~SasuNaru~ Aikido Koleji

By killboykillboy

2.8K 250 152

Uzumaki Naruto, sadece özel kişilerin seçildiği bir kolej olan Aikido kolejine katılır. Bu ilk kitabım umarım... More

Uzumaki Naruto
Şansının yüzde yüzünü kullanmak
Rezil dolu bir gün
Lütfen anlamamış ol!!
"Önemli!!"
Dondurma
Duyuru!!
Aikido Turnuvası Part 1
Aikido Turnuvası part 2
Sadece Üç Kez Tıkla
Hanako-san...
Sasuke'nin ağzından...
Daha da yakınlaş
Hayal kırıklığı
Özel bölüm(Yılbaşı)
Asık bir surat
Titreyen ayaklar
İlaç
Sınava hazırlık
Etraftaki sessizlik
Fanfic fikri!
Uzumaki
Soyunma Odası

Bu Aşk Mı

171 17 8
By killboykillboy

" Naruto, acaba sen geçen duş alırken sular kesildi ve bu nedenle kova ile mi yıkandın?" Sasuke'nin sorusunu duyunca bir anda öylece kalıverdim. Yani Sasuke onu sevdiğimi anlamamış mıydı? Sorusuna cevap verdim. " Şey evet, ne oldu ki?" Sasuke sertçe kafama yumruk attı. " Aptal o kova kanalizasyondan artan sulardı!" Kanalizasyon mu? Neden odamızda kanalizasyondan arta kalan sular var ki?

      Haftasonu tatili başlamıştı. Sakura ve Hinata ile kolejden çıkmış parka doğru yürüyorduk. 
 
      Sonunda parka gelmiştik. Hinata " Biraz oturalım mı?" diye sordu. Üçümüz beraber parktaki banklara oturduk. Sakura kısık sesle konuşmaya başladı. " Eee anlatsana dün Sasuke'yle ne yaptığınızı?" Sakura'nın neyden bahsettiğini anlamadım. Dün Sasuke ile hiç bir şey yapmıyordum. Zaten onunla pek konuşmuyordum. Sakura'ya cevap verdim. " Hiç bir..." derken kulağıma bir gürültü geldi.

      Etrafıma bakındım ki ne göreyim. Sasuke ve arkadaşları yanımıza doğru geliyorlar.
 
      Sasuke'nin arkadaşlarından biri bana el sallıyordu. " Naber Naruto" adımı nereden biliyor ki. Konuşmaya devam etti. " Ben Suigetsu, Sasuke senden çok bahsetti!!" Doğrusu biraz utanmıştım.

      Sakura bana baktı. Yüzünde hafif bir gülümseme vardı. Kulağıma doğru yaklaştı. Kısık bir sesle " Oo, bundan güzel bir aşk kitabı yazılır." dedi ve alaycı bir şekilde gülmeye başladı.

      Yüzüm domates gibi görünüyordu. Sasuke'nin yanındaki kız sesini yükselterek " Oi! Neden utandın?" Bunu demesiyle daha çok utanmıştım. Yüzümü saklamam gerekiyordu. Koşarak parktan uzaklaştım. Son duyduğum şey Sasuke'nin bana seslenmesiydi.

      Koleje doğru gidiyordum. Birinin arkamdan geldiğini farkettim. Bana sesleniyordu. " Naruto dur!!" Bu ses Sasuke'nindi. Arkamı döndüm. Sasuke ile gözelerimiz uzun süre bakıştı. Sasuke biraz utanmıştı. Gözlerini benden kaçırmaya çalışıyordu. " Naruto, istersen birlikte dondurma yemeye gidebiliriz." bunu derken yüzü kıpkırmızıydı. Tıpkı benim gibi. Benim bu kadar utandığımı fark edince " Düşündüğün gibi değil, yani arkadaş olarak dondurma yeriz!!" dedi. " Olur" dediğin gibi kafamda bir ıslaklık hissettim.

      Yağmur yağıyordu. Sasuke yüzünü astı. " O zaman bir dahaki sefere." dedi. " Sasuke şemsiyen var mı?" diye sordum. Asıl amacım birlikte romantik bir şekilde yağmurda yürümekti. Ama Sasuke " Maalesef" dedi.

      Üzerime giydiğim ceketi kafama örttüm. " Görüşürüz Sasuke-kun!" dedim ve koleje doğru koştum. Daha demin Sasuke-kun mu demiştim? Çok utanç verici. Umarım Sasuke bunu fark etmemiştir.

Bölüm biraz kısa oldu kusura bakmayın. Lütfen bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yazınız. Sonraki bölüm de ne olacabileceğini  yorumlarda belirtebilirsiniz. ♥️♥️♥️

Continue Reading

You'll Also Like

115K 14.4K 23
Kim Namjoon, kendisine verilen görevi yerine getirmek için sahte bir aile kurmaya karar verir fakat birbirlerinden deli gibi nefret eden Taehyung ve...
114K 13.3K 34
değişiyorsun, dayanamıyorum
70.1K 5.8K 23
nasıl olsa görmez diye düşünen yağmur çözer, barış alper yılmaz'ın mesaj kutusunu not defteri olarak kullanmaya başlar. - hayat beni tekrardan 13 yaş...