• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎

By galaxysunrise

2.7K 190 7

Hi, ik ben Y/N Sky. Ik kom uit Nederland en ben 17 jaar oud. Ik heb besloten om me verleden te vergeten en e... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Geen hoofdstuk! - Belangrijk -
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
On Hold
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Epiloog
x- Dankwoord + Mededeling - x

Hoofdstuk 9

121 7 0
By galaxysunrise

'Edited'

'Hallo?' 'Y/N? Met Zayn. Waar ben je?' Hoor ik Zayn zijn bezorgde stem door de telefoon heen. 'Ik heb geen flauw idee. Ik ben maar naar een rustig plekje toe gelopen omdat het ging regenen.' antwoord ik terug. 'Gaat alles oké? Heb je je niet bezeerd door de fans etc?' 'Het gaat wel, ben alleen ongelooflijk duizelig, meer niet.' zeg ik een beetje uitgeput.
'Love, we komen eraan. We traceren je telefoon. We zijn bij je in de buurt. Hang niet op!' commandeert hij me. 'Zal ik niet doen.' zucht ik. Op dat moment zie ik een zwart busje mijn kant op komen rijden. Iemand stapt uit en rent naar me toe. 'Y/N!' het is Zayn. Ik hang op en Zayn trekt me in een knuffel. Ik neem zijn warmte in me op aangezien het hard regent.
Hij is net een grote broer voor me. 'Kan je nog lopen?' Ik was namelijk gaan zitten. 'Denk het wel.' Ik knipper een paar keer met me ogen. Gelijk hou ik me vast aan hem. 'Nee dus. Ik help je wel.' Zayn tilt me op. Met me hoofd leun ik zachtjes tegen zijn borstkas aan. 'Dankjewel.' fluister ik. 'Graag gedaan.' zegt hij terug met een lieve glimlach.

Ik voel dat ik word overgenomen. Volgens mij door Niall want dat merk ik aan zijn lichaamsbouw en parfum. Ik zit op Niall's schoot in het busje. 'Damn, wat is zij licht.' hoor ik Niall zeggen. 'Ja klopt, dat is echt niet normaal.' hoor ik Zayn zuchten. Me ogen gaan wat verder dicht. Zwarte vlekken verbergen me zicht. 'Y/N? Blijf wakker!' hoor ik nog een stem zeggen voordat ik wegzak.

- Flashback. -

'Y/N!' word er geschreeuwd van beneden. Zo snel mogelijk loop ik naar beneden toe. 'Waar bleef je?!' schreeuwt me 'vader' in me gezicht.
De alcohol lucht kan ik al ruiken. Ik voel een branderig gevoel op me wang. 'Je kan ook nooit iets goeds doen, waardeloos kind!' schreeuwt me 'moeder.' Ik noem ze niet graag me vader en moeder, want zo voelt het niet voor me. Ik ben hun 'ongelukje', hun 'inkomen'. Me vader trapt me hard in me maag waardoor ik naar voren zak. Me moeder schopt me nog een paar keer. 'S-stop.' smeek ik. 'Hoor je dat, schat? Ze vroeg ons om te stoppen. Ha! Laat me niet lachen.' roept me moeder bespottelijk. Me vader slaat met zijn vuist in me gezicht. Wanneer ik de koude tegels van de vloer voel, val ik weg.

- Einde flashback. -

'Y/N!' word er van ver geroepen. Ik haat mijn naam, Y/N. Dat herinnert me aan vroeger.

Me ogen schieten open. Ik voel me hoofd op iemand zijn schoot ligt. Ook me benen liggen op iemands zijn schoot. Gelijk wil ik overeind schieten, maar iemand houdt me tegen. 'Ho ho, niet zo snel. Je moet rusten.' Het is Zayn's stem. Maar natuurlijk
Liam houdt stevig me benen vast. Ik begin sneller te ademen. 'Jongens, ze krijgt een paniek aanval!' roept hij.

