Mafya bey (18+) (Yeniden Yazı...

By baharwold

183K 4.5K 1K

Sözde, "ben Emre'yle sadece el ele tutuşup sarılabilirdim ilerisini yapamazdım, yaptıramazdı." ... 'Her zerri... More

1.bölüm (düzenlendi)
2.bölüm (düzenlendi)
3.bölüm (DÜZENLENDİ)
4.bölüm (DÜZENLENDİ!)
5.bölüm (DÜZENLENDİ!)
6.bölüm (DÜZENLENDİ!)
8.bölüm(düzenlendi)
9.bölüm(düzenlendi)
10.bölüm
11.bölüm(düzenlendi)
12.bölüm (düzenlendi)
13.bölüm
14.bölüm (düzenlendi)
15. bölüm (düzenlendi)
16.bölüm (düzenlenicek)
17.bölüm
19.bölüm
20.bölüm
21.bölüm
22.bölüm
23.bölüm
24.bölüm
25.bölüm
26.bölüm
27.bölüm
28.bölüm
29.bölüm
30.bölüm
31.bölüm
32.bölüm
33.bölüm
34.bölüm
35.bölüm (Firuze)
36.bölüm
37.bölüm (ipuçları)
38.bölüm(isimsiz)
39.bölüm (kalpler)
40. bölüm (ihanet)
41.bölüm (yaralar)
Duyuru!
42. bölüm
Duyuru. •KAYIPLAR•
43. bölüm
44.bölüm

18.bölüm

3.1K 84 10
By baharwold

Ders zili çalmıştı çantama defterlerimi koydum, çantamı sırtıma attım ve sınıftan çıkıtım arkamdan "Zümrüt beklermisin" dedi "efendim kürşat" dedi Kürşat'a bakarak "yarın doğum günüm o yüzden gelmeni çok isterim" dedi "ya bilmiyorum-" lafını kesen ipek "nabersiniz gençlik" dedi Zümrüt'ün omzuna elini atarak Kürşat "yarın benim doğum günüm gelmenizi çok isterim" dedi Kürşat, "tamam güzel olur eğleniriz tamam geliriz...geliriz dimi Zümrütcüm" dedi ipek Zümrüt'e bakarak "tamam geliriz" dedi Zümrüt ipeğe bakarak "iyi ozaman ben sana adresi atarım" dedi Kürşat ve gitti "oley be biraz eğlence olsun hayatımızda be" dedi ipek "of ipek ya" dedi Zümrüt ilerleyerek "ee dur!" Dedi ipek "ne oldu" dedi Zümrüt "sana yatak odan için yatak vesayre alıcaz" dedi ipek "tamam hadi gidelim de benimde işim var" dedi Zümrüt "evet işimiz var daha yarın için alışveriş yapıcaz dimi!" Dedi ipek Zümrüt'e sırıtarak bakarak "evet, evet!" Dedi Zümrüt gözlerini devirerek "of çok eğlenicez ya!" Diye söyledi ama sesi yüksek çıkmıştı "bağırma yürü" dedi Zümrüt

*~*

Zümrüt'ten

Neden bilmiyorum ama acıların en büyüğü bendeymiş gibi hissediyorum anne duygusunu yaşamdan çocuğumu kaybettim, annemin öldürüldüğünü öğrendim babamın haberi vardı bundan ve beni o mafya adama verdi ben herşeyi ona verdim tüm bedenimi onu öptüm ona sarıldım... Anne seni çok seviyorum... Her şey yoluna girecek sadece biraz zaman...

"::"

İpek'le yatak seçmiştik bile, alışveriş bile yaptık, eve gelmiştik ellerimdeki poşetleri ipeğin yatak odasına koydum ve mutfağa su içmeye gittim, odaya geri döndüm telefonumu aldım saate baktım saat beş olmuştu bile üzerimi değiştirdim ve mutfağa gittim bugün ne yemek yapsam diye düşündüm ipek markete ugricakti canı abur cubur çekmiş hanım Efendi'nin, buzlukta hazır mantı vardı onu alıp, poşetinin ağzını açtım ve bir köşeye indirdim, kettle çalıştırdım ve suyun kaynamasını bekledim, odaya gidip çantamı alıp mutfağa geri döndüm, ezberim vardı ona çalışmak istedim yemek yaptığım yerde, şu ısınmıştı bile onu alıp tencereye koydum ve mantıyı içine attım.

(Bende buraya kadar)
Yemeklerle arası iyi olan.

