Basorexia|Gay +18

By iamfckcaca

640K 37.4K 16.6K

"Ne demek sürekli yanında olmama gerek yok?"dedi Giray elindeki çatalı yavaşça masaya bırakıp yerinden kalkar... More

Basorexia
1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
39/Part2
39/part3
39/part4
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm/Final/
45/Ne kadar dayanabileceksin(1)

12.Bölüm

17K 896 472
By iamfckcaca

Merhabaaa

(Bu bölüm cinsellik içeriyor)

Giray bir defa yalayım ona da razıyım beee💦💕🐞🔥🔥🔥

12.Bölüm

Heyecanlı bakışlarım kulübün içerisinde gezinirken derin bir nefes aldım,sina buraya geldiğini söylemek için mesaj attığında ona barın oraya gelmesini söylemiştim.Sonuçta dramatik bir konuşma yapmak gibi bir düşüncem yoktu,tek sıkıntı neye yada kime benzediğini bilmememdi.Bana tek dediği şey'görünce beni tanıyacaksın.'dı.

Onlarca insan arasından bu kadar içmeme rağmen onu tanıyabilirsem ödül olarak Uzay bana içki ısmarlayacaktı.

Gerçi buradaki barmen bizden ücret almamıştı ama olsun,en fazla alması için biraz rica eder uzayın bana ısmarlamasını sağladım.

"Ben bu durumdan hiç hoşlanmadım."
dedi uzay başını cemin göğsünden kaldırmadan,yaklaşık on dakika önce üç tane genç çocuk yanımıza gelerek ceme'grup yapalım!'gibi bir cümle kurmuşu.Tabi bu dediklerinin yumuşatılmış hali çocuklar direk olarak cemden kendilerini becermesini istemişti.

Tabii bunu duyan uzay durur mu?hemen onu kendine çekip etrafta eskiden yattığı biri olduğunu ve eğer onu görürse peşine takılacağını söylemişti.Durum öyle olunca da tabi çocuklar kırmızı kart yiyerek yanımızdan gayet üzgün bir şekilde ayrılmıştı.

Açıkçası ben uzayın tamamen yalan söylediğini düşünüyordum.Sırf cem o üçlüyle gitmesin diye lafı uzattıkça uzatmış baya bi dramaya bağlamıştı,
oysaki sadece'gitme.'dese cem ayağını şuradan şuraya atmaz hatta nefes dahi almazdı.

İkisinin bu haline sırıtarak bakıp bacaklarımı önümdeki büyük masanın yan kısmına uzattım,elimdeki içki bitmek üzereydi ama sina hâla ortalarda görünmüyordu.O neyse de,Giray hâla neredeydi ya.Gecenin başından beridir ortalarda görünmüyordu.

Dudak büzerek elimi cebime attım ve telefonumu çıkararak ismi yazan numaranın üzerine tıkladım,telefon saniyelerce çalarken açan olmamıştı.

"Ben gidiyorum."dedim aniden ayaklanıp sarsak adımlarla çıkış kapısına doğru ilerleyerek,emiri bulursam o girayın nerde olduğunu bana söyleyebilirdi.Sonuçta bende yalandan da olsa sevgilisi sayılırdım,
adımlarım dur durak bilmeden devam ederken bir kaç kişi belime dokunsa da bunu umursamadım.

Herkesin kafası gitmiş durumdaydı.

"Emir!"diye seslendim başımı kapının pervazına yaslayıp gözlerimi kapatarak,o buradan kaybolmuş olamazdı"Emiir!"

İkisinin de kayıp olması garipti"sen beni bulursun diye düşünmüştüm ama şans galiba benden yana."duyduğum sesle yavaşça arkamı döndüğümde bakışlarım yerden yavaşça yukarıya doğru yükseldi,siyah pantolon,beyaz bol bir gömlek üzerine de benim kolej ceketi olarak adlandırdığım Amerika ceketi.Sarıya kaçan saçlar ve yeşil gözler.

