A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

Az új suli (+16)

18 0 0
By Imzsuzsi89

                                           Jack és Nathan:

                                          Jack ébresztő gyanát véletlenül megrúgta Nathan aki a hasáig felhúzta a térdét és arcon meg nyakon simogatta Jacket és meg is csókolta Jack elmosolydott az ágyon átölette az Újjbrgyeivel elkezdte simogatni Nathan hátát és csókolgatni is aztán lassan mosolyogva elásította magát még utoljára megcsinálta aztán megkersete a pizsama nadrágját és felsőjét belebújt a mamuszába felvette a köntösét és megborozlta a haját elment a fűrdője felé de megint érezte hogy megint valami jön fel és elkezdet hányni de most sorzotban tízszer aztán pókjárásban hátrálni kezdet az ajtóig és mélylevegőket vett ötperc után felállt és a csapnál ki öblítette a száját.

- No ez már rekord csöppség eddig  kilenc volt de most megdöntötted a csúcsott de apa így is nagyon szeret!- Nevette el magát úgy hogy a vámpír fogai is kilátszottak.- No mindegy ma úgy is suli van nem tudom mért nem engedi anya hogy nyomozzak de azért titokban tovább csinálom.

- Tessék???? Most komoly????- Az asztalnál Nathan ledöbbenve köpte le narancslével Jacket mikor látta mellett a táskáját és benne a tanszereit.

- Igen az anya sulis próblémák miatt átíratot az egyik Upper East Sidiei gimibe már két barátom is van meg egy kötelezőm társadalom Ismeretből valami nyár sorozat egy hetem van kiolvasnom és élmény beszámolott írnom belőlel és föciből is felhúznak hogy jó jegyet kapjak.

- Bakker ez komolynak hangzik biztosan tele van próblémás diákokkal.

- Nem most csak olyanok vannak ott, mint én vagy te akire nem tud rá vigyázzni a szüleik esteleg sokan vannak testvérek vagy, mint mi van gyerekük és csak most tud a kicsire vigyázzni valamelyik szülő.- Mosolygot Jack hajolt oda Nathanhez és csókolózni kezdtek aztán a pirítóst egymás szájába adták és röhögtek.- No mennem kell mielött elkések mhhh irodalomról ami dupla lesz és még a Strab. szeretnék beugarni reggeli ittókáért meg ebédért tényleg ezerbocs szivem majd délután találkozunk a randin!

- Jack mielött mennél ez a tiéd!- Nathan Spontán letérledt és a konyhapult fiókjából először elővet egy dobozt aztán kétt jegyet.- Jack Addams tudom hogy most már nem járunk egy iskolába de azt szeretném mondani hogy eljössz velem az iskolaibálba és leszel a báli jegyesem is?- Jack a szájához kapot a két tenyerével és Nathan nyakába borúlt hogy a két térde szinte Nathan felsőtestéig ért és örömében hátúlról a levegött rúgdosta és a nyakát ölegette jómélyen.

- Persze hogy igen hogy jövök és ez a gyűrű gyönyörű!!!!!!- Megfogta Jack Nathan aracát és jómélyen elkezdtek csókolózni.

- No a bál és Isla ja ha senki semme ismerné a kiscsajt három órán is padtárscsajom azt hittem öribarik leszünk ja nem majd kedves ,,rádió" vagy ,,stearming" hallgató megtudod hogy mért nem egy mert plázacica és úgy is öltözködik és -e miatt ja csak korábban megy el ;kettő egy drogos piás kurva Adam Peterson és Luke Dukes táraságából ne is beszéljünk Jexről ők hárman folyton együtt lógtak a suliban és azután is ja hogy Adam meleg na erről késöbb.- Jack erre felkapta a fejét és nagyokat pisslogot egy ujabb pullover felvétele közben  és sétált sőt rohant kifelé mert Aaron anya megigérte hogy őt meg a fiát beviszi ma közben neki rohant Adamnek aki mosolyogva felsegítette.

