Badboys and a scared girl

By Annereads011

5 0 0

Luna ( 17 jaar ) is een aantal jaar terug betast ( geen sex maat gwn gezoend tegen wil in enzo ) daar door is... More

01

02

3 0 0
By Annereads011

POV  LUNA

We zijn al een tijdje in ons nieuwe huis en het is mega er zijn 6 mega slaapkamers met badkamer er is gym,bioscoop,chill ruimte,mega keuken,lees ruimte, en dan de tuin een mega zwembad.
Ik heb mijn kleding al in m'n kast neer gelegd en heb m'n decoratie ook al neer gezet en op gehangen.
Ik ben zo blij met deze kamer maar jammer genoeg kan ik er voor nu niet lang van genieten ik moet naar een kostschool wat jullie al wisten.
Het is nu 16:00 ik heb besloten om toch morgen maar te gaan inplaats van vandaag ik vind het best spannend en moet m'n make-up en kleding ook nog inpakken.
Ik heb mijn kleding ingepakt ik heb gwn broeken en shirtjes.truien,ondergoed & ik heb wat feest jurkjes en rokjes en topjes , dus kleding zit wel goed ik kan altijd nog gaan shoppen.
Voor make-up neem ik dit mee: mascara,concealer,highlighter,blush,poeder,wenkbrauwgel,oogschaduw & ik neem parfum,deo mee!
Ik ben er klaar voor ook al schijt ik 10 kleuren in m'n broek maar goed.
We zijn 2 uur veder dus het is etens tijd we hebben een privé chef dus dat is chill me krijgen pasta carbonara echt mijn lievelings eten!!!

TIJD  SKIP

Het is 21:40 mijn broer ( Milo ) hebben de bios uitgetest en samen gegamt, was echt super gezellig.
Ik heb besloten om nu te gaan slapen want morgen moet ik 09:50 aanwezig zijn op de school, ik ga tandenpoetsen m'n pyjama aan doen en ik ga slapen!

VOLGENDE DAG

07:30 gaat mijn wekker ik zit meteen rechtop in mijn bed want ik besef dat ik vandaag naar school ga ik vind het echt spannend maar dat komt omdat ik nooit weet hoe ik vrienden moet maken.
Dan schrik ik van de "PLING" op mijn telefoon het is Nick van het vliegtuig ik had hem gister al een app je gestuurd van "heey ik heb je in mijn contacten gezet"
Hij appt me "hoii weet je al hoe je school heet?"
Ik stuur hem "ja hij heet *****" ( verzin maar ff ene naam )
En ja hoor hij appt me "daar zit ik op school, ik zie je morgen waarschijnlijk wel"  "omg wat leuk ja ik zie je morgen!" En we praten nog een tijdje door hij vroeg aan mij nog zijn we vrienden en ik antwoord "duhh zijn we dat"
Ik ben zo blij toch nog 1 iemand waar ik bevriend mee ben!
Ik maak me klaar ik heb m'n make-up gedaan
En doe dit aan:

