'MAVİ FISILTI'▪ Tokyo revenge...

By Murata_2000

9.1K 599 387

Niji akira, iki yaşamı olmuş bir bayan. Birincisi hiç iyi değildi...peki ya ikincisi? Kimse kötü bir insan iy... More

Önsöz ve giriş
BÖLÜM 0,1
BÖLÜM 1,2
Bölüm 0,2
Bölüm 0,3
Bölüm 3,2
Bölüm 0,4
Bölüm 0,5
Bölüm 0,6
bölüm 0,7
Bölüm 0,8
Bölüm 0,9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
°'Bölüm 25'°
2.SEZON'A DOĞRU->TANITIM
2,01.Bölüm
2, 02.Bölüm
Gelecek~
2,03.Bölüm
2,04.bölüm
2,05.bölüm
📌2,06.bölüm>final📌
<Ek>
[EK BÖLÜM->0,1]

Bölüm 12,1

227 16 13
By Murata_2000


Bölüm adı; o kim? 2.kısım

Bölüm şarkısı; tourner dans le vide

"Gidene üzülme sevseydi gitmezdi. Gelene sevinme o da başkasından geldi."
~
**

Lina'nın bakış açısı

Yanıma geliyor, ne yapsam? Bu yerden kaçmaya kalksam daha adım atmadan etrafım en az 150 kişiyle sarılır.

Tamam hepsini tekte yenerim ama hiç dikkat çekmek gibi bir derdim yok. En iyisi klasik hint dizisi sahnelerinden biri olan geri geri gitmek.

.

.

Duvar? Ahanda şimdi nalları diktim. Gözlerimi yumup korkmuş masum saf kızı oynasam? Tek basit çarem.

Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öldürme
Lütfen beni öld-

Önümde durdu? Ne diye bana boş boş bakıyor? Öldürmek için çeşitli fanteziler mi düşünüyor? Eğer sebebi buysa direkt çeksin vusrun hiç uzatmayalım. Ne düşünüyorum ben? Kendine gel lina! En fazla ölürsün birşey olmaz. Ayrıca, hazır hâlâ bana dik dik bakıyorken buradan topuklamalıyım.

Elini uzattı ve yüzümü gizleyen saçımın ön kısmını kulağımın arkasına koydu. Yüzüne bakardım ama naparsın, rol gereği. Beni affet bay kibirli, ne? Evet bu karşımdaki gümüş saçlı lila-mor gözlü kişiye böyle diyeceğim. 'Bay kibirli' çok güzel lakap ama konu bu değil,

Bay kibirlinin karnına sert ama fazla hasar vermeyecek bir tekme attım. Bunu yapacağımı bilmediğinden şanslıyım ki şaşırdı ve geri sendeledi. Fırsat birdaha ayağıma gelmez koş lina.

Koşmaya başladım ve binadan çıkarken gizlenmek yerine önüme çıkana çarpmamaya çalışarak koşuyordum. Bay kibirli sonunda yokluğumu fark etmiş olacak ki,

Bay kibirli-" Yakalayın onu,"

Dedi. Yanlız herif harbiden sinirlenmiş ki her ne kadar sesi gizlemiş olsa bile öfkelendiği belli.

Yine de emir vermekte 3 dakika 45 saniye 18 salise geciktin, bay kibirli. Sonuçta ben çoktan o binayı terk ettim ve karanlık bir ara sokağa girerek gölge tilkisi kıyafetlerimi giyip maskemi taktım. Nereden mi buldum? Yanımdaki çantadaydı. Çantadan bahsetmemiş olabilirim ve bu bir detay ancak benim detaylara ayıracak vaktim yok.

Hazır böyle giyinmişken devriyeye gezeyim bari.

.

.

Neden? Neden herşey beni bulur? Bu defa ne mi? Çok kolay. Kisaki ve hanma emma-chan'ı öldürecekler. Kusura bakmayın ama, bana mikey ve draken ile ilgili dedikodu getiren kişiyi öldüremezsiniz. Sonuçta, şu dakikadan itibaren emmayı tamamen korumam altına alıyorum.

