doctor || levi ackerman

By rexrivcwhite

12.3K 1K 1K

"Doç. Dr. Levi Ackerman'ı arıyordum ben." başlangıç: 25.12.2022 bitiş: 01.04.2023 05.03.2023: #4 leviackerman... More

0.0
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
final p1
özel bölüm.
final
özel bölüm son.

0.1

1.1K 92 104
By rexrivcwhite

"Hızlı yesene kızım." Annesinin sesini duyan Y/N kendine gelmek için başını sallamıştı. Hep dalıyordu, doktoru aklına giriyordu. "Daha sonuçlarını alacaksın." Annesine kafa sallayıp birkaç lokmadan sonra kalktı.

Üniversite mezunuydu ama daha işini yapmıyordu. Sağlık sorunları şu aralar fazla olduğu için işine henüz başlamak istememişti. Ailesi de kabul etmişti. Y/N banyoda işlerini halledince, giyinmişti. Bugün tek gidecekti çünkü Hange'nin işleri vardı. Hange aldığı detaylardan sonra adeta kalp krizi geçirecek duruma gelmişti.

İkiliyi çok yakıştırmıştı ama Y/N'e söyleyemezdi şu an. Söylerse eğer dayağını yiyip otururdu. Hange'den gelen aramayı gören Y/N hemen açtı. Yeni evden çıkmıştı ve yakınında olan hastaneye ilerliyordu.

"Ee?" Hange'den ses çıkmayınca Y/N konuşmuştu. "Öylesine ya sıkıldım."
Y/N ofladı ve konuşmaya başladı. "Geldim ben kapatıyorum." Hastane oldukça yakın olduğu için gitmesi hiç zor olmuyordu. Daha önce Levi'ı hiç dışarıda görmemişti. Büyük ihtimalle kaçırmıştı. Hasta kayıt yerinden kaydını tekrardan açtırıp neden geldiğini söylemişti.

Ama sonuçları nereden alacağını bilmiyordu. Düşündüğü sırada dün yanlarında olan kızı gördü. "Merhaba." Ses gelince kız kahvesini bırakıp oraya döndü. Tanıdık yüzü görünce gülümsedi. "Merhaba Y/N. Sorun mu var?" Y/N adını hatırlamasına biraz şaşırmıştı. "Ah, evet. Ben sonuçlarımı nereden alacağım?" Sasha bir eliyle üst katı göstermişti. "Doktor Levi'a yeni verdik ve şu an sonuçlarının raporunu çıkartıyor olabilir, gidebilirsin." Y/N kafasını salladı. Yüzünde tatlı bir tebessüm vardı. "Teşekkürler, görüşmek üzere." Son sözlerini söyledikten sonra doktorunun odasına ilerledi.

"Doktor Levi içeride mi?" Kapının önünde duran asistana sorduğu sorunun cevabını beklemişti. "Evet fakat şu an işi var. Sorun neydi?" Y/N sonuçlarına baktığını anlamıştı. "Ben sonuçlarım için gelmiştim. Mr sonucum." Kadın kapıyı açıp geri çekildi. "Buyurun." Y/N bir şey demeden içeri geçince doktoru görüş alanına girmişti.

Levi kimin geldiğini anlamıştı bu yüzden başını yaptığı işten ayırmadı. "Merhaba doktor." Levi doktor kelimesini duyunca mutlu olmuştu ama elbette dışarı yansıtmamıştı. Doktor olmak için oldukça fazla çabalamıştı. Annesinin gurur kaynağı olması onu her zaman mutlu ediyordu. Her ne kadar bu iş onu fazlasıyla yorsa bile işini oldukça seviyordu, işine oldukça bağlıydı. "Merhaba." Çok sesli çıkmayan sesiyle yanıt vermişti. Bilgisayar ile ilgilenirken taktığı gözlüğü çıkartıp Y/N'e baktı.

Y/N, Levi'ın karşısına oturmuş sonucunun ne olduğunu merakla bekliyordu. Sonucundan önce Levi ona birkaç şey daha yaptıracaktı. "Yan tarafıma geç bakalım." Levi yine eldivenlerini takarken konuşmuştu. Levi'ın masasının yanında bir sandalye vardı, Y/N vakit kaybetmeden oraya geçti. Levi eldivenini takınca masasına yaslandı, kollarını önünde bağladı ve
Y/N'e baktı. "Baş dönmen hâlâ oluyor mu?" Y/N doktoruna baktığı sırada başını olumlu anlamda sallamıştı. "Aslında bu duruma ben bakmıyorum. Kulak kristallerin yerinden oynamış bu yüzden böylesin. Ama sana bu konu hakkında yardım edeceğim. Vertigo tipi düzeltme manevraları ile bunu kısa bir süreliğine düzelteceğim. Seanslar sonucunda tamamen düzelmeye geçiyor, bu yüzden en kısa zamanda bu branşın doktoruna git, tamam mı?" Levi uzunca bir konuşma yapmıştı. Y/N doktorunun sesinin büyüsüne kapılmıştı adeta. Parlayan gözlerle bakıyordu.