"Baba?"dediğimde önümdeki beden gülümseyerek beni belimden kavradı ve hızla kendine çekerek başımı göğsüne yaslamamı sağladı,yok ya babamın bu kadar sert bir vücudu ve karnımda hissedilen baklavaları olamazdı.Gözlerim irileşirken bulanık görmemi umursamadan başımı kaldırdım,o da benim tersimi yapıp başını aşağıya eğdiğinde burunlarımız birbiriyle çarpıştı.

"Sina?"dediğimde başını olumlu anlamda sallayarak dudağımın biraz kenarına dudaklarını bastırdı,onunla bu kadar alkollü karşılaşmak gibi bir planım yoktu.Aslında başta düzgün içmiyordum bile ama Barmen çocuk sürekli olarak içkilerimizi doldurduğu için mecbur kalarak içmişim"beni kandırdın sanmaya başlamıştım."diye mırıldandım başımı göğsüne bastırıp esneyerek.

"Bence senin fena hâlde uykun var,eve gitmek istersen götürebilirim.Sabah konuşuruz."başımı hızla iki yana sallayıp ondan biraz uzaklaştım.

"Ben."dedim işaret parmağımı yüzünün dibinde sallayarak"bu gece eve gitmeyeceğim!Giray beni yanına çağırdı."başım tek tekrar bir bedenin göğsüne yapıştığında bu sefer koku fazlasıyla tanıdıktı,istemsizce inleyerek kollarımı girayın boynuna
sardım.

Sinirle kasıldığını elimin altında olmasından dolayı hissedebiliyordum.

"Giray neredeydin?"diye mırıldandım elini belime atmasıyla,beni yavaşça yukarıya çekerek elini bu sefer kalçamın altına koyduğunda bacaklarımı beline dolayarak kollarımı omzundan aşağıya sarkıttım"tüm gece seni bekledim çok ayıp ettin bana küstüm."dudaklarımı boynuna yasladım.

"Az önce simayı dudağından mı öptün."sesi gittikçe sertleşirken biraz boynuna sürtündüm.

"Bu seni neden ilgilendiriyor?öperim veya öpmem."İkisi birbirlerine yaklaştığında girayın kulağına yaklaştım.

"Sina benim kardeşim."diye mırıldandım belli belirsiz,tutuşu sertleşirken biraz geriledi.

"Kardeş misiniz?"

"Evet."

"Kardeşi olup olmaman zerre sikimde değil o dudaklar bir daha bebeğime dokunursa bu dokunduğu son şey olur."yürümeye başladığında sesimi çıkarmadan beni taşımasına izin verdim konuşmaya hiç halim yok gibi hissediyordum başım o kadar ağrıyordu ki"sende kimseye kendini öptürme simsim."dudaklarını saçlarım arasına bastırdığınde bir şeyler homurdanarak başımı kaldırdım,
asansöre bilmiştik.Gözlerimi açmadan konuşmaya başladım.

"Ben onunla konuşacaktım!hem sen neredeydin?tüm gece dudaklarım kurudu sensizlikten bir kere bile öpemedim konuşmayacağım artık seninl-"dudaklarım üzerine bastırılan dudaklar anında sesimin kesilmesini sağlarken yerimde hafifçe kalkarak kendimi girayın karnına sürttüm ve öpücüğüne karşılık vererek üst dudağını kavradım.

Asansör durduğunda alt dudağımı dişleri arasına alarak çekiştirdi ve dilini ağzımın içerisine yollayarak dilini dilimin etrafında gezdirdi"emir kayganlaştırıcı ve prezervatif hemen."odaya girdiğimizde beni sertçe girişteki duvara yaslayarak elini pantolonumun önündeki şişliğe getirdi ve ovuşturdu"sarhoşken seni sikemem ayılman gerekiyor."ensemi yavaşça okşayarak oradaki saçları kavradı ve çekiştirerek başımı geriye yatırmamı sağladı.

