One shot 《Taekook 》

By Lore2523

34.2K 1.7K 377

Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungk... More

🎶1🎶
🗼2🗼
🖤3🤍
🖌4 🖌
❄5❄
♀️ 6 ♂️
🥼7🥼
🪴8🪴
🏖9🏖
☀️10☀️
⛺11⛺
🍒12🍒
💔13💔
🌳14🌳
🌹15🌹
💔16❤ partea 1❤️
❤16💔 partea a 2 a❤️
❤16💔 partea a 3 a❤️
💔16 partea a 4 a❤
🧸18🧸
📖19📖 partea 1
📖19📖 partea 2
📖19📖 partea 3
📖19📖 partea 4
📖 19 📖 partea 5
📖19📖 partea 6
🌴20🌴
🌪️21🌪️
👑22👑 partea 1
👑22👑 partea 2
👑22👑 partea 3
👑22👑 final
📑23📑 partea 1
📑23📑 partea 2

🤷‍♂️17🤷‍♂️

1K 51 7
By Lore2523

¿Prietenii cu beneficii?

Jeon Jungkook este șeful unei companii de modele, iar Taehyung este unul din modele sale ,pe lângă faptul că îi este si secretar.

Aceștia nu au o relație chiar normala, nu este genul de relație șef-angajat. Este ceva mai special, sunt un fel de prieteni cu beneficii. Nimic mai mult,așa  le-a fost înțelegerea.

Tot ce pot spune legat de cum a început acest lucru ,este ca totul sa petrecut acum 1 lună la o petrecere de plecare, plecarea tatălui lui Jungkook din funcția de șef.

Aceștia au fost foarte beți ,iar atunci cand Taehyung a plecat la baie,Jungkook ,pur si simplu la urmat.

Au întrat în baie,apoi au închis ușa,Taehyung a întrat într-o cabină, dar atunci când a vrut sa închidă ușa, Jungkook la oprit. A întrat peste el in cabină ,apoi până Taehyung sa mai spună ceva și-a lipit buzele de ale lui Taehyung și așa avut Taehyung loc de prima noapte de sex  alături chiar de noul său șef într-o toaletă, una oamenii intrau și ieșeau, fără ca măcar sa știe ce se întâmplă in ultima cabina a bai.

De fiecare data, cand ușa băi se facea auzită, Jungkook , îi punea mâna la gură lui Taehyung, pentru ai opri gemetele. Aceștia au ieșit din acea cabină cam după aproximativ o ora,pentru ca domnul Jeon a observat lipsa fiului său așa ca a plecat să-l caute.

Atunci când a întrat in baie,acesta ia strigat numele, Jungkook  răspunzându-i imediat. La mai sărutat o dată pasional pe Taehyung,apoi sau îmbrăcat amândoi, iar Jungkook a ieșit primul de acolo,Taehyung așteptând ca aceștia sa părăsească de tot baia.

Când Domnul Jeon la vazut pe Jungkook cu hainele și parul răvășite, la intrebat ce se întâmplă, iar Jungkook la mințit spunându-i ca a fost prea excitat și a plecat la baie pentru aș rezolva problema. Tatăl său a crezut ca Jungkook sa excitat din cauza vre unei fete,însă nu a fost chiar așa, dar desigur el nu trebuie să știe acest lucru.

Și așa a inceput sa zic ,mic lor prietenie cu beneficii, aceștia oriunde se întâlnesc se sărută fugitiv și subtil, fără ca cineva sa observe. Pe lângă asta au mai fost si vreo două sau trei nopți de sex,asta atunci cand au ieșit mai devreme de la lucru.

Daca va întrebați cum de încă își mai aduc aminte ce sa întâmplat la acea petrece, totul e simplu, cu toate ca au fost beți, nu au fost atât de rău pe cat se parea. Dar tot Jungkook a facut ca această înțelegere sa existe. A doua zi ,când Taehyung a ajuns la muncă, Jungkook, la chemat in biroul său, Taehyung sa înroși  ,dar sa si întristat, a crezut ca Jungkook il va concedia,pentru ce făcuse cu o seară în urma,dar a fost surprins, atunci când Jungkook ,la  tras de mână și la sărutat.

Cu puțina teamă ,ia răspuns la sărut,  nu după mult timp, Jungkook rupând sărutul și luându-l pe Taehyung în brațe.

