A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A nyüzsgés 
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

A nagy szakítás

21 0 0
By Imzsuzsi89

                                       Jack és Matt:

                                      Másnap a szex után Jack Matt mellkasán ébredezett és leizadva és belül is és kivül is mosolyogva mert rájött hogy ebben a nagy zűrzavarban nem neki volt igaza hanem a többieknek az úgy mond ,,gyűrű" már nem volt az ujján szex után mikor elaludtak George és Sebastian bejött és lvették róla és egy cetlit hagytak az éjjeliszekrényen hogy az anya már ellintézte volna ha ez nem egy iskolai project lett volna és nem hülyítte volna be őt de a gyűrűt, mint kelléket visszaszolgáltatja az iskolának ahogy tudja és azzal sem veret volna át hogy Nev még vele egyídős de magyarázatott kér a többire Jack meglátta és elkuncogotta magát és fel is hívta az anyát rögtön aztán tudta hogy Nev jön de hosszú lesz hogy most lefeküdt Mattel tudta hogy vagy veszekedés lesz de rosszabb esetben dobja őt így elszomorodott lenynúlt a földre megkereste az alsóját felhúzta rá a felsőjét aztán a melegítőnadrágját meg utána az otthoni karácsonyra kapott legújabb rajongoi #Claytheking kapucnis felsőt elkezdte kutatni de sehol sem találta a kabala kabátját és bokacsizsmáját maga az íratok meg voltak mivel épp Livhez készült újabb vizsgálatra.

- Bocs anya de nincs meg a kabátom leteszelek én is szeretlek puszi!- Kilépet Jack a szóbája ajtaján és a lélegzete is elállt mikor látta a sok ruhát földön ami mind az ővé volt köztük a a kabátját felvette de miellött tovább ment volna érezte hogy valami nincs rendbe a gyomrába ami elkezdett egyre és egyre feljebb jönni így Jack kirohant a legközelebbi fűrdőbe és sorozatosan hányni kezdet amikor abbahagyta megtörölte a száját és körülte ami keze ügyébe akadt és azt is beledobta a wcbe és lehúzta aztán belekapaszkodott a mosdókagyló szélébe és nevetve rázta a fejét és oldara kacsintott Mattre aki meg lefagyva állt az ajtóban és nézte Jack hihetelenül aranyos mosolyát amin ő is elmosolydott bement és felsegítte Jacket egy félszeg mosollyal meg is jutalmazta Mattet.- Mhhh már most meghánytat a törpicsek bármilyen nemű is lesz te kis haszontalanka de apuci így is imád!- Jack kicsit megbillentette a fejét Matt felé és jómélyen elkezdtek csókolózni az egyikkel kezével Matt fejét tartotta csók közben a másikkal kinyitotta a tenyerét a hasát simogatta közben Matt is nyitott tenyérrel kereste először Jackét aztán megtalálta és közösen simogatták tovább.

- Jack men...- Állt a fűrdő ajtajában először ledöbbenve aztán a mindkét tenyerét a szájához kapva Nev és potyogni kezdtek a könnyei de aztán ezt abbahagyta és kiborult bement és ököllel két hatalmasat bevágot Mattnek aki oldara elvágodott ettől és tördelve de elkezdte rázni a fejét aztán megnézte az orrát és a tenyere véres volt.- Baszd meg Matt!

- Nev leállnál csak csók volt semmi több ja amúgy kösz a bokacsizsmátat, hol volt?- Jack segítette fel Mattet aki kishián neki ment Nevnek hogy félbeszakította őket az egyik legromanitusabb pillantban.

- Baszd te fasz lefeküdtünk! Ha nem tudnád és ez a kibaszot utójáték!- Emelette fel a középsőujját Matt arrébb lökve Nevet kiviharzott a fűrdőből és adott neki búcsúzol egy taslit is.

                                        Nev és Jack:

- A jó kurva életbe Jack te lefeküdtél Mattel?????- Állt Nev a kád mellett Nev és a döbbenetől a száját fogta az öklével és zokogni kezdet.

- Igen le és tudom most vagy dobni fogsz vagy egy rohadt nagy veszekdés lesz ebből és hogy összinte legyek az eleje dugásnak indult Matt kérdezte is hogy csináltam -e analban és szépen lassan ment át először csak szex és aztán lefeküdtünk egymással.