"İmm kızım çok güzel olmuş be" dedi ipek ağzında mantı vardı "bizde bişeyler biliyoruz işte, sende" dedim "yarınki doğum gününde asla oturmicam acaba DJ getirirlermi o çocuk zengin getiriler" dedi ona bakarak "bu mu geldi aklına şimdi" Dedim "tabikide ama elbiselerimiz çok gülerler!" Dedi heyecanlı bir şekilde ona gülerek baktım "tamam hadi ben doydum sana afiyet olsun" dedi elime tabağımı alarak mutfağa ilerledim ve kendi tabağımı yıkadım ve odaya gittim çalışma masasına oturdum ve defterimi önüme alarak çalışmaya başladım.

"~"

Yeni bir gün yeni bir başlangıç gibidir ve bugün yeni bir başlangıç başlıyor.

İpek odaya daldı ve "hadi hazırmısın" okula gidecektik tabi onun için heyecanlı ve mutlu değildi saat altı buçuktaki doğum günü partisi için heyecanlıydı "tabi hazırım hazır" dedi ona bakarak ve gülerek.

Okula gelmiştik ipek kendi bölümüne gitti bende sınıfa girdim ve Kürşat çıktı önüme bir anda "geliyorsunuz değilmi Zümrüt" dedi "geliyoruz geliyoruz" dedi gülerek oda bana karşılık verdi "hadi oturalım, dicem hoca geldi" dedi ve arkamda hocam çıktı genç birisiydi duyduğum göre 33 yaşındaydı bu okadarda yaşlı değildi yani. "Hadi gençler yerinize geçin" dedi hoca.


(Hocammm)

Zil çalmıştı herkes çıkmıştı, ben elimde telefonda iş ilanlarına bakıyordum, telefonu elimden bıraktım sonra bakabilirim, çantamı alıp çıkacakken hoca seslendi sınıfta bir tek o ve ben vardım "Zümrüt bi saniye beklermisin?" Dedi yerinden kalkarak "tabi hocam" dedim kapıdan uzaklaşıp azıcık hocaya yaklaşarak. "Benim bir çalışan ihtiyacım var ben evdeyken işlerimi halletsin istiyorum" dedi ve devam etti "yani bundan önceki çalışanım evde bulunan sandıktan paraları alıp kaçtıda... şifreyi nerden öğrenmiş bilmiyorum hiç...yani çevrende öyle biri varsa yada sen iş arıyorsan" dedi, tam bana göre hem okulum aksamamış olur "ben, ben varım! Yani hocam ben iş arıyordum" dedim hocada bana bakıp tebessüm etti ve "tamam ozaman yarın müsaitsen okul çıkışı başlaya bilirsin...yada zorluk çıkmasın okuldan hemen beraber gideriz zaten haftada 3 gün yarın çarşamba ve pazar ve salı günleri çalışacaksın" dedi hoca ve bende buna karşı "tamam hocam teşekkür ederim" dedim ve sınıftan çıktım.

Her şey yolunda her şey yolunda.
Heyecanla bekleyen ipeğe baktım arabanın yanıda bana bakım el salladı ona doğru ilerledim ve "hadi ya daha hazırlanıcaz!" Dedi ve "saat altı buçukta kızım altı buçuk diyorum daha bir buçuk saat var" dedi ona bakarak arabaya bindim oda bindi "sana haberim var" dedim güler bir güzle "ne! Ne haberi çabuk" dedi "ben iş buldum" dedim yüzü düştü "bu mu...sende ya" dedi ona bakım yüzümü buruşturup konuştum "ne bekliyordun acaba" dedim bana bakıp göz devirdi ve arabayı sürmeye başladı "babam yeni eve çıkmamızı istiyor" dedi bir anda "neden ki nereden çıktı bu şimdi" iki kişilik ev değil o küçükmüş dedi bey fendi" dedi ipek "yeni evimize gedeceğız pazar günü" dedi ve devam etti "güzel şeyler yaşıcaz o evde bacımsııınnn" dedi gülerek bu haline gülmüştüm.

Eve girdik ipek direk odaya girdi ve duşa almaya konuldu "Zümrüt ben duş alım çıkacam!" Diye bağırdı "tamam!" Dedim ve arkasından odaya girdim elbiseleri çıkardım dolaptan yatağa koydum, mutfağa doğru ilerledim ve hazır tost yaptım iki tane ben yapana kadar ipek bornozla çıkmıştı " hadi sende duşa gir bir güzel duş al canımsın" dedi yanıma gelip kendi tostunu alarak "tamam şunu yiyeyim öyle" dedim elime kendi tostumu alıp sandalyeye oturdum.

Banyodan çıktım saçımı kurutmaya başladım başladım. Saçımı kurutup yeni aldığım iç çamaşırımı giydim
"Hangisi...önce bunu giy sen en güzeli sen ol çünkü...ah zaten güzelsin neyse hadi hadi!" Dedi kahkaha atarak ipeğin bu halini seviyordum "tamam" dedim ipek ilk önce beyaz olanı giydim

Aynada kendime baktım güzeldi bence arkadan o ses geldi "bu ne ya tamam çok güzel ama, yani ama...sen birde bunu giy gel" dedi ona sinirli bir şekilde baktım ve sırıtarak bana uzatigi siyah elbiseyi aldım "bu sadece bu...başka yok!" Dedim ona bakarak "ya tamam son bu...sanırsın çok şey giydin" dedi ona baktım sustu ve güldü.


