Mon Amour ❤️💍

By mocro_sx

26.9K 1.2K 287

Yasmine is een mooi, aangenaam meisje. Ze is 17 jaar en probeert haar goed te focussen op school, ook al lukt... More

Deel 1: Personages
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
Deel 35 ☀️
Deel 36
Deel 37
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 55
Deel 56
Deel 57
Deel 58
Deel 59
Deel 60
Deel 61
Deel 62
Deel 63
Deel 64
Deel 65
Deel 66
Deel 67
Deel 68
Deel 69
Deel 70
Deel 71
Deel 72
Deel 73
Deel 74
Deel 75
Deel 76
Deel 77
Deel 78
Deel 79
Deel 80
Deel 81
Deel 82
Deel 83
Deel 84
Deel 85
Deel 86
Deel 87
Deel 88
Deel 89
Deel 90
Deel 91
Deel 92
Deel 93
Deel 94
Deel 95
Deel 96
Deel 97
Deel 98
Deel 99
Deel 100
Deel 101
Deel 102
Deel 103
Deel 104
Deel 105
Deel 106
Deel 107
Deel 108
Deel 109
Deel 110
Deel 111
Deel 112
Deel 113
Deel 114
Deel 115
Deel 116
Deel 117
Deel 118
Deel 119
Deel 120
Deel 121
Deel 122
Deel 123
Deel 124
Deel 125
Deel 126
Deel 127
Deel 128
Deel 129
Deel 130

Deel 7

454 12 1
By mocro_sx

Pp Younes

Oeff Yasmine zit gwn naast me in de auto, ik kan het nog steeds niet geloven. Ik startte de auto en reed richting school. "Waarom ga je niet naar school vandaag" vroeg Yasmine na een lange stilte. Ik keek haar aan en dan weer terug. "Kwn man, geen zin. En heb nog zaken te doen" zei ik. "Met m'n broer, toch?" Vroeg ze. Ik knik. "Nou als dit toch over mn broer gaat, wat voor zaken doen jullie dan?" "Niks waarover je zorgen moet maken" "Younes zeg het gewoon" zei ze. "Nee niks is gwn mannenzaken saff daar moet jij je niet in bemoeien" zei ik. "Uggh oké dan" Ik hoorde aan haar stem dat ze weet waar we mee bezig zijn. Drugs, ja inderdaad, we hebben een paar grote vijanden. We moeten de strijd tegen hun winnen, kan niet anders!!

Ik reed in de straat van school en zette de auto stil, voor de poort. "Uh dankje" zei Yasmine. Ik glimlach en ze liep uit de auto. Ik bleef nog een tijdje zitten en bleef haar aankijken. Oeff wat is ze lekker man. Ze is echt speciaal. Niet zoals die hoertjes of wie dan ook. Als ik haar ooit met een andere jongen zie eh dan vermoord ik die jongen met m'n eigen blote handen. Ze is van mij...

Pp Yasmine

Younes bleef echt stil in de auto. Geen idee wat zijn probleem was. Maar uhm, denken jullie ook dat ze gwn in de drugs werken? Ya Allah, zeg aub dat het niet waar is... Dit bedoel ik dus he, alle jongens zijn hetzelfde. Players + drugsdealers. Voor een dame zou dit een schande zijn, maar voor een jongen laten ze dit gwn achterwege. Hallo, dat is even haram voor zowel een jongen als een meisje hoor?! Pff...

"Dankje" zei ik nog en hij glimlachte. Ik deed de autodeur open en liep dan binnen de school. Ik keek nog één keer naar achter en zag Younes nog in zijn auto.

"Sorry sorry sorry meneer, maar mijn hond is vandaag gestorven" loog ik. "Hmm bent u zeker, Yasmine? De meeste Marokkanen hebben geen honden, toch, ofwel?" Zei de enige echte meneer Kneuvels. "Uhm ja klopt, maar wij hebben dat wel. We houden nou eenmaal van huisdieren" loog ik weer. "Ach Yasmine toch, gecondoleerd, als u het moeilijk heeft mag je je nog steeds ziek melden." Zei hij. Ik knik en ging zitten. Ondertussen ging ik stuk in mezelf en de rest van mn klas ook. I know, ben nou eenmaal grappig...

"WHAHAHAHHA BIALO" zei Soumaya wanneer de uit het lokaal gingen. Ik lach ook mee en we gingen naar onze vriendinnen. "Ewa heeft mn broer je lastig gevallen?" Vroeg Lamyae. Ik lach. "Nee joh anders had hij met deze te maken" zei ik en ik toonde mn vuisten. Zehma ik heb spieren 🤣🤣 "Maar uh gaat iemand me nog vertellen wat er aan de hand is oulleh?" Vroeg Soumaya. "Whahah dus je weet wel ik had je gisteren nog gezegd dat ze bij ons waren, nou blijkbaar zijn anouar en Younes de beste matties en ze hadden vandaag nog paar zaken te doen ofs, dus is younes gwn bij ons blijven slapen. Of nou ja, bij mijn broer" zei ik. "Whahahah omgg het begint al" zei soumaya blij. Ik schud me hoofd en gaf haar een speelse klap, waardoor ze lachte.