Ik hou van deze outfit simpel maar toch heel uitgebreid idk hoe ik het moet verwoorden ik kom echt vaak niet op de goede woorden.
Ik heb mijn eigen auto ik rij een porshe911turbos
Het is 09:20 en het is 25 minuten rijden dus ik ben hopelijk op tijd en anders druk ik mijn gas was harder in.
En ja het is 09:49 ik kom te laat allemaal oudjes voor me ik ga naar de vluchtstrook en trap m'n gas in en scheur met 120 over de vluchtstrook de school staat best wel in een buiten gebied dus er staan huizen 1km ver er vandaan.
Ik ben er bijna ik rij nu op een weggetje in de middle of nowhere ik zie de school al nog 100 m ongeveer ik trap ff het gas weer in en scheur de oprit op in zet m neer op de eerste en beste pakkeerplek er zijn allemaal kinder buiten ook de badboys iedereen kijkt me aan er komt een jonge naar mij toegelopen waneer ik net m'n tassen/koffers uit m'n auto heb gehaald en de auto op slot doe hij zegt "ik wist niet dat je zo rijk was" ik kijk m aan en dan zie ik dat het Nick is die voor me staat ik spring in z'n armen ik heb m gemist en vind het fijn dat ik m zie misschien een overdreven reactie denk jk dan bij mezelf dus zeg ik meteen "omg sorry ja ik ben blij dat ik je zie en toch iemand ken hier" hij lacht en zegt "geeft niet hoor zal ik je koffer menemen" ik antwoord "als je het wilt het hoeft niet" hij lacht naar me en neemt m'n koffer mee.
Ik zie dat iedereen ons aan staart ik die een groep je jongens naar mij kijken het lijkt net alsof ze me uitkleden met die ogen ik voel me er niet heel fijn bij.
Nick houd de deur voor elke open en de directeur staat voor m'n neus ik geef hem een hand en ik leg uit waarom ik te laat ben.
Hij zegt meteen "meisje maak je niet druk en Nick wil vast wel je spullen naar je kamer brengen en geeft Nick ene knipoog" Nick pakt mn tas uit mn handen en zegt "tuurlijk wil ik dat" en hij loopt naar boven.
De directeur zegt dat ik met een mee moet lopen dus dat doe ik 5 meter veder gaan we zijn kantoor in het is 09:57 hij legt me wat dingetjes uit over de school en regels en hoe een dag gemiddeld er uit ziet en dan komt een mega knappe jonge de kamer binnengelopen hij zegt "meneer ik moest haar een tour geven door het gebouw toch?" Hij zegt het en kijkt mij daarna aan met een grijns op z'n gezicht. Ik slik een keer hij heeft bruin haar en heeft donkergroene ogen en dan heb ik weer op de wereld waneer meneer tegen mij praat hij zegt "hier heb je je lesrooster en de sleutel van je kamer" ik bedankt hem en sta op en schuif m'n stoel aan en loop naar de deur waar de jonge staat
Hier het gesprek:
L: staat voor zijn naam LU: staat voor mijn naam

L: hoi schoonheid
LU: hoi ik heb Luna
L: goeie ochtend Luna met een grijns op z'n gezicht
Ik ben Liam
LU: hoi Liam

