Kpop oneshots

De flowrangie

135K 5.8K 1.8K

Just having fun in my safe place 🤍 Mais

Jeno-NCT
Yangyang-NCT
Haruto-Treasure
Win-MCND
Yedam-Treasure
Doyoung-Treasure
Jaehyuk-Treasure
Wonwoo-Seventeen
Seunghoon-CIX
Serim-Cravity
Theo-P1 Harmony
I.M-Monsta x
Byungchan-Victon
Sejun-Victon
Yoshi-Treasure
Kangmin-Verivery
Jinyoung-CIX
Keeho-P1Harmony
BX-CIX
Taeyang-SF9
Yuto-Pentagon
+18!!!Jackson-GOT7!!!18+
San-Ateez
Sunwoo-The Boyz
Moonbin-Astro
Sunghoon-Enhypen
Jeno-NCT
Lien-Mirae
Jungwon-Enhypen
18+!!-Changbin-Stray Kids-18+!!
Soul-P1Harmony
Eunwoo-Astro
Ten-NCT
Bang Chan-Stray Kids
!!+18-Youngbin-SF9-+18!!
Jinyoung-CIX
+18!!-Sangyeon-The Boyz-18+!!
Yoshi-Treasure
Yeonjun-TXT
Heeseung-Enhypen
+18!!-Tag-Ciipher-!!18+
-18+!!!!Jaemin-NCT-18+!!!!
Jay-Enhypen
18+!!!-Zico-Block B-18+!!
18+/16+(nemtudom)-Chani-Sf9-18+/16+(nemtudomtovábbrasem)
Taeyong-NCT
18+!!-Wow-A.C.E-18+!!
Ni-Ki-Enhypen
Theo-P1Harmony
Jaeyoon-SF9
-16+!!-Minhyuk-BTOB-16+!!
Sehun-EXO
18+!!-Hanse-Victon-18+!!
Beomgyu-TXT
Kang Daniel
Kio-T1419
Hyunjin-Skz
Eric-The Boyz
Be A Better You For You
Jungwon-Enhypen (PT. 2)
Soobin-TXT
Han Jisung-Skz
Johnny-NCT
Minjae-MCND
Minhyuk-BTOB
Renjun-Nct Dream
Jake-Enhypen
!!!18+-Ahn Toil-18+!!!
Seungmin-Skz
Jihoon-Treasure
Mashiho-Treasure
Ong Seongwoo
Jaemin-NCT
Jeongwoo-Treasure
Hyunsuk-Treasure
Taki-&audition boys
Yuta-NCT
Keeho-P1Harmony-Pt.2
Jeongwoo-Treasure
Hyunsuk-Treasure
18+!!!-Heeseung-Enhypen-18+!!!
Jaehyuk-Treasure
Jihoon-Treasure
Hanse-Victon
Ni-ki-Enhypen
Hanse-Victon
E-Chan-DKB
Leedo-Oneus
Heeseung-Enhypen
Junseo-WEi
Doyoung-Treasure
Sunwoo-Tbz
Sunwoo-The Boyz
Woobin-Cravity
Mujin-Kingdom
Heeseung-Enhypen
18+!!-Heeseung-Enhypen pt.2-18+!!
NCT Dream
Junhyeok-TNX
Ni-ki-Enhypen
18+!!-Jihoon-Treasure-18+!!
Enhypen
Lee Sangwon
Anton-RIIZE
Fuma-&team
Jeff-EPEX
Heeseung-Enhypen
Sohee-RIIZE
Mingi-Ateez
Wonbin-RIIZE
Mingyu-Seventeen
Wonbin-RIIZE
D1-DKB
Taeyoung-Cravity
Seungmin-Skz
Sungchan-RIIZE
Yechan-82MAJOR
Epex
Gunwook-ZB1
Hunter- Xikers
Jaehyun-Boynextdoor
Taesan-Boynextdoor
O.de-Xdinary Heroes

K-&audition boys

459 26 12
De flowrangie




-Utoljára kérdezem T/N-támaszkodik a széked karfájára az arcodba hajolva-Kihez tartozol?-nyúl állad alá egy ujjal, hogy felemelhesse a fejedet.
-Szomorodjál meg-köpöd arcon, mire egy-szerinte-jól megérdemelt pofon a válasz.
-Ha így játszol-veszi elő a selyem kendőjét, és letörli a szemhéjáról a DNSedet-Felőlem így is lehet-néz rád komolyan,majd egy hitetlenkedő, mégis szórakozott nevetést hallatva hagy magadra a karosszékhez kötözött végtagokkal.

