Basorexia|Gay +18

By iamfckcaca

646K 37.5K 16.6K

"Ne demek sürekli yanında olmama gerek yok?"dedi Giray elindeki çatalı yavaşça masaya bırakıp yerinden kalkar... More

Basorexia
1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
39/Part2
39/part3
39/part4
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm/Final/
45/Ne kadar dayanabileceksin(1)

10.Bölüm

15.8K 913 386
By iamfckcaca

Merhabaaa

Simsimin tırnağı...elini koparır yerim o elini var ya ofofof💦🌸

10.Bölüm:

"Ya of daraltıyor bu çocuk beni!"diye homurdandı Uzay koluma sert bir şaplak geçirterek"ağladın ağlayacaksın bu ne ya,deli gibi aşık oldun herhalde normal değil bu halin."dudak büzerek elimdeki çikolatayı yemeye devam ettim,tüm gün için ayarladığımız avm planı son dakika iptal olmuştu.

Ben tam arabaya bineceğim sırada girayı biri aramış apar topar edizi de alarak gitmişti.

Bu o kadar hızlı olmuştu ki ne olduğunu ben bile anlamamıştım,Giray bana kısaca'acil gitmem gerekiyor.'
diyerek beni kibarca kovmuş cevap vermemi beklemeden gitmişti.

Tamam onunla gerçek bir ilişkim yoktu,arkadaş da sayılmazdık ama bu durum beni birazcık kırmıştı.

"Uzay bey üzerine girmeyin sima beyin canı sıkkın gibi."bazen şu sürekli'bey' durumu beni öyle bir sıkıyordu ki ona beyini sikeyim diyerek uzaklaşmak istiyorum,derin bir nefes alarak çenemi kendime çektiğim dizlerime yasladım.
"Kendinizi iyi hissetmeniz için yapabileceğim bir şey var mı?isterseniz Giray beyi arayabilirim."numarasını hangi ara almıştı ya,gözlerim irileşirken baskılarımı ceme çevirdim.

Girayın bende bile numarası yoktu!

"Sende numarası mı var?"dediğimde yavaşça başını sallayarak yerinden kalktı ve önünü ilikleyerek cebindeki telefonu çıkardı,Girayın onu hiç sevmediği her halinden belli oluyordu nasıl olmuştu da ceme numarasını vermişti!üstelik konuşmamışlardı bile.

Yok imkansız bu.

Başımı iki yana salladım,şaka falan yapıyor olmalıydı yada yanlış numaraydı.Başka biri aramış da Giray sanmış da olabilirdi olacak şeyler bunlar.

Cem elindeki telefonu bana uzattığında göz ucuyla yazışmalara bakarak telefonu hızla elinden aldım.

Giray bey:Cem ben Giray Karadem

Simanın sevgilisi.

Simanın durumu nasıl?yanından aceleyle ayrıldım onunla ilgilenemedim.

Cem:Merhaba efendim.

Sima beyin canı biraz sıkkın gibi duruyor,yüksek ihtimal ona öylece iki kelime edip yanından ayrıldığınız içindir.

Sima bey böyle şeylerden hoşlanmaz.

Giray bey:Tamam ona kendini iyi hissetmesi için yapabileceğin bir şey olup olmadığını sor,çikolata seviyor çikolata da ver.

Cem:çikolata verdim efendim şuan yiyor.

Giray bey:kendi mi istedi?

Cem:hayır efendim morali bozuktu diye ben alıp geldim.

Giray bey:Tamam.

Başımı hafifçe yana yatırdım, mesajlaşmları hiç garip değilmiş gibi bir de uzun uzun mesajlaşmışlardı.

Bu durumdan hoşlanmadığımı belli edercesine hafifçe güldüm,güzel ya!bana mesaj atmasın gitsin cemin numarasını bulup ona yazsın ne güzel.

Mükemmel!

Konuşmadan çıkarak görünen profil fotoğrafına baktım,ha bir de numaralar kaydedilmiş.

