YAŞAMAYANLAR AŞK (+18)

By buse_lik

56.2K 4.4K 17.6K

Yaşatmak için yaşamayan 7 asker... Rütbeleri yok. İsimleri yok. Yaşadıklarına dair bir kanıt yok. Kimsenin... More

KARAKTERLER
ALEV' DEN SONER
YAMAN' DAN SONER
ALBÜM
YAŞAMAYANLAR ZAMANLARI
KİMLİKLER
SÖVALYE
EV ARAYIŞI
ALINTI
KAPI
DENEME
EĞLENCE
ALINTI
PİKNİK
BEKLENEN KONUŞMA
SORU CEVAP
YÜZÜK MESELESİ
VEDA ZAMANI
İTİRAF
ALINTI
KÜNYE
BAYRAM
DÜŞÜNME
VEDA
HAZIRLIK
DÜĞÜN
BALAYI
ZAMANSIZ GÖREV
MEKTUP
DAVET
MELEK- YAMAN
SONER- ALEV
YARALAR
BEBEK
ASİL
TERK EDİLEN KEŞKELER
GEÇ KALAN KONUŞMA
İLK KAVGA
İLK SORULAR
BÜTÜN OLMAK
MUTLU YILLAR
MİNE
GÜZEL HABER
ÜSTEĞMEN
ENGİN' DEN HAMLE
DUYURU
ESARET
ÇOCUK
VATAN SAĞ OLSUN
YAŞAMAYANLAR' IN SONU
FİNAL PART 1
FİNAL PART 2

İLK GECE

2K 98 400
By buse_lik

300 yorum olmadan yeni bölüm gelmeyecek. Bölüm sonu sorularına cevap verirsiniz sevinirim. Sizi seviyorum ♥️

' Farkındayım düşünmediğinin. Ne zaman hazır olursan Melek. Kendini mecbur hissetme. '

Melek tedirgin bir şekilde yatağa baktı. Yaman ın sözleri bile içini tam olarak rahatlatmamıştı. Evliliğin formalite olmadığını bilseydi kesinlikle kabul etmezdi ama şu andan sonrada ayrılmak istediğini söylemek saçma geliyordu. Kendi içinde bir savaş vardı.

' Ben seni seviyorum ama evlilik bana göre değil. Ben sandım ki formalite bir evlilik olacak. Yoksa seninle evlenmeyi kabul etmezdim. Ama işte salaklığıma geldi. Gerçek bir evlilik mi kağıt üstünde mi olacak diye sormadım. Kusura bakma. Boşanalım mı?' diyemeyeceğini düşündü. Bütün bunları söyleyemedi ama aklındaki soruyu da sormadan durmadı.

' Aynı yatakta mı yatacağız? Gerçi başka yatak yok. '

Yaman hiç böyle düşünmemişti. İçindeki mücadele nedeniyle Melek' in tavrını tam olarak fark edemediğini düşündü. Gerçi evlenen diğer çiftler gibi değillerdi ama Yaman bunu Melek in karşılıksız aşkına bağlamıştı. Evlendiği kişinin sevmediğini bilmek kimi olsa etkiler diye düşünüp üzerine gitmemişti. Melek' in gerginliğinin farkındaydı ama sonsuza dek ayrı hayatlar yaşamaları da saçma olurdu ki oğluna sahte göstermelik bir aile vermeye de niyeti yoktu. Hatta oğlunun bir kardeşi olsun istiyordu.