Na és megint itt vagyunk. Ugyan abban a szituban. Egy újabb sikertelen szökés amit K ismét megakadályozott.


K-t,azaz teljes nevén Koga Yudai-t egy szerencsétlen véletlen folytán ismerted meg.Történt ugyan is, hogy az életed egyik legnagyobb és legfontosabb munkáját kaptad meg. Korea tolvajok által írt történelmében az igencsak felső rétegben foglalsz helyet. Baba korodban fogadott örökbe egy koreai házaspár, akik 2 saját gyerkőccel is rendelkeztek, azonban nagyon szerettek volna egy más származású gyereket, így esett rád a választásuk, és egészen Európáig repültek érted. Mindezt csak azért, mert az apád a Seoul-i maffiakartell fejese, és kellett neki egy olyan családtag, aki észrevétlenül tud majd helyekre besurranni, és ellopni a számára fontos megszereznivalókat. Gondolj csak bele. Húsz éves fiatal, európai lány, aki eltévedt a városban és egy véletlen folytán került rossz környékre...majd bumm...a dohányeladások tervezetei sehol sincsenek a maffia egyik hadiszállásának széfjéből. Minden, amire nevelőapádnak szüksége van a hatalma fenntartásához az általad hozzá kerül. A két bátyád Seungyeol és Daeyeol pedig mint apád jobb és bal keze tisztítanak meg előtted minden utat, ami keresztbe tenne neked a munkád végrehajtásában. Így nem sok vér tapad a kezedhez, de téged sem kell félteni.

Precizitásod, észrevétlenséged, bájod és okosságod miatt mindenki csak Puhapracli-ként emleget, mint a Csizmás a kandúrban a cserfes cicalányt. Kék szemeid, feketére festett hajad elől a két oldali fehér tincsekkel pedig méginkább rá emlékezteti az embereket.

Életed egyik legfontosabb munkáját kaptad: el kell lopnod az egyik banda vezére által megszerzett színarany koronát. Birtoklása fontos, mivel a marokkói királyságból elcsent királyi ékszerek legfontosabb darabja, és a gazdasági kapcsolatok kialakitásának fontos alapköve, hisz a koronáért cserébe apád sok előnyhöz juttathatja a kartelljét, ami rengeteg pénzt és lehetőséget ígér.
Itt jön hát a csavar a történetben:ezt mások is tudják, és mindent meg is tesznek azért, hogy övéké lehessen a becses ékszer. Ezért kell hát gyorsan és pontosan cselekedned.
Főleg mióta Seoulban felütötte a fejét egy új japán maffia banda fiatal...nagyon fiatal tagokkal. Korodbeliek akárcsak a vezetőjük, de pontosan senki sem tudja hányan vannak és mire képesek.
Ezekkel az információkkal indultál az expedíciónak, ami egy csúnya kudarcba fulladt. A kijelölt helyszínen nem csak a korona várt rád, hanem az &team is. Hiába voltál óvatos, és bántál el némelyikkel, a létszám fölény mégiscsak eredményesebbnek bizonyult ellened.
Ahelyett, hogy megöltek volna elhurcoltak magukkal, és egy szobába zárva tartanak fogságban azzal a szándékkal, hogy apádnak csak akkor szolgáltatnak vissza, ha meghagyja náluk a koronát a te életedért cserébe. 2 napja folyik a tárgyalás apád és az új banda vezetője között, aki idő közben igencsak megvetette rajtad a szemeit, és a fejébe vette, hogy bizony örökre az övé maradsz.