Giray bey
Profil fotoğrafı

Bu fotoğraf gerçekten...sertçe yutkundum"bu sadece bir fotoğraf."diye mırıldandım kendi kendime,burda sertleşecek her hangi bir şey yoktu.

Derin derin bir kaç nefes alarak elimdeki telefonu ceme geri uzattım ve ayağa kalkarak balkona doğru ilerledim,evimizin küçük şirin bir balkonu vardı burayı bir kaç ay önce uzayla birlikte düzenlemiştik.

Gündüz olduğu için hava biraz soğuk olsa da umursamadan.

(Görsel olarak böyle sonuçta simsim para sıçmıyor o yüzden abartı bir şey koymak istemedim)

Üzerimdeki ceketin düğmelerini kapatarak sırtımı yastığa yasladım,
bugün ne olursa olsun eğlenmiştim.
Onlarla sabah kahvaltısı yapmak,aynı şeyleri giymek,sahile gidip dolanmak.
Başta dondurma istemeyip sonra girayın elindeki dondurmaya sulanmak.

Hepsi güzeldi.

Gülümseyen yüzümle başımı geriye attım,onlarla böyle eğlenmeyi pek düşünmemiştim.Gerçi o adamla yan yana gelmek bile düşüncelerim arasında yoktu,Giray hakkında çok fazla şey duymuştum gerek iyi gerek kötü.

İnsanlara zarar verdiğini de duymuştum,çocuklara olan sevgisini de.

"Kara kara düşüneceğine kardeşinle konuşman gerekmez mi?"Uzay yavaşça ilerleyip yanıma oturduğunda kolumu omzuna atarak başını göğsüme yaslamasını sağladım,benim hakkımda benden daha çok şey bilen biriyle arkadaş olmak hiç hayalini bile kuramayacağım bir şeydi.

Başının üzerine küçük bir öpücük bırakarak parmaklarımı buklelerin arasından geçirdim"seni çok sevdiğimi biliyorsun değil mi?"dediğimde başını kaldırarak çenemi öptü ve başını tekrar göğsüme gömerek gülümsedi,ondan hiç bir şey gizlemek istemesem de buna mecburdum.

Eğer küçük bir oyun çektiğimizi öğrenirse-ki bu şey artık tek günlük olan bir şeyden çıkmış gibi duruyordu-
kesinlikle delirirdi.Uzay sürekli ikimize günü birlik sevgili bulmaktan bahseder sonra ben biriyle normal konuşmaya başladığımda bile hemen aramıza girerdi.Ne kadar beni kendine benzetmek istese de bir yandan asla kendi yaptığı şeyleri yapmamı istemezdi.

Belki de o yüzden bu kadar iyi anlaşıyorduk,Uzay beni hem kendi olmamı istiyor hemde olmamam için elinden geleni yapıyordu.

"Biliyorum,"diye fısıldadı yerinden aniden kalkıp önüme dikilerek"o yüzden o bok herifi buraya çağırdım,
hadi git ve onunla sikiş!"gözlerim irileşirken büyük bir heyecanla yerimden kalktım,Giray ona da mı yazmıştı!ne düşünüyordum ben önemli olan bu değildi onun buraya gelmiş olmasıydı.

"Ciddi misin?"ayağa kalktığımda elini omzuma koyarak üzgün bir ifadeyle yüzüme baktı.

"Evet,bu durum için çok üzgünüm ama üşenmedim yaptım bir velet.Aman,
üşenmedim attım bi tweet."kendi kendine gözlerini devirerek derin bir nefes aldı,etrafa bakılarak hafifçe kulağıma eğildi"odana iki kutu prezervatif koydum."Ne?"o herifin küçüktür eminim ama ben büyük aldım dar olacağına bol olsun,en kötü tutarak so-"Elimi hızla dudaklarının üzerine bastırdım ne kadar sapık düşünceleri vardı!