Dudakları adem elmamın üzerinde gezindiğinde titrek bir nefes alarak gözlerimi kapattım,ellerimi omuzlarına koyarak yavaşça aşağıya indirdim ve gömleği en üst düğmeden başlayarak aşağıya kadar açmaya başladım.

Saniyeler böylece geçerken Giray boynuma onlarca iz bırakarak elini henüz sadece iki tane açabildiğim gömleğin düğmelerindeki elime getirdi ve parmaklarını parmaklarım arasından geçirerek gömleği sertçe ikiye ayırdı.

Düğmeler yere düşerek etrafa yayıldığında ellerimi aletine kaydırarak yavaşça oraya bastırmamı sağladı.
"istiyor musun?"sertçe yutkunarak başımı olumlu anlamda salladım ve her ne kadar utansam da parmaklarımı usul usul pantolonun ön kısmından içeriye ittim"devam et,kavra aferin sana."dişlerini dudaklarına geçirdiğinde başımı biraz da kaldırarak parmaklarımı sertliğin etrafına doladım.

"İşte böyle,bu gece çok nazik olacağım o yüzden korkacak bir şey yok."Elini enseme atarak dudaklarını benimkilerin üzerine bastırdı"canını yakmayacağım,bu gece zevki doruklarına kadar yaşayacaksın."
burnunu burnuma sürterek elini aşağıya kaydırdı ve deri pantolonun üzerinden aletimi okşadı"sertleşmiş.
Feromonlarının ne kadar süredir yaydığından haberin var mı?"başımı iki yana salladım"güzel,artık var."

Pantolonumun düğmesini ve fermuarını aşağıya çekerek yavaşça önümde diz çöktü ve ayaklarımın üzerinde durmamı sağladı.

Pantolonumu yanlarından kavrayarak aşağıya çekiştirdiğinde dudaklarını İç çamaşırımın hemen altına bastırarak dizime kadar öpmeye devam etti,elleri bacaklarımdan yukarıya kaymaya başladığında utançla bacaklarımı birbirine bastırdım,Giray bunu anlamış olacak ki gerilmemem için dudaklarını çok nazik bir şekilde kumaşın üzerinden penisime bastırdı.

"Sakin,bir şey yok."kalçalarımı kavrayarak beni kendine çektiğinde iki lobu parmakları arasında sıkarak okşadı"sakin,bir şey yok,bir şey yok.
Sakin Giray bu ilk seferin değil."kendi kendine mi konuşuyordu?bunu umursamadan gözlerimi kapattım ve sertçe yutkundum.En azından ilk seferimin bilinçli biriyle olması iyi olmalıydı.

Umarım yani.

"Sikeyim,o kalçaların beni deli edecek."
bedenimi aniden duvara doğru çevirdiğinde ellerimi oraya yerleştirdim,Giray sanki daha fazla dayanamıyormuş gibi dudaklarını kalçalarımın üzerine bastırarak emdi"şekeri hayatımdan çıkaracağım,
sen varken ihtiyacım yok."dişlerini derime geçirdiğinde oldukça yüksek sesli bir şekilde inleyerek bedenimi kastım.

Giray"güzel bebeğim."diye fısıldadı elinin birini karnıma getirip okşayarak.
"Bu gece tamamen seninim."

"Bende."diye mırıldandım,benim ki sadece bu gecelik değildi.

Ama galiba bunu bilmesine gerek yoktu.

Yavaşça dudaklarını diğer kalçama bastırdı ve derin bir nefes alarak öptü"o kadar beyaz ve narinsin ki,
vücudun benim için yaratılmış gibi."
alnımı duvara bastırdım"küçük bedeninin her milimine bu kadar tutulmam kesinlikle normal değil."Bu konuşmaların onun dudakları arasından çıktığını bilmek bütün bedenimin titremesine sağlıyordu.

