütt benne Julia csak két és fél órával késöbb vette észre hogy nincs ott Jack elkezdet koppogni a fűrdő ajtaján de látta hogy nagyon folyik a víz berohant kihúzta a kádból a dúgot kihúzta onnan Jacket és sírva próbálta egy órán keresztül újra éleszteni sírva aztán folyatta némi szünet után mire hallótta hogy jönnek a mentők és ők is be segítenek Jack a mentőben tért magához és Juliára nézet aki már szinte zokogot mikor meglátta hogy él átölette és egy puszit nyomot a homolkára.- Anya te zokogsz?

- Igen majdnem meghaltál a kezeim közt Jack ez már komoly depresszió, mint hittük ehhez szakember kell kevés lesz ehhez a család!- Julia simogatta Jack hihetelen fehér arcát és közben erősen fogta az öklét és puszilgatta meg a szemivel biztatta hogy itt nincs is annyira hideg amennyire látszik.

- Anya mi a bajom hogy ezek így hullámokban törnek rám van olyan hogy semmi bajom és nevetgélek a korombeliekkel és van olyan, mint most is ki akarom nyirni magamat én sosem voltam ön és közveszèlyes félek mindentől főleg magamtól, mi lesz ha az egyik tényeleg de , tényleg sikerül és meghalok az a legrosszabb ez, ez betegség?- Jack könnyes arccal nézet körül meg rémült is volt egyben azon katogott az agya mi lesz ha Olivián kivül Laylat is elvesziti most meg -e miatt a szar miatt pont ezt szeretné elkerülni de nem tudja hogy hogyan tedje.

- Fiam ezt úgy hívják hogy tinédzserkori depresszió valahogy túléled éljük segítek neked ígrem itt neked szentül.

- Segítesz? Kérelek nem bírom egyedül legyűrni van olyan hogy napi száz öngyilkos gondolatom van és rettegek hogy meg is teszem!

- Jack ismerlek nem fogod vagyis búcsúlevél nélkül bizti hogy nem!- Kuncogta el magát Julia.- Tudod hogy mennyi ilyen esetünk van az örsön havonta?

- Nem!- Fordult félkönyékkel már a korházban Jack Juliához mosollyal az arcán.

- Több, mint 100 hidd el a tiéd nem is volt egyedi esett csak rosszul sűlt el! No mi váltotta ki?- Simította hátra Jack haját Julia mosollyal az arcán és megpuszilta az arcát.

- Sok minden Olivia elvesztése összevesztem Adammel így utolag belegondolva neki volt igaza tényleg mentális gondom van segítség kell a nélkül nem boldogulok a világban.- Jack harapot bele az ajkába és masszirozni kezdte belüről és nevetni hogy egy öngyilkoság hogy sikerlühet rosszul.

- Jack senki sem fogja be az orrát ha öngyilkoságot követ el ez is tipikusan te vagy ezt sem követed úgy ahogy az átlag félsz hogy víz megy az orrodba basszus ott az a lényeg!

- Ja hát nem is tudtam bár ez is egy morvid Vámpírhumor, mint hogy az túléljük a halát is na ez is az volt! Ez már durva!

- Az volt fiam hát igen többszöri neki futásra sem tudod magadat megölni...

- Tudom!!!!!- Visítva röhögött ezen Jack szinte a könye is kicsordult.

- Na aki egyszer meghal az halot is marad!

- Ne is mond anya!!!!

- De ha igaz!!!!!

- Baszd meg tudom a rohadás halál ami kifog rajtam!!!!- Jack majdnem leborult az ágyról annyira röhögöt.

- Jól vagy?

- Jól csak a sok haláli poén megnevettetett baszd ki hatvan éve nem nevetem ennyit a halálon kösz anya imádlak ezért!- Oda hajolt hozzá és valami nagyon humorosat a füllébe súgot Juliának aki szintén röhögögörcsöt kapot.

- Jack ez a haláli vicc zseniális kitől hallótad?

- Jon ő tud ilyen jókat kérdezd ki ha szar a kedved eskü az a fazon halálian vicces és halálian imádni fogod de járni nem tudsz vele mert van fiúja és őket is szereti halál komolyan mondom.

- Jack!!!!!! Hagyd abba!!!!!!! Mert mindjárt összepisilem magamat!!!!!!!

- Jó ezerbocs anyám de tényleg abba hagyom ha ti meg nem cippeltek el a bíroságra!!!

- Ok nem fogunk beidézteni de ez az apádtól függ nem tőlem!- Hajolt közel Jackhez Julia és megfogta mindkét tenyerét aztán az ujjaik összefonodtak.- Csak megkívántam a szexet...- Belemélyedt Jack szemeibe aki kishián dobott egy hátast a hírtől elersztett Julia ujjait felállt és kirohant hányni.

- Anyaaaaaa!!!!!!!! De hát oké hogy nem a vérszerinti anyám vagy hanem csak megharaptál csecsemőként de ez nem, nem és nem sok a szexelni szeretnél ott van mit tudom én Sam aki heteró vagy Oliver de nem èn ez undi pfúúúúúj!!!!!!!!!!

- Most kivételesen ne légy Jack naaaaa!!!!!! Légy Lando olyan szexi vagy így huszonhárom évesen!!!!!!

- Nem nagybetükkel ott van George sajnálom inkább ő és én őt választom nagyon aranyos volt a virágcsokorral a kezében tegnap a naplementében sajnálom!!!!!!!

- A fenébe!!!!!!!!

- Igen ez a gőzhajó már elment!!!!!!!

Continue Reading

You'll Also Like

36.8K 4.3K 51
Évekkel ezelőtt Xie Lian volt a Xianle cég nagybecsű örököse. Az emberek a szülei jótékonysága és saját kútfőjű önkéntessége miatt rajongásig szerett...
860K 18K 107
Ophelia wanted to keep that night a secret. She needed it to be secret. But then she gets a box of tapes, exposing everything she thought she could h...
80K 411 7
Itt különböző szösszenetek lesznek olvashatók Arimáról egy nemes vámpírurnőről és Viváról egy vámpír ágyasról. A történetek erotikus jellegűek. Szex...
100K 5.1K 29
Egy arrogáns vámpír és egy depressziós lány. Vajon mi sül ki ebből? Lee MinJi: Csak bírjam ki addig valahogy aztán megyek utánad anya és újra együtt...