"Tamam, teşekkür ederim." Levi masasından kendini çekti, kollarını da indirdi. "Normalde yatarak düzeltiliyor ama benim göstereceğim oturarak olacak. Gözlerini kapat." Y/N dinlediğini belli ederek başını salladı ve hemen gözlerini kapattı. Levi, Y/N gözünü kapatınca oturuşuna dikkat etmişti. Sandalyenin kıvrımları Y/N'in vücut şekilleri için yapılmış gibiydi. Kargo pantolon giymesine rağmen kalçası oldukça belli oluyordu. Sandalyenin kıvrımları ise vücut hatlarını daha da çok belli ediyordu.

Levi kendini tekrardan masasına yaslayınca birkaç saniye kendine gelmesini bekledi. Bir elini önlüğünün cebine koydu. "İki kolunu da kaldır." Levi hareketleri söylüyordu, Y/N yapıyordu. Yapamadığı yerlerde Levi hemen düzeltiyordu ve öyle devam ediyorlardı. Hareketler bitince Y/N gözlerini açmıştı ve direkt doktoruna baktı. "Gün içerisinde farkı göreceksin. Tekrar söylüyorum en kısa zamanda bu branşın doktoruna git." Levi derin bir nefes alıp eldivenini çıkartıp çöpe attı, ardından yerine geçti. "İstersen yerine geç istersen burada otur. Sonuçlarını söyleyeceğim." Y/N kendi kendine kalkmaya çok üşendiğini düşündü ve oturduğu yerde kalmaya karar verdi. Levi orada kaldığını görünce dönen sandalyesiyle ona döndü.

Bacakları biraz açıktı ve konuşmaya başladı. "Korkacak bir şeyin yok. Sinüzitlerin biraz fazla dolmuş. İlaç tedavisine başlayacağız bunun için." Levi önceden hazırladığı reçeteyi Y/N'e uzattı. "Bunları bugün al ve kullanmaya başla. 3 gün sonra tekrar gelmen gerekiyor. Bir tane burun spreyi yazdım onu sadece 3 gün kullanman gerekli. Yanıma geleceğin gün iyileşmezsen ilaçlarına tekrar bakacağım." Y/N reçeteyi aldıktan ve doktorunu dinledikten sonra ayağa kalktı. "Pekâlâ.. Teşekkür ederim." Y/N eşyalarını da alıp kapıya gitti. "İyi günler." Dedikten sonra odadan çıktı. Oda bildiğin temizlik kokuyordu. Dışarı havası ile o odanın havası bambaşkaydı.

Y/N ilaçlarını alıp eve geçmişti. Hange tekrardan onu arıyordu. Bugün pek konuşamamışlardı. Y/N odasına geçti, aramasını yanıtladı ve diafonu açtı.
"Y/N neler buldum!" karşı taraftan gelen bağırmayla karışık neşeli ses ile Y/N biraz şaşırmıştı. "Ne oldu?" Hange yatağını yumrukluyordu oldukça heyecanlıydı. "Ben sana bugün işim var dedim ama işim iptal oldu. Senin doktoru araştırdım." Telefonun ucundan gelen neşeli ses Y/N'i güldürmüştü. "Neler buldun?" Hange'nin bir şeyler bulduğuna kesin emindi. "Lise ve Üniversite yıllarından kalma Twitter hesabı buldum. Ama hesap ona ait değil. Isabel diye bir kıza ait. Isabel, Levi ve Farlan olarak geçiyor hesap." Y/N bunu duyunca şaşırmıştı. Doktoru oldukça soğuk duruyordu. "Oha fotoğraf varsa at çabuk." Hange sinsice gülüyordu. "Olmaz mı.."

*1 ekran görüntüsü gönderildi*

@ isabfarlevis

farlan levi'ı sirtina aldi aq anirdim ben sahsen.
bugun lisenin son gunu 😔

"Oha gerçekten yakın arkadaşı varmış." Y/N şaşırarak konuşmuştu. "Bak yenileri geliyor."

*3 ekran görüntüsü gönderildi*

@ isabfarlevis

biz doktor olacagiz 🥸 (levi)
ezik farlan hemsirelik kazandi
bu fotograf kesinlikle zorla cekilmemistir.

@ isabfarlevis

ezik farlan'a yardim ettim 🤓

@ isabfarlevis

levi ders calismaktan kafayi yedi arkadaslae
levi gizli foto bu da

"Çok eğlenceli insanlara benziyorlar."