- Ezerbocs Jack nem vettelek észre épp két nagyon nehéz matek házit csinálom csak épp lerohanok a konyhába egy kis nasiért.- Ment el Jack mellett Adam és Jack belátott Adam szóbájba és egy meztelen lány integetett neki ő meg vissza ő meg falfehéren ment a dudda szó után hogy Adam ne vegye észre a garázson keresztül de rájött hogy a táskája meg lent van a nappaliban így gyorsan lerohant át a nappalin ki azon az ajtón de nem vette észre milyen hangosan csapta be közben.

- Jack? No hagyjuk... Adsion hmmm jön a fini reggeli tesókám!

Jack és Aaron:

- Olyan szótlan vagy Jack főleg hogy te valamit láttál!- Verte hátba az edzésen Aaron Jacket amig vártak az edzőre mert épp a papírmunkát intézte mert Jack volt szíves hazudni arról hogy hát igen kipróbálta a pompomsidit de csak fogadásból az előző sulijában mert valojában ott is ugyan ezt űzte meg mellette atlétikázot is azon belül távol és hármast úgrot meg benne volt a suli focicsapatában is hogy eltereje arról figyelmét hogy ő meleg de nem sikerült.

- Izé ő hagyjuk csak egy lányt láttam valahol egy olyan valakinél aki állitólag meleg semmi de tényleg!- Nézet maga elé Jack és porolta a földet az ütővel és volt ami a zoknijára ment de volt ami a cípöjére de nem zavarta.

- Ki ez a srác? Helyes legalább?- Kuncogta el magát Aaron közben egyik kezéből a másikba hajígálta a labdát aztán mutatta Jacknek hogy a válláig emelje fel az ütőt aztán odahajította a labdát és Jack visszaütötte.- Hmmm világbajnok ütés újonc!

- Kösz! Amugy ő Adam Peterson és rövid ideig jártunk hát nem is tudom ha neked bejönn a nagy szép zöld szem olyan tipikus angol arca van pedig amereikai vagyis ő azt mondja magáról.- Nevette el magát Jack annyira hogy nevette észre hogy nem vette észre hogy kilátszátsznak a vámpírfogai.

- Fogaid nem fogsz megharapni?

- Ohhh bocsi de nem eszem ágában sincs megharapni téged ha épp nem harapott meg egy gonosz vámpír és nem mérgezet meg vagy nem haldokosz.- Ment közel Jack Aaronhoz cserélt vele helyet húzta fel a kesztyüt és most ő hajítota el a labdát és most Aaron ütotte vissza és röhgötek ezen aztán mielött helyet cseréltek volna megjelent az edző és félre hívta Jacket szélesmosollyal az arcán.

- MR Addams most mondták hogy a Baysben te voltál a csapat legjobbja profi szintre is mehetnél sőt sport ősztöndíjra is van lehetőséged az egyetemre.

- Köszön edző, uram de izé én nagy álmom hogy egyszer Holywoodban híres színész legyek ez csak a hobbim az ikertesóm vett rá hogy próbáljam ki nem tudtam hogy ilyen jó vagyok benne sajnálom de tényleg.

- Miótta űzi?- Simotta meg Jack haját az edző Jack elmosolydott.

- Féléve csak a sport nem az én világom tényleg összintén sajnálom de most szeretnék az edzésre koncentrálni visszamegyek!- Kacsintott Jack mosolyogva és az ujjaival is.

- Ez báli eljegyzési gyűrű?

- Igen Baysben tavaszi bál lesz és a fiúm eljegyzet és vele megyek oda, ha nem baj?- Forditotta vissza a nyakát és tovább mosolygott Jack és közben maga elé tartotta a karját.

- Attól füg mikor lesz.

- Március negyedike ha jól tudom az volt a jegyre írva.

- Sajnálom de nem aznap jövünk haza repülővel Dallasból edzőmecsről.- Jack mérgébe eldobta a Kesztyűt

és a labdát odarohant a padhoz és Szétterpesztett lábabbal leült és maga elé nézet aztán felfelé.