- Te jó ég ti minden pózt megcsináltok a kibaszot könyvből????? Erre nem tudok mit mondani, mint hogy csak azt baszd meg hogy ez csak rohadás póztól pozig szex volt semmi extra nem megcsalás volt csak csináltál valami újat lüke belül szőkém! Csak egy kérdés minden ok? Mert láttom hogy a wc deszka széle hányásos semmi gond reggeli rosszul lét csak túl leszel vagyis leszünk rajta kapd fel irány Liv!

- Ok és normális vagy??? Nem csináltuk a könyvből Matt nem is ismeri leszoptuk egymást aztán annyit mondot hogy nyugodjak le és a legelején...- Jack fordult meg és mutogatti kezdet hogy hol simogatta meg.- Itt kezdte semmi, aztán lejebb semmi...

- Ne meséld az erogén zonáid szívem és látszik hogy olvasta de nem volt kin gyakorolnia mert ha jól tudom a Sebastiannal csak a pettingig juttotak el ő nem olyan hogy szeretkezünk egy hű, de nagyot.- Mondta nevetve már a búszmegálloban Nev a rémült arcú Jacknek aztán félököllel megfogta az állát és csókott addott a homlokára.- Jut eszembe nyílvánosan ne is beszéljünk a szexről mert még két balfasz pornószinésznek néznek minket.

- Ez mi volt tőled?- Jack felhajolt Nevhez hogy megcsókolja de ő elhajolt tőle és megsimogatta az arcát.

- Búcsú csók sajnálom vége van Jack ez most a te hibád volt. Mikor és hol estél bele megint?

- A, a korházban mikor azt hittem meg fognak műteni de ő megfogta úgy az öklömet ahogy a szerelmesek szokták sőt úgy csókolt meg.- Jack az ajkaszélét harapdálta és könnyek szöktek a szemeibe és Elkezte azokat törlgeti és búszon kifelé nézegetni az ablakon meg azon katogot az agya hogy le kéne szállnia még is csak most szakítot Nevvel felnyúlt hogy megnyomja ídő ellőtt a leszállás jellző gombot de nem merte mire észbe kapot valaki megnyonta a vészjellző gombot hátúl egy terhes nő aki már vajudva szállt fel de akorra folyt el a magzatvíze Jack megfordult és rémült arcal és levegő után kapkodva leugrott a búszról és hívot egy taxit mivel a taxi nem jött még a nőnek még nagyobb fájdalmai lettek és Jackbe kapszkodott aki próbálta levakarni magáról a nő tenyerét de nem tudta és egyre ingerültebb lett így mivel minden taxi foglat volt és Liv rendelője meg pár háztöbnyire volt így gyalog indult el de a nő levakarhatatlan volt.- Hagyon ' má békén épp ultrahang vizsgálatra megyek vegye le rólam a kibaszot mancsát mert vámpírt faragok magából bassza meg!- Ezek után mindenki Jacket nézte de ez őt nem zavarta inkább zsebre vágott kézzel tovább indult volna mikor félre hívta őt Nev.

- Jack bakker hagyd abba a hisztit kérelek ez a nő vajudik és most segítségre van szüksége és nem a te drámakirályői címedre!- Nev vágta pofon Jacket aki csak pisslogni tudot utána ő os pofon vágta Nevet és ő is ellökte magától és elment.

                                        Jack és Liv:

                                       Jack ült a vároban és nézte az üres gyűrűsujját és összezárta az ajkait és közben mélylevegőket vett olyan ideges volt Nev viselekedése miatt a másik tennyer egy nagy ötösre ki volt nyitva és a hasát fogta közben hogy jobban lehiggadjon.

- Jack Addams!- Mikor a nevét hallótta komótosan felállt Jack és bement és a falnak dőlt és még mindig mélylevegőket vett és tovább ivott a kedvenc teájából a gyömbéresből.

- Minden rendben?- Fogta az öklét Liv Jacknek aki válaszul csak a fejét rázta és könnycseppek jelentek meg a szemeiben.

- Dobott Nev mert én idióta lefeküdtem Mattel és most meg hajba is kaptunk egy ostobaságon úgy érzem bennem összedőlt egy világ ma Nev a valóságban egy nagy fasz utálom őt pedig áhhh hagyuk nem vele volt az első igazi meleg szexem hanem Mattel most éjjel jól eset és nem volt kámasztura semmi sem volt az elje úgy tűnt hogy anal lesz de szépen lassan átment lefekvésbe úgy értem izé igazi szenvedélyes szeretkezés volt nem tudom mért mondtam el sajnálom...- Jack a kéttenyrébe temette az az arcát és elkezdet zokogni Liv odament hozzá és átölette és megpaskolta a hátát.