*2 ekran görüntüsü gönderildi*

@ isabfarlevis

bugun bu amk okulu beni hak etmio 😜
mecbur gidiyoruz nabalim

@ isabfarlevis

lan pezo levi bugon cok hot giyinöisti
gercı benim kardesim hep hot 😉

"Ne?" Hange telefonun diğer ucundan gelen sesin son fotoğraf yüzünden olduğunu biliyordu. "Doktor da doktor." Hange göndermeli konuşmuştu ama
Y/N hâlâ fotoğrafa bakıyordu. "Aynen." Rastgele geçiştirici bir cevap vermişti. "O değilde hiç değişmemiş. Saçı falan hep aynı." Y/N, Hange'nin dediği şeyi yeni fark etmişti. "Harbiden." Hange hesapta gezinmeye devam ederken bazı yazılar görmüştü.

@ isabfarlevis
levi cok calisiyo y

@ isabfarlevis
lan levi dersten gecti ben kaldim
amk calismakt hakliymis

@ isabfarlevis
farlan orosbucocu bir daha icme
levi beni dovuodu

@ isabfarlevis
tıpin aminakoim levi sinirden beni dovuo

@ isabfarlevis
samina mina e e levi abi e e

@ isabfarlevis
levi ve farlan'i cok sevipm

@ isabfarlevis
merhabalar ben isabel.
levi ve farlan ile çocukluk arkadaşıyım.
onlar benim hayatımın anlamı olmuş durumda.
yıllar sonra bu hesaba yazı yazıyorum çünkü biz mezun olduk. 🥳
hepimiz ayrı işlerde çalışmaya başladık.
aslında ben hastanede nöroloji doktoruyum, farlan da benimle aynı hastanede.
bir tek levi'ımız aramızda değil.
o da başka bir hastanede nöroloji doktoru.
daha stajyer doktor olsak bile içimizde çok güzel hisler var.
yıllar sonra yine yazmak dileğiyle, görüşmek üzere.

@ isabfarlevis
slm
yillar sknra yaziyorum yine
BIZ NORMAL DOKTOR OLDUK

@ isabfarlevis
doktorluk cok zor agliyorm
levi cok mutlu (belli etmio)

@ isabfarlevis
yillar sonra yazşom yine
LEVI DOCENT OLDU AMK
BEN HALA ENAI GIBI NORMAL DOKTORUM

Hange yazıları da atınca Y/N hemen okumaya başlamıştı. Levi'ın ne kadar azimli biri olduğunu bu yazılardan anlıyordu. "Bu da taş doktorunun Instagram hesabı. Benden hediye olsun." Hange bunu dedi ve öpücük attı ardından hemen telefonu kapattı. Y/N tepki gösterebilirdi. Utanarak atılacak olan Instagram hesabını bekliyordu, bakacaktı.

bayan gözlük:
rivaackerman
buyur arkadsö 😉

Y/N atılan mesaja görüldü attıktan sonra Instagram'a girdi. Doktorunun hesabını nedensizce çok merak ediyordu. Heyecanlanmıştı, eli titredi biraz. Dürüst olmak gerekirse doktorunu oldukça çekici buluyordu. Gerçi kim bulmuyordur.. 

Hesabı yazınca ilk çıkana tıkladı. Profil fotoğrafı doktoruna benziyordu zaten. Bu onun hesabıydı. Hesabı gizliydi ve oldukça merak ediyordu. İstek atıp atmama konusunda kararsız kalmıştı. Eli istek tuşunun oralarda geziniyordu.

Tam atacağı sırada elini geri çekmişti ama her şey çok geçti. Yanlışlıkla istek atmıştı ve kesinlikle bildirimi gitmişti. İsteği her ne kadar geri çekse bile bildirim gittiğine emindi.

Y/N kendine lanetler okurken bildirim sesi yankılandı.

levi instagram profil & bio

bio:
DR. 29L

(yazım yanlışı veyahut noktalama işareti sorunu olabilir. kontrol edilmemiştir.)

Continue Reading

You'll Also Like

423K 50.9K 49
bir ipe bağlanmayı öğretmek fwb texting / düzyazı slowburn⚠️
113K 6.2K 33
civciv: sarma mı yaptin gercekten __ #galatasaray 'da 1. 01.08.24 #barışalper 1. #yunusakgün 1. #millitakımlar 1. __ başlama tarihi 19.08.23 bitirm...
9.7K 584 14
Yıllar önce bir seferde tesadüfen karşılaştığı bir adama geçmişi yüzünden duygusal bağ bağlayan Yüzbaşı, adamın son nefesinde verdirttiği sözü yerine...
28.5K 3.4K 22
❝garip bir hediye ile doğdum.❞ ⊰ vizyon ⊱ girl + lee taeyong | ©zdtrbl vizyon karakteri, quantic dream tarafından geliştirilen beyond/two s...