' Sen nasıl istersen. Evli çiftler ayrı yatmaz diyemiyorum mesleğim ortada şartlarım da. Tabii bana kalırsa imkan varken ayrı yatılmamalı. İnsan buna ne kadar zamanı var bilemiyor..' derken cümlenin sonuna doğru sesi kısılmış aklına Cansu düşmüştü. Aralarında sorun olduğu zamanlarda oluyordu her evlilik gibi ama Cansu hiçbir zaman uzatmazdı. ' Ne zaman gideceğin belli değil. Sana kırgın kalarak belki de son kez seninle uyuma fırsatını kaçıramam. Ben zaten sen yokken sana hepsinin yerine toptan küsüyorum.' derdi. Yaman ona sarılıp kendine çekerken gülümser ve ' Bilmez miyim? Çok fena küsüyorsun. Hele o triplerin yok mu? Beni benden alıyorlar. ' diye cevap verir sonra da Cansu ' nun küçük elleri ile omuzlarını yumruklamasını keyifle izlerdi. Cansu' yu hızla aklından uzaklaştırdı. Ortamdaki sessizlik Melek' in sesiyle bölündü..

' Ben üzerimi değiştireyim. '

Melek gideceği sırada Yaman kolunu tutup durdurdu.

' Gelinlik? '

' Unuttum ben onu. '

Yaman fermuarı yavaşça indirirken Melek heyecanlanmıştı. Banyoda giyindi. Geceliği çekiştirerek geldi. Valize bakmaya başladı.

' Bir sorun mu var?'

' Ben bunun altı var sanmıştım. '

Yaman gülümsedi. Melek çok tatlı görünüyordu. Aslında son derece seksi bir seçimdi ama Melek' in yüzü ve çekiştirmeleri onu seksiden çok sevimli göstermişti.

' Kim aldı bunu?'

Melek dahada telaşlandı. Gergindi zaten. Yaman birlikte olmak istiyordu ve sanki o da Yaman ' ı etkilemek ister gibi giyinmişti. Yaman' ın yanlış anlamasından endişe ediyordu.

' Ben almadım. Gerçekten ben almadım. Ben daha düzgün bir şey bulurum şimdi. '

Valize baktı bulamadı. Kendi kendine söyleniyordu. Yaman yanına yaklaştı.

' Alev mi aldı yoksa Doğa mı merak ettim. '

' Derin. Sözde yaralı olacak bir de. Yattığı yerden sipariş verdi ve bana göstermedi. '

Yaman Melek' i kolundan tutup kaldırdı. Çünkü Melek her an biraz daha geriliyordu. Valizdeki her şeyi önce dışarı sonra valize atıyor tekrar tekrar bakıyordu.

' Melek kendine gelir misin?'

Melek ayağa kalkınca yine çekiştirmeye başladı. Yaman ellerini tuttu.

' En iyisi ben çıkayım sen rahat edemeyeceksin. '

' Nereye?'

' Boş odaları vardır herhalde. Sende yat dinlen. Seni böyle görmeye alışık değilim. '

' Bu gerçekten benim tarzım değil. Kızlara güvendim. Gecelikmiş. İnsan bunu giyeceğine giymesin ne farkı var. Sende beğenmedin değil mi? Ben Derin e veririm bunları. Çok beğendiyse o giysin. '

Melek hızlı hızlı konuşuyordu ve Yaman onu ilk kez böyle görüyordu. Her zaman soğukkanlı olmasına alışıktı. Heyecan yapması normaldi ama bu kadar gerilmesini de beklemiyordu.

' Seni böyle görmeye alışık değilim derken çekingenlik anlamında dedim. Ayrıca gecelik yakışmış. Ve amacı zaten giyinmeni sağlamak değil. '

Melek anlamaz bir ifadeyle Yaman' on yüzüne baktı. Ama utanıp başını çevirdi. Her zaman her durumda dik durabilen bir yapısı olsa da bu kez hazırlıksız yakalanmıştı.

' Bugün salaklığım üstümde yine anlamadım. '

Yaman omuzlarından tuttu. Yaklaştı kulağına nefesini vererek fısıldadı.

' Bu geceliklerin amacı giyinmek ya da sıcak tutmak değil karşı tarafı soyunmaya teşvik etmek. Sen salak değilsin sadece heyecanlısın ve bu halin çok tatlı. '

Melek birden daha da gerildi. Ateşi çıkıyor gibi hissediyordu. Kendini hızla geri çekti. O sırada kapı çaldı.