- Addigra fog látszani a kibaszot pocim is így nincs értelme játszana azon a kibaszot mecsen szinte az első trimeszeterem végén leszek akkor!!!!!- Kivette a sporttáskájából a mobilját és rögtön felhívta Livet.- Vedd fel a fenébe már! Szia! Gáz van!!!!!!

- Szia! Mi nagy gáz?- Mondta hidegvérűen Liv a vonal másik végén és ott ült mögötte a leláton.

- Az... Ez visszhangzik hol vagy?

- Mögötted!- Jack megfordult és Liv integetett neki és mutatta hogy tegye le és jöjjön fel Jack lerakta felállt és elcuccolot és felment mérgesen és mikor felért ledobta a cuccait maga elé és megint ugyan úgy ült le, mint az ellöbb de most az egész arcát a tenyerébe temette aztán felfelé simította és megsimogatta a haját aztán megrázta.

- A rohadás edző nem enged el a tavaszi bálba Nathannel pedig megvette a jegyeket és el is jegyzet helyette mehettek Dallasba mi a francot képzel hogy háromhónapos terhesen majd beasballosni fogok egy edzőmecsen amit azt sem tudni hogy meddig tart!!!!!- Sírta el magát Jack és mérgébe rámolta ki a táska tartalmát és pihenésként folytatta a kazettát.

- A legeljén tényleg, de tényleg barinők voltunk Isla Murphy de suliban én naív nem hittem a pletykáknak hogy te vagy maga az ír ördög te mindenkit ki beszéltét a háta mögött sőt addig vitted hogy nekem drogot tettél a tásákmba hogy ne bukj le a zsaruk elött akik csak az éves elenörzést végezték.- ,,Hmmm valaki itt nagyon is drogozik!" nevette el magát ördögien a félévvel ezelöti Isla ,,Isla nézz már rám én hogy babát várok eszednél vagy????" ,,Attól a balfék buzi Jack Addamstől ja igen szeret furulyázni!!! Ja hogy te ezt nem tudtad!!!! HAHAHA!!!!! Leszbika!!!!!!!" Jack ebben a pillanatban összerámolt és zokogva elrohant be egy kisházba a pálya mellett és bezárta magára az ajtót belüről és leült egy fotelba felhúzta az egyik térdét alul összekulcsolta a bokáját és beletemette az arcát.

- Bárki is vagy most kurvára hagyjál egy picsa miatt bőgök!!!!!!!- Jack hallóta hogy koppognak meg hogy nyitják a zárat.

- Jack én vagyok az Cam! Jeszusom te aztán kiakadtál ez durva!- Ment oda lassan Cam és ült le vele szembe a másik fotelbe nyújtotta ki a kezeit és nézet Jackre szomorúan simogatta meg a felhúzot lábának alsó részét.- Tudom hogy a kazi, nono ki az?

- Isla Murphy azt mondta rám hogy buzi ez a leggonoszabb csúfolodás a világon meg undoríto is ha ezt mondják egy melegre!- Nézet föl Jack nagyon könnyes arccal Jack Camre elerszette a bokáját felállt és véletelnül neki ment egy rozoga fém szekrénynek és a lábfejére eset egy rozsdás fémdoboz.- AUCH!!!!!!!!- Jack próbálta visszarakni de kinyilt a kezébe tele volt tasakokkal meg fényképekkel amin a suli és Bays sportoloi voltak lefényképzeve vagy az ottani csajokkal esteleg kurvákkal négyen Jacknek megakadt a szeme.- A kurva életbe nem hiszem el ebbe mi a fasznak ment bele életem három ismert csaja Auti, Lucy és Emma!!!!!- A negyediket elrakta a táskájba és tovább nézték a képeket és aztán pakolták össze és rakták be Jackhez aztán rohantak ki és át a pályán a zuhogó esőben be az öltözbe.- Cam ezek a tasakok mik?