-Aljas nyomorult-csikorgod a fogaid között. Rángatva a kezeidet kezdesz el gondolkodni a következő lépésen. Az ablak rácsos, nem igen tudsz kislisszanni rajta ekkora dudákkal. Mi van a szobában? Asztal, ágy, billiárd asztal, komód...komód! Abban lehet valami használható.
A székkel nagy nehezen lábra állsz, majd egy elég elcseszett pózban mászol el a hatalmas tölgyfa gyönyörűségig. Lekötözött csuklóval próbálod kihúzni óvatosan a legalsó fiókot. Nagy nehezen sikerül is. Gumibot, bilincs, kötél, sokkoló. Nem a legjobb. Mi lehet a másodikban? Hát ez már nehzeebb menet..Akad is ez a szar. Nem túl jó. Más megoldás kell.
Leülsz a székre, majd megvizsgálod amennyire tudod. Fából van, nem könnyű de nem is a világ legstabilabb dolga. T/N gondolkodj...
Ha kitöröd a hátsó lábát, akkor tud elég élesen törni ahhoz, hogy elvékonyítsd a kötelet aztán szétszakítsd. Ha az ágyhoz ütöd túl hangos. És ha az elsőt magad alá töröd? Vagy oldalra? Akkor egy lábad szabad. Ez kell.

Hirtelen megvilágosodsz. Az adrenalintól zsongva teljes erővel hátra, majd magad alá húzva a lábodat oldalra próbálod feszegetni a szék jobb elülső lábát, ami egy jópár próbálkozás után sikeresnek bizonyul. Félig térdre zuhanva ciccensz fel, majd feltolva magadat ügyetlenkeded ki a másik lábát is a széknek, ami már darabosan törik így felsértve a vádlidat. Járulékos veszteség.
Zihálva térdelsz még mindig a székmaradványhoz kötve, azonba észbe kapva tápászkodsz fel. Nagyon gyorsan kell cselekedned. Tudja, hogy nem vagy hülye sem egyszerű eset, szóval nem hagyhat őrizetlenül túl sokáig.
Agyalj T/N, agyalj. Ha a szék hátsó lábaira támaszkodsz, és hátrabukfenc félében megpróbálod kitörni a hátulját, akkor teljesen széttörhet. Ez lesz a jó? Mekkora sérüléssel jár? Megéri? Tudsz majd futni? A lábaid meg vannak sérülve eleve. Gondolkodj mit kell tenned. Van jobb opció? Kirugdalod az ülést magad alól? Abban több izmod sérül.
Aligha marad más opciód.
Nagy levegőt véve a szék talpának élére állítod azt, majd nagy erővel veted hátra magad, és a terved-még ha csak egyik oldalon is- de sikerül. Jobb kezed szabaddá válik-ahogy nézzük. A karfa továbbra is hozzá van kötve, azonban kitört a helyéről a szék jobb oldalával együtt. Jobb kezeddel rögtön a bal kezedhez nyúlva lazítod ki a kötelet annyira, hogy épphogy-elég sok fájdalommal-ki tudd bújtatni a bal kezed. Bal kezeddel lefejted hasonlóképpen a jobb oldali kötelet is magadról.
Szabadok a kezeid, amik egyből lábaidhoz nyúlva tépik le a feszítő anyagot az alsó végtagjaidról. Felugorva kutakodsz a hatalmas komódban, ahol nagy szerencsédre lapul egy kicsi pillangó kés. Kezedbe kapva a fém szerszámot elkobzod a sokkolót is, majd az ajtóra tapasztod a füled.

Síri csend. Talán a távolban...zene szól..vagy beszéd? Elég ködös. Milyen vastag lehet az ajtó? Milyen messzire lehet bárki is? Lehet hülye ötlet de....
Rányitsz a kilincsre fogva az ajtót.
Szerencsédre, hogy fogtad.
Ugyanis nyitva van. És ki tudja mennyire hangos alapjáraton.
Magad sem hiszed el. Nyitva hagyta? Ennyire alábecsül? Vagy tudja, hogy jössz? Ki merj menni?
Sosem tudhatod...