"Yok artık!"diye fısıldadım gerçekten böyle bir şey yapmış olamazdı,şuan utançtan kıp kırmızı kesildiğimi yanan yüzümden hissedebiliyordum.

"Ne var ya!seni düşündüm hamile kalma diye hap bile aldım."en iyisi arkadaşlığımıza burda son vermekti,
yoksa ben utançtan bayılıp bir köşede kalacaktım.Kendi söylerken nasıl bu kadar rahat olabiliyordu!

"Çok sağol ya!"diye homurdandım ellerimi ağzından çekip yanlara düşürerek,girayla evde tek kalmam çok tehlikeliydi.Bunun olması demek kötü şeyler olacağı anlamına geliyordu,
adamın fotoğrafıyla bile aletim kaya gibi olmuştu o küçük temaslarına ne tepki verirdim kim bilir.

"Tabiki aşkım her zaman,şimdi ben cemi alıp gidiyorum siz işi pişirin sonra beni arat detay verirsin hadi öptüm."Hızla yanımdan ayrıldığında ağzım açık onu izliyordum,az önce beni kendine benzetmemeye çalışıyor demiştim değil mi?o lafımı geri alıyorum adam prezervatif almıştı prezervatif!bunun daha ilerisi doğumumda son ses şarkı açarak dans etmesiydi.

Ki onu da yapardı uzaydan bahsediyoruz.

"Merh-"

"Anneanne komşuda siz takılın."kapı kapanma sesi geldiğinde hızla üzerimi düzelterek balkonun küçük kapısından içeriye girdim ve bana bakan giraya bakarak yutkundum,şu prezervatif konusundan haberi varsa kendimi aşağıya atabilirdim.

Giray elindeki telefonu kendi eviymiş gibi sehpanın üzerine bırakarak üzerindeki ceketi çıkardı,kıyafetlerini değişmişti.Üzerinde siyah bir kumaş pantolon ve gömlek vardı"Naber ufaklık?Acıktım bir şeyler yapsana."
koltuğa kendini attığında kaşlarım havalandı.Başka emri de var mıydı?

"Oldu başka?"bakışları yanında duran çamaşırlara kaydığında elini yığının içine sokarak mavi iç çamaşırımı çıkardı.Bir insanın bu kadar tek atması mümkün değildi"bırak şunu."elindeki küçük iç çamaşırını inceleyerek sırıttı,
kilotlarım genel olarak brezilya kilotlarındaydı.Tabi erkekler için olan modellerinden.

"Versene!"üzerine doğru eğilerek elindekini almaya çalıştığımda başını iki yana sallayarak onu geri çekti"giray ver şunu."üzerine biraz daha eğildim.
"ayıp bu yaptığın!"benim ona yapmadığım şeyleri neden bana yapıyordu ki.Dizimi bacak arasına bastırarak elimin birini omzuna koydum.

"Ne o sikimi mi özledin?"Elini belime koyarak beni tamamen kendine çektiğinde kucağına oturarak elindeki külotumu aldım,altımdaki kabarlıklığı saymazsak şuan ki durumum gayet rahattı"Seni biraz yormak istiyorum."
parmakları tişörtün alt kısmından içeriye girdiğinde Giray yüzünü yüzüme yaklaştırarak burnunu burnuma sürttü"Simba,bir daha denemelisin."Neyi denememi istiyordu?

Giray gözlerini kapatarak gülümsedi ve dudaklarını dudaklarıma yasladı"o küçük ağzını sikmek için ne kadar delirdiğimi bilemezsin."siktir,nefesimi dudaklarına üfleyerek sertçe yutkundum,bunu yapmayı beceremediğimi biliyordu"sadece dene,zorlanırsan bırakırız."fısıldayarak konuşması beni kesinlikle çok fazla tahrik ediyordu.