Acesta ia propus lui Taehyung să fie prieten cu beneficii desigur și cu o mică mărire de salariu.  Chiar dacă a acceptat sa fie prieteni cu beneficii , nu a acceptat mărirea de salariu, acesta sa gândit ca nu ar fi corect ,față de colegii săi de lucru. Atunci, Jungkook ia  propus sa îi fie model,spunându-i ca arată superb și are un corp minunat și cu forme bine definite.

Partea cu a fi model ,a acceptat-o ,pentru ca știe ca măcar daca ,iar mai mari salariu, ar face pentru un lucru care muncește cu adevărat,dar să primească bani doar pentru a se culca cu Jungkook, asta nu sună a muncă,  sună mai mult a plăcere . Aproape toți angajații companiei sunt topiți dupa Jungkook  ,dar acesta nu dă prea mare importanță acestui lucru,singura persoană ce îi bantuie mintea este Taehyung. Înțelegerea are și un care dar, adică Jungkook vrea ca Taehyung să îi fie partener pentru sex,dar nu vrea ca acest lucru sa se ajungă la faptul ca Taehyung incepe să îl placă, lui Jungkook nu-i plac scenele de gelozie și alte lucruri ,care pentru uni oameni sunt cat se poate de normale,dar pentru el sunt doar niște tâmpenii. Taehyung a fost de‐acord,iar de atunci aceștia se întâlnesc aproape la fiecare ora,nu neapărat pentru chestii mari, doar niște săruturi fugitive sau îmbrățișări, unde un Jungkook mic si pervers îi mai ia de fund pe Taehyung câteodată.

În momentul de față, Jungkook se afla pe un scaun în sala de ședințe foto, unde Taehyung și încă câteva persoane așteaptă sa fie fotografiate. Cei care vor fi fotografiați astăzi ,sunt Taehyung,  Luhan, Chanyeol , Bogum, Hwasa, Jenny și Hyuna.

Primi care sunt fotografiați sunt băieți ce stau in diferite poziți ,sexy și atractive, fara tricou cu pantalonii scurți de blugi deschiși, lăsați  puțin in jos pentru a se vedea dungă boxerii-lor.

In următoarele apar și fetele toate trei,îmbrăcate puțin ca indecent. Dar asta este și ideea, oarecum, este o tematică de vară din moment ce se afla in luna iunie.

Fiecare fată are are câte un costum de baie de culoare diferită. Jenny are un costum de culoare mov ,cu sutien de o mărime mai mica,ce o face să îi mărească sâni, o pereche de chiloți tanga,șireturile lor de pe margine fiind ridicate mai sus de șolduri, tot costumul având câteva pliuri pe el.

Hwasa poartă un costum negru-auriu, este un costum întreg, pe partea stângă fiind tot negru ne lăsând la vedere nici o parte din corp,iar pe drapta are niște dungi auri , cinci mai exact  iar cea de sub sâni fiind cea care ține costumul închis, sa nu cadă de pe ea.

Hyuna e îmbrăcată într-un costum roșu, care este compus dintr-un top mai scurt ,cu  niste chiloți lăsați pe șolduri cu dunga mai grosuță. Acesta având pe  imprimeuri de flori  albe.

Jungkook nu se simte atras deloc de ele chiar daca acestea îi trimit inimioare sau pupici,nici ceilalți trei băieți nu sunt atrași de ele, toți ar recunoaște cu mâna pe inimă ca le sta bine ,însă ele nu sunt pe gustul lor.

Dupa încâ câteva fotografii, fotograful lasă aparatul jos.

- Bogum, urmează-mă te rog. *spune fotograful, iar Bogum face cum îi se spune.*

Cei doi intră  in cabină,  Taehyung fiind așezat pe scaunul de machiaj.

- Taehyung, schimbare de plan tu și Bogum  veți poza împreună. Tematica va fi una ca pentru copii,adica cu marinarii, dar va fi ceva mai sexy. Iar costul ce va trebui să-l porți va fi ceva mai feminin,dar sunt foarte sigur ca pe tine ar sta cel mai bine.

- Bine domnule  Zheng.

- Haideți schimbarea,  Lisa și Somi,v-au pus deja costumele în câte o cabină de probă, veniți cât de repede puteți pe platou.

Aceștia nu mai pierd timpul și întră in cabine,iar domnul Zheng ,merge din nou pe platou.

