Minden egy meccsen kezdődött

By ilovethisbravertz

433 25 2

Aurora Brandtnak van egy lánya. Foci rajongó úgy mint az anyja és az apja. Ám a lány még mindig nem tudja ki... More

1. Rész || Havertz...
2. Rész || Megér egy új esély?
3. Rész || Ismerkedés + Halloween este
4. Rész|| apa lánya nap
6. rész || Közös karácsony

5. rész II Karácsonyi vásár

59 4 0
By ilovethisbravertz

(Kai Lukas Havertz szemszöge)

December 23

Eltelt szinte 1 hónap azóta, hogy Auroráéknál aludtam. Hogy felkavart bennem valamit Emily viselkedése? Igen. De nem rosszból hanem inkább jó irányba. Megszerettem a saját gyerekemet és ahogy én értelmezem, végre ő is megszeretett engem. Hát nem csodálatos? Ma nyílt London legnagyobb karácsonyi vására. Először arra gondoltam, hogy elmegyek Massel és Chillyvel de egy jobb ötletem támadt! Tudom Aurora dolgozok és Emily is az oviban van de mi lenne, ha pénteken jönnének, nálam aludnának, szombat reggel elmenénk a vásárra majd este elhívnám őket a Premier League játékunkra és vasárnap délben csak mennének el! Ugye milyen jó? Mondom én! Amúgy ma szerde van és pont hogy edzésre kell mennem szóval indultam is

*Edzésen*

-Ayoo Havy! Van kedved velünk elmenni a karácsonyi vásárra?-kérdezte Mase. 

-Ez volt az első ötletem de bocsi bro, a családommal megyek!-jelentettem ki büszkén.

-Melyikkel is? Hisz van vagy kettő.-hülyéskedett Chilly.

- Aurorával és Emilyvel.

-Awww de édes! Figyelj Kai!-komolyodott el Mase.- Egyet nem mondtam el és az az, hogy az utolsó meccsünkön én ugye találkoztam Aurorával és Emilyvel, hogy neki adjam a mezemet. Mind a kettő lány csak is a legjobbat érdemli meg Kai és remélem,hogy ezt te is tudod! Aurora így is már sokat ért el az életében és látszott, hogy jó lenne neki már egy pihenés. Nem az a lényeg. Ha össze is jönnél vele. Újra. Ne törd össze a szívét, mert nem érdemli meg. 

-Tudom. De akkoriban 19 voltam. Csak most kezdődött a karrierem. Nem tudtam, hogy mit tegyek. Valahol bent nem is haragudtam Aurorára. Nincs is mire de te még nem érezted át azt az érzést amikor van egy barátnőd aki terhes de te nem akarod otthagyni a focit. Igen elhagytam de bánom. Minden áldott nap azt remélem, hogy Aurora írni fog és azt mondja, hogy Kai hiányzol nekünk vagy ha nem az akkor csak azt mondaná ,hogy "Igen, adok egy második esélyt de ne cseszd el!" Olyan jó lenne. Így hogy megismertem Emilyt, megtudtam mi várna rám ha összeköltöznénk vagy mit tudom mi. Egy kicsit félek, hogy rossz apa lennék/vagyok de tudom, hogy Aurorával ezzt átvészelném.-Azta! Hát lelkiztem egy kicsit a srácoknak.

-Azta Bro... Te tényleg szerelmes vagy!-jelentette Chilly aki jelenleg "szingli" de tuti hogy titkolja a barátnőjét előlünk.

Jó, lehet megint beleszerettem Aurorába és nem fogom ezt a barátaim elől titkolni. Nem is terveztem. Csak hát... Nekik csak az a bajuk, hogy hogy kerüljenek be az első 11-be amit meg is értek, mert senkinek sincs fix helye. De én sose hallotam őket barátnőkről beszélni. Az edzés teljesen normális volt, habár mi mind hiányoljuk Thomast. Ő nála edzünk, játszunk, beszégetünk de legfőképpen edzünk és készülünk a meccsekre. Potter barátunknál meg edzés kaja edzés és majd reméljük, hogy nyerünk. Sosincs  rendes alap taktikánk. Graham mindig kitalál valami újat és ha az nem jön be akkor kitalál még egyet és így tovább. De amíg Potter nem nézett addig mi játszottunk. Heheheh Gangster gang!Nem mondom azt hogy az edzései rosszak csak na. Megszoktuk Thomas rendszerét és azt szeretnénk játszani csak sajnos nem mi vagyunk itt a főnökök. Jó is lenne! Edzés után elmentünk az ötlözőbe mindenki elment tusolni. Én gyorsan felöltőztem és indultam haza. Jule megkérdezte, hogy lenne-e kedvem Fortniteozni de lemondtam. Elhatároztam, hogy kitakarítok mielőtt Aurorájék megjönnek pénteken. Hogy tényleg eljönnek-e? Jó kérdés, mert még meg se kérdeztem. Tipikus Kai Lukas Havertz, mi? Akkor itt lesz az ideje, hogy írok neki!

