• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎

By galaxysunrise

2.7K 190 7

Hi, ik ben Y/N Sky. Ik kom uit Nederland en ben 17 jaar oud. Ik heb besloten om me verleden te vergeten en e... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Geen hoofdstuk! - Belangrijk -
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
On Hold
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Epiloog
x- Dankwoord + Mededeling - x

Hoofdstuk 13

98 7 0
By galaxysunrise

'Edited'

P.O.V Y/N

'Jullie zijn toch op tour?' De jongen knikken als antwoord. 'Wanneer gaan jullie weer verder?' vraag ik. 'Hm, daar had ik nog niet aan gedacht.' Antwoordt Louis. 'Vaak maakt Paul een schema en geeft dat ruim van te voren aan. Zodat we alle tijd hebben om te repeteren en voor te bereiden. Maar momenteel hebben we anderhalve maand vrij.' antwoordt Liam.

Wat me opvalt, is dat Harry een beetje verdrietig kijkt. 'Wat is er, Harry?' Ik kijk hem aan. 'Nou, ik vindt het gewoon heel gezellig met jou.' My heart. 'Of ze gaat mee op tour!' roept Louis vrolijk. 'Dat kan toch niet zomaar?' vraag ik verbaasd. Het zou wel supergaaf zijn, maarja. 'We kunnen het proberen.'

Zayn pakt zijn telefoon. Volgens mij belt hij met Simon. 'Hee Simon, met Zayn. De jongens en ik hebben een vraag.' Ik hoor wat vaag gepraat vanuit de telefoon. 'Oké, is goed. We komen er zo dadelijk aan.' En hij hangt op. 'En?' vraagt Louis enthousiast. 'We gaan zo naar Simon toe, mét
Y/N.' hij kijkt mijn kant op. 'Hoe kent hij me?' vraag ik. 'Tsja, door wat er gebeurd is vannacht sta je wel in elk magazine. Dus ik gok daarvan.' 'En wanneer gaan we?' Louis springt van enthousiasme op en neer. 'Nu.' Glimlacht Zayn. Ik knik meestemmend. 'Op naar Simon!' schreeuwt Louis. Hij pakt me polsen vast en trekt me richting hun gezamenlijke auto.
Jup, Louis heeft mij zover meegekregen dat ik met de lift ben gegaan. Zelfs Niall.

Zayn rijd en naast hem zit Liam. Ik zit tussen Niall en Louis en achter ons zit Harry. Hij vond het niet erg, zei hij. Pff, beter ging Liam ofzo op mijn plek zitten. Louis en Niall zitten de hele tijd te klieren. En ik zit er tussenin. 'Niet ruzie maken, kindjes.' zeg ik streng. Ze zitten te discussiëren over een of nog wat. Helaas stoppen ze niet. Zayn en Liam zitten naar me te grijnzen. Ik zucht diep. Dan maar op de moeilijke manier. Met een hand begin ik Louis te kietelen en met me andere hand begin ik Niall te kietelen. 'Haha, s-stop Y/N, haha.' lacht Niall. 'Houden jullie dan op?' zeg ik streng. Braaf knikken ze. 'Goedzo.' glimlach ik en stop met ze te kietelen. 'We zijn er!' roept Zayn. 'Eindelijk.' zucht Louis.

We stappen uit voor een groot gebouw. Ik volg de jongens wel gewoon. We lopen gangen door totdat Niall op een deur klopt. 'Binnen!' galt Simon's stem door de deur heen. Niall opent de deur. Simon zit achter zijn bureau op de laptop. Als Simon ons opmerkt, staat hij op en loopt naar ons toe. Nou, eerder naar mij. 'Jij bent zeker Y/N Sky?' Wauw, dat was beleefd. 'Ja, dat klopt. Leuk u te ontmoeten.' glimlach ik vriendelijk. Hij keert zich weer terug op de jongens. 'Jullie hadden een vraag?' 'Ja, we vroegen ons af als Y/N mee mocht op tour met ons.' vraagt Niall. 'Is goed.' zegt Simon simpel. Whut, zei hij dat nou echt zó gemakkelijk? Ook de jongens kijken verbaasd. 'Daarom vroeg ik ook of jullie haar mee konden nemen.
Ik zou graag een paar liedjes met haar willen uitbrengen en uiteindelijk een album. En ik wou al sowieso dat ze meeging op tour met jullie zodat ze een paar van jullie concerten als voorprogramma kon doen.' verteld Simon.

