Tehlikeli Sular BxB (TAMAMLAN...

By kymelisa

269K 13.4K 2.8K

🔞 Argo ve cinsellik içerir. Genç barmen Cem ile Narkotikten Komiser Selim, özel bir göreve çıkarsa başlarına... More

GÄ°RÄ°Åž
Bölüm 2 = Sorgu Odası
Bölüm 3 = Yeni Ortak
Bölüm 4 = Özel Şoför
Bölüm 5 = Hastane
Bölüm 6 = Homofobik
Bölüm 7 = Sabahın Körü
Bölüm 8 = Davetsiz Misafir
Bölüm 9 = Kıskanma
Bölüm 10 = Yakışıklısın
Bölüm 11 = Club
Bölüm 12 = Özel Odalar
Bölüm 13 = Karakol
Bölüm 14 = Numaradan Öpüşme
Bölüm 15 = İlk Tartışma
Bölüm 16 = Zeliha
Bölüm 17 = Tatlı Şeyler
Bölüm 18 = Patlama
Bölüm 19 = Sakinleştirici
Bölüm 20 = Uçkur Meselesi
Bölüm 21 = Anlaşma
Bölüm 22 = İlk Gece
Bölüm 23 = Kahvaltı
Bölüm 24 = Sevgililerim...
Bölüm 25 = Yakınlaşma
Bölüm 27 = Kot Kafalı.
Bölüm 28 = Issız Otel
Bölüm 29 = BDSM Partisi
Bölüm 30 = O Kızı İstiyorum
Bölüm 31 = İfşa Olduk
Bölüm 32 = Neden?
Bölüm 33 = Düğün
Bölüm 34 = Seni Öpebilir miyim?
Bölüm 35 = Sabah Tribi
Bölüm 36 = İkili Oynama İhtimali
Bölüm 37 = Soyun
Bölüm 38 = Özel Bölüm (Uğur)
Bölüm 39 = Gece Mesaisi
Bölüm 40 = Konuşma
Bölüm 41 = Eve Baskın
Bölüm 42 = Karakolda bir gece
Bölüm 43 = İlk Temas
Bölüm 44 = İlk Temas 2
Bölüm 45 = Üşümüyor Musun?
Bölüm 46 = Spontane Plan
Bölüm 47 = Özel Bölüm (Uğur)
Bölüm 48 = Tehdit
Bölüm 49 = İlişki Durumu
Bölüm 50 = Bilgi Paylaşımı
Bölüm 51 = Itiraf
Bölüm 52 = Selim'in Sabrı
Bölüm 53 = İlk Tanışma
Bölüm 54 = Bir çocuk meselesi
Bölüm 55 = Sertleşme
Bölüm 56 = Özel Bölüm (Kerim)
Bölüm 57 = Planlamalar
Bölüm 58 = Özel Bölüm (Uğur)
Bölüm 59 = Adam Kaçırma
Bölüm 60 = Operasyon
Bölüm 61 = Sorgu Odası
Bölüm 62 = Bizimle Gel
Bölüm 63 = Yapma
Bölüm 64 = İlk Kurşun
Bölüm 65 = 1 Hafta Sonra
Bölüm 66 = Hastane Çıkışı
Bölüm 67 = Final

Bölüm 26 = Pratik Yapmak

4K 211 46
By kymelisa

Yemeğin devamı oldukça sakin geçmişti. Selim Cem'in saçma sapanda olsa tüm sorularına kendi çapında cevap vermeye çalıştı.

Masayı beraber toparladıktan sonra Selim evrak çantasından çıkarttığı kağıtların üzerinde çalışırken, Cem de ona çerezlik bir şeyler hazırladı. Tatlı ile arası yoksa bir ihtimal tuzlu şeyler severdi belki.

Küçük kaseleri tepsiye doldurup salondaki evrak dolu masanın boş kalan köşesine koyarken Selim önce kaselere baktı ardından da Cem'e kaçamak bir bakış atarak Teşekkür etti.

Cem boş tepsiyi geri mutfak tezgahına bıraktıktan sonra salonda ki tekli koltuğa oturup masanın her yerine saçılmış olan kağıtlara göz attı. Hepsini ŞAHANLAR SUÇ DOSYALARI isimli dosyadan çıkartmıştı.

"Bunlar da ne?"

Selim bazı kağıtları üst üste koyup zımbalarken Cem'in sorusu ile birlikte uzunca bir of çekti. "Cuma akşamı orada karşılaşacağımız tipleri ve mesleklerini öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü kimsenin düzgün bir iş yaptığını düşünmüyorum"

Cem merakla "Nasıl yani?" diye sordu. "Hepsi mi uyuşturucu ile alakalı?"