- Tsssss!!!!! Semmi gond!!!!!! Ma ez lett volna a téma de úgy látszik kilőted Jack! Tssss!!!!! Mert mi erről a legelején nem tudtunk beszélgetni! Tssss!!!!! Ha ki zokogtad magad tudod naci kicsit lejebb felső feljebb!

- Jó, jó de a sebb elég friss... Mit tegyek csoki?- Jack a egy zsepibe törölgette a könnyeit és probált nem remegni.- Szeretném tudni a reggeli hányás természetes? Reggel ha nem kilencszer hánytam egymás után akkor többet nem szóltam most de így sorozatban csináltam, mint ha pukkiztam volna olyan természtes volt a szerveztemnek. Nem értem?

- Egyrészt mhhh csoki tán gyógy ír a megsebzett szívre tinédzser korban de beszélj otthon valamelyik anyukáddal majd jobb lesz, kettő igen az, mit ettél hogy sorozatban csináltad?- Közben szigorúan nézte Jack ultrahang mozgó képét hogy legalább a másik kicsi éle még Jack meg aggodva ő meg félt hogy őt is elveszíti, mint a másikat.- Jól van ahogy láttom de most fájdalmas szív csönd lesz és ne ijed meg a hangtól.- Jack mosolyogva csak bólogatni tudot és az egyik tenyerével a száját fogni amikor meghallota a kicsi szívdobogását levette a tenyerét a szájáról és széles mosolyra váltott és örömkönnyek zudoltak végig az arcán.

- Picim.- Suttogta.- Hát élsz?- Mindkét tenyerét az szájához emelte és örmében sírásba tört ki Jack.- Apa leszek.- Nézet Livre könnyes araccal és még mindig europhobiába volt az egésztől.

- Él vagy mondjam hogy élnek. Te jól vagy?- Mosolygot Liv Jackre aki sírt de már az örömtől.

- Ohhh de cukik istenkém.- Fordult oda Jack mosolygva és a képernyőt simogatta tovább.- Hányan vannak?

- Hárman voltak de az egyik már a legelején meghalt most ketten vannak. Tud érted jönni valaki?

- Értem nem tudom majd felhívom Adamet vagy Georgeot majd ők.- Ült fel Jack és a kezében lévő képet nézet mosolyogva közben.

                                     Jack és Adam:

- Mi ez a széles mosoly?- Ment oda Jackhez Adam és az álmodozo Jacket kézen fogva ráncigálta be az autójába.

- Hallóttam az ikreim szívhangját hihetelen élmény volt az egész számora.

- Basszus Jack ikreid lesznek Patricától majdnem egy egész két hónap múlva és most te is ikreket vársz dönts már el hogy ők vagy ők! Egyéb más?

- Áh hagyjuk majd az ídő eldönti... Dobot Nev mert lefeküdtem életeben először Mattel volt meleg szenvedélyes szeretkezésem az éjjel.

- Na az utolsót tipikusan baszd meg Jack!

- Nem izgat Nev egy fasz még otthon leszid hogy kámaszutráztun, aztán a búszon hogy ne dumáljak a szexről aztán meg azért mert egy nő nem száll le róla én meg ingerülten elküldöm a francba ő meg dráma királynőnek hív a nyilt utcán utálom őt!

- Mi a fasz???? Ezt ki sem nézetem volna belőle! Bár kosarazik benne volt a kevegőbe nem egy pompom csajjal bánt így tényleg egy fasz de velem is volt már ilyen én a helyedben mától kerülnèm őt hiába kibaszutúl szexi és kurva jó az ágyba ezt te magad mondtad attól ő egy fasz!

Continue Reading

You'll Also Like

2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
60.8K 6K 49
Jeon Jungkook egy iskolában tanít. Senki sem tudja a titkát, hogy vámpír. Minden álma az, hogy szocializálódni tudjon az emberi világban. Már jó pár...
38.6K 1.8K 33
Lassan húsz éve már, hogy a hatalmas fenyők és a mindig köd fedte newporti városban élek. Itt szinte mindig esik az eső, sose látni a napot és az eg...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...