Last Wish ✔

By -Inaa-

1.1K 289 504

Η Ελευθερία είναι είκοσι ενός ετών και ο γιατρός της μόλις την πληροφόρησε πως της απομένουν μόλις είκοσι μέρ... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20

Bonus Chapter

65 10 11
By -Inaa-

19 Αυγούστου 2024

Αγαπημένη μου Ελευθερία,

Πήρα επιτέλους το θάρρος να σου γράψω και να σου πω τα νέα μας. Σήμερα κλείνουν πέντε χρόνια από την ημέρα που πέθανες. Τα πράγματα όπως θα βλέπεις άλλωστε δεν είναι τόσο αισιόδοξα, αλλά από την άλλη έχουμε σημειώσει όλοι σημαντική βελτίωση!

Κάθε μέρα που περνάει μου λείπεις όλο και περισσότερο. Οι αναμνήσεις από τα όσα έχουμε ζήσει είναι μια μαχαιριά στην καρδιά, ένα φαρμάκι από δάγκωμα φιδιού, ένα σκληρό ναρκωτικό που για λίγο σου δίνει ευφορία και όταν αυτή τελειώνει αφήνει πίσω μόνο χαλάσματα. Δεν ξέρω καν γιατί σου γράφω, δεν θα το διαβάσεις και ποτέ, αλλά αυτός ήταν ο τρόπος σου να επικοινωνήσεις μαζί μας μετά θάνατον, οπότε κάνω το ίδιο. Σου δίνω τα εύσημα γι αυτήν την ιδέα λοιπόν.

Ο Κυριάκος αποφοίτησε, Ελευθερία! Είναι γιατρός και παλεύει με νύχια και με δόντια να ανακαλύψει λύση στην ασθένεια σου χωρίς να το βάζει κάτω σε κάθε αποτυχία. Είχες δίκιο, αυτό το παιδί είναι σκέτος θησαυρός και χαίρομαι που πλέον είναι στην ζωή μου. Δεν απομακρύνθηκα από κοντά του, από κανέναν τους. Στο είχα υποσχεθεί και ως άντρας που τηρεί τον λόγο του έτσι έπραξα. Ο Κυριάκος και η Δέσποινα είναι ένα αχτύπητο και τρελά ερωτευμένο δίδυμο. Όπως θα ήμασταν και εμείς δηλαδή. Για εκείνη ήταν πολύ δύσκολο να προχωρήσει, υπήρχαν στιγμές που ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της, κλείστηκε σαν χαρακτήρας.. δεν την εγκαταλείψαμε όμως! Την βοηθήσαμε να επανέλθει και να σταθεί στα πόδια της. Της λείπεις πολύ. Δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί, οι συνεδρίες με τον ψυχολόγο δεν αποδίδουν κάπου.

Η Μαρίλια όμως απομακρύνθηκε. Αργά αργά αποχώρησε από την παρέα μας με την πρόφαση ότι όλα της θύμιζαν εσένα. Μου ζήτησες να είμαι κοντά σε όλους και αλήθεια προσπάθησα. Οι επισκέψεις μου στο σπίτι της ήταν καθημερινές. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνει καμία τρέλα. Και εδώ είναι η πρώτη απογοήτευση που θα σου προσφέρω. Η Μαρίλια μετακόμισε χωρίς να πληροφορήσει κανέναν για την επιλογή της. Έψαξα και ψάχνω ακόμη να την εντοπίσω μάταια όμως. Οι γονείς της μου είπαν ότι χαίρει άκρας υγείας αλλά δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με κανέναν μας. Ξέρω ότι θα έπρεπε να επιμείνω περισσότερο αλλά δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να το κάνω. Σου υπόσχομαι τώρα όμως ότι θα προσπαθήσω να την εντοπίσω και να διορθώσω το λάθος μου.

Ένα θέμα που σίγουρα σε καίει είναι οι δικοί σου αλλά δεν θα φτάσω εκεί ακόμη. Θέλω να παρατείνω την αγωνία σου λίγο ακόμη. Εξάλλου σου άρεσε η περιπέτεια και η αναμονή.

Τελείωσα την σχολή και τις θεατρικές σπουδές μου! Η αποφοίτηση μου έγινε εδώ και έναν χρόνο. Πήρα πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια κωμωδία, ασχέτως αν μέσα μου έκλαιγα. Ο καθηγητής λέει ότι έχω ταλέντο αλλά ακόμη δεν τον πιστεύω. Ω Θεέ μου δεν είμαι καθόλου καλός στο να εκφράζομαι, εν αντιθέσει με σένα που το ημερολόγιο σου ήταν τόσο καλογραμμένο.