"Hayır bu partinin amacı bence fuhuş organizasyonu, uyuşturucunun söz konusu olduğunu sanmıyorum."

Cem'in bakışları donuklaştı. "Gay fuhuşu mu?"

Selim onu sessizce başıyla onaylayarak fındıklardan bir kaç adet alıp ağzına attı.

"Tüm bunları onların organize ettiklerine emin misiniz?"

"Onların fazla göz önünde bulundurmamaya çalıştıkları otellerinden birinde böyle bir organizasyonun gerçekleşiyor olması sence tesadüf mü?"

Cem bacaklarını koltuğun üstüne çıkartıp kendisine doğru çekti. Sadece bir anlığına ürpermişti. Uğur'un ailesinin böyle bir şeye bulaşmış olmaları çok iğrençti. "Bilemiyorum. Kiralamış olamazlar mı?"

Selim tek kaşını kaldırıp kendisine bakmaya başladığı an Cem sorusunun cevabını aldı.

"Ödün kopuyor değil mi Uğur'un da bu işin içinde olma ihtimalinden ötürü."

"Uğur'un fuhuşla veya uyuşturucu ile işinin olmadığını biliyorum zaten. Ama kurunun yanında yaşta yanar sözü de boşuna söylenmemiş."

Selim bir müddet daha Cem'i izledi, ardından da masadakileri teker teker toparlamaya başladı. "Ona o kadar güveniyorsun yani."

"Bu güvenle değil, bilmekle alakalı."

Selim bunu duyduğu gibi sinirle iç çekti ve elindeki tüm kağıtları masaya geri bıraktı. "Sana kendi düşüncemi söylememi ister misin?"

Cem ne kadar istemese de onu başıyla onayladı.

"Arkadaşının burnu aynı ailesi gibi sapına kadar boka batmış durumda."

Cem ona gözlerini kısarak bakmaya başladı. "Bayılıyorsun değil mi Uğur'u zor durumda bırakmaya."

Onun bu söylemine karşı Selim sırıttı. Masadaki fındık kasesini eline alıp sırtını arkasındaki üçlü koltuğa yaslayarak yemeye başladı. "Bayılmıyorum ama keyif almadığımı söylersem yalan söylemiş olurum."

Cem ona bu karşı bu sefer ciddi ciddi sinirlenmeye başlıyordu. Uğur aslında iyi birisiydi sadece ailesi bozuktu sırf bu yüzden onun başının yanmasına izin vermezdi. Vermezdi değil mi? "Biliyor musun?" diyerek oturduğu yerden kalktı. Selim'in her zaman böyle kendisini beğenmişçesine, her şeyi çok biliyormuş ve hep onun kontrolünün altındaymış havası vermesine sinir oluyordu. Ona aslında hiç bir şeyin onun kontrolünde olmadığını ve hiç bir bok bilmediğini göstermek için Selim'e doğru yürüyüp tam karşısında durdu. "Cuma gecesi için pratik yapmak ister misin, sana da iyi bir ders olur" diye sordu.

Selim'in iki parmağının arasında tuttuğu fındığı tam ağzına atacakken durdu.

Cem onun bakışlarındaki munzurluğun gidip yerini daha ciddi bir hal aldığını görünce içten içe gülümsedi. "Var mısın yok musun?"

Selim elindeki fındığı ağzına atıp yavaşça çiğnerken "Pratik ve dersten kastın nedir?" diye sordu tereddütle. Cem'e ansızın gelen bu deli cesareti onun gözünü korkutmamış değildi ama en fazla ne yapabilirdi ki?

Bu sefer sıra Cemdeydi. Selim onu alnından öperek gafil avlamıştı ve şimdi aynısını yapma sırası ondaydı. Cem onun elindeki fındık kasesini alıp sehpanın üstüne bıraktı ve bacaklarını açarak Selim'in kucağına oturdu.

Selimin ağzı şaşkınlıkla açılırken Cem onun itiraz etmesine veya kendi cesaretinin kırılmasına izin vermeden dudaklarına yumuldu. Selim'in ne hissettiğini bilmiyordu ama Cem'in kendi kalbi delicesine atıyordu. O sıcak ve nemli dudaklar kendisine karşılık vermese de onu da geri itmemiştiler. Cem dilini onun ağzının içine gönderip göndermemekte kararsız kalmıştı ki son anda vazgeçip kendisini geri çekti. Bu hareket bile anlaşılan Selim için çok fazlaydı. Öpücüğüne karşılık verseydi belki yapabilirdi ama alamadığı bir karşılık için böyle bir şey yapmayacaktı.

