Yaz aşkım(GXG)

Od serseri_sair

70.5K 1.5K 487

Bu kadar genç ve seksi birinin neden kat görevlisi olduğunu sorgulayan Sadie, Selin"den çok etkileniyordu. Více

seksi kat görevlisi
Arkadaşı deniz
selin hanımdan trip
bu sefer suçsuzum
aşık oluyorum
aşk üçgeni
korku filmi izlerken
Olmadık zaman
Köle ve Efendisi
yine köle ve efendisi
baskın
eski manita
saftirik selinim
selinin ilk gerçek öpçüğü
yüzmeye
AQ..UAPARK TA SEMANIN AQ
sadie ve kıskançlıkları
hayvanat bahçesi
Selin eceyi öğrenmiş
Fan fin fon
kaşar ece
barda kavga
Selinin oyunu
Kaza
Pişmanlık
iki gözüm seneler geçiyor
Selin'in yüzsüzlüğü
Songül mü Selin mi?
Parti
Esra'nın gerçek yüzü
Selin
Esra deşifre oluyor
Ayıp birşey
Butik Otel
Melisa

Oyun zamanı

993 36 8
Od serseri_sair

Eceyi kolundan tutup eve soktum. Sinir krizine girmiştim. Şiddete karşı olsam da onu dövmek istiyordum. Ne yapacağımı bilemezken sinirle soluyordum. O ürkmüş bakışlarıyla bana bakarken aklıma bir fikir geldi.
Koşup bi yerden ip ve sandalye aldım. Eceyi sandalyeye bağladım.

"Öldürücem seni ece. Sen burda bekle. Gelince geberticem seni."

Kahkaha attı. Sinirli bakış atıp uzaklaştım. Seline yetişmek istiyordum. Motor anahtarımı alıp evden çıktım. Motora binip giderken Selinin bir yerde beklediğini gördüm. Kimi bekliyordu ki. Sevgilisi ya da flörtü mü  vardı acaba. İçim burkuldu.
Arkadan motorla ona doğru yaklaşsam da 20 metre vardı aramızda. Onunla birlikte ben de bekleyecektim. Umarım taksi bekliyordur. Taksi bekliyorsa da motordan atlayıp taksiye binecektim. Eğer başkasıysa döverdim muhtemelen.
Arabanın biri yaklaştı. İçinde bi erkek vardı. Beynime kan  sıçradı. Gidip dövmeyi düşündüm. Araba yaklaşırken motordan atladım . Selin de el salladı arabaya onu görmesi için. Araba durdu. 22-23 yaşlarında genç tipi normal bi çocuk indi. Sarıldılar. Çocuğun bebek yüzünü dağıtmak aklımdan geçti. Koşarken

"Selin!" Diye bağırdım. Yüzümdeki sinire dikkat etmeyip o da kaşlarını çatmıştı.

"Senin ne işin var peşimden mi geldin yüzsüz"

gözlerindeki siniri empati kurunca anlamaya çalıştım.

"Bu orospu çocuğu kim ha" deyip bağırdım.

"Sanane be"

Seline bakarken  "Öyle mi" diyip çocuğa yaklaştım. Çocuk şok şekilde bana bakıyordu. Yüzüne bi yumruk geçirdim. Bi ara dövüşlere merak salıp birşeyler öğrenmeye çalışmıştım. Yumruk nasıl atılır en iyi bilen benimdir. çok sert yumruğum karşısında sendeledi. Kalıplı biriydi ama dövemeyeceğim anlamına gelmezdi. Saldırmak yerine dudağını  tuttu. Kanamıştı. Selin çığlık atıp beni itti .

"Sadie kendine gel artık! O benim kuzenim!"

Beni ittikten  sonra ona koştu.

"İyi misin?"

Çocuk kafasını olumlu anlamda salladı.

Afallamıştım. Boşuna mı kıskandım şimdi bunu. Tipi iyi ve yaşı ona yakın diye bir an öyle düşündüm.

"Selin sen sanane diyince sevgilin sandım. B-ben özür dilerim"

Selin yüzüme nefretle bakıyordu. Ben de özür dolu bakışlarımla ona bakıyordum. Çocuk hâlâ  şokta.  Acaba özürlü falan mı diye düşündüm.
Niye  susup  şaşkınca bakmaya devam ediyordu.

"Selin konuşabilir miyiz " mahçupça gülümseyerek cevap bekledim. Ona tatlı olmaya çalışıyordum. Ama yüz yapımın buna müsait olmadığını da biliyordum. Daima tatlı olmak yerine cool gezerdim.

