The flowers | h.s. (CZECH TRA...

Door czechtranslations1d

464 149 1

Květiny jsou symbolem její přítomnosti, ale jeho nepřítomnosti. - PŘEKLAD FANFIKCE OD AUTORA @lightpinklouis ... Meer

day zero
day one
day two
day six
day seven
day nine
day twelve
day fifteen
day seventeen
day twenty
day twenty-three
day twenty-five
day twenty-six
day twenty-eight
day thirty
day thirty-two
day thirty-five
day thirty-seven
day forty
day forty-one
day forty-two
day forty-five
day forty-seven
day forty-eight
day one hundred and ten
day one hundred and eighteen
day one hundred and nineteen
day one hundred and twenty
day one hundred and twenty-one
epilogue

day twenty-two

16 6 0
Door czechtranslations1d

lightpinklouis

Dnes jsem od něj dostala dopis.

Neměla jsem odvahu to otevřít, protože- no, možností je tolik. Třeba, že se už nikdy nevrátí. Nebo, že potkal někoho nového a jen mi chtěl dát vědět.

Nemůžu vám říct, jaká zkáza by nastala, kdyby mi řekl, že se nikdy nevrátí. Nemohla bych pokračovat s vědomím, že jsem ho nechala takhle proklouznout mezi prsty.

Takže ten dopis tam teď sedí a sleduje mě, podobně jako to dělaly zvadlé květiny posledních dvaadvacet dní. Vidím, že tam není žádná zpáteční adresa a že obecně tam není adresa. Což znamená, že tento dopis musel strčit přímo do mé poštovní schránky. Což znamená, že tu byl.

S tímto odhalením rychle popadnu dopis a opatrně jej roztrhám.

Stálo tam:

"Milá, Alio,

Opravdu nevím, co říct, upřímně, protože si nejsem úplně jistý, jak se cítíš. Už je to nějaký čas, co jsem tě opustil, cítil jsem, že teď bude vhodná chvíle, abych ti to vysvětlil. Ale vím, že mě tak dobře znáš... už přesně víš, co řeknu.

Odešel jsem, protože jsem musel. Protože být na jednom místě mimořádně dlouho dobu, i když je to s dívkou, kterou miluji, je pro mě únavné. Ani nedokážu vyjádřit, jak neklidná je moje duše. Je to, jako bych se narodil s jinou osobou uvnitř mě, která mě neustále prosila, abych ji vzal na místa, o kterých ani nemůžu uvěřit, že jsou skutečná. Přál bych si, abych to dokázal udržet, protože tě miluji víc než cokoli jiného, ale ten člověk ve mně je neuvěřitelně neúprosný. Nebude brát ne jako odpověď.

Připadá mi to šíleně sobecké, protože jediné, co chci je být s tebou. Ve tvém okolí. Věděl tebe. Někde s tebou. Ty jsi ta, na koho myslím, když jdu po velkých, novych městech. Jsi ta, koho si neustále přeji, aby byl se mnou, když objevuju tato krásná místa. Jediné, po čem toužím, jsi ty a tvá přítomnost, tvůj úsměv, tvůj smích a všechno o tobě.

A na své cestě v posledních několika týdnech jsem se naučil něco, co se mnou zůstane na celý život: Zůstat na jednom místě je pro mě dost těžké, ale nejtěžší je držet se dál od tebe. S tím, co bylo řečeno, se k tobě vrátím. Dej tomu ještě pár dní nebo týdnů, ale budu tam. Nenechám tě déle samotnou. Nemůžu dál vědět, že jsi v tom pustém městě úplně sama. Já tě zachráním. Vrátím se.

Dávám ti své slovo. Slibuji ti, že už nebudeš osamělá. Buď jen trpělivá. Vrátím se.

Miluji tě víc než cokoli jiného, má drahá. Obklopuješ všechny mé myšlenky.

Uvidíme se velmi brzy.

S velkou láskou,

Harry. xx"

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

26.3K 1.5K 40
Dvaceti-jednaletý Harry Styles je největší parchant a děvkař v okolí. Každá před ním padá na kolena. Žije si opravdu lehce- je prachatý, kdo se mu...
130K 12K 32
Když lidstvo zničí svůj svět, je potřeba zázraku. Zázraku, nebo záhadné organizace OOL, která tvrdí, že vyrobila přístroj, který nahradí vytěžená pal...
417K 29.3K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.
19.5K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...