Cem onun donuk bakışlarını incelerken "Fazla mı geldi senin için?" diye sordu fısıltıyla karışık çıkan sesiyle.

Selim sadece yutkundu. Bu performansı burada değil de Cuma günü orada sergilemelilerdi fakat orada da şimdiki gibi donup kalırsa başlarına büyük bir iş açardı. Yine de Cem'in onun kucağına oturması ve böyle bir hamle yapması kendisinde beklemediği sonuçlar oluşturmuştu. Şimdiye kadar sadece Zeliha'nın neden olduğu şeyler, -ki onda bile kıza o şekilde yaklaşması yıllarını almıştı. Zeliş çok inatçı biriydi ve konu Selim'in kendisi olunca asla pes etmiyordu, fakat o bile şuan Cem'in neden olduğu şey için bir yıl uğraşmıştı.

Cem Selim'den herhangi bir yanıt alamayacağını anladığı an "Neyse ben haddimi aştım özür dilerim hiç olmamış say" diyerek tam onun üzerinden kalkıyordu ki Selim bir elini onun baldırına diğeri ile de kalkmak için koltuktan destek alan bileğini tuttu.

"Hayır aşmadın, aksine doğru bir şey yaptın. Ben sadece hazırlıksızdım" diyerek yutkundu. "Beni hazırlıksız yakaladın."

Cem kalkmaktan vaz geçip ağırlığını geri onun kucağına bıraktı. "Bunu yapabilecek misin? Yani Heteroseksüel olduğunu biliyorum ama bir erkekle sevişmek gerçekten de göründüğü kadar berbat bir şey değil" derken Selim tam bir şey demek için araya girecekti ki Cem her zamanki gibi hiç susmadan konuşmaya devam etti. "Eğer orada çok zorlanırsan gözlerini yumar ve benim bir kadın olduğumu hayal filanda edebilirsin yani illaki gözlerime bakacaksın diye bir kaide yok o yüzden rahat ola..."

Selim artık onun bu saçmalıklarına dayanamayıp "Lan bir sus da motorun soğusun" diyerek araya girmeyi başardı.

Cem birden sustu ve ardından uzunca iç çekti. "Ben sadece senin tiksineceğin bir şey yapmanı istemiyorum. Benim için bir kızla sevişmek ne kadar kötü hissettiriyorsa senin içinde durumun bir erkeğe karşı böyle olduğunu bildiğimden seni zor duruma..."

Selim sadece onun hareket eden dudaklarının hararetle açılıp kapanışını izliyordu. Artık Cem'in tüm bu saçmalamalarına dayanamayacağını anladığı an oğlanı deminden beri tuttuğu bileğinden kendisine doğru çekip öptü.

Cem'in gözleri şaşkınlıkla aralandı fakat ardından eğer Cuma günü ifşa olmak istemiyorlarsa gerçekten de bunu yapmaları gerektiğinin farkına varıp onun öpücüğüne karşılık verdi.

Dudakları ilk başta ne kadar sadece birbirlerinin üzerinde usulca gezinse de Cem elini Selim'in baldırının üzerinde gezinen elinin üstüne koyup onu biraz daha yukarıya doğru çekiştirerek poposuna doğru yönlendirdi.

Selim Cem'in yönlendirmelerine uyarken sevişmenin cinsiyetinin olmadığını o an anladı. Önemli olan sadece zevk almaktı ve karşısındakinin sikini görmediği sürece bence bu büyük bir sorun teşkil etmiyordu. Beden bedendi sonuçta. Onun siki ile temasa girmediği takdirde bu işin altından rahatlıkla kalka bilirdiler.

Cem ellerini Selim'in boynuna dolayıp kendisini biraz daha ona doğru bastırınca Selim ne zaman yumduğunun farkına bile varmadığı gözlerini açıp Cem'in onunla öpüşürken ki ifadesini izledi. Sarı çıyan bundan keyif almışa benziyordu ve kendisini bu duruma kaptırmış olmasından bahsetmiyordu bile. Ellerinin altında ne kadar kıyafetin üzerinden de olsa onun bedenine dokunmak Selim'in de hoşuna gitmişti.

Cem genelde baskın taraf her zaman kendisi olduğu için ilk defa birisinin karşısında pasif konumuna düşmesine aldırış etmedi, ne de olsa sahte bir pasiflikte onunkisi. Gerçekte pasif olmayı aklının ucundan bile geçirmediği için ilk defa deneyimlemiş oluyordu.