"Kendimi daha fazla tutamam."diye fısıldadı altımdaki tanganın küçük kumaşını kenara çekerek,bedenimi aynı saniyelerde büyük bir sıcaklık sararken odasının içerisindeki koyu feromonlara belli belirsiz bir bakış attım.Baskın alfanın gerçek feromonları demek ki böyleydi...

Dizlerim titremeye başladığında Giray dudaklarını küçük deliğimin üzerine bastırarak hırladı"ufacık,içine nasıl alacaksın sen beni?"dilini orama sürttüğünde gözlerim irileşti"ne kadar da ıslak,ilkin olmayacak olsa kayganlaştırıcıya gerek yok."kalçama küçük bir şaplak attı"beni güzelce içine yutacaksın."

"Ben biraz korkuyorum."diye mırıldadığımda kalçalarıma küçük öpücükler bırakmaya devam etti.

"Korkacak bir şey yok,seni gereken şekilde hazırlayacağım."parmağı deliğimin üzerinde gezinmeye başladığında Giray bacağıma rahatlatıcı olduğunu düşündüğü bir öpücük bıraktı"beline kadar kızarmışsın."

Arkamda doğrularak kollarını belime sardı ve boynuma dudaklarını bastırarak öptü"hâla vazgeçebilirsin,
seni zorlamayacağım."başımı iki yana salladım,biriyle elinde sonunda olacaktı ve olacaksa onunla olmasını tercih ederdim.

Kolları arasında dönerek ellerimi girayın yanaklarına koydum ve hafifçe okşadım"seninle olmasını istiyorum."

Dudakları dudaklarım üzerine aç bir kurt gibi kapandığında üzerimdeki transparan üstü seferde iki yandan kavrayarak yırttı ve onu bir köşeye fırlatarak beni yatağa doğru ilerletti,
bedenimi yatırarak dizini bacaklarımın arasına bastırdığında elim pantolonun üzerindeki kalınlığa gitti.

Kumaşı yırtıp çıkacak gibi duruyordu.

"Dokunabilirsin,sana söyledim bu gece sadece seninim."sertliğe dokunarak yutkundum ve bacaklarımı biraz daha araladım,kapı aralanma sesi geldiğinde Giray bunu umursamadan üzerime eğildi ve dudaklarını göğüs ucumdaki mor piercinge bastırarak etrafında dilini gezdirdi.

"Getirdim abi."emirin sesini duyduğumda yüzümdeki kızarıklığın tüm bedenime ulaştığını hissettim.

"Yatağa bırak."elindeki XXL prezervatifi ve kayganlaştırıcıyı yatağın ucuna bıraktığında bize bakmadan hızla odadan çıktı ve kapıyı kapattı"bana odaklan ufaklık."Gözlerimi tekrardan ona çevirerek parmaklarımı saçlarının arasına daldırdım ve hafifçe çekerek okşamaya başladım.Giray dilini göbek deliğime kadar sürterek dudaklarını oraya bastırdı ve derin bir öpücük bırakarak diğer göğsüme kadar bu şekilde ilerledi.

"Biraz hızlı gitmiyor muyuz?"
dediğimde kaşlarını çatarak göğüs ucumu ısırdı.

"Sen hızlı görmemişsin."Normalde olsa belki de sadece domaltıp kendini düşünmeden içime iterdi.

"Görmedim."diye mırıldandım sesim varla yok arasında çıkarken.Giray dudaklarını aşağıya kadar sürterek tangamın hemen üzerine küçük bir öpücük bıraktı"Imh!"

"Şimdi."üzerime doğru yükselerek ellerini başımın iki yanına koydu"yüz üstü dön ve kalçalarını kaldır,
domalmanı istiyorum."Dediğini yaparak yüz üstü döndüğümde kayganlaştırıcıyı alarak bir kısmını parmağına sıktı.