"İstemiyorum."dediğimde inleyerek alt dudağımı kavradı ve çekiştirdi"yapmak istemi-"dudaklarımı ağzına aldığında kollarımı boynuna dolayarak yerimde hafifçe yükseldim ve ön tarafımı göğsüne sürttüm.Giray ellerini bacaklarımın alt kısmından başlayarak yavaşça yukarıya doğru sürttü ve belime kadar çıkararak dikkatlice aşağıya indirdi.Kalçalarımı parmakları arasına aldığında dişlerimi dudaklarına bastırarak ondan ayrıldım.

"Ağzına al."başımı iki yana salladım,
sığmadığı için geçen sefer dudak kenarlarım çok fazla yanmıştı.Aynı şeyi bir kez daha yaşarsam yara oluşturdu "sim,diz çök ve ağzına al.Son kez söylüyorum."sertçe yutkunarak aşağıya doğru kaydım ve dizlerimin üzerine çökerek hafifçe başımı kaldırdım.Göz göze geldiğimizde Giray elini pantolonunun önündeki sertliğe getirerek okşadı.

"Yara olacak."diye mırıldandığımda gözlerini sıkıca kapatarak açtı ve öne doğru eğilerek dudaklarını dudaklarım üzerine kapattı,ben öpüşeceğimizi sanarken giray dilini dudak kenarlarımda gezdirerek geri çekildi.

"Öğretmem gerekiyor mu?"Yavaşça başımı salladım"önce düğmeyi aç."
parmaklarımı yanda duran düğmeye getirerek açtım,kumaş pantolonunda fermuar yoktu"sikimi boxerden çıkar,senin seksi iç çamaşırların kadar ilgi çekici değil ama yapabilirsin."
yüzüm kızarsa da kalınlığı boxerden çıkararak özgürlüğe kavuşturdum.

Gerçekten kocamandı,karnına uzanan güzelliğe bakarak dilimi dudaklarım üzerinde gezdirdim.

"Önce dilini aşağıdan yukarıya kadar sürt geçer sefer yaptığın gibi."Dediğini yaparak dilimi toplarından başlayarak yukarıya doğru sürttüm,damarlarının belirginliği onu daha fazla yalamak istememe neden oluyordu.Dilimi ani bir şekilde damarlar üzerine sürterek dişlerimi oraya bastırdığımda Giray irkilerek saçlarımın arka kısmını kavradı ve beni sertçe geriye çekti,saç köklerim sızlarken arka deliğimdeki ıslaklığı hissedebiliyordum.

"Derdin ne senin!?"Beni saçlarımdan sıkıca tutarak ayağa kaldırdı ve yüz yüze gelmemizi sağladı"sikimi koparmaya mı çalışıyorsun?"

"Ha-"bedenimi koltuğun üzerine hiç yumuşak olmayan bir şekilde ittiğinde önümdeki şişliğin sızladığını hissedebiliyordum,ağlamam gerekirken bu kadar zevk almam normal miydi?

"Domal."Dediğini yaparak dizlerim üzerine yükseldiğimde pantolonunun yere düşüş sesini duydum,ardından da küçük bir yırtılma sesi.Arkama bakmak için döneceğim sırada giray kalçama sert bir şaplak attı"önüne dön,bu etrafı kirletmemek için."Dediğini yaparak bakışlarımı boş duvara çevirdim.
"uyluklarına sürtünmem sorun olur mu?"

Bunu pantolonumu aşağıya çekmeden önce sorması gerekmiyor muydu?

"Artık sana o küçük külotlardan alacağım."Bana aldığı boxeri aşağıya çekerek ıslık çaldı"burda bir servet yatıyor,siktir çok pembesin."parmağını kalçalarımda gezdirdi"bu kadar...Bu kafayı yememe sebep olabilir."sesinden fazlasıyla belli oluyordu.

Giray pantolonumu iyice aşağıya çekerek çıkardı ve onu yere bırakarak bir dizini bacağımın yanına bastırdı"o zaman hazırsın."sırtımı öptü"sadece bir tur,çok açım."sertliği penisimin altına yaslandığında şaşkın sesini duydum.