- Ne hangosan haver!!!!!!! De ezek drogok itt is meg a Baysben is a sportoloknál ez a menő meg pompomsoknál és színjátszosoknál ne mond hogy te nem vettél be vagy nem kínáltak engem igen be kellj hogy valljam az őszíntét hogy drogoztam is ez a beavatás itt tavaly volt egy házibulin volt itt így zajlik.- Súgta oda neki és dobta vissza neki a drogot Cam Jack elkapta és visszarakta és nézegetni kezdte a meghívot amit tegnap kapott Cam és Aaron egyik haverjától.

- De hát terhes vagyok! Nem drogozhatok! Akkor ez a buli egy átverés?????

- Az... Tessék? Én úgy tudtam hogy te fiú vagy!

- Nem! Az igazi nevem Jacklyn!

                                  A suli után:

                                 Jack nem tudta kiverni a fejéből hogy átverték a bulival de ő visszont nagybetükkel elszeretett volna menni ahogy meghívon is állt plusz egy fővel amit egy titkos kódon de Camnek kellet leadnia egy volt az igen kettő meg a nem és ő az egyet adta le így vihet egy kiséröt de bárik három, sporotoló négy ő a hármat adta be szóval bárki így sokáig vagyis egy teljes napig azt hitte hogy nyugottan elmehet de így retteg hogy mi lesz meg hogy mondja el Nathanek.

- No a kis kurva csak folytatta az egészet mikor nagyobb lett a hasam átment TLCbe és közölte hogy túl vagy bizonnyos kilón és elküd megmütettni én meg majd elsüllyedtem szégyenben.- ,,Baszd meg hagyd abba terhes vagyok és nem kövér!!!!!!" ,,Kap be drogos dagat Texasi kurva még hogy te terhes ne röhögtes már te bulimiás leszbikus boszorkány!!!!!" ,,Hogy mi?" ,,Na ja az exed meg egy buzi anorexiás furulyázó ha jobban nem érted a faszokra bukik leszbikus pina nyaló!"

- Te szókimondó kurva!!!!!!!- Verte Nathan szeme látára az asztalt az egyik kínai gyors éttermben Jack míg várták az éttelt hogy kihozzák nekik.

- Héj, héj héj!!!!! Nyugi!!!!!! A kazik egyre jobban kezdenek felzaklatni ne csináld a fesztivált nyilvánosan! No mesélj a ma buliról!- Csipította Nathan Jacket és az egyik tenyerével megfogta a remegő csukloját a másik tenyerével meg simogatni kezdte Jack öklét.

- Hát kurvára nagy átcseszés az egész beavatás lesz ami az lesz hogy ezek lesznek.- Jack belenyúlt a táskájába és az asztal allatt mutatta Nathanek a drogot.- Nem tudom milyen formában lesz de addnak nekem belőlel és...

- Mi a???? Na jó mivel ma még a buli ellött vizsgálatod lesz Livvel ő mondta hogy a bálnak annyi de szerintem a gyűrűt őrizd meg mindegy mível én már betöltöttem a tizennyolcat így ha véget szeretnél vetni a terheségednek akkor én ott leszek és aláírom beszéltem anyukáddal tud róla ha ilyen lesz most pont ez a helyzet Jack!

- Nathan nem is tudom én szívem azt mondja hogy igen túlfiatal vagyok az egészhez és meg de a józan ész meg hát nem hogy nem meg tudom csinálni majd ott átbeszélem vele és ott van Layla aki a lányom és igen tudom hogy fel tudom nevelni egyedül de ez nem is tudom.- Harapot bele a húsba amit végre kihozotak de nem érdeklte inkább csak a mainap remélte nem lesz rosszabb és könnyek szöktek a szemeibe.

                                     Livnél:

- Mélylevegő szívem semmi gond még fiatal vagy tizenhat leszel pár nap múlva lehetsz még...- Simogatta és a homlokát csókolgatta Nathan kint a vároban Jacknek épp várták hogy szólitsák Jacket mert már maga a vizsgálat meg volt de hogy hol van maga hely hogy megcsinálják még nem tudják csak az ídőpont van meg jővö héten szombaton lesz.