- Luați o pauză,  Taehyung și Bogum vor fi următori ce vor poza.

- Ce tematică vor avea domnule?*întreabă Hwasa.*

- Una marinăresc. Taehyung va trebui sa poarte costumul ce l-ai văzut tu zilele trecute.

- Oh, deci o să fie interesant.* spune ea și zâmbește visătoare.*

Hwasa este un fujoshi înrăit,  ea mereu la cuplat pe Taehyung cu câte o persoană în mintea ei,cu toate că ,singura persoană cu care s-a potrivit a fost chiar șeful lor,Jungkook.

După câteva minute , ușa cabinei se deschide, Bogum ieșind primul, la urmă fiind Taehyung.

Ochii lui Jungkook se măresc de uimire,insa nici ceilalți noi băieți nu sunt mai prejos.

- Taehyung,  în aceste poze vrea ca tu și Bogum să vă prefaceți ca sunteți un cuplu. Vreau poze drăguțe, dar și sexy,doar pentru asta sunt costumele astea.

[ La dracu,arată așa sexy] - gândi Jungkook și își mușcă buza de jos.

Taehyung este îmbrăcat într-un costum feminin de marinar, el este compus dintr-o fusta scurta,foarte scurta albastră, o pereche de chiloți tanga albi și o cămașă transparenta alba, strânsă pe corp. Iar Bogum are o pereche de pantaloni scurți albi cu cate trei dungulițe albe pe ambele părți din fața ale pantalonilor, fără tricou ,maieu sau cămașă, doar o cravată  alba,lafel cu trei dungulițe negre aplecate din dreapta la stânga și o pălărie alba cu negru si o dungă aurie.

- Puneți-vă în fața panoului alb. *spune domnul Zheng ,iar aceștia fac cum li se spune.*  Vreau o poza mai romantică, așa ca Bogum te rog să îl ridici pe Taehyung în brațe și îl țin cu mâinile de fund pentru a nu cădea, iar tu Taehyung îți înconjori picioarele în jurul taliei sale și ridici mâinile in aer și zâmbiți. Vreau sa vad fericire și iubire pe fețele voastre.

Cei doi fac întocmai, fotograful făcând câteva poze.

- Îl poți pune jos Bogum, acum vreau o poza mai simpla. Taehyung tu vei face o inimioară din degete și o sa faci si cu ochiul ,toate astea in timp ce îl ți pe Bogum de mână  ,iar tu Bogum in cealaltă mâna vei avea o minge de plajă.

Lisa aduce repede minga ,iar domnul Zheng incepe iar sa fotografieze.

- Minunat, acum Bogum il vei ține pe Taehyung de spate,iar el se va apleca puțin. Taehyung tu îți vei tine mâna stângă pe capul lui Bogum,iar cea dreapta pe mușchiul său stâng. Iar fețele voastre sa rămână doar la câțiva centimetri distanță ca si cum  veți mai avea puțin si va veți saruta. Ok?

- Da. *spune cei doi*

- Bun,haideți atunci.

<skip time >

Dupa mai multe poze facute de domnul Zheng, in sfârșit Taehyung poate sa se întoarcă la lucrul la birou.

- Taehyung vino la mine. * spune seful său ,dupa ce își ia halatul pe el,ne apucând sa se mai schimbe.*

Acesta merge imediat la Jungkook, oprindu-se in fața sa.

- Este vreo problema?

- Da,am nevoie de tine la birou acum,trebuie sa ma ajuți cu o problemă.

- Ok,oricum eu nu mai trebuie sa fac poze,dar stați o clipa sa ma schimb.

- Nu mai este timp,trebuie rezolvata acum.*spune si il trage rapind dupa el.*

Atunci cand intra in birou Jungkook inchide usa rapind ,ne mai așteptând  se năpustește asupra buzelor lui Taehyung, mișcându-i buza de jos,apoi începând un sărut lung si pasional. Normal ca Taehyung ia răspuns din prima la sărut.

Jungkook nerăbdător din fire îl trage pe Taehyung până ajung la biroul său, urcând-ul pe Taehyung pe el,biroul fiind gol ,din moment ce Jungkook lucrase pe măsuța de lângă canapea.

- Stai doar o secundă *spune Jungkook si pleacă sa închidă ușa cu cheia.* Acum,unde am rămas.

