The flowers | h.s. (CZECH TRA...

بواسطة czechtranslations1d

464 149 1

Květiny jsou symbolem její přítomnosti, ale jeho nepřítomnosti. - PŘEKLAD FANFIKCE OD AUTORA @lightpinklouis ... المزيد

day one
day two
day six
day seven
day nine
day twelve
day fifteen
day seventeen
day twenty
day twenty-two
day twenty-three
day twenty-five
day twenty-six
day twenty-eight
day thirty
day thirty-two
day thirty-five
day thirty-seven
day forty
day forty-one
day forty-two
day forty-five
day forty-seven
day forty-eight
day one hundred and ten
day one hundred and eighteen
day one hundred and nineteen
day one hundred and twenty
day one hundred and twenty-one
epilogue

day zero

59 8 0
بواسطة czechtranslations1d

lightpinklouis

Když jsem vešla do pokoje, všimla jsem si, že je něco jinak.

Všimla jsem si, že už tam není a spolu se svými věcmi je pryč. On a jeho věci jako by zmizeli ve vzduchu. Jak je to možné, je mi naprosto neznámé.

Všimla jsem si, že na stole vedle okna ležela čerstvá kytice krásných květin a pod ní byla napsána malá poznámka. Poznámka zněla: Nezapomeň na mě. Odešel jsem, ale vrátím se. Miluji tě - H

To bylo vše, co se v malé místnosti změnilo. Všechno ostatní bylo stejné, nezměněné chlapcovým náhlým zmizením. Nemohla jsem ale říct, že by mě to překvapilo. Nemohla jsem říct, že jsem to od začátku neviděla.

Vždy měl talent na cestování. Nesnášel zůstávat na místě déle než danou dobu. Vždycky měl nějaké místo, kde by mohlo být lépe, nějaké místo, kde by mohl lépe prozkoumávat a učit se. Vždy budou existovat města, ve kterých nikdy nebyl, a místa, která musel objevit. Nemohl zůstat na jednom místě, protože věřil, že tato místa jsou důležitější než poslední město, které navštívil, nebo lidé, které tam potkal.

A bylo smutné říct, že nikdy nebudu natolik důležitá, abych přiměla toho kluka zůstat. Aby se konečně zbavil svědění, které ho nutí být neustále v pohybu. Přála jsem si a modlila se, abych byla konečně důvodem, proč ho přimět zůstat.

Lidé říkají, že láska mění člověka. Tak proč ho naše láska nemohla změnit.

Tento příběh je vyprávěn jako Větrná hůrka - člověk, který si píše do deníku. Takže hlavní postava zapisuje své nejniternější myšlenky a tady je.

Také je tam láska jako v příběhu Catherine a Heathcliffovi - naprosto ohromující a skutečná. Je to kýčovité, ale velmi pravdivé.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

61.5K 3.9K 49
Katherine se narodila se superschopnostmi, ale život ji nijak nezlehčují, právě naopak. Nedokázala si vybavit posledních patnáct let svého života. N...
11.7K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
417K 29.3K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.
Psychoušek بواسطة Estakali

قصص المراهقين

436K 17.2K 44
Věděla jsem, že to myslel vážně a že za to nemohl. To ta jeho porucha, ale... bála jsem se ho. Děsně jsem ho chtěla uklidnit, trhalo mi to moje měkký...