Selim kontrollü bir şekilde eli onun poposunun çevresinde keyifle dolanıyken Cem onu daha şehvetli ve daha sert bir şekilde öpmeye başladı. Selim ansızın pantolonunu zorlamaya başlayan erkekliğine kulak asıp sonunda durmalarına karar verdi. Cem'i öpmeyi bırakıp başını geriye çekerek "Durmalıyız!" diye bildi güç bela. Eğer şimdi durmazlarsa Selim kontrolü kaybetmekten korktu, onu şimdi değil de cuma gecesine bırakmalıydı.

Cem nefes nefese bir şekilde kendisine hevesle bakan gözlere baktı. "Bence de." Ardından bakışlarını kendi ve Selim'in pantolonlarının içinden yer çekimine meydan okuyan erkekliklerine indirip mahcup bir şekilde "Şey, bunun olmasını beklemiyordum. Özellikle seninkinin. Ben daha çok tiksineceğini filan düşünmüştüm" derken Selim ilk başta buna ne demesi gerektiğini bilemedi ardından "Bende" diye bildi sadece.

Cem yavaşça onun üstünden kalkıp kendisini onun yanına bıraktı. "Cuma günü bunu orada da tekrar edersek bence insanlara iyi bir gösteri sunmuş oluruz."

Selim gözlerini kısıp Cem'in taze pembeleşen dudaklarını izlerken "Aslında ben başka bir şey düşünmüştüm" diyerek sinsice gülümsemeye başladı. Bunu söyleyeceğine kendisi de inanmıyordu ama Cem ile yaptıkları bu şey hoşuna gitmişti.

Cem onun yüz ifadesinden aklından onun hiç hoşuna gitmeyecek bir şeylerin geçtiğinden emindi. "Korkmalı mıyım?"

Selim bu sefer azda olsa gamzeleri belli olacak şekilde gülümsedi ve "Gay biri ile Gay olmadan nasıl sevişirim isimli uygulamalı dersimizin ikinci seansı için şimdiden sabırsızlanıyorum" diyerek ona göz kırptı.

Cem ondan böyle bir hareket beklemediğinden onun yanından usulca kalkıp "Vay amına koyim sende dünden razıymışsın ibne olmaya" dediği an Selim kahkahayı bastı. Aslında şuan ne kadar gergin ve sinirli olduğunu belli etmemek için konuyu ve aralarında ki bu durumu makaraya vursa da sinirden eli ayağı titriyordu.

"Hiç te bile, sadece ortama ayak uydurmaya çalışıyorum."

Cem onun yanından kalkıp "Doğru sen anadolu çocuğuydun, sen bizim gibi LPGlilerle takılmazdın değil mi?" diyerek takıldı ona.

Selim onun ela gözlerine baktı. "Beni iyi tanımışsın, aferin sana."

Cem salondan koridora geçerken "Bende öyle düşünmüştüm zaten" diyerek lavaboya girdi ve kapıyı ardından kapattı. Göğsü deli gibi atıyordu ama asıl onu korkutan şey Selim ile öpüşürken heyecanlanmış olmasıydı. Cem onun gibi heteroseksüellerden heyecanlanmazdı ama nedense uzun bir aradan sonra ilk defa Selim ona duralım demese kontrolünü kaybetmek istedi. Hem de daha ilk öpüşmelerinde...

Bu işin sonu hiç hayra alamet değildi...

Continue Reading

You'll Also Like

149K 8.7K 16
Yıl 2049'da meydana gelen bir salgında kadın nüfusun büyük çoğunluğu öldü, erkek nüfusun yarısından fazlası sadece ufak genetik değişikliklerle hasta...
YAVUKLU-Gay By Gri

General Fiction

408K 22.9K 50
[TAMAMLANDI] Cihad manyaktı, Ilgaz ondan da manyaktı. - Mahalle kurgusudur! - Küfür, şiddet, argo, +18 içerir!
426K 15.3K 37
Karımın seviştiği adam? 05.12.2021 Başlıyoruz. 16.12.2021 #boyxboy etiketinde 1. 17.12.2021 #gay etiketinde 3. (Kaldırılıp yeniden düzenlenerek yayın...
17.9K 1.6K 16
Tony Stark evine aldığı köpeğin bu kadar değişeceğini hiç bilmiyordu. -Sen kimsin? -Steve. -Bu imkânsız -Evet, Wanda bana 'seni bir köpeğe çevireceğ...