"Kaldır kalçalarını."kalçalarımı kaldırdığımda önce beyaz kalçalarıma birer öpücük bıraktı"içine almak için umarım hazırsındır."iç çamaşırımı aşağıya iterek sertçe yutkundu ve deliğimin üzerine dilini sürterek sırıttı"yavaş olacağım,acırsa söyle bana."başımı salladım.Bu çok korkutucuydu.

Giray önce parmağındaki kayganlaştırıcıyı girişime sürttü,
ardından da parmağını iyice içeriye sürterek deliğimde git gel yapmaya başladı.Bu acıtmasa da fazla dolu hissetiriyordu"işte böyle."Bir parmağı daha baskı uygulandığında yüksek sesle inleyerek onu da içime kabul ettim.

"Ah."inlemem odada yankılanırken Giray parmaklarının hızını arttırarak kendini zevk noktama doğru itmeye başladı.Kısa süre sonra vurduğu nokta boşalmamı sağlarken bir parmağını daha ekledi.

"Bu son,sonra içinde ben olacağım."Onu da içime soktuğunda belimi iyice yatağa bastırarak yüzümü yatağa gömdüm.

Giray içimdeki hızını biraz arttırarak üzerime eğildi ve yanımdaki prezervatif kutusunu alarak tek eliyle yırttı"üç tane aldın,benimki için hazırsın."çekilmeden önce omzumu öptü"küçük deliğinden içeriye artık beni kabul edebilirsin."Saniyeler içerisinde kalçamın üzerinde ağır bir şey hissettiğimde Giray dişiyle prezervatifi yırtarak penisine geçirdi.

Parmakları dışarıya çıktığında ıslak parmaklarını kalçama yasladı.
"giriyorum."kalın penisi nefesimin sıklaşmasına neden olurken kendini girişime yaslayarak iki elini de kalçalarıma koydu ve onları iki yana çekerek lobları ayırdı.

Kendini içime ittiğinde hissettiğim acıyla gözlerim irileşirken deliğim yırtılacak gibi hissediyordum.

"Biraz daha dayan."kendini daha fazla ittiğinde birden bire beni kendine çevirdi ve dudaklarını dudaklarım üzerine bastırarak sertliğini içime kökledi,hissettiğim acı çığlık atmamı sağlarken elini yanağıma getirerek hafifçe okşadı"bitti,bitti sakin ol."akan göz yaşlarımı sildi"sorun yok bebeğim,yavaş gidersek daha acılı olurdu."alt dudağımı yavaşça emerek geri çekildi.

"Ama acıdı."diye mırıldandığımda yanağımı nazikçe öptü.

"Acıyacak güzelim ama şimdi geçecek,
pişman olmadın değil mi?"başımı iki yana salladım az önceki sarhoş gibi halimden eser bile kalmamıştı"güzel,o zaman devam edebilir miyim?"

"Et."kollarımı boynuna dolayarak onu iyice kendime çektim"yavaş ol."
dudaklarını dudaklarım üzerine bastırdı.

"Nasıl istersen."içimdeki hareketleri çok yavaş bir şekilde ilerlerken kalçalarımı hafifçe aletine doğru iterek inledim,bu çok güzeldi.Giray hızını biraz arttırarak kollarım arasından çıktı ve beni yan bir şekilde yatırarak kendini yanıma attı,bacağımı havaya kaldırdığında onu kendi dizinin üzerine atmamı sağladı."aferin simba."kulağımın arkasını öperek sertçe yutkundu.

İçimdeki hızı git gide daha da hızlanıp sertleşirken sadece inleyerek darbelerini karşıladım.

Giray belimdeki elini seğiren penisime getirerek okşamaya başladığında başımı göğsüne bastırarak inledim"ah sikeyim."içimde sürekli kasılan şey deliğimi sarsmaya başladığında dudaklarımızı belki de bu gece onuncu kez birleştirerek bacağımı bıraktı ve beni yatakta yüz üstü çevirerek üzerime çıktı,kalçalarımı kaldırdığında içime dolan sıcaklık bedenimi titretiyordu"sana bayılıyorum."alnını omzuma bastırarak üzerime uzandığında sertliğini içimden çıkararak yanıma devrildi.