Azonban a zsigereid igen. Tudják, hogy ki kell menned innen. Most.
Feltépve a kilincset kikukkantasz óvatosan, majd mikor semerre nem látsz senkit kisomfordálsz és becsukod magad után a falapot. Innen merre tovább? Merre van fény? Mert akkor a sötétség felé kell menni.
Arra. Balra egy folyosó. Remélhetőleg ott lesz valami használható.

Halk futólépésekkel jutsz el a fordulóig sokszor magad mögé pillantva, és nagyon odafigyelve minden hangra. Mi az ott? Egy lépcsőforduló? Nem tűnik sokszor használtnak. Itt az esélyed. Hanyadikon lehetsz? Á, a fordulónak van ablaka. Az üveghez spurizva nézel ki, habár ilyen korom sötétben nem igazán láthatóak a dolgok. Talán a második emeleten lehetsz. Akkor kettőt le iszonyatosan óvatosan.

Lábujjhegyen közlekedve indulsz le a csigalépcsők rejtelmén. Az első emeletre érkezel sikeresen. Megállva gyér fényeket látsz a folyosó végén, ami egyébként derékszögben folytatódik tovább.
-Hol a faszban van a lépcső?-morgolódsz mikor felfedezed, hogy a fokok itt bizony véget értek, mégsem vagy még a földszinten. Ez probléma. Nem kicsit.
-Picsába bele ebbe a retek házba-sóhajtod, majd a sarokig elkúszva a falára tapadva kukucskálsz ki a félhomályban uszó folyosóra. Nincs senki

Hacsak..

-Nicholas!-hallod meg gyéren a felszólítást, és lépteket. Fel? A lépcsőn?-Keresd elő a játékaidat-szól egy hang, a vigyorgó arckifejezést viszont nem látod hozzá.
-Na ezt már szeretem-válaszol a megszólított, aki a lépcsőfordulóban még levigyorog a haverjára-Játszhatok akkor egy kicsit a ribanccal?-kérdi emelgetve szemöldökeit.
-K-t kérdezd..de én a helyedben először megkeresném a cuccaimat, aztán konkrét síkra terelném a témát-jön a-számodra alig hallható-válasz.
-Hah-ciccen fel vigyorogva-máris-viharzik be a szobájába.

Rólad van szó. Ez holt biztos. Lábujj hegyen, a falra tapadva kúszol el a lépcsőig, ahol leülsz a tetejére kihasználva, hogy a lépcsősornak falat húztak fel. Merre tovább?

-Te Yuma-hallasz meg egy idegen hangot-Én is beszállhatok?-kérdi a srác.
-Felőlem-szólal meg a korábban hallott fiú.
-Kurva istenit-hallatszik nagy csattanás-Nincs meg ez a ribanc-hallod meg K hangját, és mint akibe villám vert felpattansz és visszafutsz a folyosóra, majd az ismeretlen folytatásában sprintelsz tovább a ház mélyebb pontjaira. Rohadt nagy szerencséd van, ugyanis pár pillanattal később tépődik fel az ajtó mögötted, mikor az előbb felérkezett srác figyelmes lesz a hangzavarra.

Merre menj? Nem a legokosabb egy szobába menekülni. Még mindig az elsőn vagy. Innen ugrani a bokáidra nézve nem a legjobb. Csak ha nincs más választásod. A zárt helyiségben be is keríthetnek. De itt pedig könnyen észrevehetnek. Mi legyen T/N? Merre indulj? Az ott egy lift? Elég egyértelmű lenne, ha beszállnál. Gyorsabbak is, mint a lift. De ha mind feljön? Biztos nem. Hányan lehetnek? Mekkora lehet ez a ház? Kurva nagy. Nem kell hozzá sok ész. Van baj. Nem kevés. Egy szoba ajtó. Meg mégegy. Be kell menned a legszélsőbe. Ha van ablaka, akkor a saroknál van a legtöbb esélyed kimászni. Hátha van valami másik tető vagy hasonló.
Halkan surransz be a látszólag raktárnak használt helyiségbe. Rögtön az ablakhoz rohanva nyitod ki azt, majd félsikernek könyveled el, hogy nincs az ablakon rács. Milyen magasan lehet az ablak? Hmm..körülbelül 5 méter. Magas egy sima ugráshoz. Mi legyen? Van itt valami használható? Poharak, törölközők,lepedők..Mennyi leepedő van?
Elkezded feltúrni a kupacot. 6 lepedő. Eegy ilyen lepedő milyen hosszú? Majdnem 2 méter. Ez kell.