Jungkook începe din nou să il sărute, Taehyung având mâinile după gâtul lui celui cel sărută cu atâta dorința și pasiune. Jungkook are o mână pe talia lui Taehyung, iar cealaltă se plimbă nestingherita pe coapsa celui care se lasă dominat.

Taehyung geme în sărut când Jungkook îi atinge cu mâna, membru deja destul de erect. Sinte ca mai are puțin și explodează dacă Jungkook nu face ceva rapid.

- Ah doare.*se plânge Taehyung atunci cand se despart din sărut*

- Ce doare baby?*întreabă Jungkook și ii mușcă lobul urechi.*

- Doare tare acolo,acolo jos.

Jungkook nu mai spune nimic,doar continuă sa ii muște lobul urechi încă de câteva ori,coborând cu săruturi pe gâtul acestuia care încă mai era dezgolit.

Într-o fracțiune de secundă cămașa de pe Taehyung dispare,Jungkook sărutând și mușcând pieptul acestuia.

- Ah Daddy!* se plânge acesta din nou.*

Văzând ca cel mic nu mai rezistă mult își duse mâinile la dung fustiței lui Taehyung dând-o jos și pe ea rapid ,la fel făcând și cu chiloți.

Îi mai sărută de câteva ori ambele coapse, apoi ii ia in mână membru  frecând-ul de câteva ori cu mana, ca mai apoi să  înceapă sa-l sărute, lăsând urme de salivă pe el,la final luându-l pe tot in gură când mișcări precise pe lungimea acestuia.

Nu dupa mult timo Taehyung își de-te drumul, Jungkook înghițind toată sperma lipicioasă și puțintel sărată.

- Acum e rândul tău baby,ajută-l pe daddy sa scape de durere.* spune Jungkook și ii plasează un mic sărut pe buze.*

Taehyung se da jos de pe birou și il trage pe Jungkook de cravată, ajungând cu el la unul din cele doua fotolii ce se află in biroul spațios al lui Jungkook, il împinge puțin, Jungkook căzând pe spate pe fotoliu,Taehyung începând să ii desfacă nasturii cămăși, dând jos înainte cravata ,apoi trecand la pantaloni, ce ii da jos cu tot cu boxerii, putând sa observe membrul întărit al lui Jungkook.

- Curaj baby.*spune Jungkook *

Taehyung se pune jos in genunchii in fața lui Jungkook, apoi ii ia membrul in mână făcând exact ceea ce a făcut si Jungkook acum câteva clipe, doar ca acesta lui o face până la capăt.

Se ridică iar in picioare, apoi se pune in poala lui Jungkook, dar si puțin pe fotoliul, se ridică din nou,doar ca in genunchii, stând in așa fel încât sa nu cadă, Jungkook punându-și mâinile pe coapsele lui.

Se lasă cu fundul puțin mai jos ,apoi ia in mână membrul lui Jungkook fixând-ul la întrarea sa.

- Baby,oprește-te, nu am lubrifiant și nici nu este pregătit.*spune Jungkook puțin cam ingrijorat*

In schimbat Taehyung nu ii răspunde, doar continuă activitatea ce doar ce o începuse.

În momentul când tot membrul lui Jungkook este tot in interiorul său,acesta geme tare. Jungkook sărutând-ul imediat.

După maxim un minut de așteptare, Taehyung începe sa se miște, reducându-se și lăsându-se in jos pe membrul mare,gros si erect al lui Jungkook.

Cel care acum este dominat, incepe si el sa geamă din cauza plăceri ce o primește din partea fundulețului mare și pufos al lui Taehyung.

Văzând ca Taehyung nu mai face față singur,Jungkook il prinde de talie și il ajută sa facă mișcări mai rapinde decât înainte.

Taehyung își pune capul pe umărul lui Jungkook sărutându-i gâtul o dată, apoi gemându-i celui de sub el in ureche,excitandu-l la maxim pe Jungkook, astfel ajungând să își dea drumul in interiorul său,iar Taehyung pe abdomenul bine lucrat al lui Jungkook dupa care este mort.

- Ai fost minunat baby.*spune acesta sărutându-i obrazul,ne ieșind din el.*

- Si tu Daddy ca întotdeauna.*răspunde Taehyung punându-și mâinile in jurul corpului lui Jungkook.*

Continue Reading

You'll Also Like

101K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
55.4K 2.9K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
17.1K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.