- Terhes ezek után nem tudom félnék újra az egésztől olyan boldog voltam az egésztől.- Ököllel takarta el az arcát Jack annyira zokogot Nathan a hátát simogatta.

- Te nem a terheségtől vagy voltál boldog hanem attól hogy szerelmes vagy és mindent elborít nálad a rozsaszínköd.

- Jack, Nathan beszélhetnénk veletek!- Állt mögöttük Liv de nem mert közeliteni hozzájuk.- Nathan te?- Nathan rázta a fejét válaszul.- Szóval több vagy...

- Tizennyolcnál nem vagyok végzős a Baysben mert visszabuktam tizenkilenc vagyok tegnap múltam és már külön élek és meg tehetem van munkám is és George a lakótársam ő a márciusban tölti a tizenkilencet igen ő az első fiúm de így jobb mert ő már egyetemista. TSSS!!!! Szívem!!!!! Oh elaludt!- Emelette fel a mélyen alvó Jacket és hogy ébren tartsa puszilgatni kezdte a nyakát.

- Hmmm valaki nagyon fáradt Jacklnykém hozd be úgy is ti vagytok már csak.

- Jó ok hozzom buli is lesz mondta hogy valami beavatás szerüség... Ide?- Lerakta egy ágyra a mélyen alvó fiút de a konnyei nem csökkentek az alvás allatt.- Ezek is lesznek ott drogok nem tudja pontosan a szerepüket de valamit csinálni kell ott velük ennyit mondot és én is ott leszek ezen az ott alvoson nem csak Cam de Aaron nem szűleivel étteremben leszenek nagyon elegánsban ő mondta még nekem reggel és igen az autó hátúljában ott volt két szmoking és egy gyönyörű ruha.

Otthon:

- No gyere ha nem szeretnél nem mész beszéltem Aaronnal elmehetsz oda is Jack!- Állt a lenti kis wc ajtajában Nathan és rázta a fejét aztán becsukta maga után az ajtot és bement és megfogta hátúról a hányó Jack haját és leguggolt mellé.- Ez ultra gáz hogy be akarnak drogozni beavatáskénk meg hogy jól be is rúgjál ez nem normális!

- Nem szeretnék menni Nath csak megszeretném ismerni a csapatársimat de Baysből rajtad kivül ott lesz még Jon is meg Lando is Mac is a volt csapatkapitányom fociban.- Törölte le a száját Jack és a bevit vízzel öblítette ki a hányás maradékát aztán felállt de megszédült és Nathan vállába kapaszkodot.- Jól vagyok, jól vagyok felmegyek kicsit elszelünk Laylaval közben tanulni fogok szentül ha meg már alszik tovább hallgatom a kurva szallagját.

- Jó Jack ez a te döntésed nem az enyém de ha bulin berúgsz vagy ha droghoz nyúlsz estleg engedik én nem állok jót magamért!- Nathan szigorúan nézet bele Jack szemeibe aki az ajkai harapot aztán becsukta a szemit kinyitotta és a újra és újra ezt csinálta.- Mi baj?

- Olyan, olyan , mintha megvakultam volna nem láttok semmit!!!!!!!!!!!- Remegve támaszkodott valahova Jack az pont a kanappé volt Nathan oda vezete és leülte.

- Jack te drogoztál ma?- Mire megszólat Jack mobilja és a szám az utcai lövödzésben meghalt Danijé volt Nathan felvette és három drogos és részeg fiatal volt először aztán egy gép.- Rohadj meg te szemét Jacknek szar napja volt szóval egy rossz személlyel kezdtél ki hagyd őt békén szarul van nem látt kap be te gép!!!!!!