Hele bir ona yaklaşmaya kalkın anlaşma falan dinlemem yedi ceddinizi bulur oturturum oturduğu yere... bekle, doğru ya kisaki benden emir alıyordu... ona ne ara emma'yı öldür dedim? Hatırlamıyorum. Acaba benden izinsiz emma büyük bir detay olduğundan onu ortadan kaldırmak mı istiyor?  Neyse ne, ben emmayı korumam altına aldım mı aldım. O halde ölmeyecek.

Koşar adımlarla emma'yı aramaya başladım. Ve şansıma, buldum. Yolun ortasında durmuş bekliyor. Ya canım benim, ne diye yolun ortasında duruyorsun? Bu 'gel beni ez öldür' demekle aynı şey zaten.

Beklediğim an, motorsikletli biri emmaya doğru hızla sürüyor, tabiki daha kimse olayı kavrayamadan ben emmayı kolundan tutup ara sokağa getirdim. Kisaki'nin adamının 'ne oluyor lan?!" Bakışı attığına eminim.

Bu arada emma, hâlâ olayın şokunda ve kisaki'nin adamı mikey herşeyi gördü ancak beni görmedi diye öleceğini bildiğinden son gaz motorsikletiyle gitmeye başladı.

Bense emmayı gözleri bağlı bir şekilde kolundan tutmuş evime götürüyordum. Tamam, bu doğru değil adam kaçırmaya giriyor ancak sorun şu ki emmayı bırakırsam yine ve yine öldürmeyi deneyeceklerdir. Emma da hâlâ şokta bir çıkamadı.

➡Lina'nın evinde⬅

Emmayı misafirler için hazırladığım ve normalde asla kullanmadığım misafir odasına götürdüm. Odada büyük bir gardırap, büyük yumuşak bir yatak ve daha birçok şey var.

Emma uyuduğu için ki ne ara  uyudu hiç bir fikrim yok. Onu yatağın üstüne bırakarak yemek hazırlamaya koyuldum. Odada yeni kıyafetler ve benzeri şeyler var ama umarım emma uyandığında kafama terlik atmaz....

➡o sırada emma kaybolduktan sonra mikeyler⬅

Draken-" NEREDE O!?"

Takemichi-"bilmiyorum...özür dilerim mikey.."

Mikey-" kendini suçlama, takemichi. Sakin ol, ken-chin. Eminim emma şu an iyidir, sen de gördün onu kurtaran kişi ona zarar vermek isteseydi kurtarmazdı."

*mikey'in iç sesi*

Emma...umarım iyisindir. O kişiyi bulduğumda öldüreceğim. Kimki benim kız kardeşimi kaçırıyor, ona ölümlerden ölüm beğemdirteceğim..

➡Lina'nın evinde⬅

➡55 dakika sonra⬅

Lina-"EMMA-CHAN DUR!"

Emma-"AAAA!"

Lina-"NE AAAA BENİM İŞTE!"

Emma-" lina-chan...sen misin?"

Lina-"Yok tatlım ben ruhuyum. Ya emma sen beni sınamak için mi gönderildin? Zaten öldürülmeye çalışmışsın yüreğim ağzıma geldi korktum sana birşey olacak diye."

Emma-" bu arada, uyandığımdan beridir kavga ediyoruz sormaya fırsatım olmadı ama ben nasıl buraya geldim ve sen benim öldürüleceğimi nereden biliyorsun?"

Lina-" basit, aslında bugün tamamen uyumak ve dinlenmek istiyordum ama bir ses duyup uyandım. Daha sonra elime tava alıp evi gezmeye başladım. Tüm evi gezdiğim de sorun olmadığını düşündümde geri uyumaya dönecektim ancak misafir odasının kapısı açıktı. Gidip baktığımda sen yatağın üzerinde uyuyordun ve yanında bir not vardı. Notta

' kız öldürülmeye çalıştı, gidebileceği tek yer olarak burayı buldum. Burada olduğunu kimseye söyleme. Lütfen güvenliğinden emin olana kadar ona bak ve yanında kalmasına izin ver. Tamamen senin korumana bırakıyorum, Bol şans."

Yazıyordu. Okuduğumda şok oldum ancak hemen sana gerekli olanları hazırladım ve tamamen ev arkadaşı olduk."

Emma-" yani beni kimin getirdiğini bilmiyorsun."

Lina-"üzgünüm. Bilmiyorum."

Emma-"tamam o halde, hadi dedikodu film gecesi pjama partisi yapalım!"