Zei hij dat nou echt? 'En, lijkt je dat wat?' glimlacht Simon naar me. 'Maar natuurlijk. Maar ik heb nog een vraag. Hoe kent u mij?' vraag ik aan hem. 'Nou, door dat akkevietje van vannacht, was je natuurlijk bijna in elke magazine. En natuurlijk omdat je veel met de jongens omgaat, blijkbaar vinden ze je geweldig. Ook had ik je filmpje gezien op YouTube.' terwijl hij dat uitlegt leven de jongens zich uit. Terwijl ik hier een beetje als een standbeeld sta.
'Ah, dat verklaart een hoop.' zeg ik. 'Waarom zou je beroemd willen worden?' vraagt Simon. Deze vraag had ik al een beetje kunnen verwachten. Ik zeg hetzelfde als ik bij de jongens toen zei. 'Mag ik misschien vragen naar je verhaal?' vraagt hij voorzichtig. Ook dat vertel ik.
De jongens rennen nog steeds rond als idioten. 'Nou, dat komt vast wel allemaal goed. Maar als je je handtekening hier neer zet, ga je dus akkoord dat je binnen een jaar een paar liedjes solo uitbrengt en uiteindelijk een album maakt. De rest komt vanzelf wel, en de jongens kunnen je vast wel wat tips geven.' 'Ik begrijp het.' zeg ik. Simon schuift een paar bladeren met een pen naar me. Dit zou het contract moeten zijn. Ik lees het gauw nog even door en zet daarna me handtekening. Ik schrik me kapot als ik ineens word opgetild. Het is Liam, dat merk ik meteen. 'Liam, zet me neer.' grinnik ik. Ik zie Simon zachtjes lachen. Ik had niet verwacht dat Simon zo aardig was. Ach ja. Ik word overgedragen naar Harry. 'Jongens, laat haar alsjeblieft even los. Ik moet nog wat dingen bespreken met haar en dan moet ze niet geplet zijn.' zegt Simon. Harry laat me los en zet me neer. Saved by the boss. 'Dankje.' zeg ik in het algemeen.

Terwijl de jongens nog aan het klooien zijn, bespreken Simon en ik nog een paar onderwerpen. 'Binnenkort zal je veel haat krijgen, als de rest van de wereld weet dat je nu bij Modest! zit. Maar daar moet je je niets van aantrekken. Als je ergens mee zit, kan je altijd naar de jongens gaan of mij.' zegt hij. 'Bedankt meneer.' glimlach ik dankbaar. 'Ik heb nog wel wat gegevens van je nodig om je te bereiken enzo.' vertelt hij verder. Ik geef de belangrijkste gegeven door, zoals me telefoonnummer.
'Ik heb begrepen dat je nu soort van bij de jongens woont door je vorige situaties.' Ik knik. We ronden het onderwerp af. 'Jullie zie ik allemaal nog wel een keer binnenkort.' zegt Simon in het algemeen.

Even later zitten we weer in de auto. Iedereen is super blij en hyper. Oke, de jongens zijn dat meestal altijd wel, maar goed. Dan komt ''Kiss You'' op de radio. Zayn zet het volume harder. We zingen allemaal mee. Echt geweldig dit. In het hotel aangekomen rennen Niall en ik als idioten naar boven. We krijgen rare blikken toegeworpen, maar daar trekken we ons niks van aan. De rest gaan met de lift.

Eenmaal boven barst ik nog van de energie, maar Niall is alweer moe. 'Kom op, Nialler!' roep ik blij. Ik spring op zijn rug. Zuchtend loopt hij de hotelkamer in. De anderen zijn er al, natuurlijk. Ik ga vanaf Niall. 'Zayn!' roep ik en ik bespring hem vanachter. Hij schrikt zich kapot. 'Rustig aan, Y/N. Wat heb jij opeens?' grinnikt hij. 'Ik heb geen flauw idee.' antwoord ik blij. 'Ik hoef niet doof te worden.' zegt Zayn. 'Sorry, Zayn.' over me schouder heen zie ik Niall op de bank vallen. Ik voel twee sterke armen me vastpakken. Liam. 'Liam!' roep ik dit keer. Jemig, wat heb ik toch. 'Sorry, ik ben gewoon super vrolijk,' zeg ik enthousiast. 'Jongens, kunnen jullie me helpen?' hoor ik Liam vragen terwijl hij me nog vast heeft. Zayn legt me neer op de grond en hij gaat met zijn gewicht op me zitten. 'Get your fatass off me!' zeg ik tegen hem.
Ik spartel nog met me benen en armen. Harry houd me benen vast met Louis. Volgens mij is Niall in slaap gevallen want ik hoor licht gesnurk. Liam pakt me armen vast. Zayn is echt zwaar. 'Zayn, wil je alsjeblieft van me afgaan? Me rug en kont word geplet.' grinnik ik. 'Alleen als je rustig bent.' zegt Liam streng. 'Ik ben rustig. Dat beloof ik.' zucht ik. Ze overleggen.