K: Hali! Tudom te is dolgozol és Emily is oviban van de nem lenne kedvetek pénteken átjönni hozzám? Arra gondoltam, hogy elmehetnénk közösen a londoni karácsonyi vásárra és mivel delután meg van egy premier league meccsünk, eljöhetnétek oda! Na hogy tetszik?

A: Szia kai! Szerintem nagyon jó ötlet és szerintem Emily is benne lenne!

K: Az szuper, akkor ez mit jelent?

A: Van egy vendégszobád?

K: Van de nem engedem, hogy ott aludj!

A: Akkor?

K: Mind a hárman egy szobában fogunk aludni:

A: Azta... ez kedves tőled. De tényleg nem zavarnánk ha jövünk?

K: Dehogy!

A: Rendben akkor találkozunk pénteken.

Ezzel Aurora lezárta a beszélgetést és uuuu jönnek. Oké ez egy kicsit gyerekesen hangzott de nagyon örülök, hogy láthatom őket. Tényleg jóvá akarom tenni mind azt amit elcsesztem. Najó most komolyan megyek takarítani!

(Aurora Brandt szemszöge)

Mit is mondjak? Egy kicsit meglepett azt, hogy Kai elhívott minket Londonba. Nem számítottam erre. WOW. Főleg amikor mondta, hogy aludhatnánk mind a hárman egy ágyon. Elférünk mi egyáltalán? Csütörtök van, gyorsan elmentem a lányomért az oviba és pont mikor hazaértem, jött Caro is. Nyugalom én hívtam át, hogy pletykázzunk. Jó rég óta nem csináltuk ezt szóval miért is ne? 

-Mesélj mit tett megint ez a Havertz gyerek!- kezdte a beszélgetést Caro

-Ne bántsd őt! Jó ember ez a Kai focista.-mosolygott Emily

-Hogy hogy? 

-Mert kedves.-Ezzel Emily el is ment a szobájába és Caro csak csodálkozva nézett rám.

-Beteg?

-Nem. Ugye meséltem, hogy itt volt Kai és elvoltak egy napja együtt. Még mindig nem tudom hogyan de valahogyan elvoltak. Miután Kai elment, lelkiztem a gyermekemnek.

-Miért? Ő még csak 5 éves!

-Agh tudom! De tudnia kellett, hogyha látom hogy Kai kihasznál minket akkor hagyom őt. Mert ő nekem elmondta, hogy ő úgy érzi,hogy Kai az apja lenne.

- Túl jó nyomon jár.

-Épp ez a baj és az se könnyíti meg a helyzetett, hogy Kai elhívott minek Londonba. 

-Mégis miért tenné?-Értetlenkedett a barátnőm.

-Karácsony vásár+ Premier league= a család együtt van. De van még 2 dolog amit nem értek!

-Na mi?

-Emily beszélt nekem, hogy Kai valamit megígért neki de nekem nem mondta el. Tudni szeretném és a második, hogy amikor megkérdeztem Kait,hogy van-e nála vendégszoba azt válaszolta hogy "van de aludhatunk mind a hárman egy ágyon hisz egy család vagyunk"

-Hogy tessék? Ennek minden rendben van az összes agysejtjével?

-Nem hiszem de ő ilyen Kai Lukas Havertz.-nevettem.

-Ide figyelj Aurora! Bejössz Kainak és ez már túlságosan feltűnő. Sose bírtam ezt a Havertz gyereket és sose fogom bírni de ha megint megbánt! Én fogom személyesen összetörni a szívét. Megértetted?

-Azta!

-Mondom MEGÉRTETTED?-igen, Caro lehet néha elég fura. Mint pl most.

-Igen igen.

-Akkor jó!

Nem csak Kai szokott lenni a témánk. Más is. De azok olyannyira titkosak, hogy inkább szót se ejtek rólunk.