- Ja hogy te Nathan Russell vagy az akutális pasija akivel tud kamatyolni vagy hogy te tudsz vele balfék add őt vagy a kertben veltek szemben álló fán a elsül az a bizonyos AK és megől vámpír méreg van benne olyan ami halálos MR Russell ha meg mind végig Jack nono jó fiú lesz akkor is elsül ma este Jacknek rossz fiúnak kell lennie, mint Nevvel az ágyban erről van bizonyitékom is küldöm magának.- És lecsapta erre jött ugyan erről a számról Nathanek egy videó és a látványtól kishián oda hányt szinte már Jack és Nev a pornói magaságokba voltak magába egyszer megkérdzte mi franc az a három bizbazos izé amivel Jack Nevet izgatja meg az a vörös izé a szájában melletük kinagyitotta.- A faszomat!!!!!!!!!! Ezek drogok!!!!!!!!!!!! Teljesen be voltak állva a felvételen!!!!!!! Jack a kibaszot életbe vagy egy tized másodpercen belül visszanyered a láttásodat vagy itt és most örökre doblak de úgy hogy el megyek veled de utána soha többet nem állok veled szóba!!!!!!!

- A fenébe már mi van?- Pisslogot kettöt Jack aztán újra látott és megnézte amit Nathan mutatott neki.- Na és Nevé volt én soha faszba nem használtam csak vele együt esküszöm.

- Jack te soha sem hazudtál szóval?- Nyomta tovább a videót hátha vall Nathan Jack mérgébe belevágott az üvegasztalba és darabokra tört.

- Oké a faszba már de nem mond el de a csapatban és színísek közt bevett a drog...

- Faszba Jack!!!!!! Miótta?????- Fakadt ki Nathan és véletelnül hátra nyúlt és újabb tasakokat talált de már zacskoban maga elé dobta és elsírta magát.

- Azt hiszem kilencedikes korom óta annak is az első negyed éve de most szeretnék leállni a kicsi miatt, de, de kurvára nem megy ma is vettem be nem is egyszer!!!!!

- Egy kibaszot kérdés...- Rúgta gyomorszájon Nathan Jacket és vágta hozzá a drogot.- Kitől vagy terhes?

- Nem tudom!!!!!!!- Tápászkodot fel és lökte a falhoz Jack Nathant és kicsavarta a mindkét kezét Nathan csak űvölteni tudot fájdalmában aztán abba hagyta földre fekte és a nyakát kezdte el először folytogatni aztán ezt folytatta a levegőben és ki is szerette volna tekereni a nyakát.

- FIAAAAAM!!!!!!!! Te miótta csinálod ezt???????- Űvöltötte le Jack fejét az anya aztán közel ment hozzá megmutatta neki de Jack nem törödött vele anya ellökte és Nathan a földre hullott és elrohant Jack meg megvonta a vállátt és elindult a szóbájába.- Most visszafordulsz édes kicsi fiam és elmagyarázod az egészet itt és most ha nem kapsz kétt akorát hogy a fal adja a másikat!!!!!!!!!

- Kap be buliba vagyok hivatalos és leszarom amit mondasz no szóval szia majd holnap délután ütközünk tsá mutter!

Útközben:

- Isla még akkor sem szállt le rólam mikor meg volt a kicsi no akkor bedühödtem.- ,,Ezt neked Isla Murphy" és elcsattant egy csók ketőjük között a nyílt folyoson ,,Rohadj meg leszbika én nem vagyok az kap be inkább megcsókolóm Adam Petersont pápá!!!!"

- Húh baszd ki ezt a jelent sort de megnéztem volna!- Jack maga elé nézve vihogot ezen egy jót aztán kishián neki ment a sötétben egy női alaknak.- Izé bocsánat nem láttam Liv mi a picsa te hogy mi van?

- Jack most szépen haza mégy és elmondod anyádnak hogy függő vagy mert a színisek közül ketten valótak a Baysből de ők mobil játék függök de te a farncba már drog!?- Vágta hozzá aznapi ujságnak a címoldalát ahol az állt hogy a Bays Beasball csapatának két játékosánnál is drogot is találtak Jack visszadobta és elrohant.- Kik ők?

- Trummy az egyik egy kibaszott végzős és Sheldon ő haramadikos igen és az első bulin amin tavaly voltam ők szerevezték!!!!!!!