Uiteindelijk laten ze me gaan. Ik sta op. 'Hoelaat is het eigenlijk?' 'Eh, half zes.' antwoord Louis. Whut, nu al? 'Moet ik Niall wakker maken?' vraag ik. Ik kijk naar Niall die vredig ligt te slapen op de bank. 'Ga je gang.' grijnst Harry.
Ik loop naar Niall toe. Awh, wat is hij toch schattig. Bijna zonde om hem wakker te maken. 'Niall ,wakker worden.' ik prik in zijn wang. Niall mompelt wat. 'It's time to wake up.' ik schud hem heen en weer. Hij pakt me arm vast zodat ik nu in een rare positie op hem lig. De jongens barstten in lachen uit als Niall een arm om mee heen slaat. Niall houdt me stevig vast. Whutt. Er is nog maar één manier om hem wakker te krijgen. 'Niall ,kom je mee? We gaan naar Nando's.' fluister ik in zijn oor. Hij schiet overeind. 'Waar is Nando's?' vraagt hij nog half slapend. Blijkbaar heeft Niall mij nog niet opgemerkt. Ik kuch. Zijn ogen schieten naar me. 'Wat doe jij nu weer?' vraagt hij verbaasd. 'Kan ik beter aan jou vragen. Ik ben niet diegene die me zo heeft laten liggen.' grinnik ik. Vanuit me ooghoeken zie ik Niall blozen. 'Oh, ehm, sorry
Y/N.' zegt hij. Niall helpt me overeind. 'Maar gaan we naar Nando's?' vraagt hij hoopvol. 'Nope, sorry Nialler. Niet vandaag.' zegt Harry. 'Wie gaat er koken?' vraagt Zayn. 'Ik!' ik steek mijn hand op. Ze kijken me verbaasd aan.

'Ik ga iets typisch Nederlands maken. Ik ga niet zeggen wat, maar er gaan veel wortels in.' leg ik uit. Louis krijgt een supergrote glimlach op zijn gezicht. Hij valt me aan met een knuffel. Ik grinnik en knuffel hem terug. Op het moment dat hij me loslaat, loop ik naar de keuken toe. Verrassend genoeg hebben ze alle ingrediënten. Ik begin met de wortels te schillen. 'Als jullie alvast de tafel dekken, ben ik zo klaar.' roep ik een tijdje later. Louis sprint de keuken in en begin met tafel dekken. 'Oh, wat ruikt dat lekker.' ik glimlach. De rest komen ook de keuken in. 'Louis heeft gelijk.' hoor ik Niall zeggen. Onverwachts geeft iemand een kusje op me wang. Wauw, dat waren zachte lippen. Ik kijk over me schouder heen en zie dat Niall een beetje rood is. Niet veel later is het eten klaar en is de tafel gedekt. 'Eten!' roep ik. Niall en Louis zitten al aan tafel. Shock. Langzamerhand zit iedereen aan tafel. 'Eetsmakelijk.' zeg ik. 'Eetsmakelijk.' probeert Zayn in mijn taal te zeggen. Ik grinnik. Niall schept voor 2 personen op en de rest normaal. 'En?' vraag ik hoopvol nadat ze een paar happen hebben genomen.
'Dit is echt lekker.' zeggen Louis en Niall tegelijk. Zayn, Liam en Harry knikken instemmend.
Ik glimlach weer. Ik begin te eten. Zelf heb ik maar een klein beetje opgeschept, want ik had niet zo'n honger. Ik had niet gedacht dat ik lekker kon koken. Ze scheppen zelfs nóg een keer op. Nu ben ik weer super vrolijk. Maar dan wel dit keer op een rustige manier. Na het eten ruimen we af. 'Wie doet de afwas?' vraagt Harry. Weer steek ik mijn hand op. 'Nee, jij bent hier te gast.' ik geef hem een blik. De jongens merken dat ze er niet tegenin moeten gaan. Ze lopen zuchtend weg. Ik begin met af te ruimen. Ik vul de gootsteen met water en stop en doe het servies erin. Fluitend begin ik af te wassen. Misschien denk je nu: 'Ze zijn One Direction. Dan hebben ze toch wel een vaatwasser?' Blijkbaar niet. Zelfs ik snap het niet, maar goed.