Δεν θα χρονοτριβήσω άλλο. Η κατάσταση στο σπίτι σου έχει αλλάξει δραματικά. Ο αδερφός σου έμαθε όλη την αλήθεια και είναι συντετριμένος. Το ήξερε βαθιά μέσα του, είναι έξυπνο παιδί ο μικρός.. αλλά ξέσπασε πολύ άσχημα. Ο Κυριάκος κι εγώ δεν τον αφήσαμε λεπτό μόνο του, είμαστε καλοί γονείς θεωρώ - χαχα κρύο αστείο με συγχωρείς. Οι γονείς σου παλεύουν καθημερινά με τους δαίμονες τους. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον θάνατο ενός παιδιού και παράλληλα την εφηβεία ενός άλλου. Η μητέρα σου το χειρίζεται καλύτερα, έμαθε να κλαίει όταν κανείς δεν την βλέπει ή στον τάφο σου. Ο πατέρας σου όμως Ρία.. δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Θα το ξεπεράσει όμως don't worry. Είμαι κοντά του συνέχεια και τον στηρίζω. Και ο Κυριάκος είναι σαν δεύτερος γιος του. Ανέκαθεν ήταν άλλωστε. Πρόσφατα οι δικοί σου πήραν μία πρωτότυπη απόφαση.. θα γίνουν κηδεμόνες του Κυριάκου και ίσως μετακομίσει στο σπίτι τους. Χαρούμενη εξέλιξη για όλους.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να κρατάς τις υποσχέσεις σου Ελευθερία. Η πιο δύσκολη υπόσχεση που σου έδωσα ήταν να προχωρήσω στην ζωή μου. Τουλάχιστον να προσπαθήσω. Σε απογοητεύω δεύτερη φορά λοιπόν. Δεν αντέχω ούτε στην ιδέα να γνωρίσω άλλη κοπέλα, να βγω ραντεβού μαζί της, να πλαγιάσω στο κρεβάτι της. Ήσουν και θα είσαι η μία. Για άλλους πέντε χρόνια είναι αρκετά για να ξεπεράσουν έναν θάνατο, για εμένα σίγουρα όχι. Ναι έχω φίλους και φίλες, ναι βγαίνω τα βράδια και πίνω, χόρεψα κιόλας στο πάρτι της Δέσποινας. Κατάφερα να κοιμάμαι νωρίς χωρίς εφιάλτες και τύψεις, χωρίς να έρχεσαι στον ύπνο μου και να με τρομάζεις. Κατάφερα να μην κλαίω όταν ακούω το όνομα σου, να μην θέλω να σπάσω στο ξύλο όποιον μου λέει ζωή σε εσάς ή συλλυπητήρια! Έκανα σημαντικά βήματα, πρόοδο. Το σημαντικότερο είναι ότι απέβαλα και τον θυμό, την οργή προς όλα και όλους που χάθηκες τόσο άδικα! Συγχώρησα τον γιατρό σου, τον Θεό τον ίδιο. Αφέθηκα στο να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ότι βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος, ότι θα ξαναβρεθούμε° γιατί διάολε αυτό είναι που καρτερώ πιο πολύ από όλα.

Ξέρω ότι δεν θα ήθελες να βάλω τέλος στην ζωή μου, στο πιο πολύτιμο δώρο του Θεού όπως έλεγες και έγραφες, γι αυτό και αντιστάθηκα στην επιθυμία μου να αδειάσω όλα τα αντικαταθλιπτικά στο στόμα μου, στο να μπήξω το ξυραφάκι στο χέρι μου. Για σένα αγάπη μου, για σένα και μόνο. Εσύ έχεις περισσότερη σημασία και από μένα τον ίδιο. Απαρνήθηκα την ταχύτητα για να μην βάλω πρόωρο τέλος στην ζωή μου, απομακρύνθηκα από επικίνδυνες ουσίες και από τύπους  χωρίς ζωή. Θα με έλεγες και ιδανικό σύντροφο αλλά εγώ είμαι δεσμευμένος μόνο μαζί σου! Η αγάπη μου για σένα ξεπερνά τον θάνατο και θέλω να σου το αποδείξω και ας ξέρω  πως δεν χρειάζεται. Μου είπες να προχωρήσω στην ζωή, ου και να είμαι ευτυχισμένος αλλά η ευτυχία μου πηγάζει από κάθε τι που έχει σχέση με σένα και μόνο. Είσαι ο έρωτας μου, το πάθος μου, η ζωή μου όλη. Πέντε χρόνια χωρίς εσένα αλλά μου φαίνεται ένας αιώνας. Και τι δεν θα έδινα για να σε φέρω  σε φέρω κοντά μου.

Ελευθερία, φως μου, ζωή μου, περίμενε με. Γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθω κοντά σου. Αυτό στο υπόσχομαι.

Δικός σου παντοτινά,
Νίκος.

Continue Reading

You'll Also Like

63.8K 4.3K 36
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...
324K 15.2K 69
- Δεν θέλω να με ξανά ενοχλήσεις, ξέχνα με! Αν και δεν θα σου ειναι και τοσο δύσκολο γιατί στο κάτω κάτω ποτέ δεν ένιωσες κάτι για εμένα... Του είπα...
191K 8.3K 49
"Μα σε αγαπω"του λεω κλαιγοντας "Και τι θες να σου πω?Οτι σε αγαπω?Δεν το κανω"απανταει ψυχρα και νιωθω την καρδια μου να σπαει Τον κοιταω με δακρυα...
395K 19K 70
"Κλείσε τα μάτια σου" μου λέει στο άσχετο και πλέον ήρεμος. Προσπαθώ να χαλαρώσω τις ανάσες μου από την ένταση της στιγμής. "Τι;" τον ρωτάω στην προσ...