......




Soner Alev' in elini tutup bahçedeki salıncağa doğru ilerledi. Alev sessizce takip etti. Soner oturup yanına oturmasını işaret etti.

' Sakin olur musun artık. '

' Kızı orada yalnız bıraktık. Gitmemiz lazım. '

Soner gülümsedi. Alev değer verdiği insanları zor durumda yalnız bırakmaktan nefret eder bu olmasın diye gerekirse ateşe atlardı. Elini tekrar tutup bacağının üzerine koydu.

' Merak etme. Yaman kızın üzerine atlayacak adam değil. Hazır oluncaya kadar bekler madem böyle bir durum var. '

Alev biraz utangaç yüzüne baktı Soner' in. Yüzünde suçlu bir ifade vardı. Soner bu bakışı iyi tanıyordu. Ne zaman muzip bir yaramazlık yapsa ya da yapacak olsa böyle bakardı Alev.

' Sanırım bana söylemediğin bir şey var. Ne yaptın? '

' Şimdi Yaman ketum adam ya. Yabancılar formalite evlilik olduğunu anlamasın diye aynı odada kalırlar. Yani biz kızlarla öyle düşündük. '

' Kalırlar muhtemelen ama Melek rahatsız olursa ne olursa olsun başka odaya geçer. '

' Tam olarak öyle değil mesele. Biz kızlarla oturduk. Dedik bu adam bu kızla formalite evlilik yapıyor. Ne kaybettiğini görsün. Melek' e biraz ama azıcık seksi kıyafetler almış olabiliriz. Şimdi Yaman zaten böyle bir taleple geldiyse Melek utanmıştır. '

Soner Alev' in kendine çekti. Kolunu omzuna atarak başını göğsüne yasladı. Alev in yaptıkları, planları onu güldürüyordu. Eğer güldüğümü görürse kafamı kırar diye düşündü.

' Merak etme Melek asker. Günlük kıyafet koymuşsundur. Onunla uyur. '

' İşte biz öyle yapamasın diye günlük kıyafet koymadık. Yoksa Melek in Yaman ne kaybettiğini görsün ya da onu deli edeyim gibi bir derdi yok. Kıyafetleri yarından sonra gönderecektik. Otelden çıkarken giysin diye. '

Soner dayanamayıp kahkaha attı.

' Gerçekten sizden korkulur. '

' Dalga geçme. Adamın zaten niyeti varmış birde kızı öyle görünce...'

' Sakin ol. Yaman üzerine atlamaz. Evet asker adam. Epeydir de hayatında kimse olmadı ama yine de Melek' i ikna etmeye uğraşır en fazla. '

' Biz odaya çikolata, şampanya da göndermiş olabiliriz. En son Melek içtiğinde Yaman ı baya zora sokmuştu. Aklımıza oradan geldi. '

Soner Alev' in planlarını seviyordu. Onun için bir sakıncası yoktu. Eninde sonunda olacak bir şey zaten diye düşünüyordu.

' Yaman zorlamaz. Melek' te isterse birlikte olurlar. Sanki bize biri mi anlatmıştı zamanında. İkimizinde ilkti gayet güzel yaşandı her şey. Yaman zaten bilgili bu konularda. Endişeye gerek yok. '

Alev başını iyice Soner in göğsüne yasladı. Eski günler gelmişti aklına.

' Haklısın. ' dedi. Rahatlamıştı. Olacağı varsa olurdu. Yaman öküz olabilirdi ama zorba değildi en azından. Çok yorulmuştu. Karan roman havası, halay derken herkesin canını çıkarmıştı. Üstelik alkolde almıştı. Gözleri kapandı.





.....















Yaman kapıyı açtı. Gelen Can' dı

' Komutanım rahatsız etmedik umarım. Bunlar size. Kontrol edildi. Yabancıdan değiller.'

Servis arabasını Yaman' a verdi.

'Bunlar ne?'

Can cevap vermedi. Yaman arabaya baktı. Arabayı içeri sürdü. Kovayı aldı.