Onun boşalmasıyla bende boşalmıştım.

Kalçalarımdan akan ıslaklık rahatsız etse de umursamadan başımı girayın göğsüne yasladım.

Boşaldığım prezervatifi çıkararak içindeki meniye küçük bir bakış attı ve ucunu bağlayarak onu bir köşeye fırlattı.

"Canın çok yandı mı?"Başımı iki yana salladığımda elini yandaki kutuya atarak içinden bir tane daha prezervatif aldı.Ne?bir kez daha yapmayacaktık herhalde yorulmamış mıydı?hâla dik olan penisine yırttığı paketteki şeyi geçirerek beni kucağına çektiğinde üzerine çıkarak sertliğine yaslandım.

"Benim uykum geldi."kaşlarını çatatak sertliği kalçalarımın arasına yerleştirdi ve kendini genişlettiği delikten içeriye itti.Dudaklarım arasından büyük bir inleme çıkarken Giray dizlerini kırarak elini kalçama attı ve kendini içime itmeye devam etti.Acı çok fazla olmasa da karnına sürtünen penisim beni çok zorluyordu.

Elimi önümdeki penisime getirerek parmaklarımı etrafına doladığımda Giray inleyerek hızını arttırdı ve sertçe kendini içime köklemeye başladı.Bedenim her darbede çok sert bir şekilde sarsılırken giray üzerine eğilmemi sağlayarak mor piercingi dudakları arasına aldı ve çekiştirerek dilini etrafında gezdirdi ardından da dudaklarını boynuma bastırarak orayı emmeye başladı,ne zaman duracaktı!

Deliğimin genişlemesini hissetmek çok garipti.

"Deliğin bunun için yaratılmış gibi"
sertliği her geçen saniye artarken birden bire parmakları arasına boşalarak istemsizce deliğimi sıktım"ah,siktir siktir prezervatif!"
sarsılarak zorlukla içimden çıktığında aniden penisinin üzerindeki şeyi çıkararak yoğun bir şekilde kalçalarıma boşaldı.

Prezervatifi önümüze getirdiğinde yırtılmış olduğunu gördüm.

"Son anda fark etmek de bir şeydir."
diye mırıldandı elindekini atıp pakete bir kez daha uzanarak.

"Giray durmayacak mıyız?"

"Durmak mı?daha ısınmaya bile başlamadım."

♥︎

Sonundaaaa

Hayatımda hiç yazarken bu kadar zorlanmamıştım

İkisini hesapta çok soft yazacaktım

Ee beğendik mii?

Sina'yı nasıl buldunuz?

Giray ve simanın seksi?

Girayın sinayı bile kıskanması?
Jansjshsnsjshs

Uzay ve cem hakkında çok ateşli şeyler yaşanacak gibi

Continue Reading

You'll Also Like

144K 4.8K 47
Hikaye fazlasıyla +18 içermektedir lütfen rahatsız olanlar okumasınlar. Omegaverse kurgudur.
86.6K 2.8K 20
Genç çocuk yatağında masum bir şekilde uyurken her gece evin altındaki tünelden gelip onu dikizleyip tüm hayatına sahip olacak olan takıntılı adamdan...
547K 19.9K 38
-Öğretmen öğrenci ilişkisi- Başlama tarihi: 27.07.21 ⚠️(+18, bdsm, azıcık sadistlik olacaktır. Rahatsız olacaklar okumasın.)⚠️
247K 7.6K 44
Alaz birkaç adımda tam önümde durdu ve konuştu "ayağa kalk" dedi ayağa zorda olsa kalktım tekrar konuştu "SOYUN" diye sert bir sesle söyledi hayır h...