Pp Younes

We staan al op het pand. Het enigste wat we nu nog moeten doen is wachten op een bestand van de vijanden. We houden geen gevecht ofs, alles tranquille. Opeens komt er een melding op het grote scherm. Iedereen keek op. "Oké mannen, we gaan deze video bekijken, maar de kans is groot dat er een familielid zal opstaan. Niet verschieten" zei de baas. We knikken. De baas start de video op en we zien een groot beeld van mn.... School?

Ik zag mn zusje, Lamyae samen met haar vriendinnen Yasmine en Soumaya, dacht ik? "Shit shit shit, mn zusje staat er op" zei Anouar. "Mijn zusje ook man wat heeft dit te betekenen" vroeg ik boos. "Dit betekent dus dat ze hun 3 gaan achtervolgen, aangezien jullie familie zijn en het waarschijnlijk jullie zwakke punt is. We gaan ervoor zorgen dat er niks met de dames gebeurd saffi? Allemaal tranquillo" zei de baas dan. Anouar balde z'n vuisten en sloeg een paar keer hard tegen de muur. Ik hield hem tegen. "Saffi broer, we zijn sterker dan hun toch, er gebeurt niks met Yasmine en Lamyae" zei ik. "Ja broer je hebt gelijk" we gaven elkaar een mannelijke omhelzing.
Ewaja als het gaat om mn zusje, komt dit diep aan snapje. Mijn eigen bloed, wollah die mannen gaan echt spijt hebben. Als ze mijn zusje ooit iets aandoen, vermoord ik ze met mijn eigen blote handen...

Pp Yasmine

Ik voel me aangekeken. Ik keek rond, maar zag tot mijn verbazing niemand. Ik deed mn boeken in me locker en liep terug naar het lokaal. "Nou jongedame, dat toilet bezoek duurde wel lang hè" zei meneer Kneuvels. Uggh ik haat zijn stem. "Ewaja meneer je moet dat begrijpen ze is meisje" zei soufiane, irritantste jongen van mn klas. "Soufiane hou je bek en ja meneer sorry maar ik moest nog een paar boeken in me locker doen" zei ik. "Oké dan, zet je maar terug neer" zei meneer. Ik ging zitten op mijn vaste plaats, namelijk naast Soumaya. We volgden, voor de 1ste keer, de les gwn rustig mee.

Hehe eindelijk klaar. Lamyae, soum en ik liepen de school uit. Opeens zien we de auto van Younes. "Huh dat is mn broer" zei Lamyae en hij wees naar haar broer. Naast Younes stond Anouar. "Ah hier uh wij voeren jullie naar huis saff" zei Anouar. "Uhmm okee maar hoezo? De bussen rijden hè?" Zei ik. "Jaja ik weet maar gwn qualitytime met de zusjes jeweettoch" "Okeey maar Soumaya gaat mee" zei ik. "Zij is ook mn zusje toch" zei anouar. Soumaya glimlacht. Awwhhh. We stapten in. Lamyae, Soumaya en ik op de achterbank, Younes aan het stuur en Anouar daarnaast.

"Gaan we naar Mac ik heb honger wollah" zei ik. "Voor mij goed" zei Anouar. Younes knikt. "Saff"
We reden naar de mac en ondertussen praten en viben we wat je weet wel...
Eindelijk aangekomen. We liepen binnen en zagen opeens een hele groep jongens. A wiliee. We negeren het gewoon en liepen naar een tafel. We namen allemaal plaats. "Gaan we nog bestellen of wat" vroeg Lamyae. "Whahah wollahila" zei ik. "Ewa ga maar we komen zo" zei Younes. Ik en de girls liepen naar die ene scherm dinge en bestelden daar van alles en nog wat. Opeens kwam er een jongen onze kant opgelopen. Hij botste 'zehma perongeluk' hard tegen Lamyae, waardoor ze op de grond viel. "Pardon?" Zei ik boos, wanneer ik zag dat hij gewoon weg liep. "Wat" vroeg hij. "Heb je geen fucking respect ofs dat je haar laat vallen?" Zei ik weer boos. "Oké sorry dan" zei hij droog. Ik keek hem vies aan. Dan kwamen Anouar en Younes en de jongen liep gelijk weg. "Wat is er gebeurd" vroeg younes boos. "Ewa die handicap loopt zomaar tegen Lamyae en niet eens sorry gezegd of wat, gewoon doorgelopen" zei ik. "Wollah die klootzak gaat zien" zei younes weer boos en hij balde z'n vuisten. "Ewa saff Younes doe normaal is al voorbij" zei Lamyae. "Boeit me niet niemand raakt je aan ja" zei hij alweer boos. We negeerden het en bestelden verder. Opeens horen we hele scheld dinge. We keken naar achter en zagen Younes en Anouar samen met die ene handicapte jongen. We zagen Younes die jongen hard slaan. Lamyae liep naar hem en ik en Soumaya volgden. "Saff younes doe normaal zometeen ga je de gevangenis in" zei Lamyae en trok Younes van de jongen af. Het lukte maar niet. Even later ging Younes eindelijk van hem af. We hoorden sirenes. Tazzz. "Pff tfoe handicap raak nog 1 keer mn zusje aan en je gaat zien eh vieze goedkope papi" zei Younes tegen de jongen en hij spuwde nog eens op hem. "Younes kijk wat je doet kan je nooit eens normaal zijn" riep Lamyae boos wanneer we de politie zagen inkomen. Pfff dit moet weer helemaal uit de hand lopen.. "Ja dames en heren, kom maar mee" zei de agent. We liepen één voor één mee naar die grote combi.