"Ne konuşucaz daha. Anlamıyorum seni. Aptal gibi davranıyorsun "

"Lütfen bak beş  dakika lütfen. Her şeyi anlatıcam sana" yüzüne ağlayacakmışım gibi davrandım. Oysaki kahkaha atasım  vardı. Trajikomik bi durumun içindeydim.

"Selin ben arabadayım. Siz konuşun."

Arabaya doğru ilerlediğinde selini tutup köşeye çekmek istedim.

"Dokunma bana!" korkmuştum bi  an.

"Peki. " dedikten sonra boğazımı temizledim ve konuşmaya başladım.

"Ben sabahtandır senden arama bekliyord" sözümü kesti.

"O yüzden mi her aradığımda açmıyordun"

"Sen saatlerdir aramayınca delirdim. Salak gibi gittim telefonu kafese koydum seni aramamak için. Çok soğuktun bana karşı. Seni aramak istememe rağmen arayamazdım. Beni aramanı söylemiştim. Ondan telefondan ayrı kalmak istedim."

"Güzel yalan. devam et. "

"Yalan değil bak şimdi gitsek hâlâ telefonum kafeste. Yanımda değil. Ve eceye gelirsek. Ece de neden bilmiyorum evime geldi. "

"Sen de eve yalnız gelince hemen  aldın öyle mi. Sadie aptal mısın . O kız kaşar. Sema her şeyi anlattı. Bildiğin kaşar."
Kaşlarımı çattım.

"Sen semayla ne zaman konuştun da anlattı."

"Sanane."

"Selin bak seni sevmesem peşinden gelmezdim demi. Aramızda birşey olduğunu ikimiz de biliyoruz. Semayla konuşmandan hep rahatsızdım. Bunu bile bile onla mı  konuştun."

"Sadece sohbet ettik. Öpüşmedik "

Sabrımı sınıyordu. Elimi yüzüme götürüp sinirlendiğimi belli edercesine  yüzümü iki elimle kaplayıp saçlarımdan geçirdim boynumda kollarımı birleştirip gökyüzüne baktım. Sakinleşmeye çalışıyordum.

"Tamam selin. Ne diyim sana. Semayla sana mutluluklar. Eceyle aramda bişey olmadığını bil yeter. Sen zaten bugün benden gitmiştin. Başka yerde çalışmaya başka  yerde  kalmaya başladın. Uzaklaştın benden. Öyle olsun. Bir  yaz aşkı olarak kal. Sana kapıldığımı sen de biliyorsun. Aşık olduğumu sen de biliyorsun. Buna rağmen gitmiştin. Şimdi de bana ece aptalca bi oyun oynadı diye siktiri çekiyorsun. Onlara istediklerini ver. Seni tebrik ediyorum."

Acı acı gülümseyip uzaklaştım. Semayla numaraları bile birbirlerinde yoktu. Demek ki almış. Gözlerim doldu motora binerken. Evet eski duygusuz piç yoktu. Ağlıyordum. 

Bazen değişmeni insanlar çok ister değiştim  dersin gram değişmezsin. Sadece seviyorsan onun için kendine çekidüzen verirsin ve birden gittiğinde gerçekten değişirsin ama daha da kötüleşirsin. Onsuz kötüleşeceğimi biliyordum. Eve hızlıca varıp motordan indiğimde gözlerimdeki yaşı sildim. Dudağımda o tuzu hissetmiştim. Kapıyı açtığımda ecenin ellerinin çözüldüğünü gördüm.

"Kim çözdü seni"

"Kendim çözdüm beni"

"Yalan söyleme amk sıkı bağlamıştım "

"Of sadie. Of. Bi kere de beni hafife alma. Zekâmı gör. Zeki ve sinsiyim.  İtiraf et. Benden zeki bi kadın tanımadın."

Hay egona da sana  da.

"Övmen bittiyse dökül"

"Neyi  bebeğim" bana doğru yanaştı.

"Neden seline aramızda birşey varmış gibi gösterdin "

"Aramızda bişey yok mu sanki" elini yüzüme götürmeye çalıştığında eline vurdum, geri çekti.

"Pardon. Ne var amk salağı."

"Aramızda selin var. Ve elektrik var çekim var sadie. İkimiz de o azgınlıktan kudurduğumuz geceleri özledik. Eminim sen de her düşündüğünde titriyosundur. Altın sızlıyordur."

Aklıma geldiğinde kötü olmuştum.

"Kendi hayal dünyanda yaşamayı bırak. Bana gerçekleri anlat. Semayla mı kurdunuz planı? Reyhan da var mı planda. Peki Ceyda ? Ceyda da mı oyunda, selinle bizi ayırmak için oturup toplantı mı  yaptınız?"

"Canım sonuçta başarılı olduk sen ona bak."