Lóversenyi sebességgel kezded el szétbontani őket, majd egybe csomózni a végeiket, közben kuksolod, hogy hova köthetnéd ki. Radiátor van az ablak előtt. A kötél majdnem 12 méter. Tehát odakötheted a radiátor teljes szélességében. De csak úgy nem csimpaszkodhatsz le. Mi van ha alatta is van egy ablak és meglát valaki?
Ahogy végeztél oda is kötöd a radiátorra a lepedő tömkeleget majd nem is gondolkodva a következményeken kezdesz el leereszkedni. Mikor eleget lépkedtél le, akkor kicsit jobbra tartva sétélgatsz le a falon lefelé nézve, hogy van-e valahol ablak.

-Utálom a kurva magasságokat-fújtatod a tehetetlen sírás szélén, majd erősen kapaszkodva érsz le nagy nehezen a fűbe. Szétnézve guggolsz le, majd az ablakok alatt surranva keresed a kiutat. Elég hatalmas udvarnak tűnik. Nem jó jel.
Motor hangokat hallva bújsz meg egy nagy bokor mögött figyelve a lámpákat, amik a ház valamelyik bejárata előtt égnek.




-Csá-köszön egy srác, de nem hagyják különösebben beszélni.
-Faszomat srácok-tépi fel az ajtót a személy, aki itt tartózkodott eddig is-Megszökött ez a hülye kurva, és nem találjuk-köpködi idegesen.
-Hogy tudott megszökni? Komolyan ennyire balfaszok vagytok Jo?-teszi fel a kérdést a frissen érkezett banda élén álló.
-Kussolj és hozzad a kutyákat-adja ki az utasítást a fiatalabbik, majd sarkon fordulva bassza be maga után a hatalmas ajtót.
-Gyerünk-int EJ, majd a motorral elindulnak a garázsok felé.

-Kutyák? A jó isten bassza meg-sóhajtod-Ez nagyon nem az én napom-mormogod, majd arra felé tekintesz, amerről jöttek. Egy hosszú út. Kivilágítva. Nem jó. Vannak bokrok. De kicsik. Vajon milyen kapu lehet ott? Át tudsz jutni a kerítésen? Fogalmad sincs. De el kell jutnod oda. Kurva gyorsan.

Hátra pillantva ellenőrzöd az ablakokat, hogy nem néz-e ki bárki. Majd körül tekintesz a hatalmas portán amerre csak ellátsz. Rohannod kell. Azonnal.
Életed sprintjét letolva futsz a bokrok mellett valószínűleg megdöntve az eddigi leggyorsabb tempód rekordját. Nem nagy büszkeség jelenleg.
A tüdődet kiköpve érsz a hatalmas vas kapu elé, ami pechedre csengős és elég jól zárt.
-Az riasztó? Kérlek ne-nyüszögöd a kapun a piros villogó fényt látva-Te mocskos szar-rúgsz fel néhány követ.
A kerítés teljesen lapos. Semmi esélyed ezen felmászni. Máshol is csak ilyen kapuk lehetnek. Ez egy erődítmény.
Kétségbeesetten vizsgálod a kaput, amin felfedezel egy kamerát.
-A picsába!-keresel egy követ, amivel bezúzhatod-Ne ez nem jó-gondolod át-Riasztós..Akkor tuti észrevesznek. Most még hátha van esélyem-eredsz futásnak a fal mentén egy melléképületnek kinéző kis házikó felé.