Even later waren we op het politiekantoor aangekomen. Ze begeleidden ons naar een bureau. Iedereen zit apart. "Zo jongedame, kunt u mij stap voor stap uitleggen wat er is gebeurd?" Vroeg de Marokkaanse agente. Nu maar hopen dat ze dezelfde karakter als mij heeft... "Nou, ik, mijn broer, mn vriendin en haar broer en nog een vriendin gingen samen naar de mac. Daar zagen we een hele groepje jongens, maar we hadden het gewoon genegeerd. Even later gingen ik en de dames gewoon gaan bestellen en opeens komt er een jongen hard tegen mn vriendin botsen, waardoor ze viel. Dan liep hij gewoon voorbij zonder zijn excuses aan te bieden. Ik riep dan pardon en hij heeft uiteindelijk zijn sorry gezegd, niet gemeend maar oké. Dan was die broer kapot boos enz en heeft hij hem in elkaar geslagen. We hebben een paar pogingen gedaan om hem te doen stoppen, maar het lukte niet." Zei ik. "Hmm ja oké, dit ziet er wel geloofwaardig uit. Als iedereen hetzelfde zegt, betekent dat jullie, hopelijk, de waarheid zeggen. Je mag nu even wachten in de wachtkamer." Zei de agente en ze glimlacht. Ik knik. "Dankjewel" zei ik nog en ik liep naar buiten. Daar zag ik soum al zitten. "Ey beter heb je de waarheid vertelt eh" zei ze. Ik knik. "Tuurlijk, maar die agente was echt lief. Ze s Marokkaans en ze zei dat ik wel geloofwaardig klonk enzo" zei ik. Soum knikt. "Leuk leuk" zei ze. We wachten op de anderen en Younes verscheen. Hij ging bij ons zitten. "En?" Vroeg ik. "Kwn man ze gingen nog iets verzinnen ofs. Ze zeiden dat we wel gelijk hadden enzo maar dat ik het niet op die manier moest oplossen en die shit, en nu krijg ik zehma straf omdat ik hem in elkaar geslagen heb" zei Younes. "Ewaja ze hebben wel gelijk eh" zei ik. Hij knikt. "Maar mohim boeit me niet" zei hij.
We wachten nog op mijn broer en Lamyae. "Ewa" zei Anouar en hij gaf Younes een boks en ging naast me zitten. "Alles oké?" Vroeg hij. Ik knik. "En met jou?" Vroeg hij dan aan Soumaya. Ze knikt ook. Als laatste kwam Lamyae nog. "Sorry zusje" zei younes en hij gaf haar een knuffel. Aawwhhhh. "Ewa zeed kom eind goed al goed" zei anouar.

We liepen naar de auto en we zaten weer op dezelfde plekken als daarjuist. Ik keek even in de spiegel en zag opeens dat Younes me ook aankeek. Ik keek snel weg en ik zag hem nog lachen. Oeps...

Stemmm❤️

Continue Reading

You'll Also Like

11.3K 1.3K 16
Ze heeft maar 1 doel voor haar ogen. 1 belofte die ze moet nakomen en die zal ze. Na het overlijden van haar moeder staat de 24-jarige Intissar Kasm...
275K 13.8K 57
Weetje hoe het voelt , wanneer je bloedeigen ouders je niet meer willen? Je geen contact meer met hun mag hebben en je broertjes en zusjes ? Je voor...
208K 18.2K 72
Charafeddine, een slimme en best rustige jongen die weet wat hij doet. Hij zit op het HBO en werkt keihard om zijn doelen te bereiken. Helaas ziet zi...
316K 13.9K 63
Dit verhaal gaat over een Marokkaans meisje hayat die wordt uitgehuwelijkt aan een jongen die ze niet kent,te minste dat dacht ze... " nee baba nie...