Metak ljubavi (Završena)

By Jovana_0109_

49.2K 2.7K 727

Djevojka koja je odrasla na selu i čije su navike učenje i pomoć roditeljima u slobodno vrijeme. Kao učenik g... More

Uvod
1. dio
2. dio
3. dio
4. dio
5. dio
6. dio
7. dio
8. dio
9. dio
10. dio
11. dio
12. dio
13. dio
14. dio
15. dio
16. dio
17. dio
18. dio
19. dio
20. dio
21. dio
22. dio
23. dio
24. dio
25. dio
27. dio
28. dio
29. dio
30. dio
31. dio
32. dio
33. dio
34. dio
35. dio
36. dio
37. dio
38. dio
39. dio
40. dio
41.
42. dio
43. dio
44. dio
45. dio
46. dio
47. dio
48. dio
49. dio
50. dio
51. dio
52. dio
53. dio
54. dio
55. dio
56. dio
57. dio
58. dio
59. dio
60. dio
61. dio
62. dio
63. dio
64. dio
65. dio
66. dio
67. dio
68. dio
69. dio
70. dio
71. dio
72. dio
73. dio
74. dio
75. dio
76. dio
77. dio
78. dio
79. dio
80. dio
81. dio
82. dio
83. dio
84. dio
85. dio
86. dio
87. dio
88. dio
89. dio
90. dio
91. dio
92. dio
93. dio
94. dio
95. dio
96. dio
97. dio
98. dio
99. dio
Kraj!

26. dio

485 28 9
By Jovana_0109_

Čekao sam ovaj dan skoro pa cijeli tjedan, a sada.. dok je čekam shvaćam da bih je čekao i dva tjedna ako treba samo da je vidim. Ova djevojka je ostavila poseban utisak. Ni u jednom trenutku mi se nije ponudila kao što su to radile druge te me je s tim ujedno i kupila. Teško sam priznao sebi.

Tihi povjetarac mi je blago prelazio preko obraza dok sam naslonjen na automobil čekao da izađe iz ulaza. Planirao sam je odvesti na jedno mjesto, za mene će biti prvi put da sam tamo s djevojkom, a hoće li se njoj svidjeti, ostaviti ćemo za kasnije da vidimo. Sada se mogu nadati da će joj se svidjeti.

Kada sam ugledao siluetu njezinog tijela da mi se približava, zaboravio sam na sve oko sebe. Odmaknem se od automobila pa krenem prema njoj širom raširenih usana. Njezino nasmiješeno lice potaklo je moje da se još više nasmijem, a onda raširim ruke i primim je u zagrljaj.

Nedostajala mi je.
Priznam sam sebi, ali ne izgovorim riječi na glas jer želim sačuvati sebe. Emocije nisu poželjne pa im zbog toga neću dozvoliti da se realiziraju.

"Svaki put si sve ljepša, Elli."

Svaka djevojka voli čuti kompliment. Bez obzira što nije kao svaka, vjerujem da i ona voli kada joj netko dodijeli lijepu riječ. Potvrdi moje misli, još jednim osmijehom, ali ubrzo ga skloni pa izgovori.

"Čini ti se."

Ostao sam na istom mjestu, pomno prateći njezine oči koje su izgledale drugačije od prošlog puta. Htio bih je zagrliti još jednom, ali bilo bi previše.. za nju.

"Ne čini mi se, vilo."

Zajedno s njom dođem do suvozačevih vrata pa ih otvorim, a kada se smjesti unutra i pokloni mi osmijeh, uzvratim kratkim osmijehom potom zatvorim vrata.

"Večeras te vodim na jedno mjesto."

Nakon što se smjestim na svoje mjesto i pokrenem automobil. Obratim joj se, na što dobijem izvijene usne u kut i slijeganje ramenima.

"Potruditi ću se da te ne razočaram."

Ruka mi mahinalno krene prema njezinoj koju je spustila na sjedalo. Kada nam se kože dodirnu osjetim elektricitet. Jesam li se opekao ili je ovo nešto što nisam nikada prije doživio? Tišina me je dovela do toga da se zamislim.