' Şampanya. Alev göndermiş. '

Kutuyu aldı. Üzerindeki kağıda baktı.

' Çikolataları da Doğa göndermiş. '

' Ne yapacağız.'

' Bence ayıp olur birer kadeh içelim. '

Melek kafasını salladı. Yaman şampanya servisi yaptı. Melek kadehi hızla kafasına sikince Yaman ihtiyacı olduğunu düşünüp bir kadeh daha doldurdu.

Gecenin ilerleyen zamanlarında Melek sarhoş olmuştu. Düğünde zaten herkes bir kaç kadeh içmişti. Melek üzerine neredeyse şişenin tamamını içti. Yaman Melek' in kolunu tuttu.

' Hadi uzan uyu artık. '

'Ben bu kıyafetle yatamam.'

Melek bir süredir Yaman' ın karşısında zaten bu şekilde oturuyordu. Ve sarhoş olmanın etkisiyle alışıkta olmadığı için fazlasıyla frikik vermiş Yaman' ı farkında bile olmadan zorlamıştı. Yaman Melek' i yatağa ilerletti. Uzanmasına yardımcı oldu. Melek Yaman a öylece bakıyordu. Yaman aklına gelen düşünce ile birden Melek in dudaklarına yapıştı. Melek karşılık verince elleri bedeninde gezinmeye başladı. Çıplak bacaklarını okşayıp tenini hissetikçe içinde bir ateş harlanıyordu. Boynunu öptü bir süre. Ardından tekrar dudaklarına çıktı. Üzerine doğru uzanacaktı ki birden durdu.

'Bakire misin?'

Melek normalde böyle bir şeyi pat diye söyleyemezdi ama şu an sarhoştu.

' Formalite değil diyorsun ama bunu bile şimdi soruyorsun. '

' Melek bende bakir değilim sana bakire olup olmadığını neden soracağım daha önce. '

' Şu an neden soruyorsun. '

' Çünkü ileri gidebilirdik ve ilki farklı olur. Yanlış bir şey yapmak acı vermek istemedim. Ama neyse toparladık kendimizi. ' dedikten sonra yataktan kalktı ve Melek' in üzerini örttü.

Kısa bir an için Melek hazır sarhoşken bu eşiği de atlamak istemişti ama daha önce kimseyle olmadığından emin olunca bunu yapmayı doğru bulmadı. İlkinde kendinde olması ve güzel hatırlaması gerektiğini düşündü.

Kısa bir süre sonra kapı sert bir şekilde çalınmaya başladı. Yaman silahını koyduğu çekmeceden aldı. Melek' e baktı. Resmen sızmıştı. Kapıya yöneldi. Belli ki bir sorun vardı.

Kızların Melek' e sürprizini nasıl buldunuz?

Soner ve Alev arkadaşlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yaman düşüncelerinde haklı mıydı? Kendini durdurması iyi mi oldu?

Sizce kapıda kim var?

Continue Reading

You'll Also Like

745K 39.1K 31
Mizah #2 Umut #12 Kadın #7 Bebek #1 Patron #1 "Bir porsiyon koca lütfen!" *** Tamam, bu sadece fragmandı. Şimdi gerçek kısma geçiyoruz. Yaklaşık bir...
449K 3.3K 6
08.08.2019 21.12.2021 FİNAL (Dreame Uygulamasında) -Bu kitabın berdelle töreyle alakası yok. Komedi için yazılmıştır. İçinde üzüntüye yer yok. Ağa f...
45.5M 2.1M 85
Korkmuyordum, ne karanlıktan, ne gürleyen gök gürültüsünden, ne de bana zarar verebilecek bir insandan. Çünkü ben karanlıktım, ben gürleyen göktüm...
51K 2.3K 20
Tesadüfen yolları kesişen avukat kızın ve askerin yaşadıkları zorluklar, aynı zamanda beraber geçirdikleri güzel vakitler... Kitaptaki olayların hiçb...