*Timeskip péntek*

Péntek délelőtt van. Amíg Emily oviban van, én addig bepakoltam a bőrőndünket, gyorsan vettem jegyet a vonatra és rendet ranktam a lakásban. A főnőköm nagyon nehezen adta meg nekem a szabadnapot tudván "keveset dolgozok" ami nem igaz. Eddig nem jött egy panasz se rám, hogy nem végeztem jól a munkámat. Ebéd után elmentem a lányomért aki hálálkozott nekem,hogy ma nem kell neki az oviban aludni. Utálja az ilyen dolgokat amit meg is értek hisz se én, se Kai nem szerettük az alvást az oviban. Ott ha kinőtted az ágyadat, nem kapsz újat. Az már a te bajod hogy növekszel. A vonaton UNO-ztunk de Emily gyorsan bealudt. Ha nem oviban akkor legyen már vonaton. Megkérkezve Londonba gyorsan felkeltettem az álomszuszékomat és kerestük Kait. Elég nagy volt a vasútállomás erre 1ö másodpercen belül észrevettük őt. Eléggé magas fickó, mit várunk el itt? Először odajött Emilyhez és megölelte aztán hozzám jött és megpuszilt. Útközben hallgatuk a lányunk éneklését ami MÉG nem a legjobb de már most imád rádiót hallgatni. Kaihoz érve csodálkoztam, hogy egyedül de egy villában lakik. Jól olvastátok. Nem ház hanem szinte egy VILLA! Jó mit is képzeltem. Focista. Néha tényleg elfelejtem,hogy ő azért pénzt kap, mert focizik :) Amúgy ha hiszitek ha nem de eskü tiszta volt az egész lakás. Nem ezt vártam el de így most kellemesen csalódtam. Gyorsan leraktuk a táskáinkat és mér nem is pazaroltuk az időnket. Elvégre az a tervünk,hogy elmegyünk a karácsonyi vásárra. Oda megérkezve az első dolog amit meghallotunk az a Whamtól a "Last Christmas" című dal volt. Én is Kai megfogtuk egymás kezét és elkeztük énekelni. A lányunk mutatott egy karácsonyi szivecskére amire rá lehetett írni bármit amit akarsz és hazavinni. Persze én gyorsan meg is vettem ,mert szerintem is egy nagyon jó ötlet volt. Ide oda járkáltunk és mindig találtunk valami vicces vagy cuki dolgot. Kai vett mindig nekem valamit és én neki. Csoda, hogy nem vitáztunk de karácsony a békéről szól! Sokat gondolkoztam ezen de most végre kinyőgtem.

-Lenne kedved holnap velünk töltened a karácsonyt? Van karácsonyfánk, díszítésünk szóval minden van! Mármint ha van időd!

-Aurora, ne hülyéskedj! Rátok mindig van időm! Amúgy örülök, hogy itt vagytok!

-Mi köszönjük a meghívást!

-Nincs mit!

Körül néztünk mindenhol, Emily találkozott a mikulással és csinált vele képet. Oyan boldog volt ezután, hogy nem is tudtuk letörölni róla azt az óriási mosolyt az arcán ami volt. Amikor hazaértünk Kai gyorsan felöltözött Chelsea cuccba és el is viharzott. Sietett. Emily felvette a Mase általl megkapott mezet és lassan de már mi is elindultunk Stamford Bridge felé. A hangulat mint mindig pompás volt. A játék is nagyon érdekes volt. Chelsea vs Man United. Chelsea ma nagyon jól játszott. Főleg Kai. Lehet ez azért van, mert tudja, számára itt vannak a legfontosabb emberek vagy csak bizonyítani akar a világnak. A lényegében Chelsea nehezen de nyert 2-1 United ellen. Büszke voltam az egész csapatra hisz ez volt az utolsó játékuk ebben az évben. Miután szinte minden fan elment, mi lementünk a játékosokhoz. Ott volt Kepa, Chilwell, Mase, Kai, Trevor, Sterling meg elfelejtettem de Reecy is! Mindnekinek gratuláltam míg Kai oda nem jött hozzám és megcsókolt. (Masenél volt Emily de mind a ketten észrevették) 

-Tyűha! Ez nem semmi Havertz! Végre megcsinálta!

-Mit csinált meg?-Nem értette Emily

-Nos. Kai valamiért nagyon szereti az anyukádat és azt tette amit azok tesznek amikor tetszik nekik valaki.

-Szóval egy puszi?

-Valami olyasmi csak jobb!

-De Kai mindig szokott puszit adni anyának!-Értetlenkedett tovább Emily.

-Majd ha felnősz, megérted!-zárta le ezzel Mason a mini vitát.

-Aurora Brandt! Lennél a barátnőm?

-Szívesen!-Ez jött ki a számon amikor Kai újra megcsókólt és mostmár az egész csapat elkezdett gratulálni nekünk.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hali! Na itt van a mai rész amit ígértem 23:16 még ma van hahaha. Nem tudom ki nézte de én ma egy kicsit elkeseredtem a meccs miatt de valahogyan sikerülni fog! Bocsánat ha vannak helyesírási hibáim... A gépről írtam és még mindig  nem vagyok biztos, hogy hol milyen betű van :(

Pusziiii

Continue Reading

You'll Also Like

6.1K 316 45
Vajon milyen a szerelmes élet? Jó kérdés!Ha minden jó és szép de mégis valaki közbe szól de miért? Ez az első storym.Probálok érdekes dolgokat írni d...
36.5K 865 34
Ha akkor nem utazok Angliába talán sosem találkoztam volna vele. Vele aki Mason Mount. A Chelsea labdarúgóklub középpályás játékosa. De mi történik h...
6.9K 751 38
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
91.4K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...