Bulin:


Jack lepacsizot pár sráccal és tojt mindenre és egy üveg sör volt a kezében a másikban pár darab gumimaci amiben rejtett drog volt néhányban meg rövid ital.

- No Jack hol kisérőd?- Mosolyodott el Mac és verte hátba Jacket és lopott a gumimaciból.

- Alszik... Igaz a hír Trummyékról baszd ki nem hiszem el pont ők kurva jól tudtak titkololzni én ma otthon lebuktam először a pasim aztán az anyám és le is szedte a fejemet aztán most nőgyógyászom is rájött.- Súgott oda Jack.- Van némi... Ez egy beavattó buli nem élném túl ezt az új sulit.

- Jack nem beavató hanem jó az de nincs itt drog és jó kibaszott anyád szervezte le és ott áll mögötted és én a francba már mindet elmondtam neki sajnálom itt a vége az egyik legnagyobb álomdnak hogy az NFLben játsz...

- Ez egyben egy leszoktató is Jack nem normális ha egy kilencedikes fiú drogozik mert a többiek rászedik.- Ment oda Julia Jackhez és ivott bele a sörbe és simogatta meg fia arcát.- Te vagy már lassan másfél éve műveled és végig hallgatam amit Nathannel beszélgetél otthon azok egy függő szavai nem a fiamé.

- Igen ez az Addams lehet hogy kiválóan üt de ez!

- Jó most abba hagyni én vagy egy féléve nem nyúltam droghoz ,,anyag" meg csoki volt itt a táskám tessék itt egy fém doboz, Cam?

- Izé ja hogy az jövök!- Vették ki közösen a dobozot és az aszatlra tették és nyitották ki.

- Ezt nem hiszem el ez drog és ugyen ez volt otthon de...- Néztek hátra Jonra és Adamre aki hátul álltak és valamin röhögcséltek épp meg Jackre is mert tudták hogy rossz hazudozó.

- Jack, Jon és Adam baszátok meg drogtokat a picsába már otthon kisbabák mellett drogot tartotok rohadjatok meg!!!!!!- Julia mutatta meg nekik a képekkel együtt a drogokat.- Gyerekek sajnálom most nem anyaként vagyok itt kint vannak a többi rendőr mindhárman le vagytok tartoztava drog birtkolás csak Jon és Adam és drog birtoklása és kiskorú elleni erőszak és nemi erőszak vádja sajnálom fiam de amiket mondtál fordított volt köpöt Luke Dukes és a másik fiú is akit másik három fiúval megrúgdostál oktoberben és az apja is és az a másik kettő most bukot le ugyan így és most már nemi eröszkra bizonyték is van most vettem ki a táskádból ezt a fótót te szó szerint megtetted! Tudod mit szoktak ilyenkor mondani mondogasd magadban és fohászkodj a jó istenhez hogy neked legyen igazad és ne Luke Dukesnak!

- Julia!!!!!- Jött egy hang hátúról.- Enged el az exemet!!!!!

- Mért tenném? Nev?

- Igen a képen ő van de velem mi a durvább erőszkosabb szexet csináltuk és igen akoriban igen drogozot vagyis drogoztunk és meglehet hogy csak nála maradt és igen Luke tényleg megtette ott voltam pont végig kellet néznem sőt felvennem a rúgdosásos storyban is áldozat fentről néztem az apjával tanársegéd a Baysben és olaszban segítet mi ketten szedtük le róla őket.- Adta oda a mobilját megszeppenve Nev és mutatta a fevételek és Julia elnegedte a fiát de oldara borítva a fejét mutatva mindketönek hogy szálljanak be az autóba mert most meg van a terhelő bizonyíték is a fiúk ellen hogy az ő fia áldozat.- Jó beszólok ti maradjatok az autóban addig! Mi volt ez a félperces vakság? Nev...

- Ja!

- Kösz!

