The flowers | h.s. (CZECH TRA...

By czechtranslations1d

464 149 1

Květiny jsou symbolem její přítomnosti, ale jeho nepřítomnosti. - PŘEKLAD FANFIKCE OD AUTORA @lightpinklouis ... More

day zero
day one
day two
day seven
day nine
day twelve
day fifteen
day seventeen
day twenty
day twenty-two
day twenty-three
day twenty-five
day twenty-six
day twenty-eight
day thirty
day thirty-two
day thirty-five
day thirty-seven
day forty
day forty-one
day forty-two
day forty-five
day forty-seven
day forty-eight
day one hundred and ten
day one hundred and eighteen
day one hundred and nineteen
day one hundred and twenty
day one hundred and twenty-one
epilogue

day six

16 6 0
By czechtranslations1d

lightpinklouis

Bojím se teď dotknout květin ve strachu, že se mi úplně rozpadnou v rukou. Vím, že ve chvíli, kdy pohnu stonky, abych vyměnila vodu, okvětní lístky spadnou dolů, dolů, dolů. A nezbude nic než ty malé drobky, které bývaly součástí něčeho krásného.

Teď si přeji, aby mi kromě květin dal ještě něco jiného. Protože květiny umírají a vadnou a možná to věděl, víte? Možná věděl, že když mi sežene květiny, nakonec budou muset zemřít a vadnout a nebýt tam jako vzpomínka na něj. Možná to byl jeho plán, aby květiny zemřely a doufejme, že moje láska k němu pomalu zemře někdy potom.

Je to kruté, ale nemůžu říct, že bych mu to vyčítala. Nechtěla bych cestovat po světě a cítit tíhu lásky někoho jiného na mých bedrech. Já bych to nezvládla, takže tipuji, že by to nezvládl ani on.

Přestávám tedy měnit vodu v květinách, protože nechci, aby se rozpadly. Protože jsou tak krásné, dokonce i ve svém brzy zvadlém stavu, a nezaslouží si, aby se rozpadly. Neudělali nic špatného, ​​kromě toho, že sedí ve váze a vypadají pěkně. Co je na tom špatného.

Musím se přestat natahovat. Došla jsem k závěru, že být sama v této místnosti mi nic nedělá, kromě toho, že zešílím. Nemohu odejít ve strachu, že až se vrátím, přišel by a viděl, že tam nejsem, takže by odešel. Nemohu odejít, protože bych se mohla vrátit a vidět, že se květiny rozpadly na milion kousků. A co bych pak dělala?

Květiny jsou vše, co mám.

Je tu někdo, kdo taky jde na Harryho koncert v Praze?? Pokud ano, v jakém jste sektoru?

Continue Reading

You'll Also Like

11.7K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
325K 6.4K 37
Mladá česká novinářka Stella Mayer se po nevěře svého přítele Richarda snaží dát znovu dohromady. Když dostane pracovní nabídku odletět do Itálie, ne...
4.5K 249 20
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
2.8K 66 16
„Slibuješ?" „Ano..."