Egy garázs. Egy kocsi. Oké, ez jó menekülni, de hol jutsz ki? Nagyon nem jó.
Egyszer csak kutya ugatást hallasz meg. De nem egyet. Sokat. Túl sokat.
-A faszomat bele-pánikolsz be, majd villám gyorsan mászol fel a nyitott kis garázs ablakán kívülről, onnan egyenest fel a tetejére. Innen átugorhatod a kerítést talán. Ha kijutsz el tudsz futni? Mi van itt? Hát ez nem erdő. Oké pár fa. De túl letisztult. El tudsz bújni?

-Vége a játéknak-szólal meg egy hang mögüled. Hirtelen megfordulva találod K-val szemben magad a tetőn. Hogy került ide? Hogy nem hallottad ahogy jön? Ez nem lehet.
Hátra lépve igyekeznél nekifutásból átugrani a kerítésen, azonban egyenest a homlokodnak fogja a fegyverét.
-Elég-néz rád fekete szemekkel, a bandája a kutyákkal pedig oda is ér körétek. Habzó szájú rottweilerek várják, hogy ha leérsz széttépjenek, és legalább egy tucat fegyver szegeződik rád.
-Menjél a picsába te patkány-sziszeged sötét szemekkel felnézve rá a fegyver mögül.
-Kötve hiszem-mosolyodik el, majd egy hirtelen mozdulattal ver fejbe, hogy a fekete árnyak világába sodorjon.

Fogalmad sincs meddig lehettél kiütve, de egyszer csak hirtelen ébredsz fel sajgó fejjel. Rögtön felülnél, de karjaidtól nem tudsz. Két csuklód keresztezve magad felé van bilincselve az ágy rácsához. Szemeidet oda kapva rángatod meg a testrészeidet pánikolva.
-Felesleges-szólal meg egy nyugodt hang. A forrás felé tekintve fedezed fel Yudait, ahogy terpeszben, lábaira könyökölve ül egy széken, és téged bámul.
-Eressz el-kiabálod rá.
Utasításodra egy szórakozott mosollyal reagál.
-Hallod? Most azonnal! Apám nem fog életben hagyni-fenyegeted villámokat szóró szemekkel.
Szórakozott mosolyával feltápászkodva a helyéről feléd araszol, te pedig egyből rúgdalózol jelezve, hogy egy lépést se merjen közelebb tenni.
-Bébi-fog egyik bokádra, majd elkapja a másikat is, így harcoltok egy kicsit, amíg le nem tud szorítani teljesen-Elmondtam-hajol az arcodba-Te az enyém vagy-néz szemeidbe éhesen.
-Égj el-ficánkolsz szorítása alatt.
-Shh-susmorogja a füledbe-Jó lesz itt neked. Velem-simít fel az oldaladon, miután lábaidra ül, hogy lefogjon teljesen.
-Gusztustalan vagy te beteg állat-nyüszíted már könnyezve.
-Nyugi Hercegnőm-mosolyog rád-Sose foglak bántani-simít végig az arcodon.
-Nem vagyok a tiéd-sírod tehetetlenségedben.
-Tudod hogy tartja a mondás Hercegnőm-kel fel rólad mosolyogva-Vagy megszoksz, vagy megszöksz. De a második neked nem opció-simít végig hüvelykujjával az alsó ajkadon, majd kiviharzik a szobából magadra hagyva teljes letargiában...

Continue lendo

Você também vai gostar

4.2K 202 16
Ez egy kicsit vadabb történet lesz mint a többi 2okos gaystory! A sztori kettő húszéves fiúról szól akikről már szinte biztos hogy hallottatok, ugya...
3.4K 183 46
~Az addig oké, hogy Koreába jöttem, bár számomra az is felfoghatatlan, viszont az, ami itt történt eddig, azt már teljes mértékben csak egy valóravál...
4K 86 11
Olyan K-dramakat fogok ajánlani amiket megnéztem és tetszett. #1.- sorozat #2.- ajánló
1.7K 117 27
Egy szerelmi történet két olyan emberről akik tudják hogy nem lehetnek egymásék de azért meg próbálják.