(Zümrüt'ün elbisesi)

"Aha bu, bu işte bu çok güzel oldun!" Diye bağırdı "tamam bağırma" aynada kendime baktım güzel olmuştum gerçektende. "Bende kendi elbisemi giyinim sen makyaj'ını yap okey" dedi eline elbisesini alarak "okey" dedim ona göz devirerek.

(İpeğin elbisesi)

İpeğin ayakkabısı
(Bu olmasa olmaz)


Zümrüt'ün ayakabısı
(Gerçekten olmasa olmazdı)

Aynada kendine bakıp tebessüm ediyordu ipek "ay çok güzelim ya" dedi, makyaj masasına oturdu ben makyajımı yapmıştım saçım uzundu o yüzden dalgalı yapmıştım ipek'te şık bir at kuyruğu yapmıştı.

"Hadi çıkalım saat altı buçuk olmuştu bile" dedim ipek çantasını alıp "dur hediyeler" dedi ipek "arabada ya" dedim "ha doğru" dedi kabanımı alıp giydim, ipek aşağı indik arabaya bindik ve sürmeye başladı yol boyunca konuştu konuşmayı seviyordu bense sevmiyordum ama onu dinlemek gayet güzel oluyordu.

Arabayı dışarda duran adama verdik ve içeri girdik içerden müzik sesleri geliyordu ortam pavyon gibiydi içeri girdik ve karşımıza Kürşat çıktı "hoş geldiniz" dedi "hoş bulduk" dedim ipek etrafa bakıyordu ortam kalabalıktı çoğu okuldandı "hadi şöyle gelin size masa ayarladım" Kürşat'ın bizim için ayarladığı masaya ilerledik ve oturduk ipek etrafa bakıyordu.

İpek dans ediyordu ben önüme gelen limon suyunu içiyordum arkadan birisi omzuma dokundu "selam" dedi baktığımda hocamdı ayağa kalkacaktım "otur otur bende otura bilirmiyim" dedi "tabi buyrun" dedim "ee galiba sen dans etmiyorsun" dedi bana bakarak "hayır yok ben dans etmiyorum şuan belki...sonra kafa dağıtmak için ederim" dedim elime limon suyumu alarak. "Zümrüt kalksana dans edelim ya hadi" ipek elimi tutup beni kaldırdı arkadan eşlerin dans edeceği bir müzik çalmaya başladı birisi geldi "selam ipek dans edelim mi?"dedi ipeğin sınıfından Tugay "aa Tugay...edelim tabi" ipek beni bırakıp dans bistine gitti bende ayakta kaldım tam yerime oturacakken "eşin yoksa dans edelim mi...tabi senin için sorun değilse" dedi hocam bana bakarak elini uzattı elini tutum ve beni biste çıkardı çoğu içki içmişti ipek'te bile. "Elbise çok yakışmış" dedi, elini belime atarak diğer eliyle elimi tutup boynuna sardırttı kafamı kaldırdım ona baktım gözlerini gözlerime dikmişti belimi kavrayıp beni kendine daha çok yaklaştırdı hocamla bu halde olmak çok garipti ama kafamı onun göğsüne yaklaştırdım elini tamamen belime sardı sanki başka birisi beni onun kollarına bırakıyordu. "Gitmek istiyorum" dedim ondan uzaklaşmak istedim "gidelim o zaman" dedi ona baktım kaşlarımı çattım ve "bırakırmısınız" dedim "hayır" dedi ona baktım ve "bırakırmısınnız... lütfen" dedim "tamam" dedi ve bıraktı ondan uzaklaştım sarhoş olan ipeğe gittim ve onun kolundan tutup dışarı çıkardım "napıyorsun kızım dur ya"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sizce bölüm nasıldı?

Oy vermeyi unutmayın.

baharwold takip edin sevinirim cannar

Kocaman öpüldünüz! 😘

Continue Reading

You'll Also Like

25.5M 908K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
921K 64.3K 37
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
4.3M 122K 41
054* ***: benim seninle sevişme 054* ***: pardon antrenman yapma ihtimalim nedir? - : kapak tasarımı için @gokbuttired 'a çok teşekkür ederim.<3 :
133K 7.3K 50
Anneannesini görmek için gittiği şehirde üsteğmen Göktürk ile karşılaşan Efsun hiç beklemediği gerçeklerle de karşılaşır ___ " sen benim hayatımda h...