"Vjerujem tvojim izborima."

Tišina je nestala.
Misli su se prekinule.
Pogledam u nju koja je pogled držala na cesti ispred nas kao da je ona vozila. Jesam li čuo iritantnost u riječima ili mi se čini?

"Rekla si mi da voliš šetnju, noć, mjesec i zvijezde."

Osjetio sam njezin pogled na sebi, ali ga nisam mogao uzvratiti. Nalazili smo se na raskrsnici i nisam želio riskirati naše živote zbog jednog pogleda.

"Zapamtio si."

"Neobično za mene."

Dodam na njezine riječi, a onda je pogledam. Ne gleda u mene. Večeras kao da izbjegavamo suočavanje pogleda. Zašto? Hoće li se iz njih nešto otkriti?

"Ne znam."

Odgovori. Znajući da ćemo brzo stići na odredište, nisam nastavio razgovor. Parkirao sam blizu šetališta, a onda izašao. Nije me sačekala. Izašla je prije mene, čak nisam stigao ni vrata da joj otvorim.

"Mogu li znati razlog ponašanja?"

Blago je uzmem za ruku, spriječavajući naše kretanje. Stojimo pored automobila i mislim da je bolje odmah da riješimo problem ako postoji nego da čekamo. Tijela su razdvajali milimetri, mogao sam osjetiti otežano disanje s njezine strane. Podigne pogled na moje oči.

"Nisi kao prije."

Dodam.

"Samo sam malo umorna."

Trebam li povjerovati u riječi koje smatram da su izgovor, a ne istina? Hoću li biti navalentat ako je nastavim ispitivati? Možda se događa nešto o čemu ne želi razgovarati. Vrzmale su se u glavi različite misli. Nalazim se u situaciji kada ne znam kako trebam reagirati.

"Želim ti pomoći ako mogu."

Spasitelj?
Heroj?
Šta sam s ovim riječima htio postati? Klimne glavom u potvrdnom smislu pa izvuče ruku iz moje i pogleda oko nas.

"Šetati ćeš?"

"Hoću."

Pljesne dlanovima jedan od drugi pa se nasmiješi.

"Ti koji ne voliš šetati?"

Da. Ja koji ne volim šetnju, ići ću u nju zbog tebe. Nije mi teško jer to radim zbog tebe. Naravno da ti to neću reći.

"Ali ti voliš?"

"Volim."

Pokažem rukom prema šetalištu uz riječi.

"Idemo?"

Korak po korak smo pravili uporedno. Večeras se ne čuvamo za ruke. Možda mi na neki način nedostaje. Prošli put smo tako hodali, ali ne i večeras. Nisam izdržao. Prebacim ruku preko njezinih malih ramena.

"Lijepo je."

Kada sam je zagrlio, čuo sam riječi koje nisam očekivao.. ali su donijele određenu dozu opuštenosti.

"Sigurno nije ljepše od tebe, vilo."

Tiho joj izgovorim na uho, a ona stavi ruku iza mojih leđa pa glavu nasloni na moja prsa. Sada sam siguran da mi je nedostajalo.. sve ovo.

Continue Reading

You'll Also Like

Škrinja(ri) strave By Paula

Mystery / Thriller

147 36 5
Spustila se noć, a s njom i magla. Kuća koja izgleda kao i svaka druga, potpuno obična, s bijelom fasadom, prozorima, vratima i dimnjakom, sada se po...
9.4K 913 15
Alma Quinn je samohrana majka, udovica i psihijatrica u Northwood bolnici. Četverostruko ubojstvo i dolazak jednog pacijenta natjerat će je da počne...
194K 4K 17
🔞Srušio je sve sa stola, njegov pogled govorio je sve... Bio je gladan, bio je gladan moga tijela... Znala sam što napraviti, moram se cijela preda...
36.7K 1.4K 29
Otkrijte sami priča ne bi imala onaj isti žar koji ima kada ništa ne znate u naprijed, zar ne?