Plots staat Niall naast me. 'Ik weet iets!' Ik probeer op me ademhaling te letten, maar het lukt gewoon niet. 'Love, kijk me aan,' Ik doe wat hij zegt en kijk hem in zijn felblauwe ogen aan. 'Wist je nog in de lift toen ik flipte? Dat ik moest denken aan een mooie of fijne plek? Doe nu hetzelfde.' legt Niall uit. Me ogen doe ik dicht en denk aan de momenten met de jongens die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Even later word ik rustiger en open me ogen als me ademhaling normaal is. Ik omhels Niall. 'Dankjewel.' Ik voel hem glimlachen in me nek.
'En wij dan?' vraagt Louis nep-verdrietig. 'Uwu, kom maar hier.' Ik spreid me armen. Nadat ik Niall heb losgelaten. 'Harold! Get your fat ass over here!' roep ik. Ik hoor Zayn en Liam grinniken. 'Jaa, wat is er?' Harry gaan naast me staan. Ook hem trek ik in een knuffel. Normaal gesproken ben ik geen knuffelaar, maar voor hun maak ik een uitzondering. Gelukkig knuffelt hij me terug. Ik laat Harry weer los. 'Zayn, wil je me misschien even loslaten?' vraag ik lief. 'Hm, waarom?' glimlacht hij. 'Ik wil Liam ook een knuffel geven.' zeg ik met een pruillipje. Liam doet mij na. Het ziet er echt schattig uit bij hem. 'Vooruit.' hij laat me los. Ik knuffel Liam enthousiast en hij knuffelt me net zo enthousiast terug. Zayn kucht. Ik laat Liam weer los en kijk Zayn aan. 'Ik ben er ook nog he.' 'Is Malik jaloers op Payne?' plaag ik hem. Ik knijp zachtjes in Zayn zijn wangen. Ik begin te lachen om me eigen actie. Zayn kijkt me nep-boos aan.


Gauw geef ik hem een knuffel. Alleen hij laat me niet meer los. 'Uh, Zayn? Laat je me nog los?' 'Nope.' Ik voel hem nu gewoon grijnzen. 'Zayn.' begin ik 'Je weet wat ik doe als je me niet loslaat, hé.' dreig ik. Gelijk laat hij me los. Ik wil opstaan, maar gelijk word ik weer vastgepakt. 'Je moet nog wel rust houden.' zegt Liam streng. 'Nu doen jullie net alsof ik zielig ben.' stribbel ik nog tegen. Maar helaas, Liam houdt me benen weer stevig vast op zijn schoot zodat ik wel moet liggen. 'Ben je ook.' grijnst Zayn. Ik kijk hem duidelijk aan. Waarom doen ze nou zo.

'Ik zorg er nog voor dat jullie straks zielig zijn.' zeg ik terug. 'Ooohhh badass Y/N.' hoor ik Louis en Niall tegelijk zeggen. Zayn duwt me hoofd weer op zijn schoot. Oké, ik geef toe. Ik lig wel lekker. 'Ik heb honger!' roept Niall en ik random tegelijk. Harry, Zayn, Liam, Louis en inclusief Niall kijken me geschokt aan. 'Dat was apart.' zeg ik. 'Ik kom zo terug!' roept Niall terwijl hij al half de keuken in is. Niet veel later komt hij terug met zakken chips en andere shit. Hij gooit, wat toevallig, mijn favoriete chips naar me. Ik had dat hem ook niet in de lift verteld ofzo -.-''
De jongens kijken me nog verbaasder aan als ik chips naar binnen werk. Niall doet gezellig mee.

'Weetje, sinds ik jullie ontmoet heb en jullie nu persoonlijk ken, wil ik veranderen. Ik ben veel gelukkiger nu. Ik wil me gewoon goed in me vel voelen. Zeker toen jullie al die lieve dingen tegen me hadden gezegd ging ik nadenken over alles. Ik probeer weer om op het goede pad te komen.' vertel ik als me mond leeg is. 'Ik ben echt trots op je.' glimlacht Niall lief. Het bloed stijgt naar me wangen.

Ik voel Zayn's hand door me haren gaan. Ik weet niet waarom, maar ik vind het een fijn gevoel. Liam maakt rondjes met zijn duim over me been waar ik rustig van wordt. 'Laten we een film kijken!' zegt Louis blij. Niall kiest een of andere horror film uit. Veel volg ik er niet van, want halverwege de film val ik bijna in slaap. Nu zit ik in een gevecht met me ogen en slaap. Het lijkt net alsof Zayn het merkt, want hij wrijft met zijn andere hand over me arm heen. Waarom doe je dat nou, Zayn? Me ogen vallen langzaam dicht. Slaap heeft me ogen overtroffen. De jongens hoor ik nog wat fluisteren, maar ik val al in een diepe slaap.