En hij lijdmerond door het mega gebouw
Welk kamer nummer heb je ik zeg "111" hij zegt oh leuk dan zit je me mij en m'n vrienden op de kamer en ik voel de paniek al weer op bouwen ik m'n hoofd ik ga ene paniek aanval krijgen en iets ander wat ik heb daardoor krijg ik bijna tot geen adem meer merk ik.
Liam wilt praten maar ik onderbreek hem en zegt waar slaapt Nick???
"113 daar staan we nu"
Ik klop op de kamer en ga naar hem toe hij schrikt en weet meteen dan ik een paniek aanval heb ( ik heb hem alles uitgelegd en ik moet een spuit in m'n been prikken altijd daar voor ik wijs naar m'n tas en er komt moeizaam uit "spuit... z-zit inn het l-linker v-vakje ik heb een dunne pantie aan dus kan daar door heen prikken zonder dat iets kapot gaat ik zie dat er 5 andere jongen in de kamer zitten en kijken geschrokken naar mij en Liam en Nick ook ik krijg geen adem meer ik ben duizelig en dan drukt Nick de spuit in m'n hand en ik kan nog net de dop er afhalen en prik de spuit in m'n boven been.
En ik adem heftig en Nick komt naast me zitten en wrijft over m'n boven stem heeft z'n andere arm op m'n zijde.
Iedereen kijkt me geshockeerd aan en Liam zegt "wat gebeurde er" ik kan nog niet ademen dus Nick vertelt het ook al had ik m gezegd dat ik het niet wou maat ik kan het hem niet kwalijk nemen hij heeft gelukkig niet vertelt dat ik betast ben.
Iedereen zegt "wat heftig voor je" behalve Nick en Liam Liam kijk me nog steeds een beetje dof aan.
En Nick zegt zal ik meelopen naar je kamer ik wist niet welke kamer je had dus heb je spullen hier neergezet en ik zeg "graag ik heb kamer nummer 111" Nick kijkt me aan en zegt Ohw en we lopen weg gelukkig blijft Liam daar en er is niemand in m'n kamer.
Als jk m'n koffer open doen zeg ik is Liam gervaarlijk?
Nick zegt ik wil het niet gervaarlijk noemen maar hij is de bad boy en heeft geen gevoel in z'n hart
Ik weet meteen wat I bedoelt en ik zicht heel hard.
Nick stelt me meteen gerust en zegt je mag altijd mijn kamer binnenstormen ik lach naar m met ene klein lach je ik heb m'n kleren in de kast gelegd behalve m'n ondergoed Nick zit op z'n telefoon op een bed en kijkt dus naar z'n telefoon dus ik pak met onderbroeken en stringen en leg het is de la ik zie een grote brede lach in m'n ooghoek van Nick en dan leg ik m'n bh's er ook in die lach word alleen maar groter en is inmiddels een gekte grijns geworden ik kijk m aan en zeg "geniet je d'r van?" Hij schrikt en bloost en schaamt zich een beetje.
Ik doe m'n koffer dicht en open m'n tas ik leg m'n toilet tas in m'n kast en m'n laptop,opladers leg ik in m'n nachtkastje en waneer ik m'n boeken wil pakken komt Liam,sem,Jack binnen de 3 badboys ik kijk hun aan en hun 3en kijken me lachend aan ik heb m'n 5 boeken ik m'n hand 1 daarvan is "it end with us" van Colleen Hoover en heb nog 4 andere boeken in mn handen wat een beetje romantiek,porno is grijnzend kijken ze me aan ik zie Nick lachen in m'n ooghoek en Liam zegt dan "zozo dametje je weet wel wat je wilt hè" ik werp wen dodelijke blik naar m en ze schrikken wen beetje van m'n blik want als blikken konden doden dan lach hij dood op de grond. Dan klopt er iemand op de deur ik leg snel m'n boeken in het nachtkastje en Liam en de rest zitten op het bed Nick roept "binnen" en dan zie ik m'n gespierde man  binnen komen en als ik gespierd zeg dan heb ik het niet over zulke jongens als Liam maar dan nog 2 maten groter de jongen schrikken en ik kijk de man recht in zijn ogen en zeg "Dave" en spring in z'n armen hij geef me een kus in m'n nek en zeg me weer neer en hij zegt zo 4 jongens in je kamer je hebt het goed voor elkaar ik lach een beetje en geef m een stomp in z'n buik wat voor hem gwn als aaien is dus dat zegt I ook we gaan zitten bij Nick want dag is m'n bed.
Dave stelt zich voor aan de jongens als de broer van mij maar dave is gwn een kennis van mij uit dat gervaarlijke groepje hij wilt naast me zitten maar dan zit I bijna en dan haalt hij z'n geweer uit z'n zak iedereen kijkt geschrokken op en ik zeg dave wat doe je stop dat ding weg.
Dave lacht en zegt doe rustig ik ga niemand meer schieten ik zeg goh maar alsnog en hij stopt het geweer weg
Dave zegt tegen de jongen rustig maar ik doe niks en ze gaan weer zitten.
Hier ff het gesprek wat veder loopt:
D: Dave LU: Luna L: Liam J:jack S: Sem N: Nick