"Burası çok sert."başımı ona doğru çevirdim"önüne bak."kalçama sert bir şaplak attığında öne doğru savrularak yüksek sesle inledim,Giray yavaşça kalçasını hareket ettirdi ve kendini penisime boydan boya sürterek hırladı"siktir,neden bakir olmak zorundasın!Bu sinir bozucu."ileri geri haraket ederek kendini bana doğru itti,ara ara bir şeyler homurdanıyor sonra işine devam ediyordu.

Kendini uyluklarım arasına sürtmeye devam ederek elinin birini saçlarım arasına diğerini omzuma yasladı,
başımı hafifçe geriye çektiğinde omzumdaki eli aşağıya inerek kolumun altından geçti ve memenin ucundaki piercinge gelerek orada gezindi.Demir parçasını parmaklarım arasına alarak çekiştirdi ve dişlerini kulak mememe geçirerek nefesini oraya üfledi.

"Seni bu kadar sikmek istemem rahatsız ediyor mu?"aslında bu sorunun birden fazla sorusu vardı sadece bir tane değil.Bana onu isteyip istemediğimi,yanında durmamdan rahatsız mı olduğumu ve bununla birlikte bir çok şeyi daha soruyordu aslında.Ya da bu sadece benim kuruntumdan ibaretti.

Elimi arkaya atarak kalçasına getirdim ve başımı omzuna yatırdım,koltuğa dizini dayamasından dolayı aramızdaki boy farkı biraz gitmişti,o yüzden kolaylıkla dokunabiliyordum"etmiyor."
diye mırıldandım elimdeki dolgunluğu istemsizce sıkarak"gerçekten."

Benim kalçamdan daha dolgun kalçası nasıl olabiliyordu?

Dudak büzerek giraya doğru döndüğümde kendimi hafifçe itmeye devam ederek dudaklarımı dudakları arasına aldı ve birden bire koltuğa oturarak beni üzerine çekti.Bacaklarımı eklem yerlerinden kavrayıp kaldırdığında hızla kapatmaya çalıştım"istemiyorim istemiyorum bunu sevmedim."elimi bacak arama kapatacağımda atik bir şekilde sağ bacağımı tuttuğu eliyle ellerimi kavrayatak sıkıca tuttu.

Penisi boylu boyunca aletimin arkasında tüm endamıyla duruyordu.

Arkamda durmasına rağmen o şey nasıl benimkinden uzun olabilirdi?

Koltukta aşağıya doğru kaydığımızda kalçalarını yukarıya aşağıya kaldırarak sertliğini ileri geri sürtmeye başladı,
hayatımda ilk kez hissettiğim bu şey gerçekten farklıydı.Giray kendini benimkine sürterek bir süre o şekilde devam etti ve beni boşaltarak kollarını sıkıca belime doladı"sen?"diye fısıldadığımda karnıma dökülen menilerime bakarak yutkundu.

"Ben,bu tür sürtünmelerden zevk alamıyorum."Ama hafifçe bile olsa öpüşmemizden alabiliyordu,
bacaklarımı yere indirdiğinde zorlukla ayağa kalktım.Banyoya girmem gerekiyordu"Bugün eğer seni kırdıysam bu bilerek olmadı."peşimden o da kalktı"olamaz da zaten,bunu yapmam."Ona biraz kırılsam da bu büyük derecede olan bir şey değildi,sadece beni öylece bırakıp gitmesini beklememiştim.

"Edizin babası seks yaparken ayağını kırmış,abim biraz serttir."böyle bir şeyi ilk kez duyuyordum,demek ki eğer ben onunla seks yapacak olsam vücudumdaki tüm kemikleri çıkararak gitmem gerekiyordu.Girayın tutuşu gerçekten çok sertti.

"Karnına dövme yapalım,sana çok yakışır."konu nasıl oraya dönmüştü ki.Başımı kaldırarak yüzüne baktım ve katlanan tişörtümün önünü düzelttim,hiç dövmem yoktu o yüzden bu güzel olabilirdi"Bu gece.Doğum günümden sonra evime gidelim,sana bir kaç şey imzalatacağım."başımı olumlu anlamda sallayarak ona sırtımı döndüm.