"Ece senin gelmişini geçmişini sikerim. Anlat lan Orospu çocuğu "

"Sevişirken hatırlıyo musun. Bana küfret diye yalvarmıştım. O zaman bana başta demiştin sana duygusal şeyler beslediğim için yapamıyorum. Sonrasında istediğim  gibi oldun. İşte başta bana aşık gibiydin. Zamanla aşık olmadığını kabullendin ve sertçe sevişmeye başladın. Selinle de öyle olacak. Başta çok duygusalsın sonradan geçiyor. Değeri gittikçe azalıyor. Gözündeki yaşları silsen de seni çok iyi tanıyorum bebeğim. O mal için ağlamanı aklım almasa da...
ah  Sadie duygu olmadan fuckbody olduğumuz günleri özledim. Cinsel çekimimiz çok fazla. Sana aşık değilim ama seni istiyorum. Niye anlamıyorsun. Aşk diye bir şey yok. Kendine gel ve bana sizi ayırdığım için teşekkür et."

Dayanamadım ve eceye tokat attım. Elini yüzünde tutarak kaşlarını çatmıştı. Sinir parıltılarını siktiredip yüzüne tükürdüm.

"Her şeyi ortaya çıkaracağım, Orospu."
Kolundan Tutup kapıdan sertçe attım yere. Yere düştüğünde dizi kanadı.
Kapıyı kapatıp telefonumu almaya gittim. Anahtarı bulup kafesi açtım. Birsürü mesaj vardı.
Selin 25 kez üst üste aramıştı. Reyhan 3 kez arayıp 18 tane  mesaj atmıştı. Ceyda "ara beni gerizekalı" yazmıştı. Ece bişey yazmadan evime gelmişti. Nerden biliyordu ki evde olduğumu.

Reyhanın mesajlarına baktım.

Sadie acil ara

Olayı duydum tuzağa düşme

Ece plan kurmuş. Selini arayıp biz sadieyle evde yiyişcez gelme demiş.

Selin işi olmasına rağmen koşarak geliyormuş. Gelmeden at şu eceyi.

Benim işim var diye gelmedim sadie bak şu mesajlara artık

Arıyorum da açmıyosun

Sema  anlattı herşeyi

Seline işi sema bulmuş

Selin aslında kuzeni için semadan iş istemiş. Galiba havuz gününde selin kuzeniyle konuşurken sema iş hakkında konuştuklarını duyunca demiş kuzenine iş bulurum  ben. Kuzeni de bugün gelmiş.  Onunla da ilgilenmiş selin.

Sonra Kuzeni demiş sen niye çalışmıyosın . Birlikte çalışırız. Yabancılık çekmem falan filan.

İkisi aynı yerde çalışmaya başlayacaklarmış

Semanın babasının bizim üniye yakın starbacksı var. Orda üniden çalışmak isteyip üniye devam etmek isteyen insanlar yatılı olarak bile olan yerlerde kalıyorlar.

Sema başkasını atıp direkt selini aldı.

Kuzeninin pozisyonu zaten boştu.

Seline bu torpili yaptığına göre selini semadan korumalısın.

Sema  bana zaten selinle sadieyi ayırmak istiyorum demişti. Şakasına dedi sandım. Eceyle anlaşmışlar. Orospu ece de seni istiyormuş

Selin aslında senin yanında kalacakmış ama sema işi alması için yatılı kalması  gerektiğini söylemiş. Yani demek istediğim size oyun oynuyolar

Reyhan da olmasa hiç birşeyi bilmeyecektim. Kendimi kötü hissettim. Sevdiğim kadın elden gidiyordu. Sema gözünü boyuyordu . Hepsi sema ve ecenin planıymış. Doğru bilmiştim ama bu kadarını da düşünememiştim. Madem onlar oyun oynuyordu, ben de oynamalıydım. Hemen ceyda ve reyhanı  arayıp buluşmaya çağırdım.

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

208K 862 12
Her bölümde farklı bir seks hikayesi olacaktır. ona göre okuyunuz
105K 2.9K 46
Arkadaşı tarafından para için ihanete uğrayan bir kızzın adama mahküm edilmesi ön izleme : 3.bölüm Helin ben çok özür dilerim pişman oldum gerçektenn...
6.4M 279K 61
Her şey abimin düğününde beğendiğim çocuk yerine abimin arkadaşının numarasını almakla başladı. Liya; ANALAR NELER DOĞURUYOR Liya; KAYNANAM ABARTMIŞ...
41.8K 1.6K 17
Gerçek ailem kurgusu ama bu sefer ki farklı kızımız evli ve hamile. (Bazı yerlerde +18 vardır ayrıca Küfür, argo vardır.) Cringe'den ve klişelerden u...