P.O.V Zayn

Als ze klaar is met vertellen, ben ik echt zo trots op haar. 'Ik ben echt trots op je.' glimlacht Niall naar Y/N. Vanuit me ooghoeken zie ik haar lichtjes blozen. Volgens mij vindt ze Niall echt heel leuk. Met me hand ga ik een beetje door haar haren heen. Ik voel haar lichaam ontspannen. Als Liam met zijn duim rondjes op haar been maakt, ontspant ze zich helemaal.

'Laten we een film kijken!' roept Louis blij.
Soms mag hij wel wat rustiger van mij doen, maar op het zelfde moment hou ik ook van zijn gedrag. Yes, het is raar om uit te leggen, maar het is gewoon typisch Louis. Niall zoekt en horrorfilm uit. Ik kijk geïnteresseerd naar de film. Ik zie Y/N met haar slaap en ogen vechten. Met me andere hand wrijf ik lichtjes over haar arm heen. Al gauw zie ik haar ogen dichtvallen. Aan haar ademhaling te merken slaapt ze. Niall kijkt een beetje jaloers naar me.

'Niall, ik vind haar niet leuk op die manier. Ze is net een zusje voor me.' kalmeer ik hem. Niall zucht opgelucht. 'Slaapt ze?' fluistert Harry. Ik knik. Harry staat op en loopt weg. Even later komt hij terug met een deken en legt het over Liam en ik heen. Liam is onderhand ook al in slaap gevallen. 'Dankje, lad.' glimlach ik. Ik heb niet echt een deken omdat Y/N met haar hoofd op me schoot ligt, maar dat maakt niet uit. Wanneer ik weer comfortabel zit, leg ik me arm weer om haar middel heen.

Y/N is echt heel dun, maar ik vertrouw haar. Niall is ook al in slaap gevallen met zijn hand in een zak chips. Zuchtend kijk ik naar hem. Zij en Niall zouden best wel een goed koppel kunnen zijn. Hun zouden er echt cute uitzien. Om me heen kijk ik wie er al aan het slapen is. Harry is al naar bed gegaan.

Ik kijk op als ik wat gemompel hoor. Het komt van Y/N.
'N-nee, blijf van me af.' mompelt ze. Volgens mij heeft ze een nachtmerrie. Met me hand wrijf ik over haar wang. 'Y/N, word wakker.' fluister ik. Haar ogen schieten open. Haar ogen zijn nu niet meer vrolijk felblauw. Eerder donkerblauw met een sprankeltje angst. 'Rustig, je had een nachtmerrie.' fluister ik vertrouwelijk.
'M-me ouders,' stottert ze. Ik onderbreek haar. 'Y/N, je bent hier bij ons. Het is voorbij.' glimlach ik gerustellend. Iets rustiger word ze al, maar nog niet helemaal. 'Let op me hartslag, dan word je vanzelf rustiger.' zeg ik. Ze probeert zich een beetje om te draaien, maar dat lukt niet omdat Liam haar benen stevig vast heeft.

Uiteindelijk laat Liam vanzelf los. Ze draait zich op haar zij zodat haar gezicht richting me buik gericht is. Met haar hoofd leunt ze een beetje tegen me buik aan. Ik haal me hand door haar haren heen als teken dat het oké is. Ze snapt het en leunt nu meer. Haar ademhaling word al rustiger. Jezus, dat ze haar hebben mishandelt kan ik gewoon niet geloven. Ik ben echt blij dat we haar hebben ontmoet. Wat zou er gebeurd zijn als we haar niet ontmoet hadden? Daar wil ik niet eens over nadenken. Als alles weer kalm en in orde is, val ik even later net zoals de anderen in slaap.

Continue Reading

You'll Also Like

316K 10.7K 46
Zijn ogen blikten naar beneden. 'Sh*t, je bent zo sexy', gromde hij. Hij pakte mijn heupen vast en drukte me op het bed. Hij ging snel tussen mijn be...
16.9K 257 12
Een waargebeurd verhaal, over iets wat ik persoonlijk heb mee gemaakt. Ik hoop dat jullie hier wat uit leren en met open ogen naar de realiteit kunne...
21.1K 824 38
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
11.1K 560 30
"Ik wil alles, maar dan ook alles met je delen zonder dat iemand het ziet." Matthy en Robbie hebben nu al twee jaar een relatie. Alleen weet niemand...