- A pánik lehetett hirtelen csak azt éreztem hogy szédülök és belekapaszkodtam Nathanbe mire észbe kaptam elment a szemeim világa és utána csak azt hallotam hogy Nath mondogat valamit és a pániktól elvesztettem a fejemet sajnálom anya átmenetileg elvették a gyógyszereimet hogy megnézzék hogy van -e benne dopping összetevő kedden visszakapom mert tudom hogy nincs ha nincs nálam ilyen vagyok tényleg sajnálom.

- Nos fiam ha csak egy roham volt és érzed hogy jön feküdj hanyat az ágyadon vagy ahol vagy és amit mondtak durvábbik esetben számolj el százig és vissza és ezt lassan mélylevegő véttelek közt. Nev nem baj ha mobilodat nem láttod olyan félévig?

-Nem baj csak a mocskok kerüljenek rács mögé és én is vállalom a felelőséget hogy felvettem az egész szart.- Nev szállt ki és hagyta hogy elvigyék.

- Fiam tényleg véget szeretnél vetni a terheségednek? Olyan boldog vagy most!- Julia engedte előre Jacket és puszilta meg az arcát Jack elkezdet könnyezni és bólogatni.

- Igen új suli a Beasball meg minden nem bírnám ki jővöhét szombaton lesz egy klinikán ezt szörnyen sajnálom Nathan írta alá meg te azt mondta minden estetőgére.

- Na jó ha haza érünk kap egy pofont Nathan ő csak az anya felőli nagynénjénél él és nem nagykorú hanem még egy tejfölös szájú tizenhat éves kamasz és Lolita nincs feldobva hogy ott él!- Jack erre elkezdet röhögni kishián be is pisilt ott helyben.- George meg csak heccelje Lolitát ő meg egy veled egyídős srác de már egy hónapja lakik ott és ő is abba a suliba jár ahova te! Szóval voltam Livnél széttéptem a papírt igen ma tényleg vizsgálatod volt és azt mondta ha Nathantől lennél terhes akkor ő egy igazi apa lenne mind végig a kezedet fogta és odafigyelt mikor kellet és nem ájult el, mint a kortársai Jack ő az igazi gimis szerelmed sőt lehetséges hogy örök.

- Ja hogy ez báli eljegyzési gyűrű semmi komoly elhívot de nem tudok menni Dallasból visszafelé fogok jönni aznap.- Dobálta a labdát Jack közben fel és alá.

- Délelött száltok le az edző rosszul tudta eltudsz menni vele akkor a...

- Igen a sport és a terheség nem Össze egyeztethető ezért döntöttem így...

- Ki leszel kérve szerdán és ott leszel a klinikán itt a papír ma írtam alá miután láttalak kint zokogni akkor tettem mikor bevitt Nath és az ökleidet szorongatta az nem alvás volt hanem elájultál nem bírja a tested még a terheséget majd ha ídősebb leszel nem ez volt az első ilyened...

- Beteg vagyok vagy csak...

- Nem tudni de szerintem csak túlfiatal még egy év kellet volna hogy elbírja az egészet ha meg beteg addigra már halot lesz a magzat...

- Neeeeee!!!!!!

Continue Reading

You'll Also Like

5.8K 171 7
Ötleteket adok ötlet nélküli embereknek :P Röviden erről szól egy Plotshop. Ha hosszabb dolgok/Információk/"Szabályok" érdekelnek olvasd el a "Plotsh...
9.4K 351 26
Egy este Rosa Sanchez, összetört szívvel kilovagolt a Feste Erdőbe. Ezzel elkövette élete legnagyobb hibáját. Az erdő közepén valaki vagy valakik elr...
38.7K 1.8K 33
Lassan húsz éve már, hogy a hatalmas fenyők és a mindig köd fedte newporti városban élek. Itt szinte mindig esik az eső, sose látni a napot és az eg...
2.3K 243 15
Kim Taehyung, híres operaénekes akinek minden pénteken este nyolckor előadása van. A fiatal férfi a huszas évei elején jár, egyedül él és mondhatni m...