Halverwege het afwassen voel ik twee armen rondom me middel. Ik schrik me dood. 'Kalm maar. Ik ben het.' fluisterd Niall in me oor. Zijn warme adem in me nek bezorgt me rillingen.
Ik ontspan weer. Niall rust met zijn hoofd op me schouder. 'Laat me raden. Je moet me wat vertellen?' grijns ik. Dat heb ik laatst bij hem ontdekt. Als hij iets van me wil of moet vertellen, gaat hij zo doen. Dan slaat hij vanachter zin armen om me middel en rust hij met zin hoofd op me schouder, Geen idee waarom, maar ik vindt het een fijn gevoel. Zoals nu dus.

'We moeten nog een snelle repetitie doen voor het concert van morgen.' 'Is goed. Ik red me wel alleen.' zeg ik. 'Weet je het zeker?' Aan zijn stem hoor ik dat hij twijfelt. 'Niall, Brittany zit nu in de gevangenis. En ook al zijn jullie weg, er staat altijd een bodyguard hier in de buurt. Ik heb jullie nummers, zelfs die van Paul heb ik.' stel ik hem gerust. Als hij me nu niet vertrouwt, weet ik het ook niet meer. 'Oké dan.' zegt hij. Ik krijg een beetje kippenvel, want zijn haar kriebelt in me nek. 'Mag ik je alsjeblieft helpen?' probeert hij zo lief mogelijk te zeggen. Ik voel dat hij me iets steviger vasthoudt. Voordat ik kan antwoorden, pakt hij een theedoek en droogt af. Meteen mis ik zijn warmte. Nee, Y/N. Niet zo denken! Vanuit me ooghoeken zie ik Niall lief naar me glimlachen. Hij heeft zo'n mooie lach... Y/N, wat zei ik nou? Gauw glimlach ik terug.
De stemmen in me hoofd zitten nu een oorlog te maken, geweldig. 'Nialler? Kom je, we moeten gaan!' roept Louis. 'Sorry, maar ik moet gaan.' zegt Niall schuldig. 'Maakt niet uit. Veel plezier.' glimlach ik en ik neem de theedoek van hem over. Hij geeft me een kusje op me wang en loop naar de rest toe. Me wangen beginnen te gloeien. 'Tot straks!' roept Liam. 'Veel plezier!' roep ik terug. Ik hoor de deur dicht vallen. Niall heeft echt zachte lippen. Jemig. Nadat ik alles hen opgeruimd, laat ik me op me bed vallen.

Wat zou ik nu kunnen doen? Ik blijf een tijdje op me bed liggen, totdat ik een deur open hoor gaan. Huh, ze zijn zeker nog maar een halfuur weg. Zijn ze er nu al? Laat ik maar eens gaan kijken. Ik sta op en loop ik naar de woonkamer. Ik schrik als ik een figuur zie staan. Het figuur draait zich om. Als ik zie wie het is, voel ik de woede naar boven borrelen.

- Mededeling -

Hii, iedereen. Ik vroeg me af als jullie het handiger vinden om te lezen als ik een klein stukje van het vorige hoofdstuk in het nieuwe plaats bovenaan, zodat jullie weten waar het over gaat. Laat het me weten. xx

Continue Reading

You'll Also Like

10.1K 514 28
"Ik wil alles, maar dan ook alles met je delen zonder dat iemand het ziet." Matthy en Robbie hebben nu al twee jaar een relatie. Alleen weet niemand...
111K 6.3K 52
(Dit verhaal gaat ooit herschreven worden) Overal over de hele wereld krijgen tieners die zestien zijn geworden een brief waarin staat of ze meedoen...
7.9K 301 30
''Time heals'' 𝘺𝘦𝘢 𝘰𝘧 𝘤𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦 :) Hoe kan je in 1 klap, in 1 moment, in een paar seconden zoveel verliezen? Je leven zo ontzettend erg veran...
Ultraviolet By Evita__M

Science Fiction

40K 2.5K 109
Een nieuwe ziekte, de Zwarte Pest, teistert de inwoners van Valis. Kinderen worden verplicht om zich te laten vaccineren, maar dit alles blijkt een l...