Lina-" moralin hemen yerine geldi, emma-chan."

Emma-"üzgünüm, ama notta yazdığı gibi, korunmamdan sen sorumlusun ve ben ne istersem yapmalısın. Ve biliyormusun, sıcak çikolata istiyorum."

....

Lina-" iyi, sadece perdeleri açma, hiçbir şeye dokunma ve sadece şu koltuğa oturup beni bekle."

Emma-" tamam!"

markette⬅

Lina'nın bakış açısı

-"*iç çeker**mırıldanır*.. bu sıcak çikolata fazla yüksekte!"

Lanet olası, hangi kafayla emmayı kendi evime getirdim ben?! Ne güzel mikey ile uslu uslu duruyordu işte. Hayır şimdi mikey bana da düşman kesilecek. Nedir benim bu yaşamdan çektiğim.

Ha? Çikolata elime düştü? Düzeltiyorum, yüzünün yarısını kaplayan bir yaraya sahip olan, siyah saçlı ve uysalca gülümseyen ancak aynı zamanda bay kibirlinin sağ kolu olan hitto kokuchou bana verdi. Pekâlâ, onu ilk defa görmüş gibi yapıp buradan uzaklaşacağım.

-"*gülümser* teşekkürler."

Kokucho-"önemli değil, bu arada sen lina mısın?"

Niye önüne gelen bana bu soruyu soruyor?

-" hayır."

Bunu dediğim gibi arkamı dönüp uzaklaşmaya başladım ancak kasada bana bakıp sırıtan bir adet bay kibirli vardı... yine üstüme üstüme geliyor ancak bu defa arkamda duvar yerine kokuchou ayrıca anladığım kadarıyla sağ ve sol tarafımda haitani kardeşlerden biri duruyor. Sana güçlü derler ama, bir kıza karşı bu kadar önlem bunun zıttını gösteriyor.

Bay kibirli-" merhaba! Yeniden karşılaşmak harika değil mi? Eminim beni gördüğüne sevinmişsindir. Bu arada, o tekme harbiden iyiydi. Hazırlıksız yakalandım. Ama, bir kölenin kralına karşı böyle davranmasına izin verilmez. Peki, acaba sana ne ceza vermeliyim...Buldum! Hadi gidip toman'ın çok sevgili iyilik meleğini düşman çeteleri olan tenjikuya yardım ederken gösterelim! Harika olacaktır, sonuçta mikey emmayı kaybetti ve sende onu terk edip gidersen çok üzülür."

...diyorum işte ruh hastası psikopat...

-"*gülümser*ara ara, sayanora!"

Vee bay kibirli,  kokucho haitani kardeşler daha olayı anlayamadan ufak bir market kovalamacası yaşadık. Sonuç olarak, ben marketten ikinci tur çıktım ve gölgeler ile eve gittim. Ancak bu bay kibirli, yardımcısı ve haitani kardeşler benim çıktığımı fark etmediler. Hatta koskoca markette benden sonra 8 tur daha birbirlerini boş boş kovaladılar.

Şansım varsa, o marketteki kimseyle bir daha karşılaşmam.

Ama şimdilik sadece emma ile film gecesine odaklanmalıyım... zaten film diye bana geldi sindirella izletiyor.

-" emma, eğer sindirellanın ayakkabısı ona tam oluyorsa nasıl ayağından çıktı?"

Emma-"..."

-"....."

Emma-" En iyisi biz bir dahaki film gecesinde naruto shippuden izliyelim."

-"aynen."

^^

İyi geceler/akşamlar/sabahlar


1175 kelime

Continue Reading

You'll Also Like

9.9K 902 12
:Ay güzel misin nesin? :Ay ne kadar çirkin görünüyor değil mi? ---------------------------------------- :Bu gece Ay çok güzel,değil mi? :Ölmeyi...
887K 71K 14
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
78.5K 4.1K 32
[haikyuu x reader] -> Eğlence amaçlıdır. -> Haikyuu karakterleri oneshot bölümleri. -> Kitap acemice yazılmıştır. #kuroo, 🥇-250622- #sugawara, 🥇 -2...
9.9K 888 28
Kendini bir anda Tokyo revengers mangası içinde bulan derin ve esma'nın maceraları. Yeniyim bir şans verin. (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