"Duşa gireceğim,buzdolabını yeni doldurdum istediğini yapabilirsin."
Banyonun kapısından içeriye girerek hızla kapıyı kapattım ve sırtımı oraya yasladım,bu adam kesinlikle bana hiç iyi gelmeyecekti.Önümdeki sertliğe bakarak kapıdan ayrıldım ve soğuk suyu ayarlayarak soyundum ve altına girdim.

Masturbasyonum onu düşündüğüm, özellikle de eve kaplanan feromon kokusundan dolayı pek uzun sürmedi.Bir kaç dakika içerisinde de tüm vücudumu keseyerek temizledim ve suyla köpekten arınarak banyodan çıktım.

"Buraya gel simba!"duyduğum sesle altımdaki küçük havluya bakarak yavaş adımlarla mutfağa doğru ilerledim,
Giray üzerindeki gömleği çıkarmış altındaki kumaş pantolonla sanki yıllar bu eve giriyormuş gibi menemen yapıyordu.Beni gördüğünde bir ekmek parçası kesip menemene daldırdı"uçak geliyoor."Ağzımı açtığımda onu ağzıma bırakarak şişkin yanağıma küçük bir öpücük bıraktı.

"Beğendin mi bakalım?"gülümseyerek başımı salladığımda ağzımdaki parçayı bitirerek inledim,onun gibi bir adamın bu kadar güzel yemek yapması inanılabilecek gibi değildi"bu sefere de senin ellerinden yeriz."eli yanağıma gittiğinde orayı hafifçe okşadı"bu gece için sana bir şey aldım,doğum günü için onu giy tamam mı?"

"Ne-"

"Şsh soru sorma,sadece onu giy."kendi aldığı şeyleri giymemi gerçekten seviyordu.Bunu dün gece zaten anlamıştım ama şuan emin oluyordum.

"Tamam,ama yemek konusunda bir şey diyemem."anneanneme bana her öğret dediğimde'ben ölmüyorum ya!'diyerek reddediyordu.Artık o yüzden bende sormayı bırakmıştım arada internetten bakıyordum ama onu da beceremiyordum.

"O zaman yemekleri her zaman ben yaparım."

♥︎

Giray gerçek olmadığın sürekli yüzüme vuruyor ya

Sen nasıl bir şeysin

Beğendik mi?

Geçen bölüm okumaya vote arasında uzun bir uçurum var gibiydi

Uzay gibi bir arkadaş?

Onu yazarken acayip gülüyorum

Şu simsimin sürekli sertleşmesini ne yapacağız hiç bilmiyorum...giraya dayanma oranı %0

Girayın da sürekli gelecek hakkında konuşması beni tatlılık krizine sokuyor ya

Gelecek bölüm doğum günüü sizce neler yaşanacak yada neler olsun istersiniz?

Continue Reading

You'll Also Like

551K 20K 38
-Öğretmen öğrenci ilişkisi- Başlama tarihi: 27.07.21 ⚠️(+18, bdsm, azıcık sadistlik olacaktır. Rahatsız olacaklar okumasın.)⚠️
147K 3.6K 10
Öğretmen x öğretmen x öğrenci Ne demiş atalarımız "üçlü olsun güçlü olsun" bende dedim ki Neden okulda olmasınki!? EHEHEGHEĞHE Yüksek derecede gay'li...
294K 8.1K 17
Okuması için para kazanabileceği tüm yollara baş vuran Yusuf rastgele internette gezerken karşısına çıkan maid boy aranıyor ilanını görür
46.2K 1.2K 10
Umut ile Deniz yakın arkadaşlar fakat ikiside Tuna'dan hoşlanıyor ve Deniz yakın arkadaşı Umut'un Tuna'dan hoşlandığını duyunca arkadaşını kaybet...