D: zo kleintje vertel het eens hoe gaat het hier
LU: tot nu toe heel goed maat ben nog maar 2 uur Ofzo
D: haha ja maar alsnog en thuis?
LU: idk we zijn dus hier heen verhuisd voor papa zijn werk maar zoals je weet papa geeft geen fuck om mij het gaat altijd om Milo en zegt dat ik een grote mond heb en een pittige tante ben
D: haha ja dat Ben je ook brutaale aap ( en hun pakt me ( Luna ) stevig vast
LU: hahaha
D: nee maar alsnog zonder gekkigheid je vader is nou eenmaal een beetje apart maar ik beloof je hij geeft je alles
LU: dat klopt hahah
( de jongens hebben alles gehoord maar kijken naar hun telefoon om niet teveel optevallen )
D: maar kleintje in moet er zo weer van tussen naar de rest van de groep beloof je me dat je weer eens komt schieten "knipoog"
LU: hahah beloof ik miss kom ik ook wel terug
D: Dat zou super zijn "staat op" en je weet we nummer en je weet ons ook te vinden En als een jonge je nog een keer aanrak dan "en doet schietbewegingen met z'n geweer"
LU: haha jaja en kijk geshockeerd naar m waneer die wegloopt

L: zozo gervaarlijk jij
Ik kijk m boos aan en pak m'n rooster
LU: he nick we hebben om 12:45 gym
N: Ohw echt kut het is al 12:30 zullen we er nu heen dan kunnen we ook nog ff kloten
LU: hahaha isg pak je kleding maar ik pak de mijne ook
En Nick is de kamer uit en ik sta bij m'n kast

L: "loopt naar mij toe" waar van ken je Nick?
LU: Ohw van de vlucht we zaten naast elkaar "en ik pak m'n sport legging en sport top"
L: Ohww hij is namelijk m'n broer
LU: oke leuk "en ik wil m'n sport kleren in een tasje doen
L: "duwt me tegen de kast duur aan en is 10 cm verwijderd van me" je mag je hier ook wel omkleden
LU: "ik duw m snel weg" nehh niet voor jou "en pak m'n tas in met m'n kleding en schoenen en wil de deur open doen"
L: "pakt m'n kin vast en draait mn gezicht zij kant op zondag ik m aan kijk" niet zo brutaal zijn dame ik weet dat je voor me gaat vallen"
LU: "ik ruk de deur open" you wish en loop naar Nick die aan het einde van de gang staat"

N: dat duurde lang
LU: "ik ren naar m toe" ja en nu kijken wie als eerste bij de gym zaal is  ( dat is btw aan de andere kant van het gebouw )
N: Ey wacht op mijjjj!!!

Hoii
Dit was alweer het einde!!
Hopelijk vinden jullie dit lang genoeg de volgend deel speelt zich af in de gangen bij de gymzaal

Continue Reading

You'll Also Like

289K 16.9K 18
"α€˜α€±α€Έα€α€Όα€Άα€€α€œα€¬α€•α€Όα€±α€¬α€α€šα€Ί α€„α€œα€»α€Ύα€„α€Ία€œα€Ύα€―α€•α€Ία€žα€½α€¬α€Έα€œα€­α€―α€·α€α€²α€·.... α€™α€Ÿα€―α€α€Ία€›α€•α€«α€˜α€°α€Έα€—α€»α€¬...... ကျွန်တော် α€”α€Ύα€œα€―α€Άα€Έα€žα€¬α€Έα€€ α€žα€°α€·α€”α€¬α€™α€Šα€Ία€œα€±α€Έα€€α€Όα€½α€±α€€α€»α€α€¬α€•α€«.... α€€α€»α€½α€”α€Ία€α€±α€¬α€Ία€›α€„α€Ία€α€―α€”α€Ία€žα€Άα€α€½α€±α€€...
2.8M 159K 50
"You all must have heard that a ray of light is definitely visible in the darkness which takes us towards light. But what if instead of light the dev...
588K 48.9K 23
Indian Chronicles Book III My Husband, My Tyrant. When Peace Becomes Suffocation. Jahnvi Khanna has everything in her life, a supporting family, a hi...
264K 25.7K 62
Ryan and Aaruhi The story of two innocent hearts and their pious love. The story of one sided love. The story of heartbreak. The story of longing a...